Biżuteria i dodatki.
Sklep Kocieoko.pl

Kontakt

tel. 801 080 538
Zgierz

Popularne produkty

Wisiorki i naszyjniki, Kolczyki i wkręty, Bransoletki, Broszki, Pierścionki, Ozdoby do włosów, Szale i chusty, Portfele, Paski, Torebki, Breloki, Bony Podarunkowe

Popularne marki

Kocieoko.pl

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Kocieoko.pl > Opinie klientów

Sklep Kocieoko.pl - monitorowana jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  87% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.12.2008r i posiada 140 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

sophie rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91125 z 18.12.2011

Piękna biżuteria w bardzo przystępnej cenie, świetny kontakt z klientami, informacje o zmianie statusu zamówienia przysyłane mailem. szybka wysyłka, polecam gorąco!!!!

zakupy: broszka liście, pierścionek grecki, pier; listopad 2011

plusy: profesjonalizm, świetna obsługa i kontakt z klientem

minusy: nie dostrzegam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nika rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91100 z 17.12.2011

Sklep wybrałam ze względu na bardzo ciekawy asortyment. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ bransoletka doszła błyskawicznie, jest śliczna i dobrej jakości. Zdecydowanie jeden z najlepszych sklepów internetowych w jakich zdarzyło mi się robić zakupy. Zdecydowanie polecam!

zakupy: bransoletka; listopad 2011

plusy: błyskawiczna wysyłka, dbałość o klienta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda z Płocka rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91094 z 17.12.2011

wybrałam sklep, bo oferuje bardzo ładną bizuterię w świetnej cenie

zakupy: dwa wisiorki, bransoletka, kolczyki; grudzień 2011

plusy: niskie ceny, wysoka jakość, szybka wysyłka

minusy: wszystko jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91054 z 16.12.2011

Błyskawiczna wysyłka, towar bezpiecznie zapakowany, bardzo miły kontakt z Obsługą.

zakupy: Broszki; grudzień 2011

plusy: Rzetelność, szybkość, bardzo miły, konkretny kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91044 z 16.12.2011

Bogata oferta, dobre fotografie, przystępne ceny.

zakupy: biżuteria; grudzień 2011

plusy: szeroka, oryginalna oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91028 z 16.12.2011

Jako jedyni w internecie mieli "srebrne: klamry do włosów. Cena bardzo przystępna, kosz dostawy również. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

zakupy: klamra do włosów; listopad 2011

plusy: informaowanie mailem i statusie zamówienia

minusy: wszystko było ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Luspea rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 91006 z 16.12.2011

Już od pewnego czasu tu kupuje. Małą eleganckie produkty za niską cene, które na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Wszystko jest sprawnie i szybko załatwiane, a przesyłki są zawsze w dobrym stanie

zakupy: Wisiorek drzewko; grudzień 2011

plusy: ceny, szybkość i jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 90984 z 16.12.2011

Biżuteria oferowana w sklepie jest oryginalna i bardzo ładnie wykonana. Sklep ma bardzo przystępne ceny. Polecam!!!

zakupy: broszki; grudzień 2011

plusy: biżuteria zgogna z opisem i przystepne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 88859 z 23.11.2011

Sprawnie i szybko

zakupy: bransoletka; listopad 2011

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 88789 z 22.11.2011

Znalazlam ten sklep w internecie i spodobaly mi sie kolczyki paczka doszla szybko wiec jestem zadowolaona

zakupy: kolczyki; listopad 2011

plusy: szybka realizacja zamowienia

minusy: bylam zadowolona wiec raczej nie ma minusow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dulcynea rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 88759 z 22.11.2011

Dobra cena+ świetny kontakt ze sprzedawcą+ towar zgodny z opisem

zakupy: wisiorek z perełką+kolczyki perly; listopad 2011

plusy: dobry kontakt

minusy: mały wybór... chciałam zamówić stanowczo więcej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 85933 z 11.10.2011

Sklep spełnił moje oczekiwania. Sklep wybrałam ze względu na sporą ofertę ciekawej i zarazem niedrogiej biżuterii.

zakupy: Nasyjnik; październik 2011

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karrrolc1994 rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 85853 z 10.10.2011

Wybrałam ten sklep, ponieważ posiada możliwość odbioru osobistego. Odbiór możliwy był tego samego dnia. Jestem zadowolona z zakupów.

zakupy: biżuteria; wrzesień 2011

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 85852 z 10.10.2011

Zdecydowanie polecam, szybka i profesjonalna obsługa, piękny towar, przystępne ceny;)

zakupy: http://kocieoko.pl/Broszka_trzy_koty-461.html; październik 2011

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marihoene rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 85849 z 10.10.2011

Swietny wybor i sprawdzony dostawca

zakupy: bransoletka klasyczna I; październik 2011

plusy: swietna obsluga

minusy: nie wszystkie towary sa zawsze doetepne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

violet rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 81905 z 03.08.2011

Sprawnie, szybko. Jestem bardzo zadowolona, polecam.

zakupy: broszki; lipiec 2011

plusy: szybkość, kompetentnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna:) rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 81904 z 03.08.2011

Sklep KocieOko:) ma niepowtarzalna jedyną, nieziemską biżuterię, którą każdą kobieta chciałaby mieć w swojej szkatułce. Szybka i profesjonalna obsługa sprawie, że klientka podczas zakupów czuje się dobrze. Polecam sklepl KocieOko:) wszystkim tym co lubią oryginalność i to "coś" co ma w sobie KocieOko:).

zakupy: kolczyki, bransoletka; lipiec 2011

plusy: oryginalność

minusy: mało promocji i rabatów:(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 81897 z 03.08.2011

Wygodnie i terminowo!!

zakupy: biżuteria; sierpień 2011

plusy: ciekawe wyoroby i niedrogie

minusy: zapiecie w kolczykachza miękkie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 78424 z 08.06.2011

spełnia moje oczekiwania

zakupy: kolczyki; czerwiec 2011

plusy: szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kesidi20 rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 78419 z 08.06.2011

Sklep znalazłam przez przypadek w google, zachęciły mnie ceny, spodobała się oferta, kupiłam, niewiele zapłaciłam za przesyłkę, byłam na bieżąco informowana o statusie zamówienia, które błyskawiczenie otrzymałam. Wszystko było świetnie zapakowane, bardzo ładna biżuteria, zgodna ze zdjęciami sprzedawcy. Jestem w 100% zadowolona!!!

zakupy: kolczyki, naszyjnik; maj 2011

plusy: szybko, tanio, wygodnie

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER