Kołpaki do samochodów osobowych i dostawczych.
Sklep Kolpakisamochodowe.com

Kontakt

tel.
Choszczno

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 19
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Kolpakisamochodowe.com > Opinie klientów

Sklep Kolpakisamochodowe.com - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.03.2010r i posiada 22 opinii klientów w tym 87% pozytywnych.

Wystaw opinię

MACIEJ rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 409538 z 10.04.2017

PO RAZ DRUGI ROBIĘ ZAKUPY W TYM SKLEPIE. POPRZEDNI ZAKUP W PEŁNI SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA.

zakupy: KOŁPAKI; kwiecień 2017

plusy: świetny kontakt wysoki poziom obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczysław rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 382026 z 06.05.2016

Sklep b. szybko realizuje zamówienie i dostarcza towar dobrze zabezpieczony na czas transportu. Osobiście bardzo korzystne wrażenie na mnie zrobił sposób w jaki sklep zareagował na moją reklamację. Zareklamowałem jeden z 4. otrzymanych kołpaków samochodowych w którym zauważyłem pęknięcie. Sklep nie mógł tego uszkodzenia zauważyć, ponieważ 4 dostarczone kołpaki znajdowały się w firmowo zaklejonym opakowaniu z folii. Po wysłaniu maila z fotkami uszkodzonego kołpaka i po rozmowie telefonicznej z bardzo uprzejmym pracownikiem sklepu, niemal natychmiast dostałem przesyłkę z dodatkowym kołpakiem, a ponieważ przed zauważeniem pęknięcia nakleiłem na kołpaki silikonowe emblematy Opla - przysłano mi też 4 nowe emblematy. W takim jak ten sklepie warto kupować.

zakupy: 4 kołpaki samochodowe Ares Ring Srebrne 15", + emblematy OPE; maj 2016

plusy: Wiarygodność i kultura obsługi

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek nie poleca Kolpakisamochodowe.com opinia nr 301781 z 18.07.2014

Dlaczego nie polecam, wszystko było ok dopóki mi nie odpadł kołpak ,chciałem zamówić jeden no ale nie da rady kupic jednego. Trzeba kupic ponownie komplet ,jakies nieporozumienie . Żałuję kupna (wydałem ok 120 zł) i lipa.Pozatym wszystko było ok.

zakupy: kołpaki samochodowe 16 cali; maj 2014

plusy: duży wybór

minusy: nie można kupić pojedynczych kołpaków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 290121 z 06.05.2014

Zachęciła mnie strona www - profesjonalna, tradycyjna (bez wodotrysków), rzeczowa. Dostawa była terminowa. Opakowanie bezpieczne dla towaru, dotarł w dobrym stanie. Odczekałem, jak sprawdzą się kołpaki w użytkowaniu, po miesiącu jest OK. Dziękuję i pozdrawiam Andrzej

zakupy: kołpaki Skoda; kwiecień 2014

plusy: dobry kontakt z klientem, nie najgorsza jakość

minusy: no, jakość towaru mogłaby być trochę lepsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 243657 z 11.09.2013

Wybrałem ten sklep bo były w nim kołpaki które mi się podobały, a sklep posiada dobrą stronę internetową pozwalającą na łatwe przeszukiwanie oferty, posiada bogatą ofertę kołpaków i dogodne warunki realizacji - dostawa kurierem lub przesyłką pocztową, zapłata w postaci przedpłaty lub za pobraniem. Sklep spełnił moje oczekiwania z nawiązką, byłem mile zaskoczony realizacją zamówienia w ciągu następnego dnia od złożenia zamówienia, chociaż wybrałem dostawę pocztą za pobraniem, a miejsce dostawy leży na przeciwległym krańcu Polski. Poza tym klient jest informowany za pomocą poczty elektronicznej o statusie zamówienia, a dodatkowo może śledzić kolejne etapy podróży przesyłki. Przesyłka została doręczona do domu w solidnym opakowaniu.

zakupy: Kołpaki; wrzesień 2013

plusy: Bogata oferta, łatwość zamawiania, szybkość realizacji

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 170929 z 29.10.2012

Mogłem wybrać model, wykonanie, cenę. Szybka dostawa, na uzgodnionych w zamówieniu warunkach.

zakupy: kołpaki 14", chewrolet aveo; październik 2012

plusy: jakość, termin, dostawa

minusy: bez uwag!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 150329 z 10.08.2012

Szukałem kołpaków po kradzieży jednego w moim samochodzie

zakupy: kołpaki 15", ; sierpień 2012

plusy: Fachowe doradztwo perfekcyjna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NarsilSW nie poleca Kolpakisamochodowe.com opinia nr 90685 z 13.12.2011

Nie mam zastrzeżeń do opisu kołpaków, kontaktu ze sklepem oraz wysyłki. Do czego mam zastrzeżenia to same kołpaki, które po 2 dniach od założenia (zakładane u wulkanizatora) są popękane. Jakość jest fatalna (a bardziej obrazowo: do dupy). Nie polecam produktów tej firmy, bo są bardzo słabej jakości.

zakupy: Kołpaki Tango 15 cali srebrne; grudzień 2011

plusy: brak

minusy: najgorszej jakości produkty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 88772 z 22.11.2011

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony.

zakupy: Kołpaki samochodowe Spike - srebrny 13", ; listopad 2011

plusy: pełna informacja co się dzieje z zamówionym towarem

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

john rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 87401 z 04.11.2011

kolpaki super cena i transport polecam

zakupy: kolpaki; październik 2011

plusy: cena i jakosc termin ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesiek nie poleca Kolpakisamochodowe.com opinia nr 87056 z 28.10.2011

posiada bogatą ofertę, kołpaki są wykanane z fatalnego materiału, bardzo łamliwego i praktycznie nie ma możliwości ich zamontowania bez uszkodzenia, również przy upadku kołpaka na twarde podloże z wyskokości ok. 1 metra ulega pęknięciu

zakupy: Kołpaki do Seata; październik 2011

plusy: bogata oferta

minusy: fatalna jakość sprzedawanych kołpaków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 86704 z 22.10.2011

Dzisiaj zamówienie, jutro założenie. Gratuluję szybkiej obsługi. POLECAM !!!

zakupy: Komplet kołpaków 16", ; październik 2011

plusy: sprawność i terminowość.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wlodek61 rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 84656 z 20.09.2011

Sklep znalazłem w internecie. Moje oczekiwania spełnił w 100 procentach. Polecam !!!!!. Bardzo duży asortyment.

zakupy: kołpaki; wrzesień 2011

plusy: Solidność. Bardzo duży asortyment.

minusy: Na siłę nie będę wymyślać.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 76090 z 28.04.2011

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony. Przyjemny kontakt.

zakupy: kołpaki; kwiecień 2011

plusy: realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rycho rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 71979 z 21.02.2011

Sklep znalazłem na wyszukiwarce internetowej. oferta zawierała produkty, które mnie interesowały, a po realizacji wiem że to był właśnie taki sklep jakiego potrzebowałem

zakupy: Kołpaki samochodowe; luty 2011

plusy: duży wybór

minusy: nie stwierdzilem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 66519 z 07.12.2010

Na sklep trafiłem przypadkowo i od teraz wszystkim go polecam. Znakomita i bardzo profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt i szybka dostawa. Kołpaki na żywo wyglądają lepiej niż na zdjęciu. Ceny bardzo przyzwoite. DUZY POZYTYW !!!!!

zakupy: Kołpaki do Renault Clio; grudzień 2010

plusy: Bardzo duży wybór, dobry kontakt i szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 66194 z 03.12.2010

Na Kolpakisamochodowe.com trafiłam przypadkiem ale nie żałuję, że kołpaki do mojego samochodu kupiłam właśnie w tym sklepie. Otrzymany towar jest zgodny z moim zamowieniem. Ceny konkurencyjne, towar pierwszej jakości... POLECAM!

zakupy: Kołpaki do samochodu Suzuki SPIKE (13", ); grudzień 2010

plusy: Szeroki wybór towaru

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNESAK rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 53169 z 30.04.2010

Sklep wybrałam przypadkiem przeglądając oferty w Internecie. Postanowiłam stąd zamówić kołpaki, ponieważ chodziło mi o szybki czas dostawy, a taki tu jest. Poza tym zachęciły mnie pozytywne opinie internautów zamieszczone na stronie sklepu. Sklep spełnił moje oczekiwania. Z mojej strony daję DUŻY PLUS - POZYTYWNIE:)

zakupy: kołpaki 15", STORM CHROM SREBRNY; kwiecień 2010

plusy: SZYBKA I DOBRA KOMUNIKACJA ZE SPRZEDAJĄCYMI

minusy: WSZYSTKO O.K.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zulka rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 52516 z 21.04.2010

Dostawa błyskawiczna i towar zgodny z zamówieniem. Bardzo miła obsługa. GORĄCO POLECAM!!!

zakupy: kołpaki Admirał srebrny 13'; kwiecień 2010

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zielarz84 rekomenduje Kolpakisamochodowe.com opinia nr 51028 z 27.03.2010

Jestem zadowolony profesjonalna firma!! Polecam

zakupy: kołpaki samochodowe; marzec 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: polecam modernizacje strony www

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER