Żywność naturalna oraz zioła lecznicze i kosmetyki.
Sklep Kozlek.pl

Kontakt

tel. 58 346 61 52
Gdańsk

Popularne produkty

Zdrowie, Dom i wnętrze, Uroda

Popularne marki

Flos, Bio planet, Herbalium, Now foods, Dary natury (z), Swanson, Kozłek, Dary natury (p), Alter medica, Agafii receptury, Himalaya, Remedium natura, Melaleuca

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 208
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Kozlek.pl > Opinie klientów

Sklep Kozlek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.10.2007r i posiada 215 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Janusz rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 448706 z 31.01.2019

Jako jedyny oferował poszukiwany towar

zakupy: zioła szwedzkie firmy FAGRON; styczeń 2019

plusy: szybka reakcja na pytania kupującego

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina wilk rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 447934 z 11.01.2019

Wow tak szybko zrealizowane zamówienie

zakupy: Plaster chiński; styczeń 2019

plusy: Szybko realizacja

minusy: Nie było nic takiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 447626 z 03.01.2019

w sklepie robię zakupy kolejny raz i za każdym razem jestem pozytywnie zaskoczona. Zakupy są przesyłane natychmiast, jest bardzo bogaty asortyment, jest z czego wybierać

zakupy: kawa, zioła przyprawy herbaty; styczeń 2019

plusy: szybka dostawa

minusy: kolejny raz zabrakło większej ilości kawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 445254 z 11.11.2018

sklep miał produkty, których poszukiwałam, okazało się, że przesyłkę otrzymałam w ciągu 2 dni. zdecydowanie polecam ten sklep

zakupy: kawa, wyciąg z orzecha czarnego; listopad 2018

plusy: rzetelność

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 437450 z 08.07.2018

duża ilość i różnorodność produktów

zakupy: oleje, masło, bakalie; maj 2018

plusy: łatwość zamówienia

minusy: proponowałbym czytelniejszy program rabatowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 433934 z 26.04.2018

Ceny produktów bardzo konkurencyjne względem innych tego typu sklepów, przesyłka błyskawiczna, maile informujące o każdym nowym etapie realizacji zamówienia. Na pewno zajrzę tu jeszcze nie raz!

zakupy: olejek oregano NOW FOODS; kwiecień 2018

plusy: szybka przesyłka, bezproblemowy kontakt, dobre ceny

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 432498 z 02.04.2018

poszukiwałem ziół wg o.Klimuszki i tutaj znalazłem cały komplet

zakupy: zioła na dnę moczanową; marzec 2018

plusy: to co zaznaczyłem wcześniej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Myszor 1611 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 423846 z 15.11.2017

jest w porzadku ,spelnia oczekiwania, 2 zakupy za granice wszystko sprawnie, jest ok

zakupy: graviola; listopad 2017

plusy: sklep w porzadku

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 423586 z 11.11.2017

niska cena towaru, niski koszt dostawy,dobre opinie.Jestem w pełni zadowolony z usług sprzedawcy.

zakupy: olej żywokostowy; listopad 2017

plusy: szybkość realizacji i dostawy,niskie ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wacek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 420458 z 22.09.2017

Dobre zioła w dobrej cenie .

zakupy: zioła do wermytu Wacka; wrzesień 2017

plusy: duży wybór ziół

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henk rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 420110 z 19.09.2017

szybka obsługa zamówienia ,mimo przejściowych problemów

zakupy: suszona róża Flos; wrzesień 2017

plusy: szybkość , wiarygodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 418514 z 22.08.2017

Znalazłem tu zioła, które mi odpowiadają w miarę przystępnych cenach.

zakupy: Ashwaganda, Palma sabałowa, 10 paczek ziół do zaparzania; sierpień 2017

plusy: duży wybór produktów, przystępna cena

minusy: raczej brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław nie poleca Kozlek.pl opinia nr 417318 z 03.08.2017

Kiedyś miałem konto,Zbyt długa realizacja zamówienie towar zamówiłem 27.07.2017 i nadzień dzisijszy czyli 03.08.2017 nadal go nie otrzymałem.

zakupy: olej kokosowy, olej zywokostowy; sierpień 2017

plusy: brak

minusy: długa realizacja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna17 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 414934 z 24.06.2017

Towar najwyższej jakości, świeży i super zapakowany. Obsługa i transakcja profesjonalnie, szybko i bez problemowo. Paczka została dostarczona w super ekspresowym czasie ( drugi dzień od zapłaty). I jeszcze otrzymałam maluśkie dwa gratisy. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim sklep zielarsko-medyczny Kozłek z Gdańsk. Dziękuję. Joanna

zakupy: suplementy, kosmetyki, herbaty; czerwiec 2017

plusy: profesjonalizm , terminowość, uczciwość

minusy: nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kradoslaw rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 413082 z 27.05.2017

tanie produkty i dobrej jakości

zakupy: olej kokosowy; maj 2017

plusy: jakość, obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 407034 z 04.03.2017

Wybrałam sklep, bo były najlepsze ceny i produkty, których szukałam

zakupy: Himalaya; marzec 2017

plusy: Szybka dostawa i dobre ceny

minusy: Nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 402202 z 30.12.2016

W swojej ofercie posiada sok, którego nie mogłam znaleźć w sklepie stacjonarnym, i w dobrej cenie.

zakupy: Sok; grudzień 2016

plusy: Jasne i czytelne etapy realizacji zamówienia.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 402114 z 29.12.2016

Znalazłem mieszankę na swoją chorobę. Spróbuję. Dziś odebrałem paczkę. Mogliby na stronie pisać tylko, że każde z ziół jest osobno i nie jest to już gotowa mieszanka. Co do działania to dopiero będę stosował.

zakupy: mieszanka ziołowa na dnę moczanową; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja, dobre ceny

minusy: brak opisu, że nie jest to gotowa mieszanka ziół

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 400654 z 14.12.2016

Niższe ceny niż u innych sprzedawców. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Parasine Plus; grudzień 2016

plusy: Ceny. Szybka wysyłka.

minusy: Wysokie ceny przesyłek.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zenek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 392134 z 01.09.2016

Dobra cena , możliwość płatności bezpośrednim przelewem , możliwość skorzystania z paczkomatu. Towar otrzymałem w terminie (3 dni ) taki jak oczekiwałem. Transakcja bez problemów.

zakupy: Saw Palmetto; sierpień 2016

plusy: cena,przelew bezpośredni,InPost

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER