Śmieszne koszulki T-shirt z nadrukami
Sklep Koszulki.com

Kontakt

tel. 801 011 801
Warszawa

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 70
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Koszulki.com > Opinie klientów

Sklep Koszulki.com świadczy doskonałą jakość obsługi

  94% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 72 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

teresa rekomenduje Koszulki.com opinia nr 409438 z 08.04.2017

spełnił moje oczekiwania

zakupy: koszulki z imieniem; kwiecień 2017

plusy: szybkość

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zofia rekomenduje Koszulki.com opinia nr 408734 z 30.03.2017

Szukałam koszulki piłkarskiej dla wnuka z własnym nadrukiem,

zakupy: t-shirt Dziecko Polska z własnym nadrukiem, czerwona; marzec 2017

plusy: terminowość, dobry kontakt

minusy: niezgodność wymiaru t-shirta z tabelą rozmiarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Koszulki.com opinia nr 407930 z 17.03.2017

Super wzór oraz jakość koszulki. Bardzo szybka realizacja

zakupy: koszulka; marzec 2017

plusy: oferta i szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula nie ma zdania o Koszulki.com opinia nr 406790 z 01.03.2017

przez przypadek

zakupy: koszulka; marzec 2017

plusy: tempo realizacji zamówienia

minusy: brak informacji czy otrzymali zamówienie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MM. rekomenduje Koszulki.com opinia nr 406358 z 23.02.2017

Kontakt ze sklepem świetny, błyskawiczny czas realizacji zamówienia, produkt dobrej jakości.

zakupy: Koszulka Polski z nadrukiem; luty 2017

plusy: dobry kontakt,szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamila rekomenduje Koszulki.com opinia nr 404130 z 26.01.2017

WSPANIAŁYYYY SKLEP!!! błyskawicznie spełnił moją prośbę dotycząca zamówienia!!!!!!do tego błyskawiczna wysyłka!!!! POLEECAAAMMMM

zakupy: koszulka polo; styczeń 2017

plusy: WSPANIAŁA OBSLUGA

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewe rekomenduje Koszulki.com opinia nr 403190 z 13.01.2017

Wielokrotnie przetestowany sklep i z czystym sumieniem polecany dalej

zakupy: koszulka; styczeń 2017

plusy: terminowość i jakoś towaru (zwłaszcza czarnych koszulek)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Koszulki.com opinia nr 396282 z 26.10.2016

Najlepsza oferta

zakupy: Koszulka; październik 2016

plusy: Wszystko zgodne z opisem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Koszulki.com opinia nr 387058 z 27.06.2016

Sklep wybrałam zupełnie przypadkowo, zależało mi na szybkiej wysyłce towaru. Po kontakcie telefonicznym ze sprzedawcą wiedziałam, że sklep spełni moje oczekiwania :) Szybko, profesjonalnie, wszystko wg zamówienia ekspresowo! Rewelacyjny kontakt, miły i niespodziewany gratisik do zamowienia. Godni polecenia!

zakupy: koszulka piłkarska euro 2016 z nadrukiem; czerwiec 2016

plusy: ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Koszulki.com opinia nr 354349 z 04.09.2015

Wybrałam ten sklep bo są oni bardzo elastyczni w stosunku do klienta. Zadzwoniłam z zamówieniem a Pani z którą rozmawiałam normalnie czytała mi w myślach :) Dodatkowo zamówiłam koszulki w poniedziałek, poprosiłam o szybka usługę bo termin juz mnie gonił a koszuli otrzymałam w środę! Każdemu polecam!

zakupy: 2 koszulki z własnym nadrukiem; wrzesień 2015

plusy: słowność, uczciwość, dobre wykonanie

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Koszulki.com opinia nr 320973 z 02.12.2014

Korzystałam ze sklepu wielokrotnie. Zawsze szybka i bardzo miła obsługa. Kupowałam koszulki zarówno z własnym nadrukiem jak i te które prezentowane są na stronie. Koszulki są naprawdę dobrej jakości. Szybka wysyłka.Polecam

zakupy: koszulki; grudzień 2014

plusy: szybko,profesjonalnie,towar zgodny z opisem

minusy: wg mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chrizilla rekomenduje Koszulki.com opinia nr 317609 z 04.11.2014

kupowałam wielokrotnie wszyscy b zadowolenii z koszulek także obdarowani codzoziemcy

zakupy: koszuki sportowców polska; listopad 2014

plusy: normalne ceny duza oferta

minusy: nie mam nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Koszulki.com opinia nr 307409 z 23.08.2014

Jestem zadowolona, jakość produktu bardzo dobra, ciekawe mozliwosci zapakowania (zapuszkowanie), bardzo szybka dostawa. Miałam pewne problemy z zamówieniem produkty jednak pracownicy sklepu sa uprzejmi i z klasa od razu to rozwiązali. Bardzo polecam!:)

zakupy: Koszulka; sierpień 2014

plusy: Jakosc, szybkość, obsługa, duzy wybor

minusy: rozmiary nie odpowiadają zawsze tym w tabelach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

G. rekomenduje Koszulki.com opinia nr 113549 z 04.04.2012

Już kiedyś kupowałem w nim, oczekiwania spełnił.

zakupy: Koszulka :); kwiecień 2012

plusy: szybka, sprawna dostawa

minusy: nie stwierdzono :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Koszulki.com opinia nr 113289 z 03.04.2012

Ma bardzo dobre jakościowo prezenty i jestem zadowolony z przebiegu transakcji

zakupy: prezenty okplicznosciowe; kwiecień 2012

plusy: rzetelność i uczciwosć

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milka rekomenduje Koszulki.com opinia nr 109821 z 22.03.2012

Sklep wybrałam przez przypadek, ale spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: T-Shirt; marzec 2012

plusy: dobra jakość i szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak cech negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ani rekomenduje Koszulki.com opinia nr 109301 z 20.03.2012

poniewaz miał koszulki takie jakie chcialam i flage tez tu moglam dostac, tak spełnił oczekiwania chociaz jesli dobrze pamietam zamawialam koszulke "L" a dostalam "M" czy "S".... Przeciez mozna bylo mnie poinformowac ze wysylacie iiny rozmiar...

zakupy: koszulki i flaga; marzec 2012

plusy: bez problemu mozna wybrac co sie chce ze szczegolami

minusy: oprocz zlego rozmiaru raz, nie ma wiecej wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

suzi.ap rekomenduje Koszulki.com opinia nr 95997 z 06.02.2012

Sklep posiada duży asortyment zarówno bluzek jak i rozmiarów. To były moje pierwsze zakupy, ale myślę, że nie ostatnie. Dobry kontakt, szybka obsługa: POLECAM!

zakupy: koszulka damska na 30-stkę; styczeń 2012

plusy: szybkość i jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Koszulki.com opinia nr 92130 z 29.12.2011

Koszulki dobrej jakości, krótki czas realizacji. Zdecydowanie Polecam

zakupy: koszulki; grudzień 2011

plusy: szybkość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Koszulki.com opinia nr 91127 z 18.12.2011

Super towar, koszulki są bardzo wytrzymałe, kolory nie spierają się, błyskawiczna przesyłka.Inne firmy powinny się uczyć od koszulki.com jak powinna wyglądać sprzedaż w sieci.

zakupy: koszulki; grudzień 2011

plusy: szybka obsługa

minusy: wszystko było idealnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER