Kompostowniki plastikowe do ogrodu firmy Ekobat oraz inny sprzęt ogrodniczy.
Sklep Kompostowniki.pl

Kontakt

tel. 42 250 80 60
Łódź

Popularne produkty

Kompostowniki, Akcesoria ogrodowe

Popularne marki

Ekobat, Florada, Biogród, Ekonaw

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 17
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kompostowniki.pl > Opinie klientów

Sklep Kompostowniki.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.09.2005r i posiada 17 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej K. rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 58382 z 30.07.2010

Sklep wybrałem nie przez przypadek. Znajomy kupił wcześniej kompostownik i polecił mi firmę EKOBAT (kompostowniki.pl). Przeszukałem wiele ofert konkurencji i uważam że ten sklep ma najsolidniejsze kompostowniki w dobrej cenie. Towar dostępny od ręki! Przesyłka trafiła do mnie następnego dnia, i co najważniejsze!!! Firma nie oszukuje klientów na cenach wysyłki. Kontakt ze sklepem wspaniały. Kompostownik jest bardzo solidny!!! Polecam wszystkim odwiedzić ten sklep bo naprawdę WARTO!!!

zakupy: TERMO-700 Zielony; lipiec 2010

plusy: Profesjonalna obsługa, Niski koszt wysyłki, Tanie komp.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 56684 z 29.06.2010

Sklep wybrałem opierając się na opiniach o nim z forum Muratora, sklep spełnił moje oczekiwania w 100%, ponieważ mój kompostownik się uszodził dostałem drugi za darmo, pokrywałem tylko koszty przesyłki, polecam jak najbardziej.

zakupy: Termo 400; lipiec 2009

plusy: fachowość, dbałość o klienta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joko rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 55807 z 13.06.2010

Wybór przypadkowy, a oczekiwania spełnione w 100 %. Dostawa błyskawiczna, towar bez zarzutu. Gorąco polecam

zakupy: ekokompostowniki; czerwiec 2010

plusy: terminowość, jakość, bezproblemowa dostawa

minusy: nie widze wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Z. Skowroński rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 42292 z 23.10.2009

Realizacja zamówienia więcej, niż wzorowa - niezwłoczna, rzetelna informacja ze strony sprzedawcy, błyskawiczna wysyłka i dostawa dokładnie w terminie, o jakim zostałem poinformowany w mailu. Zamówienie złożyłem w środę ok. godz. 14, a kurier z UPS zapukał do drzwi już w piątek o godz. 10 - to przecież mniej, niż dwie doby! W paczce był też mały bonus. Jako klient poczułem się naprawdę dopieszczony. :-) Sam produkt także bardzo mi się podoba - estetyczny, funkcjonalny, pomysłowo zaprojektowany. Gorąco polecam!!!

zakupy: Ekokompostownik TERMO 700 czarny; październik 2009

plusy: Szybkość, terminowość, poważne traktowanie klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

|MaRCela, Pszczy rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 39582 z 26.08.2009

Dziś otrzymałam przesyłkę, zgodnie z obietnicą sprzedawcy:) towar zgodny z foto-rewelacja:) pełen profesjonalizm ze strony sprzedawcy, wiecej takich sklepów:) gorąco polecam :)

zakupy: Kompostownik Termo 700 czarny; sierpień 2009

plusy: Szybko, sprawnie,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiedno Kaszëbë! rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 39320 z 20.08.2009

Baro rzetelnô òbsłëga. Zamówienié móm złożoné bez fòrmùlarz na www.kompostowniki.pl, ale móm niestandardowé adresowé dané, tej czile minut pò zarejestrowanim zgłoszeniô móm òdebróné telefón z pëtaniama ò pòtwierdzenié danëch. Chùtczi przelew i jesz tegò samégò dnia dostôł jem maila, że paczka wësłónô. Na drëdżi dzéń przed pôłnim paczka dostarczonô przez UPC. W całoscë pòlecywóm wszëtczim!

zakupy: Ekokompostownik TERMO-410; sierpień 2009

plusy: Wielny i chùtczi kòntakt (e-maile i telefò...

minusy: Ni móm ùswiôdczoné niżódnych felów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz Sorn rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 38287 z 27.07.2009

Wzorowa realizacja zamówienia!

zakupy: Kompostowniki Maxisilo1100; lipiec 2009

plusy: Towar i obsługa klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej Janusz rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 36727 z 26.06.2009

Bardzo szybka i sprawna wysyłka, dobry kontakt, pełne zaufanie.

zakupy: kompostownik; czerwiec 2009

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edward231 rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 34135 z 12.05.2009

Zamówiłem kompostownik w piątek, informacje pocztą@ otrymałem w poniedziałek, terminem dostawy. Wszystko zgadzało się jak w zegarku. POLECAM!

zakupy: kompostownik i środek do kompstowania; maj 2009

plusy: Terminowość i informacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A.ZAWADZKI rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 33643 z 03.05.2009

Towar dostarczony szybko, zgodny z zamówieniem, nieuszkodzony.Miła obsługa klienta.

zakupy: EKOKOMPOSTOWNIK; kwiecień 2009

plusy: terminowośc, zgodnośc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Górecka Maria rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 30795 z 12.03.2009

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Paczka dotarła b.szybko,towar bez zarzutu,a co najważniejsze kontakt z sprzedawca b.dobry.Polecam SPRZEDAWCE bo jest tego wart!

zakupy: kompostownik; marzec 2009

plusy: klient nasz pan

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 29731 z 26.02.2009

Szybko, sprawnie, bezproblemowo - i do tego super cena. Tak powinny wyglądać zakupy w internecie!

zakupy: Kompostownik termo 410; luty 2009

plusy: dobra cena, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 23751 z 28.11.2008

Rzeczowa informacja telefoniczna, szybka i terminowa dostawa - sklep godny uwagi, szczerze polecam

zakupy: kompostownik termo 410; listopad 2008

plusy: fachowość

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M. rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 10388 z 22.11.2007

Szybko i bezproblemowo - odbiór osobisty. Po urzednim umówieniu się podjechałem do ich magazynu. Nawet paragon dostałem :). Spokojnie mogę polecić

zakupy: Aktywator kompostu; listopad 2007

plusy: Możliwość odbioru osobistego z magazynu

minusy: Nie zawsze ktoś jest na magazynie - trzeba dzwonić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A. Bronowska rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 7268 z 24.07.2007

Rozmawiałam z wałaścicielem firmy, a tydzień później otrzymałam zakupiony na promocyjnych warunkach, wybrany przeze mnie kompostwownik. Towar w 100% zgodny z opisem + gratis. Błyskawiczna przesyłka, poprzedzona wcześniejszym mailam kiedy mozna się jej spodziewać. Zakupiony produkt ma 3-letnią gwarancję. Jednym słowem super udane zakupy z dostawą gratis. Szczecze polecam wszystkim :-)))

zakupy: Ekokompostownik TERMO-700; 24.07.2007 r.

plusy: Fachowość- miły i rzetelny kontakt, miły gratis

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 6622 z 23.06.2007

Zakupiłem z okazji letnich prac w ogrodzie kompostownik. Wypełniłem formularz w sklepie w poniedziałek rano i we wtorek już kurierem otrzymałem przesyłkę. Kontakt był bardzo miły, a kompostownik dzięki instrukcji i poradom już stoi we właściwym miejscu.

zakupy: Ekokompostownik TERMO 700; 18.06.2007

plusy: jakość, dbałość o klienta, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Kompostowniki.pl opinia nr 66 z 11.10.2005

Mogliby mieć szerszy asortyment (ponoć ma taki być) A tak to 100 % zadowolenia

zakupy: TERMO-350; 03.03.2005

plusy: Szybkość dostawy i kontakt z klientem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER