Sprzęt, gry i akcesoria dla graczy oraz gry na konsole PSP, PlayStation, Nintendo i Xbox 360.
Sklep Konsoleigry.pl

Kontakt

tel. 514986989
Józefów

Popularne produkty

Root

Popularne marki

, 2k games, 1c company, Nintendo, Sega, Wb games, Square enix, Electronic arts, inc., Bethesda softworks llc, Paradox interactive, Ubisoft, Good loot, Namco bandai

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Konsoleigry.pl > Opinie klientów

Sklep Konsoleigry.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.06.2008r i posiada 12 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

PiotrekZ rekomenduje Konsoleigry.pl opinia nr 353409 z 27.08.2015

Polecam:) Super kontakt, ceny i szybka dostawa. Kupię jeszcze nie raz:)

zakupy: Trochę tego było, ); sierpień 2015

plusy: Niskie ceny, doskonała obsługa, duży wybór, dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Konsoleigry.pl opinia nr 255585 z 01.11.2013

Bardzo dobry kontakt ze strony sprzedającego, błyskawiczna wysyłka. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

zakupy: Diablo 3 PC; październik 2013

plusy: szybkość, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Konsoleigry.pl opinia nr 241381 z 31.08.2013

Sklep miał najniższe ceny na rynku i największy wybór towarów. Super podejście do klienta, zawsze odpowiadają na maile, nawet oddzwaniają na połączenia wykonywane po godzinach pracy sklepu. Nie mam żadnych zastrzeżeń i polecam!

zakupy: Battlefield, Diablo, Patapon, konsole; sierpień 2013

plusy: Najniższe ceny, największy wybór, super kontakt, obsługa

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian78 rekomenduje Konsoleigry.pl opinia nr 241341 z 30.08.2013

Bardzo fajny i Ciekawy sklep. Szeroka ofeta i towar gry jakich poszukiwałem.

zakupy: Fifa 13 ps3, Need for speed Most wanted; sierpień 2013

plusy: cena ,wysylka 24h, mila obsluga, fajne gry

minusy: nie pracuja 24/7 :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karola78 rekomenduje Konsoleigry.pl opinia nr 215461 z 26.04.2013

Najlepsza cena i najszybsza dostawa. Towar był dostepny od reki.

zakupy: Xbox 4gb + kinect; kwiecień 2013

plusy: Szybkość , cena , Poszykiwany towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris nie poleca Konsoleigry.pl opinia nr 215389 z 26.04.2013

nie polecam tego sklepu. do chwili kiedy kupi się towar i wystawi komentarz są bardzo, bardzo mmili, ale gdy tylko sie to wszystko zrobi nawet nie odpisują na e-mail. kupiłem od nich gre w październiki zaczeło cos mi się z nia dziać w styczniu, pisałem do nich ale bez echa. naprawdę nie polecam!!!

zakupy: black ops 2; kwiecień 2013

plusy: nie ma żadnych

minusy: wadliwy towar

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mona rekomenduje Konsoleigry.pl opinia nr 210081 z 04.04.2013

Najniższe ceny, super obsługa, ogromny wybór.

zakupy: konsole i wiele gier; kwiecień 2013

plusy: wielki wybór, super obsługa, najniższe ceny

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Konsoleigry.pl opinia nr 64150 z 04.11.2010

Znalazlem go na allegro oferowal 24 h wysylke i najatrakcyjniejsza cene.

zakupy: StarCraft II: Wings of Liberty PL; listopad 2010

plusy: Czas realizacji, cena , obsluga, dobrze zapakowany list

minusy: Poki co nie maja systemu ratalnego.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WOSP rekomenduje Konsoleigry.pl opinia nr 48991 z 23.02.2010

Bardzo przystępne ceny. Jak się okazało solidna obsługa i szybka wysyłka to także atuty sklepu. Polecam!

zakupy: 2 gry PC; luty 2010

plusy: Przystepne ceny, obsługa, czas realozacji przesyłki.

minusy: Można poprawić pakowanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alex rekomenduje Konsoleigry.pl opinia nr 41792 z 14.10.2009

Sklep zostal poleceony mi przez kolege , ktory kupuje tu gry i nie zaluje

zakupy: Konsola Ps3 + Gry; październik 2009

plusy: Szybkosc , uczciwosc , cena

minusy: telefony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kalisto rekomenduje Konsoleigry.pl opinia nr 39621 z 27.08.2009

Naprawde Wszystko ok

zakupy: konsola PS2 + GRY; sierpień 2009

plusy: Szybka wysylka

minusy: Strona zbyt kolorowa.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam Jagodzinski rekomenduje Konsoleigry.pl opinia nr 22487 z 07.11.2008

Naprawde bardzo dobry sklep .Wszystko sprawnie szybko, bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem i bardzo dobrze zapakowany. Przesylka trafila do mnie po 24 godzinach od zamowienia ! SZOK !

zakupy: Konsola Playstation 3 i gry; listopad 2008

plusy: Dobra cena . Fachowa obsluga.

minusy: Praktycznie nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER