Sprzęt sieciowy marki TRENDnet.
Sklep Korpol.pl

Kontakt

tel. 801 000 691
Biała Podlaska

Popularne produkty

Anteny > Osłony

Popularne marki

Cyberteam

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 19
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Korpol.pl > Opinie klientów

Sklep Korpol.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.10.2005r i posiada 19 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Darek rekomenduje Korpol.pl opinia nr 42224 z 22.10.2009

Rewelacyjna i szybka obsługa. Polecam wszystkim. Tak lubię kupować.

zakupy: Serwer wydruku; październik 2009

plusy: Obsługa klienta i szybkość działania.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek I. rekomenduje Korpol.pl opinia nr 34355 z 15.05.2009

Sklep z bardzo dobrą obsługą zarówno handlową jak i techniczną. Jeżeli masz problemy z zakupem sprzętu, nie jesteś pewien jakiego sprzętu potrzebujesz, na pewno pomogą Ci dobrać odpowiedni sprzęt do potrzeb tak aby użytkowanie było bezproblemowe a sprzęt nie był przebajerzony do potrzeb. Sam niejednokrotnie korzystałem z usług. Sam zakupiłem do chwili obecnej 3 routery ADSL i nie miałem problemu z konfiguracją jak i z użytkowaniem tego sprzętu. Zakupiłem 2 routery z wifi trendnet TEW-435BRM Router modem ADSL Firewall 802.11g 54Mb/s które polecam ze względu na bezproblemową obsługę i pracę. Posiadam ten sprzęt już ok roku i ani razu się nie zawiesił ani nie było problemu. Jeżeli chodzi o 3 router to był to przewodowy TP-Linka ale praca nie rowna się z Trendnetem. Także polecam dolozyć kilka złotych i kupić trendneta i mieć pożądny sprzęt za rozsądną cene. Polecam ten sklep i pozdrawiam.

zakupy: TRENDnet TEW-435BRM Router modem ADSL; maj 2009

plusy: dobra obsługa i doradztwo

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Korpol.pl opinia nr 20094 z 10.09.2008

Po pierwsze - porada przy zamówieniu - handlowcy dokładnie podpowiedzą który produkt wybrać, zainstalować i skonfigurować - co świadczy o wiedzy i znajomości produktów. Po drugie - bardzo dobry kontakt - dzwonią, upewniają się aby wszystko od zamówienia do dostarczenia było wiadome i dopięte na ostatni guzik. Zdecydowanie polecam ten sklep - mało gdzie można spotkać tak konkretnych sprzedawców i tak konkretne produkty w dodatku z możliwością dogadania się co do ceny.

zakupy: TRENDNET Routery ADSL i Switche; sierpień 2008

plusy: Kontakt, porada, profesjonalizm i terminowość

minusy: moim zdaniem BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hubert rekomenduje Korpol.pl opinia nr 20090 z 10.09.2008

Rekomenduję tego sprzedawcę bez zastrzeżeń

zakupy: KVM TK-403KR; styczeń 2008

plusy: terminowość, miły kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kilwap rekomenduje Korpol.pl opinia nr 18789 z 14.08.2008

Zakupiłem bezprzewodową kartę USB 2.0 108Mbps 802.11a/g TEW-504UB TRENDnet w promocyjnej cenie. Towar w 100% zgodny z opisem. Super szybko, błyskawiczna wysyłka towaru. Dziękuję za sympatyczną współpracę.

zakupy: Bezprzewodowa karta USB 2.0 108Mbps 802.11a/g TEW-504UB TRENDnet; sierpień 2008

plusy: Wyjątkowy, uczciwy człowiek.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Korpol.pl opinia nr 18709 z 12.08.2008

Najkrócej jak można OK!!!!!!

zakupy: Print Serwer TEW-MP2U; lipiec 2008

plusy: Kntakt z Klientem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Korpol.pl opinia nr 17710 z 17.07.2008

W niedzielę zamówiłem router marki TRENDnet TEW-631BRP. W poniedziałek po południu zadzwonił do mnie sprzedawca, zapytał o parę rzeczy i powiedział, że przesyła do mnie dokument, żebym sprawdził czy wszystko się zgadza i wpłacił pieniądze, gdzie trzeba. Mail do mnie nie dotarł zbyt szybko (nie polecam interii), więc wieczorem napisałem do nich, że nic mi nie przyszło. Zaraz z rana znów zadzwonił do mnie sprzedawca, poprosił o sprawdzenie jeszcze raz poczty i podanie alternatywnego adresu. Okazało się, że mail do mnie przyszedł, tylko ponad 10 godzin po wysłaniu. Od razu przelałem pieniążki, wysłałem im potwierdzenie i już kolejnego dnia otrzymałem sprzęt. Polecam sprzedawcę - dobry kontakt z klientem, sprawne i szybkie działanie, przystępne ceny!

zakupy: TRENDnet TEW-631BRP; lipiec 2008

plusy: Dobry kontakt, szybko, towar w porządku

minusy: Nie stwierdziłem żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej - gabor rekomenduje Korpol.pl opinia nr 16236 z 04.06.2008

Szybko, z pomocą przy doborze urządzeń.

zakupy: router+antena; czerwiec 2008

plusy: wsparcie techniczne, miła obsługa, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Korpol.pl opinia nr 15501 z 13.05.2008

Sprawna i rzetelna Firma, godna zaufania

zakupy: KVM; maj 2008

plusy: prosta obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenon Szczecin rekomenduje Korpol.pl opinia nr 13647 z 28.02.2008

Zakupiłem Routera TEW632 BRP sprzęt dotarł bardzo szybko, po podłączeniu i skonfigurowaniu działa bez zarzutów prętkość przekazu b.dobra

zakupy: TEW632BRP; luty 2008

plusy: Polecam

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MarcinRz rekomenduje Korpol.pl opinia nr 12423 z 17.01.2008

Miła obsługa, szybka przesyłka, rzetelna pomoc techniczna

zakupy: Tk-ex2; listopad 2007

plusy: pod każdym względem profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KP rekomenduje Korpol.pl opinia nr 12173 z 08.01.2008

Miły i szy bki kontakt. Szybka reakcja i wysyłka towaru.

zakupy: Przełącznik KVM; styczeń 2008

plusy: Przejżystość oferty, zgodność oferty na www z przesyłką

minusy: za wąska specjalizacja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa ZŚ rekomenduje Korpol.pl opinia nr 8025 z 27.08.2007

B miła obsługa, kontakt o czasie. Towar dostarczony zgodnia z zamówieniem. Sklep godny polecenia

zakupy: 2 portowy przełącznik USB; sierpień 2007

plusy: profesjonalna i mila obsługa.

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Korpol.pl opinia nr 7752 z 17.08.2007

Sprawy w firmie KORPOL ą załatwiane bardzo szybki i bez żadnych komplikacji,zakupiony towar zostaje dostarczony na drugi dzień.Towar jest zapakowany orginalnie, jest dołaczona faktura sprzedaży i gwarancja.

zakupy: te100-pciwn; 3.04.2007

plusy: załatwianie spraw to czysta przyjemność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Seba rekomenduje Korpol.pl opinia nr 7731 z 16.08.2007

Uważam że Firmę Korpol *** kompetentna i fachowa obsługa.

zakupy: Trendnet; non stop

plusy: Fachowa obsługa, zero problemów z reklamacjami.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemysław Knycz rekomenduje Korpol.pl opinia nr 7730 z 16.08.2007

Najlepszy sklep i obsługa jaki do tej pory spotkałem.

zakupy: TEW510APb; wiele dat zakupu

plusy: Szybkość, niezawodność, najdłuższa gwarancja!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje Korpol.pl opinia nr 5867 z 21.05.2007

Naprawdę świetna FIRMA, jeżeli będę kupować sprzęt sieciowy to tylko w korpol.pl Dlaczego? Bo mają przystępne ceny, dostawy na drugi dzień, miła obsługa i indywidualne podejście do klienta. Po prostu pełen profesjonalizm, polecam KORPOL.pl każdemu.

zakupy: Router, Switch, Bezprzewodowa karta PCI 108Mbps 5GHz; 27.03.2007r

plusy: łatwość zakupów, szybkość wysyłki, indywidualne podejści...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jang rekomenduje Korpol.pl opinia nr 5865 z 21.05.2007

Zakupiłem na sklepie kartę do laptopa. Zadzwoniłem i zostałem bardzo miło obsłużony. Jeżeli jeszcze raz będę potrzebował jakiego produktu sieciowego to na pewno odwiedzę tą stronę.

zakupy: karta do laptopa tew-421pc; 16.05.2007

plusy: Miła obsługa, bogata oferta.

minusy: Zmiana muzyczki podczas oczekiwania na połączenie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baks rekomenduje Korpol.pl opinia nr 69 z 12.10.2005

Kupiłem u nich Rouetrek jak się patrzy! Jestem zadwolony szybko i sprawnie obłsużony. Dzwoniłem, mailowałem - ogólnie kontakt O.K. - widać, że dużo sprzedają w sieci i mają z tym zamieszanie ale i dobrze sobie radzą. Przesyłka na drugi dzień.

zakupy: Router ADSL; 4.10.2005

plusy: Miła fachowa obsługa, wyczerpujące opisy produktów (szcz...

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER