Śmieszne koszulki T-shirt z nadrukami
Sklep Koszulki.com

Kontakt

tel. 801 011 801
Warszawa

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 73
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Koszulki.com > Opinie klientów

Sklep Koszulki.com świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 74 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jarek rekomenduje Koszulki.com opinia nr 92130 z 29.12.2011

Koszulki dobrej jakości, krótki czas realizacji. Zdecydowanie Polecam

zakupy: koszulki; grudzień 2011

plusy: szybkość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Koszulki.com opinia nr 91127 z 18.12.2011

Super towar, koszulki są bardzo wytrzymałe, kolory nie spierają się, błyskawiczna przesyłka.Inne firmy powinny się uczyć od koszulki.com jak powinna wyglądać sprzedaż w sieci.

zakupy: koszulki; grudzień 2011

plusy: szybka obsługa

minusy: wszystko było idealnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iza rekomenduje Koszulki.com opinia nr 90018 z 06.12.2011

Kupuję w tym sklepie kolejny raz i jestem bardzo zadowolona, koszulki dobrej jakości a czas realizacji błyskawiczny. Polecam

zakupy: koszulki; listopad 2011

plusy: jakość, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Koszulki.com opinia nr 89697 z 02.12.2011

Kolejny raz kupuję akcesoria (gadżety, koszulki) w tym sklepie -zawsze zostaję rzetelnie mailowo poinformowana, czas oczekiwania na przesyłkę jest krótki, a zamówione towary -zgodne z opisem, dobrej jakości.

zakupy: koszulki; listopad 2011

plusy: wygoda zamówienia, spory wybór

minusy: niewielkie na ogół kwoty promocji (ostatnio 2 zł)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnes. B rekomenduje Koszulki.com opinia nr 89678 z 02.12.2011

Sprzedawca 1wsza klasa. Zawsze ekspresowo i bezproblemowo, a koszulki świetnie się sprawują. Serdecznie polecam!

zakupy: koszulka tata delux; grudzień 2011

plusy: szybko, sprawnie i na temat

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Koszulki.com opinia nr 89629 z 02.12.2011

Kiedyś dostałam maila z informcją, to było w 2006 roku :-) Od tamtej pory przynajmniej 2-3 razy w roku coś kupuję :-)

zakupy: Gadająco –, Liczący Otwieracz, fartuszek; listopad 2011

plusy: szybka realizacja zamówienia, promocje, rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jola rekomenduje Koszulki.com opinia nr 89626 z 02.12.2011

Szybko, tanio, bez kosztów przesyłki. Super.

zakupy: Torba dla super dziadka; grudzień 2011

plusy: bez kosztów przesyłki i expressowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milka rekomenduje Koszulki.com opinia nr 89599 z 01.12.2011

Sklep super, szybka dostawa bez zbednych formalnosci. Warto:)

zakupy: kieliszki lodowe, kufel lodowy; grudzień 2011

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bodek rekomenduje Koszulki.com opinia nr 89594 z 01.12.2011

No coś niesamowitego, jestem bardzo, ale to bardzo pozytywnie zaskoczony szybkością realizacji transakcji, jakością otrzymanego wyrobu i w ogóle polecam w 100%

zakupy: Magiczny Kubek; listopad 2011

plusy: wiarygodność, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dr Skacz rekomenduje Koszulki.com opinia nr 89571 z 01.12.2011

Jeśli zależy Ci na: - oryginalnym wzorze - dobrej jakości towaru - szybkiej dostawie - profesjonalizmie to z pewnością podobnie jak ja, wybierzesz sklep 'koszulki.com' ! Polecam!

zakupy: Koszulki; grudzień 2011

plusy: bogata oferta, ekspresowa wysyłka, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Koszulki.com opinia nr 89463 z 30.11.2011

Wybrałam ten sklep, gdyż ma ciekawą ofertę, koszulki bardzo dobrej jakości i świetne nadruki. Dodatkowo ciekawe gadżety na prezenty.

zakupy: koszulki, kubek; listopad 2011

plusy: Dobra obsługa, bardzo szybka wysyłka :)

minusy: Panel realizacji zamówienia mógłby być lepszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

chabretti rekomenduje Koszulki.com opinia nr 89405 z 30.11.2011

Kupuję w tym sklepie od ponad roku i produkty które zamówiłem są bardzo dobrej jakości. Sklep spełnia moje oczekiwania.Koszulki zgodne z rozmiarem. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Jeżeli czegoś chwilowo niema to dzwonią i informują. Jak do tej pory zdarzyło się to tylko dwa razy (raz nie było koloru koszulki, a drugim razem koszulki kibica dla dzieciaka). Zadzwonili, poinformowali i TO MI SIĘ PODOBA. Przesyłka była dzień później. GODNY POLECENIA!!!!

zakupy: Koszulki, bluzy.; listopad 2011

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agastep2 rekomenduje Koszulki.com opinia nr 89355 z 29.11.2011

Sprzedawca ma motywy nadruków odpowiadające najnowszym trendom.Polecam kupującym .Błyskawiczna wysyłka , kontakt natychmiastowy .

zakupy: koszulka; listopad 2011

plusy: Szybkośc przesyłki, dobra jakośc towaru.

minusy: same zalety !!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nikka rekomenduje Koszulki.com opinia nr 89160 z 27.11.2011

Super koszulki, szybka dostawa. Polecam!

zakupy: podkoszulki z nadrukiem; listopad 2011

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edykte rekomenduje Koszulki.com opinia nr 88784 z 22.11.2011

blyskawiczna przesylka, koszulki bardzo dobrej jakosci - wytrzymuja duuuuuuuuuuuzo pran, nadruk zreszta tez, kupowalam juz pare razy i na pewno bede jeszcze nie raz wracala do tego sklepu na zakupy :) POLECAM WSZYSTKIM!!

zakupy: koszulki z nadrukiem; listopad 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Koszulki.com opinia nr 88777 z 22.11.2011

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia i jakosci towaru. Towar otrzymałam na drugi dzień od zamówienia , szybko i sprawnie. Polecam i dziekuję.

zakupy: podkoszulka i garnuszek; listopad 2011

plusy: szyba dostawa i dobra jakośc towaru

minusy: nie zauwazyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ryngolec rekomenduje Koszulki.com opinia nr 88193 z 15.11.2011

Szybka i fachowa obsługa. Towar dobrej jakości - polecam

zakupy: koszulki; listopad 2011

plusy: Szybkość i cena

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

narya161 rekomenduje Koszulki.com opinia nr 88176 z 15.11.2011

Kupiłam już kilka koszulek. Materiał dobrej jakości a wysyłka szybka

zakupy: lepsza połówka on, od 0-18cm w 5, 5 sekun; listopad 2011

plusy: szybka realizacja, towar dobrej jakości

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje Koszulki.com opinia nr 88113 z 14.11.2011

juz robiłem tu zakupy i jestem zadowolony

zakupy: Koszulka na prezent pakowana w puszke; listopad 2011

plusy: profesjonalizm i szybka dostawa

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Koszulki.com opinia nr 87823 z 09.11.2011

Tylko tu znalazłam dany produkt ;)

zakupy: Poker stół, nakładka; listopad 2011

plusy: darmowa dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER