Broń i militaria oraz artykuły outdorowe i ASG.
Sklep Kolba.pl

Kontakt

tel. +48 32 364 06 16
Będzin

Popularne produkty

Noże, Strzelectwo, Myślistwo, Optyka i noktowizory, Turystyka i survival, Odzież, Latarki Fenix, Alkomaty i Obrona, Kategorie ukryte

Popularne marki

Vortex optics, Benchmade, Sanrenmu, Fenix, Ganzo, Poe lang, Joker, Leapers, Kandar, Nn, Mfh - max fusch, Forsport, H&n sport, Victorinox, Walther, Travellunch

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 4
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Kolba.pl > Opinie klientów

Sklep Kolba.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.02.2006r i posiada 5 opinii klientów w tym 80% pozytywnych.

Wystaw opinię

mmrozo nie poleca Kolba.pl opinia nr 154297 z 27.08.2012

Kupiłem i zapłaciłem za produkt, którego sklep nie posiadał. Otrzymałem wprawdzie rekompensatę, ale opinię wystawiłem, zgodnie z prawdą na 3+ i... została usunięta ze strony sklepu!!! Najgorsze kłamstwo z możliwych. Nie polecam!!!

zakupy: artykuły łucznicze; sierpień 2012

plusy: niezły kontakt, szybka przesyłka

minusy: sprzedaż nieposiadanych produktów, nieuczciwość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaxa51 rekomenduje Kolba.pl opinia nr 82337 z 11.08.2011

Super sklep,dobra profesjonalna obsługa. Jestem zachwycony poziomem wiedzy ludzi którzy prowadzą ten interes! Warto, naprawde warto się tam zaopatrywać. Ja osobiście przyjechałem do nich z Częstochowy - i powiem - było warto!

zakupy: latarka Fenix TK 35; sierpień 2011

plusy: Fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pszemek rekomenduje Kolba.pl opinia nr 73118 z 09.03.2011

Sklep b. profesjonalny, kontakt na dobrym poziomie. Nawet w razie wymiany artykułu nie było żadnych problemów. Szczerze polecam!

zakupy: Pokrowce, art.strzeleckie; marzec 2011

plusy: Szybki kontakt, ceny, asortyment

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

superfrog65 rekomenduje Kolba.pl opinia nr 12931 z 01.02.2008

kupilem noktowizor i plecak-kamizelke - jestem zadowolony, serdecznie polecam

zakupy: noktowizor, plecak-kamizelka; styczeń 2008

plusy: duzy wybor, mila obsluga

minusy: ciezko tam trafic...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bielecki Wiesław rekomenduje Kolba.pl opinia nr 7554 z 05.08.2007

Kupiłem u nich wiatrówkę HATSAN 55 STG Combo 1 sierpnia,a 3 sierpnia już dostarczono.Mam zamiar jeszcze u nich coś kupić.Polecam!!!!!!!!!

zakupy: Wiatrówka HATSAN 55 STG Combo; 1 sierpnia 2007

plusy: Szybka realizacja zamówień,dobry kontakt E-mailowy

minusy: Nie mam nic do zarzucenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER