Ubranka dla dzieci niemowląt i młodzieży, obuwie i zabawki, artykuły szkolne.
Sklep KoloroweMarzenia.pl

Kontakt

tel. 61 820 57 26
Poznań

Popularne produkty

Bluzki, Spodnie, Bluzy, Czapki, rękawiczki, Sukienki, Body, Spódnice, Swetry, Art. Szkolne, Rajstopy, Skarpety, Kurtki, płaszcze, Śpioszki, Żakiety, marynarki

Popularne marki

Mmdadak, Barbaras, Mariquita, Dany, Blue seven, Scorpio, Kiki kids, Mrofi, Derform, Makoma, Tup-tup, Sly, Konwar, Starpak, Koala, Bobas, Licencja, Beniamin, Patio

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 287
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

KoloroweMarzenia.pl > Opinie klientów

Sklep KoloroweMarzenia.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.01.2007r i posiada 289 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 302585 z 24.07.2014

Przeszukując różne oferty w internecie wybrałem na podstawie prezentacji towarów na stronie sklepu. Strona zachęca do kupna samą formą prezentacji. Bardzo dobre zdjęcia i opis ubranek jwłącznie opisem materiałow. Również dobre i wygodne wyszukiwanie rodzajami ubranek oraz rozmiarami. Zakupiony zestaw dużej liczby ubranek przesłanych bezpośrenio przez sklep zagranice okazał się trafiony na piątkę. Bardzo polecam KOLOROWE MARZENIA

zakupy: Duży zestaw ubranek dla niemowlaka; kwiecień 2014

plusy: Dobra i bogata oferta

minusy: trudność uzyskania bezpośredniego kontaktu telefoniczneg

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOLANTA rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 299337 z 03.07.2014

Sklep godny polecenia.duży wybór ubranek w przystępnych cenach.Szybka realizacja zamówień.Ubranka dobrej jakości i starannie zapakowane.Bardzo pomocne podane wymiary każdego produktu odzieżowego.

zakupy: koszulki spodnie; czerwiec 2014

plusy: wyraźne zdjęcia,podane wymiary ubranek,szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EWelina rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 296497 z 15.06.2014

Sklep godny zaufania, ubranka w dobrych cenach, POLECAM!!

zakupy: sukienka; czerwiec 2014

plusy: Szeroki wybór ubrań, dobra cena, promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sharana rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 296137 z 12.06.2014

Bardzo duży wybór produktów, niespotykane wzory, mała ilość egzemplarzy.

zakupy: Body, śpioszki, pajac, czapka; czerwiec 2014

plusy: Duży wybór produktów

minusy: Niektóre produkty dość drogie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 292949 z 23.05.2014

Ogromny wybór i atrakcyjne ceny.

zakupy: ubranka dla dziecka; maj 2014

plusy: przejrzysta oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena M. rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 292841 z 23.05.2014

Duży wybór ubranek dobrej jakości, sprawnie działająca strona z możliwością wyszukiwania wg różnych kategorii, a także łatwe kompletowanie zestawów dzięki podpowiedzi na stronie co jest w danej serii. Częste promocje. Szybka realizacja zamówień i ekspresowe tempo jeśli chodzi o zwrot pieniędzy za zwracane rzeczy (zamawiam zawsze więcej, by móc w domu przymierzyć, zobaczyć i podjąć decyzję co ostatecznie kupuję) - konkretny przykład: w piątek (16 maja) nadałam paczkę priorytetową, a we wtorek (20 maja) przelew był już na moim koncie. Zakupy robiłam już kilkakrotnie, ale nie wystawiałam wcześniej opinii - tym razem uznałam, że sklep zasługuje na to, by poświęcić swój czas na kilka pozytywnych słów. Na pewno w przyszłości będę robić tu zakupy :-) Pozdrawiam.

zakupy: koszulki, spodenki, wcześniej body; maj 2014

plusy: szybka obsługa, dobra jakość ubranek, promocje

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 292785 z 22.05.2014

Bo mi się spodobały ubranka. Sklep spełnia moje oczekiwania.

zakupy: śpioszki, kaftanik, czapeczka; maj 2014

plusy: dobra jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 292769 z 22.05.2014

Witam.Natrafiłam na ten sklep szukając pajacyków dla siostrzeńca,dobrej jakości oczywiście.Zamówiłam trzy szt.Dobra jakość przemiłe w dotyku zdj.nie oddają rzeczywistego obrazu ubranek.Cudeńka po prostu.W tym sklepie robiłam zakupy po raz pierwszy,ale już wiem,że nie ostatni.Sprzedawca godny polecenia.Dobry kontakt,szybka wysyłka.Raz jeszcze polecam.w tym sklepie naprawdę warto robić zakupy.

zakupy: Pajacyki niemawlęce rozm 74; maj 2014

plusy: PEŁNY PROFESJONALIZM.

minusy: NIE ZNALAZŁAM ŻADNYCH WAD.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 291313 z 13.05.2014

Sklep znalazłam przypadkowo w sieci, z czego jestem bardzo zadowolona. Ubranka śliczne, rewelacyjna jakość, ogromny wybór! :)

zakupy: Śpioszki, body; kwiecień 2014

plusy: Jakość ubranek, duży wybór, miła i kompetentna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 286845 z 10.04.2014

szukałam kurtki rozm. 92 tu była najlepsza - i taka okazała się faktycznie

zakupy: kurtka; kwiecień 2014

plusy: szybka dostawa, towar najwyższej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 283841 z 23.03.2014

Kolejny udany zakup w sklepie KoloroweMarzenia.pl, tym bardziej przyjemny, że mogłam skorzystać ze zniżkowego kupony przyznanego w sklepie za najlepszą recenzję. Nabyliśmy koszulki, bluzkę, bluzę do przedszkola z lubianej przez nas firmy Mariquita. Ubranka bez zarzutu, błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam.

zakupy: koszulki, bluzka, bluza; marzec 2014

plusy: jakość, promocje, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

babcia Rozalia rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 278861 z 21.02.2014

Sklep wybrałam przypadkowo 4 lata temu jak szukałam ubranek, w tym głównie rajtuzek dla wnusia. Zakupy robię sukcesywnie w razie potrzeb już dla dwóch wnuczków. Ubranka są śliczne, w dobrym gatunku. Na pewno będę korzystać jeszcze z zakupów w tym sklepie przez kilka lat. Obsługa bardzo uprzejma, profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu. Cena odpowiednia do jakości.Polecam ten sklep

zakupy: koszulki mmadak; luty 2014

plusy: dobry gatunkowo towar, pelny profesjonalizm obslugi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 276665 z 10.02.2014

To mój kolejny zakup w kolorowych marzeniach i jak zwykle wszystko super - miła obsługa, szybka dostawa i super towar w dobrej cenie. Polecam

zakupy: Kombinezon dwuczęściowy Mariquita; luty 2014

plusy: dużo promocji, super ubranka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 276413 z 07.02.2014

Sklep znalazłam przypadkiem, gdy szukałam zimowego kombinezonu dla syna z lubianej przeze mnie firmy Mariquita. Skorzystałam z zimowej promocji ubranek, które zakupiłam z 50% zniżką, więc już z tego powodu jestem bardzo zadowolona. Poza tym obsługa bez zarzutów, błyskawiczna wysyłka i dostawa. A co do jakości ubranek nie miałam wątpliwości, że będzie wysoka, bo kupowałam już wcześniej ubranka z Mariquity i są rewelacyjnej jakości.

zakupy: kurtka, spodnie zimowe Mariquita; luty 2014

plusy: dobrze opisane produkty, dokładne wymiary

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 276269 z 06.02.2014

Duży wybór towarów, dobre opinie, możliwość zapłaty za przesyłkę przy odbiorze, działalność gospodarcza zarejestrowana już jakiś czas temu.

zakupy: ubranka dla niemowlaka; luty 2014

plusy: Kontakt mailowy z zamawiającym,informacja o realizacji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 274201 z 27.01.2014

Ładne bluzeczki i dobre ceny.

zakupy: Bluzki Angry Birds; grudzień 2013

plusy: spory wybór ładnych ubranek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARZENA rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 273085 z 21.01.2014

UBRANIA BARDZO DOBREJ JAKOŚCI, PRZYSTĘPNE CENY.

zakupy: SUKIENKI DLA MOJEJ 4-LETNIEJ SIOSTRZENIC; styczeń 2014

plusy: ODZIEŻ DOBREJ JAKOŚCI

minusy: BEZ WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cecylia rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 271753 z 14.01.2014

Sklep wybrałam przypadkowo, ubranka dla wnusia śliczne, w dobrym gatunku. Na pewno będę korzystać jeszcze z zakupów w tym sklepie. Obsługa bardzo uprzejma, profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu. Cena odpowiednia do jakości.Polecam ten sklep

zakupy: ubranka dla wnuczka; styczeń 2014

plusy: profesjonalizm, bogata oferta ubranek dla dzieci

minusy: nie stwierdziłam żadnej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 269893 z 03.01.2014

Sklep ma bardzo dobrą ofertę. Często są również duże wyprzedaże, ubranka są wtedy o połowę taniej. Ponadto sklep sprzedaje ubranka dobrej jakości, które długo utrzymują swój fason i kolory, a rozmiar jest dokładnie opisany w cm. Do tego dochodzi szybka przesyłka i 100% satysfakcji z zakupu. Polecam

zakupy: bluzeczki z długim i krótkim rękawkiem; styczeń 2014

plusy: Tanie produkty, szybka przesyłka, monitorowanie paczki.

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje KoloroweMarzenia.pl opinia nr 269557 z 31.12.2013

sklep posiada dobre ceny i świetne promocje, jakość dostępnych produktów jest bardzo wysoka. spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: spodnie dzinsowe i biała koszula; grudzień 2013

plusy: szybka realizacja, przejrzystość ofert, bdb komunikacja

minusy: brak wad przy realizacji mojego zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER