Żywność naturalna oraz zioła lecznicze i kosmetyki.
Sklep Kozlek.pl

Kontakt

tel. 58 346 61 52
Gdańsk

Popularne produkty

Delikatesy Ekologiczne, Sklep Zielarski, Specjalistyczne

Popularne marki

Bio planet, Flos, Herbalium, Dary natury (z), Dary natury (h), Now foods, Dary natury (p), Alce nero, Kozłek, Alter medica, Zwergenwiese, Symbio, Olvita, Bio planete

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 202
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Kozlek.pl > Opinie klientów

Sklep Kozlek.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.10.2007r i posiada 209 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Myszor 1611 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 423846 z 15.11.2017

jest w porzadku ,spelnia oczekiwania, 2 zakupy za granice wszystko sprawnie, jest ok

zakupy: graviola; listopad 2017

plusy: sklep w porzadku

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 423586 z 11.11.2017

niska cena towaru, niski koszt dostawy,dobre opinie.Jestem w pełni zadowolony z usług sprzedawcy.

zakupy: olej żywokostowy; listopad 2017

plusy: szybkość realizacji i dostawy,niskie ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 422622 z 26.10.2017

Dobre ceny

zakupy: witaminy; październik 2017

plusy: niskie ceny produktów

minusy: kurier bez powiadomienia zostawia przesyłkę u sąsiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wacek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 420458 z 22.09.2017

Dobre zioła w dobrej cenie .

zakupy: zioła do wermytu Wacka; wrzesień 2017

plusy: duży wybór ziół

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henk rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 420110 z 19.09.2017

szybka obsługa zamówienia ,mimo przejściowych problemów

zakupy: suszona róża Flos; wrzesień 2017

plusy: szybkość , wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 418514 z 22.08.2017

Znalazłem tu zioła, które mi odpowiadają w miarę przystępnych cenach.

zakupy: Ashwaganda, Palma sabałowa, 10 paczek ziół do zaparzania; sierpień 2017

plusy: duży wybór produktów, przystępna cena

minusy: raczej brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław nie poleca Kozlek.pl opinia nr 417318 z 03.08.2017

Kiedyś miałem konto,Zbyt długa realizacja zamówienie towar zamówiłem 27.07.2017 i nadzień dzisijszy czyli 03.08.2017 nadal go nie otrzymałem.

zakupy: olej kokosowy, olej zywokostowy; sierpień 2017

plusy: brak

minusy: długa realizacja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna17 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 414934 z 24.06.2017

Towar najwyższej jakości, świeży i super zapakowany. Obsługa i transakcja profesjonalnie, szybko i bez problemowo. Paczka została dostarczona w super ekspresowym czasie ( drugi dzień od zapłaty). I jeszcze otrzymałam maluśkie dwa gratisy. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim sklep zielarsko-medyczny Kozłek z Gdańsk. Dziękuję. Joanna

zakupy: suplementy, kosmetyki, herbaty; czerwiec 2017

plusy: profesjonalizm , terminowość, uczciwość

minusy: nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kradoslaw rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 413082 z 27.05.2017

tanie produkty i dobrej jakości

zakupy: olej kokosowy; maj 2017

plusy: jakość, obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 407034 z 04.03.2017

Wybrałam sklep, bo były najlepsze ceny i produkty, których szukałam

zakupy: Himalaya; marzec 2017

plusy: Szybka dostawa i dobre ceny

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 402202 z 30.12.2016

W swojej ofercie posiada sok, którego nie mogłam znaleźć w sklepie stacjonarnym, i w dobrej cenie.

zakupy: Sok; grudzień 2016

plusy: Jasne i czytelne etapy realizacji zamówienia.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 402114 z 29.12.2016

Znalazłem mieszankę na swoją chorobę. Spróbuję. Dziś odebrałem paczkę. Mogliby na stronie pisać tylko, że każde z ziół jest osobno i nie jest to już gotowa mieszanka. Co do działania to dopiero będę stosował.

zakupy: mieszanka ziołowa na dnę moczanową; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja, dobre ceny

minusy: brak opisu, że nie jest to gotowa mieszanka ziół

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 400654 z 14.12.2016

Niższe ceny niż u innych sprzedawców. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Parasine Plus; grudzień 2016

plusy: Ceny. Szybka wysyłka.

minusy: Wysokie ceny przesyłek.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zenek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 392134 z 01.09.2016

Dobra cena , możliwość płatności bezpośrednim przelewem , możliwość skorzystania z paczkomatu. Towar otrzymałem w terminie (3 dni ) taki jak oczekiwałem. Transakcja bez problemów.

zakupy: Saw Palmetto; sierpień 2016

plusy: cena,przelew bezpośredni,InPost

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dżejkej rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 391926 z 29.08.2016

Ponieważ jako jedyny miał glukoze non GMO w swoim menu , pozdro.

zakupy: Glukoza NON GMO; sierpień 2016

plusy: szerokie menu

minusy: nie posiada wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 391030 z 16.08.2016

Towar trudno dostępny w mojej miejscowości, a dzięki Kozlek.pl miałam go na drugi dzień po zamówieniu internetowym :) Zdecydowanie będę kontynuować tu zakupy.

zakupy: Karbieniec pospolity; sierpień 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: wg.mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 388350 z 12.07.2016

Wybrałem sklep przypadkowo,ale od tej pory będę wybierał go świadomie. Towar zgodny z zamówieniem szybka dostawa i miła obsługa.Zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: Żel Aloe Vera; lipiec 2016

plusy: JW

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

URSZULA rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 386026 z 16.06.2016

SKLEP WYBRAŁAM PRZEZ PRZYPADEK,ALE JESTEM MILE ZASKOCZONA . ZAMÓWIONY TOWAR OTRZYMAŁAM OD RAZU,KONTAKT ZE SPRZEDAWCĄ BYŁ PRZEZ CAŁY CZAS.POLECAM

zakupy: MAŚĆ; czerwiec 2016

plusy: WSZYSTKO PRZEBIEGA SPRAWNIE I CENY NIŻSZE

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 384290 z 31.05.2016

Ze względu na szybką obsługę oraz świeżość produktów i profesjonalne pakowanie ich podczas przesyłki do klienta (zamawiałam olej lniany - przy zamawianiu którego wyżej wymienione aspekty mają niezwykle istotne znaczenie).

zakupy: olej lniany i olejek pichtowy; maj 2016

plusy: przestrzeganie zasad przechowywania produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jola rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 383898 z 25.05.2016

Niskie ceny, duży wybór, szybka wysyłka

zakupy: olej kokosowy Bioplanet; maj 2016

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER