Śmieszne koszulki T-shirt z nadrukami
Sklep Koszulki.com

Kontakt

tel. 801 011 801
Warszawa

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 73
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Koszulki.com > Opinie klientów

Sklep Koszulki.com świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 74 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

jad rekomenduje Koszulki.com opinia nr 87628 z 08.11.2011

super błyskawiczna i fachowa obsługa,w ciągu dwóch dni od zamówienia dostałam zamówiony towar

zakupy: zastaw kibica; listopad 2011

plusy: zgoność towaru z zamówieniem,szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monia rekomenduje Koszulki.com opinia nr 87356 z 03.11.2011

na sklep trafiłam przypadniem. szukalam fajnego prezentu na urodziny... już drugi raz kupuje w tym sklepie. kupiłam koledze na urodziny fartuszek- kulturyste...świetny prezent podobała sie wszystkim...a ile było śmiechu..dostawa na drugi dzięń. super.naprawde rewelacja polecam wszystkim ten sklep.

zakupy: fartuszek- kulturysta; listopad 2011

plusy: szybkośc realizacji

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Koszulki.com opinia nr 87266 z 02.11.2011

Do sklepu trafiłem dzięki stronie z prezentami. Wszystkim polecam, towar bardzo dobry, duży wybór rozmiarów. Opakowanie w puszce fantastycznie.

zakupy: koszulka z nadrukiem; październik 2011

plusy: duży wybur

minusy: niewiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje Koszulki.com opinia nr 87245 z 01.11.2011

wcześńiej już kupowałam i byłam zadowolona

zakupy: koszulki; listopad 2011

plusy: terminowość, ekspresowa dostawa 1 dzień

minusy: brak doświadczeń negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesiek rekomenduje Koszulki.com opinia nr 87168 z 31.10.2011

Szybka i elastyczna dostawa

zakupy: Koszulki z nadrukiem; październik 2011

plusy: Szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabina rekomenduje Koszulki.com opinia nr 86804 z 24.10.2011

Od lat korzystam z oferty tego sklepu. Nie jest jedyny, ale na tle innych - Koszulki.com wypadają korzystnie. Rzetelnie, szybko, towar dobrej jakości - a w moim przypadku ważne, że ludzie są elastyczni i cierpliwie znoszący dość częste zmiany dokonywane w wysłanym już zamówieniu. Polecam.

zakupy: koszulki i bluzy; październik 2011

plusy: kontakt i obsługa

minusy: nie zauważam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edek rekomenduje Koszulki.com opinia nr 86684 z 22.10.2011

bardzo szybko , tanio i zgodnie z opisem

zakupy: koszulki z nadrukiem; październik 2011

plusy: szybko i tanio

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slonko.mj rekomenduje Koszulki.com opinia nr 86638 z 21.10.2011

szybko, tanio i solidnie

zakupy: koszulka; październik 2011

plusy: doskonały kontakt, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Koszulki.com opinia nr 86601 z 20.10.2011

Do sklepu trafiłem dzięki joemonster.pl. Wszystkim polecam, towar bardzo dobry, duży wybór rozmiarów.

zakupy: Koszulki; październik 2011

plusy: Normalne rozmiary

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Koszulki.com opinia nr 86589 z 20.10.2011

Bardzo sprawna obsługa. Dobrej jakości produkt. Bardzo czytelna strona internetowa (zwłaszcza opis rozmiarów). Gratuluję autorom i polecam

zakupy: koszulki; październik 2011

plusy: szybka i zgodna ze zleceniem realizacja zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qbasek85 rekomenduje Koszulki.com opinia nr 86579 z 20.10.2011

bardzo szybka wysyłka, ekstra zapakowane w puszke świetne na prezent, dobra jakosć wyrobu, szczerze polecam

zakupy: Słuchawki; październik 2011

plusy: szybka wysyłka, duży wybór

minusy: za mało promocji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gregorex rekomenduje Koszulki.com opinia nr 86124 z 13.10.2011

super oferta, ekspresowa realizacja - na prawdę żadko się spotyka takie szybkie realizacje. Zamówiłem 12.10.2011 około godz 15-tej 13.10.2011 o 14-tej odebrałem (oczywiście w opcji płatne przy odbiorze). Duży wybór wzorów. Szczerze bardzo polecam!!!

zakupy: Koszulka - smoking; październik 2011

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

catrinka83 rekomenduje Koszulki.com opinia nr 82601 z 17.08.2011

Sklep wybrałam bo przy poprzednich zakupach nie zawiodłam się. Ostatni zakup to było 5 koszulek z własnym nadrukiem. Ekipa Koszulki.com bardzo pomogła w dopracowaniu projektu, następnie szybko zrealizowała zamówienie. Przy wysyłce kurierem cała operacja trwała 4 dni. Dodam, że mój projekt zrobiony był w zwykłym .doc, z kiepskiej jakości rysunkiem, a i tak nie było problemów i wyszło super. Nadruk jest bardzo dobrej jakości, nie pęka przy pierwszym praniu (ani kolejnych). Z czystym sumieniem polecam Koszulki.com.

zakupy: 3 x t-shirt i 2 x koszulka damska; sierpień 2011

plusy: kontakt z klientem, jakość towaru i usług

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Koszulki.com opinia nr 80978 z 19.07.2011

Niezdecydowanym zdecydowanie polecam. Koszulki są dobre jakościowo, kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, podchodzą do klienta w profesjonalny sposób. Czego chcieć więcej? Przy pierwszej koszulce reklamowałam rozmiar- wydaje mi się ze to" wypadek przy pracy". Zdecydowanie polecam

zakupy: 2 koszulki; lipiec 2011

plusy: szybko, profesjonalnie ;D

minusy: doszukuję się ale póki co nie zauważyłam :D

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta454 rekomenduje Koszulki.com opinia nr 73988 z 23.03.2011

Po pierwsze- kontakt ze sprzedającym,przemiły szczególnie dziękuję Pani Patrycji !Po drugie-jakość koszulek, zawsze zadawalająca!Po trzecie- pomysłowe puszki! Po czwarte- kurier na drugi dzień!Chyba wystarczy dla niezdecydowanych.

zakupy: koszulka dla męża na urodzinyz nadrukiem; marzec 2011

plusy: Rzetelność

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Koszulki.com opinia nr 70181 z 26.01.2011

Zamawiałam już kilka koszulek (na upominki), które były świetne gatunkowo, pomysłowe, dobrze zrobione. Obsługa bardzo pomocna, słuchająca uwag, doradzająca. Szybka dostawa. Polecam z czystym sumieniem.

zakupy: koszulki z własnym tekstem i nadrukiem; styczeń 2011

plusy: dobra jakość, szybkość realizacji i dostawy

minusy: ceny ciut za duze mimo wszystko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Koszulki.com opinia nr 69050 z 10.01.2011

Jego oferta trafiała w moja doraźną potrzebę

zakupy: koszulka T-shirt ze świetnym napisem; styczeń 2011

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje Koszulki.com opinia nr 45376 z 18.12.2009

MAJĄ DUŻY WYBÓR ASORTYMENTU, ŚWIETNA KOMNIUKACJA Z KLIENTEM I BARDZO SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

zakupy: KOSZULKI; grudzień 2009

plusy: BARDZO DOBRY OPIS ROZMIARÓW I SZCZEGÓŁÓW TOWARU

minusy: BRAK KOSZULEK DAMSKICH DLA WYSOKICH KOBIET

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mp rekomenduje Koszulki.com opinia nr 38410 z 29.07.2009

Zamówiłam przesyłkę koło południa. Z wagi iż koszulka stanowiła prezent urodzinowy poprosiłam o szybką realizację. Następnego dnia przed godz. 11 kurier dostarczył mi koszulkę (pomimo iż wykonawca zastrzega sobie 2-3dniowy termin realizacji zamówienia + transport). Jakość nie budzi zastrzeżeń a tempo realizacji, zrozumienie potrzeb klienta wzbudza wręcz mój zachwyt.

zakupy: T-shirt BASEBALL POLSKA +WŁASNE NAZWISKO; lipiec 2009

plusy: tempo realizacji, zrozumienie potrzeb klienta,informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek T rekomenduje Koszulki.com opinia nr 36871 z 29.06.2009

Koszulka zamówiona w czwartek, przed godz 15 - kurier przed domem w piątek, z samego rana. Obsługa: Świetna! Dziękuję Pani Patrycji za pomoc w błyskawicznych zakupach! Koszulka - prezent, zrobiła furorę, jubilat bardzo zadowolony z prezentu...więc i ja jestem ZADOWOLONY z zakupów w koszulki.com :)

zakupy: T-shirt BASEBALL - Nie jestem 30 latkiem; czerwiec 2009

plusy: Miła,fachowa obsługa,oraz błyskawiczna wysyłka(pobranie)

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER