Żywność naturalna oraz zioła lecznicze i kosmetyki.
Sklep Kozlek.pl

Kontakt

tel. 58 346 61 52
Gdańsk

Popularne produkty

Sklep Zielarski, Delikatesy Ekologiczne

Popularne marki

Flos, Herbalium, Now foods, Bio planet, Dary natury (z), Swanson, Dary natury (p), Kozłek, Alter medica, Natvita, Himalaya, Agafii receptury, Gorvita, Remedium natura

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 206
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Kozlek.pl > Opinie klientów

Sklep Kozlek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.10.2007r i posiada 213 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

czestolina rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 41527 z 08.10.2009

Trzeci raz dokonuje zakupu w sklepie Kozlek.pl i nigdy się nie zawiodłam. Profesjonalna obsługa, towar najlepszej jakości. Zawsze i wszędzie polecam tu zakupy. Sama jeszcze nie raz coś kupię. Dla mnie supersklep.

zakupy: olej z orzechów włoskich, lisc pokrzywy; październik 2009

plusy: super jakość i super obsługa, ogromny koszyk produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Liderbud rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 40716 z 22.09.2009

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam!

zakupy: syropy, maści i płukanki do włosów; wrzesień 2009

plusy: szybko, sprawnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dtta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 40175 z 10.09.2009

Wiarygodna firma, wysyłka towaru nastąpiła dość szybko. Dostarczony towar bez zastrzeżeń.

zakupy: korzeń omanu, ostropest; wrzesień 2009

plusy: Cenne zioła w przystępnej cenie

minusy: Brak zdjęć przy wielu produktach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 38631 z 04.08.2009

Bardzo przyjemnie robi sie zakupy. Bogaty asortyment. Szybka przesyłka. Polecam

zakupy: zioła, preparaty ziołowe, herbaty; lipiec 2009

plusy: bardzo bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wioletta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 38594 z 03.08.2009

zakupy zgodne z zamówieniem polecam!!!!!

zakupy: balsam Diabelskie szpony i zioła; lipiec 2009

plusy: świetna oferta

minusy: czekałam na towar od 27.lipca do 3.śierpnia dosć długo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta Adamska rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 37864 z 17.07.2009

Bardzo sprawna obsługa, w dwa dni po wpłaceniu pieniążków na konto otrzymałam paczkę z zamówionym towarem. Polecam gorąco robienie zakupów w tym sklepie, bo naprawdę warto.

zakupy: zioła; lipiec 2009

plusy: czas realizacji naprawdę krótki

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 37181 z 06.07.2009

Krótki czas oczekiwania na towar.Żadnych problemów. Kupowałam Już kilka razy w tym sklepie.Nigdy nie było problemów .

zakupy: różne zioła; lipiec 2009

plusy: szybka dostawa, szeroki asortyment

minusy: szkoda ,że nie ma rabatów,np.po osągnięciu jakiejś kwoty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dora rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 36396 z 19.06.2009

Miłaiszybkaobsługa

zakupy: suszony rozmaryn; czerwiec 2009

plusy: terminowośćrealizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 35607 z 05.06.2009

Szybka dostawa towaru, przystępne ceny

zakupy: herbaty ziołowe; czerwiec 2009

plusy: duży wybór towaru, których nie mogłam znaleźć gdzie indz

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna z Warszawy rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 35372 z 02.06.2009

Profesjonalizm w każdym calu. Zakupy szybkie, łatwe i przyjemne.

zakupy: zioła; maj 2009

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 34805 z 22.05.2009

Rewelacyjnie szybka transakcja.!Towar zgdony z zamówienien. Jak najbardziej polecam

zakupy: zioła; maj 2009

plusy: szybka, bezproblemowa realizacja zlecenia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mamadorota rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 34612 z 20.05.2009

Bardzo sprawnie i profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Znalazłam tu zioła, których nigdzie nie było. Szybki kontakt i duża życzliwość. Przesyłka bardzo porządnie i fachowo zapakowana.

zakupy: zioła, preparat wzmacniający; maj 2009

plusy: duży wybór, szybkość realizacji, miły kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola K rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 34531 z 18.05.2009

Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Wspaniały kontakt, błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam :)

zakupy: Balsam do stóp; maj 2009

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: --

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arturplawski rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 33963 z 08.05.2009

Transakcja odbyła sie szybko i w sposób satysfakcjonujący klienta potwierdzając w ten sposób wysoką jakość świadczonych usług.

zakupy: zioła; maj 2009

plusy: szeroki wchlarz asortymentu i niskie ceny

minusy: brak dziewanny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lena rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 33691 z 04.05.2009

Zawsze świeży towar z długą datą ważności, szeroki wybór ziół, miła obsługa. Możliwość odbioru osobistego. Sklep godny polecenia.

zakupy: zioła, kosmetyki, olejki eteryczne; kwiecień 2009

plusy: możliwość odbioru osobistego

minusy: przydałby się jeszcze szerszy asortyment kosmetyczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 33021 z 19.04.2009

Paczka została dostarczona bez problemu po otwarciu nic nie braowało. Jedyna uwaga do sprawdzania zapakowania pojedyńczych produktów tj. cynamon był niezaklejony w opakowaniu tylko założony i sypał się w paczce i podczas rozpakowywania.

zakupy: przyprawy i zioła; kwiecień 2009

plusy: wyszczególnione i opisane produkty, szybka realizacja

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna Maciszka rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 32602 z 09.04.2009

Bardzo miłe i udane zakupy drogą internetową w sklepie "Kozlek", bardzo uprzejmy i kompetentny kontakt telefoniczny z Panią. Szybkie załatwienie sprawy.Ekspresowa realizacja zamówienia. Idealna transakcja internetowa. Serdecznie polecam tego sprzedawcę. Bardzo dziękuję i pozdrawiam! Wesołych Świąt !

zakupy: zioła, maść ziołowa Kur-a-san, sól bocheńska; kwiecień 2009

plusy: autentyczność i rzetelność

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 32408 z 07.04.2009

sprawnie, szybko, bez zastrzeżeń . polecam ten sklep dla wszystkich dbających o siebie i swoich najbliższych

zakupy: nasiona na kiełki, morszczyn; kwiecień 2009

plusy: duży wybór oferowanych produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 32166 z 02.04.2009

Duży wybór ziół, szybka realizacja zamówienia, niskie koszty wysyłki, rabaty przy większych zamówieniach do wykorzystania przy następnych zakupach.

zakupy: zioła sypkie; kwiecień 2009

plusy: duży wybór ziół

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria -Kraków rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 32108 z 02.04.2009

Z pełnym przekonaniem POLECAM !!! Wszystko elegancko załatwiona. Kontakt na bieżąco z miłą Panią, która przepraszała i informowała o braku 1 z zamawianych towarów. Świetnie zapakowane produkty do transportu, szybka wysyłka. TOWAR 1 KLASA !!! Z czystym sercem zachęcam każdego bo naprawdę WARTO !!!!! Kupowane towary: Płatki 5 zbóż BIO - 300g 2 Balsam do ust w sztyfcie z owocem granatu i oliwą z oliwek - 4 g 2 Dezodorant w sztyfcie z liściem oliwnym i malwą - 50 ml 1 Balsam pielęgnacyjny do ciała z liś. oliwnym i ow. granatu-200ml

zakupy: j.w; marzec 2009

plusy: Szeroki wybór, rozsądne ceny (choć mogłyby być niższe;)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER