Biżuteria i dodatki.
Sklep Kocieoko.pl

Kontakt

tel. 801 080 538
Zgierz

Popularne produkty

Wisiorki i naszyjniki, Kolczyki i wkręty, Bransoletki, Broszki, Pierścionki, Ozdoby do włosów, Szale i chusty, Portfele, Paski, Torebki, Breloki, Bony Podarunkowe

Popularne marki

Kocieoko.pl

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Kocieoko.pl > Opinie klientów

Sklep Kocieoko.pl - monitorowana jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  87% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.12.2008r i posiada 140 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

geex rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 76932 z 14.05.2011

Wszystko ładnie, sprawnie. Produkt zgodny ze zdjęciem, szybka wysyłka, zero problemów.

zakupy: wisiorek zakręcone serce; maj 2011

plusy: szybka dostawa, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 76735 z 11.05.2011

Sklep ma wybór ciekawych, różnorodnych i oryginalnych produktów. Ceny bardzo przystępne.

zakupy: komplet kolczyki + bransoletka; maj 2011

plusy: asortyment, cena, koszty wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 76712 z 10.05.2011

Szukałam sklepu internetowego z pięknymi rzeczami i przystępnymi cenami. Natrafiłam na ten sklep i jestem z tego bardzo zadowolona.

zakupy: pierścionek; kwiecień 2011

plusy: Zgodność towaru z ofertą

minusy: Terminowość realizacji

Odpowiedź sklepu 10.05.2011

Zarzut o brak terminowości jest nieprawdziwy. Zamówienie wpłynęło 18.IV, przelew dotarł 19.IV i tego samego dnia przesyłka została wysłana czyli w mniej niż 24 godziny od złożenia zamówienia. Opóźnienie w dostawie powstało na Poczcie na co niestety nie mamy wpływu, niestety.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta G. rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 76702 z 10.05.2011

Super biżuteria. szybka dostawa, polecam każdemu:)

zakupy: wisiorki; kwiecień 2011

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gracja rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 76698 z 10.05.2011

Sklep ma ciekawą ofertę i niskie ceny a wysyłka była błyskawiczna!

zakupy: pierścionek i wisior; kwiecień 2011

plusy: atrakcyjna oferta i ceny

minusy: ???

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Makowa Panna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 75705 z 20.04.2011

Wybrałam ten sklep ponieważ szukałam ciekawej biżuterii. Spełnił moje oczekiwania, biżuteria jest bardzo ładna, została szybko dostarczona jestem bardzo zadowolona

zakupy: biżuteria; kwiecień 2011

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 74245 z 28.03.2011

Przypadkowo trafiłam na tą stronę w internecie.Jestem zadowolona z zakupów i z obsługi,polecam,szybka wysyłka ,towar taki sam jak na zdjęciu

zakupy: bransoletka; marzec 2011

plusy: słowność

minusy: wszystko w porządku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karina rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 73913 z 22.03.2011

Produkty w sklepie bardzo mi sie spodobaly, dlatego zdecydowalam sie na zakup. Zamowione rzeczy spelnily moje oczekiwania. Oferta na stronie internetowej odpowiada stanowi rzeczywistemu zamowionych przeze mnie rzeczy. Sprawny system platnosci, szybka przesylka.

zakupy: Pierscionki; marzec 2011

plusy: rzetelne opisy produktow, ciekawa strona internetowa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 73901 z 22.03.2011

ciekawy towar, atrakcyjne ceny, szybka i rzetelna realizacja zamówienia. sklep Kocieoko.pl spełnił moje oczekiwania

zakupy: naszyjniki, wisiorek, kolczyki, bransole; listopad 2010

plusy: piękne wyroby, terminowość realizacji zamówień

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

somi rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 73301 z 12.03.2011

Wybrałam ten sklep ze względu przystępność cen i towaru jaki się w nim znajduje. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.

zakupy: sztuczna biżuteria; marzec 2011

plusy: przystępne ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OlkaGm rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 73040 z 08.03.2011

atrakcyjne bransoletki dla dziewczynek w przystępnej cenie. Aleksandra Górecka-Mameła

zakupy: bransoletki; marzec 2011

plusy: obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

warj rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 72961 z 07.03.2011

Szukałam konkretnego towaru i trafiłam do Kocieoko.pl! Towar zgodny z opisem! Polecam

zakupy: wisiorki; luty 2011

plusy: Celne i rzetelne opisy towaru

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alanbelon rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 72236 z 24.02.2011

bo mieli co chciałem,oczekiwania spełnione.

zakupy: nutki ze srebra; luty 2011

plusy: szybko i prawdziwie

minusy: brak,ale tylko raz kupowałem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 72208 z 24.02.2011

Bardzo ciekawa nie tuzinkowa oferta. W sklepie znalazłem ciekawy, nie powtarzający się asortyment z przystępnymi cenami. Warto tam zajrzeć, Na pewno wybierzesz coś dla siebie.

zakupy: kolczyki i bransoletki; luty 2011

plusy: szeroka oferta i szybkość realizacji

minusy: nie zauważyłem nic na "minus"

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 72162 z 23.02.2011

Polecam ten sklep szeroki wybór kolczyków, szybka i sprawna realizacja zamówienia. Kolczyki przepiękne.

zakupy: klczyki; luty 2011

plusy: szybka realizacja zamówinia

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 72142 z 23.02.2011

Sklep wydał mi się profesjonalny i posiadał w swojej ofercie szukane produkty. Obsługa była na najwyższym poziomie, kontakt sympatyczny i błyskawiczna realizacja zamówienia. Zdecydowanie spełnia oczekiwania, szczerze polecam.

zakupy: kolczyki i bransoletka; luty 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Majka rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 72138 z 23.02.2011

Poszukiwałam sklepu internetowego z ciekawą ofertą. Sklep kocieoko.pl w zupełności spełnił moje oczekiwania- okres od złożenia zamówienia do otrzymania przesyłki był bardzo krótki (2 dni), kontakt ze sklepem bardzo dobry-byłam na bieżąco informowana o statusie mojego zamówienia, a towar okazał zgodny z opisem i dobrej jakości. Na pewno wrócę do nich na kolejne zakupy!

zakupy: Wisiorki; luty 2011

plusy: Szybka dostawa, kontakt ze sklepem

minusy: Nie zauważyłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olaik rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 72089 z 22.02.2011

Sklep spełnił moje oczekiwania, polecam zarówno miły kontakt z obsługą sklepu, jasne i szybkie komunikaty o aktualnym statusie zamówienia, szybką i bezpiecznie zapakowana przesyłkę, że już nie wspomnę o asortymencie sklepu - prześliczna, niesamowita biżuteria. Myślę, że każdy znajdzie w Kocim Oku coś dla siebie :) Serdecznie polecam! Pozdrawiam!

zakupy: Wisiorki; luty 2011

plusy: Niepowtarzalne wzory, profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 32999 z 19.04.2009

Sklep solidny, wysyłka ekspresowa. Zamawiałam już trzy razy i zawsze byłam zadowolona. Bardzo wszystkim polecam.

zakupy: Kolczyki, broszka, wisiorek, bransoletka; kwiecień 2009

plusy: szybka dostawa, bardzo dobra jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolka rekomenduje Kocieoko.pl opinia nr 30598 z 10.03.2009

Wzorowy przebieg tranzakcji, błyskawiczna wysyłka. Polecam

zakupy: kolczyki (2 pary); marzec 2009

plusy: szybka tranzakcja, błyskawiczna wysyłka fajny towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER