Śmieszne koszulki T-shirt z nadrukami
Sklep Koszulki.com

Kontakt

tel. 801 011 801
Warszawa

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 73
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Koszulki.com > Opinie klientów

Sklep Koszulki.com świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.03.2005r i posiada 74 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kuba rekomenduje Koszulki.com opinia nr 35839 z 09.06.2009

Jestem bardzo zadowolony z usług tego sklepu. Bardzo miły kontakt i przede wszystkim ekspresowa wysyłka( towar dotarł do mnie dwa dni po zamówieniu). Pełen profesjonalizm w tym czym się zajmują. Jak najbardziej polecam!!!!!!! Pozdrawiam

zakupy: Koszulka urodzinowa; czerwiec 2009

plusy: czas realizacji, doskonały kontakt

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Koszulki.com opinia nr 35415 z 03.06.2009

Wszystko idealnie, przemiły kontakt, super szybka przesyłka, pomysł z puszkami jest pozytywnie powalający :) gratulujemy kreatywności!!!!!

zakupy: 2 koszulki urodzinowe, zapuszkowane; czerwiec 2009

plusy: dostępność, szybkość realizacji

minusy: wszystko było ok, nie mam zastrzeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tirofijo rekomenduje Koszulki.com opinia nr 34748 z 21.05.2009

Rewelacyjny kontakt, błyskawiczna dostawa. Szczerze polecam!

zakupy: koszulka; maj 2009

plusy: Terminowość, obsługa

minusy: nie zauwazyłem żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

E. rekomenduje Koszulki.com opinia nr 34125 z 12.05.2009

Ogromnie miła obsługa, pomocna i rzeczowa - dziękuję pani Patrycjo :-) Zamówiłam koszulkę z wlasnym nadrukiem, wykonanie fantastyczne, jakość bardzo dobra. Dostawa błyskawiczna, a puszka super :-)) Gorąco polecam, znajdziecie tu prezent na każdą okazję.

zakupy: koszulka z własnym nadrukiem; kwiecień 2009

plusy: przemiła obsługa, świetna jakość towaru

minusy: proszę o więcej wzorów na "specjalne okazje"

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beti rekomenduje Koszulki.com opinia nr 33817 z 06.05.2009

Polecam zakupy w tym sklepie.Koszulki takie jak zamówiłam z nadrukiem.Super.Szybko,miło i fachowo.

zakupy: koszulki, miś; maj 2009

plusy: Fachowość.

minusy: bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Koszulki.com opinia nr 32417 z 07.04.2009

Duży POZYTYW! Szczególnie dla Pani Patrycji :) Dziękuję za udane zakupy.

zakupy: bluza z nadrukiem; marzec 2009

plusy: bez zastzreżeń, wszystko w porzadku

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystekala rekomenduje Koszulki.com opinia nr 30228 z 05.03.2009

Baaaardzo dobry kontakt, towar najlepszej jakości, super wykonanie,błyskawiczna przesyłka:):) Takie powinny być wszystkie sklepy internetowe:):) Kupujcie w tym sklepie :D:D

zakupy: bokserki damskie; marzec 2009

plusy: realizują dokładnie zamówienie, pomagają i doradzają :)

minusy: BRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annamaria rekomenduje Koszulki.com opinia nr 27312 z 29.01.2009

Szybko i profesjonalnie-oto sprawozdanie z zakupów w sklepie Koszulki.com Będę stałą klientką!!!

zakupy: fartuszki męskie na WALENTYNKI; styczeń 2009

plusy: PROFESJONALIZM w działaniach i ofertach

minusy: na dzień dzisiejszy nie dostrzegam!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ada rekomenduje Koszulki.com opinia nr 26034 z 08.01.2009

Koszulka rewelacja, miły szybki kontakt, błyskawiczna wysyłka!!

zakupy: T-shirt; styczeń 2009

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oliszka rekomenduje Koszulki.com opinia nr 24087 z 04.12.2008

Polecam! Profesjonalna obsługa.Szybka dostawa! 100 % satysfakcji!

zakupy: koszulki; grudzień 2008

plusy: profesjonalność

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz Cz. rekomenduje Koszulki.com opinia nr 22890 z 14.11.2008

Świetnmy kontakt na linii sprzedawca klient. Gratuluję firmie takich pracowników.

zakupy: koszuliki sportowe; listopad 2008

plusy: bardzo dobry kontakt z klientem

minusy: nie mogę powiedzieć nic negatywnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karol.p. rekomenduje Koszulki.com opinia nr 22381 z 05.11.2008

kupiłem maske z filmu Krzyk. Jakość produktu średnia, ale szczerze to tego sie spodziewałem. Za to kontakt ze sklepem i dostawa wzorowa. PZDR dla pani Patrycji ;]

zakupy: Maska z filmu Krzyk; listopad 2008

plusy: dobry kontakt, szybka dostawa, bogata oferta sprzedaży

minusy: nie można odbierac towaru osobiscie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rychu nie ma zdania o Koszulki.com opinia nr 12259 z 11.01.2008

spodziewałem się lepszej jakośc towaru, dziwna rozmiarówka koszulek. Raczek in minus

zakupy: koszulka czarna, męska; grudzień 2007

plusy: spory wybór

minusy: kiepska jakość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

subramanya rekomenduje Koszulki.com opinia nr 53 z 22.09.2005

Miła obsługa, szybka dostawa!

zakupy: koszulki; 12.2004

plusy: szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER