Żywność naturalna oraz zioła lecznicze i kosmetyki.
Sklep Kozlek.pl

Kontakt

tel. 58 346 61 52
Gdańsk

Popularne produkty

Delikatesy Ekologiczne, Sklep Zielarski, Specjalistyczne

Popularne marki

Bio planet, Flos, Herbalium, Dary natury (z), Dary natury (h), Now foods, Dary natury (p), Alce nero, Kozłek, Alter medica, Zwergenwiese, Symbio, Olvita, Bio planete

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 198
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Kozlek.pl > Opinie klientów

Sklep Kozlek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.10.2007r i posiada 204 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Joanna17 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 414934 z 24.06.2017

Towar najwyższej jakości, świeży i super zapakowany. Obsługa i transakcja profesjonalnie, szybko i bez problemowo. Paczka została dostarczona w super ekspresowym czasie ( drugi dzień od zapłaty). I jeszcze otrzymałam maluśkie dwa gratisy. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim sklep zielarsko-medyczny Kozłek z Gdańsk. Dziękuję. Joanna

zakupy: suplementy, kosmetyki, herbaty; czerwiec 2017

plusy: profesjonalizm , terminowość, uczciwość

minusy: nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 414214 z 12.06.2017

Duży wybór dobrych produktów i miła obsługa

zakupy: zioła; czerwiec 2017

plusy: duży wybór

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kradoslaw rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 413082 z 27.05.2017

tanie produkty i dobrej jakości

zakupy: olej kokosowy; maj 2017

plusy: jakość, obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ALKA rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 410618 z 25.04.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam, wszystko ekspresowo bez problemu. Pozdrawiam

zakupy: olej kokosowy Virgin BIO; kwiecień 2017

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 407034 z 04.03.2017

Wybrałam sklep, bo były najlepsze ceny i produkty, których szukałam

zakupy: Himalaya; marzec 2017

plusy: Szybka dostawa i dobre ceny

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 402202 z 30.12.2016

W swojej ofercie posiada sok, którego nie mogłam znaleźć w sklepie stacjonarnym, i w dobrej cenie.

zakupy: Sok; grudzień 2016

plusy: Jasne i czytelne etapy realizacji zamówienia.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 402114 z 29.12.2016

Znalazłem mieszankę na swoją chorobę. Spróbuję. Dziś odebrałem paczkę. Mogliby na stronie pisać tylko, że każde z ziół jest osobno i nie jest to już gotowa mieszanka. Co do działania to dopiero będę stosował.

zakupy: mieszanka ziołowa na dnę moczanową; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja, dobre ceny

minusy: brak opisu, że nie jest to gotowa mieszanka ziół

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 400654 z 14.12.2016

Niższe ceny niż u innych sprzedawców. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Parasine Plus; grudzień 2016

plusy: Ceny. Szybka wysyłka.

minusy: Wysokie ceny przesyłek.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zenek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 392134 z 01.09.2016

Dobra cena , możliwość płatności bezpośrednim przelewem , możliwość skorzystania z paczkomatu. Towar otrzymałem w terminie (3 dni ) taki jak oczekiwałem. Transakcja bez problemów.

zakupy: Saw Palmetto; sierpień 2016

plusy: cena,przelew bezpośredni,InPost

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dżejkej rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 391926 z 29.08.2016

Ponieważ jako jedyny miał glukoze non GMO w swoim menu , pozdro.

zakupy: Glukoza NON GMO; sierpień 2016

plusy: szerokie menu

minusy: nie posiada wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 391030 z 16.08.2016

Towar trudno dostępny w mojej miejscowości, a dzięki Kozlek.pl miałam go na drugi dzień po zamówieniu internetowym :) Zdecydowanie będę kontynuować tu zakupy.

zakupy: Karbieniec pospolity; sierpień 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: wg.mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 388350 z 12.07.2016

Wybrałem sklep przypadkowo,ale od tej pory będę wybierał go świadomie. Towar zgodny z zamówieniem szybka dostawa i miła obsługa.Zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: Żel Aloe Vera; lipiec 2016

plusy: JW

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

URSZULA rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 386026 z 16.06.2016

SKLEP WYBRAŁAM PRZEZ PRZYPADEK,ALE JESTEM MILE ZASKOCZONA . ZAMÓWIONY TOWAR OTRZYMAŁAM OD RAZU,KONTAKT ZE SPRZEDAWCĄ BYŁ PRZEZ CAŁY CZAS.POLECAM

zakupy: MAŚĆ; czerwiec 2016

plusy: WSZYSTKO PRZEBIEGA SPRAWNIE I CENY NIŻSZE

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 384290 z 31.05.2016

Ze względu na szybką obsługę oraz świeżość produktów i profesjonalne pakowanie ich podczas przesyłki do klienta (zamawiałam olej lniany - przy zamawianiu którego wyżej wymienione aspekty mają niezwykle istotne znaczenie).

zakupy: olej lniany i olejek pichtowy; maj 2016

plusy: przestrzeganie zasad przechowywania produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jola rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 383898 z 25.05.2016

Niskie ceny, duży wybór, szybka wysyłka

zakupy: olej kokosowy Bioplanet; maj 2016

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zyta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 381322 z 28.04.2016

Atrakcyjna oferta zarówno pod względem różnorodności, jak i cen towarów. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka wysyłka zamówionych towarów.

zakupy: Korzeń mniszka; kwiecień 2016

plusy: duży wybór towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Soqł rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 381014 z 26.04.2016

Najniższa cena. Wszystko ok.

zakupy: migdały w surowej czekoladzie; kwiecień 2016

plusy: ok

minusy: brak gratisu za tak duże zamówienie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RAFAL rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 380922 z 25.04.2016

Bardzo rzeczowa obsługa, wszystko szybko i sprawnie.

zakupy: ZIOŁA; kwiecień 2016

plusy: Przejrzysta strona, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 378890 z 07.04.2016

Bardzo dobry sklep,bardzo szybka dostawa,rzetelna obsługa.Bardzo polecam,tym bardziej ,że korzystam z wielu innych sklepów i mam porównanie.

zakupy: 04.04.2016; kwiecień 2016

plusy: Rzetelność,szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 375774 z 09.03.2016

korzystna cena produktu

zakupy: witamina; marzec 2016

plusy: ceny, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER