Żywność naturalna oraz zioła lecznicze i kosmetyki.
Sklep Kozlek.pl

Kontakt

tel. 58 346 61 52
Gdańsk

Popularne produkty

Zdrowie, Dom i wnętrze, Uroda

Popularne marki

Flos, Bio planet, Herbalium, Now foods, Dary natury (z), Swanson, Kozłek, Dary natury (p), Alter medica, Agafii receptury, Himalaya, Remedium natura, Melaleuca

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 208
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Kozlek.pl > Opinie klientów

Sklep Kozlek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.10.2007r i posiada 215 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Adam rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 41663 z 11.10.2009

Jedyny sklep w całym Google oferujący dżem agrestowy.Pyszny i zdrowy zresztą, z fruktozą.

zakupy: dżem agrestowy; październik 2009

plusy: zdrowy asortyment, dobry kontakt

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bluesly rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 41610 z 09.10.2009

sklep znalazłam w internecie, szukając pastylek, których nie mogłam nigdzie znaleźć.. jestem bardzo zadowolona z zakupu i sprawnej transakcji polecam gorąco!

zakupy: pastylki śluzowe Śluzvit; październik 2009

plusy: sprawna realizacja zamówienia, bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czestolina rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 41527 z 08.10.2009

Trzeci raz dokonuje zakupu w sklepie Kozlek.pl i nigdy się nie zawiodłam. Profesjonalna obsługa, towar najlepszej jakości. Zawsze i wszędzie polecam tu zakupy. Sama jeszcze nie raz coś kupię. Dla mnie supersklep.

zakupy: olej z orzechów włoskich, lisc pokrzywy; październik 2009

plusy: super jakość i super obsługa, ogromny koszyk produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Liderbud rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 40716 z 22.09.2009

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam!

zakupy: syropy, maści i płukanki do włosów; wrzesień 2009

plusy: szybko, sprawnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dtta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 40175 z 10.09.2009

Wiarygodna firma, wysyłka towaru nastąpiła dość szybko. Dostarczony towar bez zastrzeżeń.

zakupy: korzeń omanu, ostropest; wrzesień 2009

plusy: Cenne zioła w przystępnej cenie

minusy: Brak zdjęć przy wielu produktach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 38631 z 04.08.2009

Bardzo przyjemnie robi sie zakupy. Bogaty asortyment. Szybka przesyłka. Polecam

zakupy: zioła, preparaty ziołowe, herbaty; lipiec 2009

plusy: bardzo bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wioletta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 38594 z 03.08.2009

zakupy zgodne z zamówieniem polecam!!!!!

zakupy: balsam Diabelskie szpony i zioła; lipiec 2009

plusy: świetna oferta

minusy: czekałam na towar od 27.lipca do 3.śierpnia dosć długo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta Adamska rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 37864 z 17.07.2009

Bardzo sprawna obsługa, w dwa dni po wpłaceniu pieniążków na konto otrzymałam paczkę z zamówionym towarem. Polecam gorąco robienie zakupów w tym sklepie, bo naprawdę warto.

zakupy: zioła; lipiec 2009

plusy: czas realizacji naprawdę krótki

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 37181 z 06.07.2009

Krótki czas oczekiwania na towar.Żadnych problemów. Kupowałam Już kilka razy w tym sklepie.Nigdy nie było problemów .

zakupy: różne zioła; lipiec 2009

plusy: szybka dostawa, szeroki asortyment

minusy: szkoda ,że nie ma rabatów,np.po osągnięciu jakiejś kwoty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dora rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 36396 z 19.06.2009

Miłaiszybkaobsługa

zakupy: suszony rozmaryn; czerwiec 2009

plusy: terminowośćrealizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 35607 z 05.06.2009

Szybka dostawa towaru, przystępne ceny

zakupy: herbaty ziołowe; czerwiec 2009

plusy: duży wybór towaru, których nie mogłam znaleźć gdzie indz

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna z Warszawy rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 35372 z 02.06.2009

Profesjonalizm w każdym calu. Zakupy szybkie, łatwe i przyjemne.

zakupy: zioła; maj 2009

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 34805 z 22.05.2009

Rewelacyjnie szybka transakcja.!Towar zgdony z zamówienien. Jak najbardziej polecam

zakupy: zioła; maj 2009

plusy: szybka, bezproblemowa realizacja zlecenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mamadorota rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 34612 z 20.05.2009

Bardzo sprawnie i profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Znalazłam tu zioła, których nigdzie nie było. Szybki kontakt i duża życzliwość. Przesyłka bardzo porządnie i fachowo zapakowana.

zakupy: zioła, preparat wzmacniający; maj 2009

plusy: duży wybór, szybkość realizacji, miły kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola K rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 34531 z 18.05.2009

Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Wspaniały kontakt, błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam :)

zakupy: Balsam do stóp; maj 2009

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arturplawski rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 33963 z 08.05.2009

Transakcja odbyła sie szybko i w sposób satysfakcjonujący klienta potwierdzając w ten sposób wysoką jakość świadczonych usług.

zakupy: zioła; maj 2009

plusy: szeroki wchlarz asortymentu i niskie ceny

minusy: brak dziewanny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lena rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 33691 z 04.05.2009

Zawsze świeży towar z długą datą ważności, szeroki wybór ziół, miła obsługa. Możliwość odbioru osobistego. Sklep godny polecenia.

zakupy: zioła, kosmetyki, olejki eteryczne; kwiecień 2009

plusy: możliwość odbioru osobistego

minusy: przydałby się jeszcze szerszy asortyment kosmetyczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 33021 z 19.04.2009

Paczka została dostarczona bez problemu po otwarciu nic nie braowało. Jedyna uwaga do sprawdzania zapakowania pojedyńczych produktów tj. cynamon był niezaklejony w opakowaniu tylko założony i sypał się w paczce i podczas rozpakowywania.

zakupy: przyprawy i zioła; kwiecień 2009

plusy: wyszczególnione i opisane produkty, szybka realizacja

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna Maciszka rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 32602 z 09.04.2009

Bardzo miłe i udane zakupy drogą internetową w sklepie "Kozlek", bardzo uprzejmy i kompetentny kontakt telefoniczny z Panią. Szybkie załatwienie sprawy.Ekspresowa realizacja zamówienia. Idealna transakcja internetowa. Serdecznie polecam tego sprzedawcę. Bardzo dziękuję i pozdrawiam! Wesołych Świąt !

zakupy: zioła, maść ziołowa Kur-a-san, sól bocheńska; kwiecień 2009

plusy: autentyczność i rzetelność

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 32408 z 07.04.2009

sprawnie, szybko, bez zastrzeżeń . polecam ten sklep dla wszystkich dbających o siebie i swoich najbliższych

zakupy: nasiona na kiełki, morszczyn; kwiecień 2009

plusy: duży wybór oferowanych produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER