Żywność naturalna oraz zioła lecznicze i kosmetyki.
Sklep Kozlek.pl

Kontakt

tel. 58 346 61 52
Gdańsk

Popularne produkty

Zdrowie, Dom i wnętrze, Uroda

Popularne marki

Flos, Bio planet, Herbalium, Now foods, Dary natury (z), Swanson, Kozłek, Dary natury (p), Alter medica, Agafii receptury, Himalaya, Remedium natura, Melaleuca

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 208
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Kozlek.pl > Opinie klientów

Sklep Kozlek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.10.2007r i posiada 215 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Malika rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 196985 z 01.02.2013

Ten sklep miał produkt, którego szukałam a którego nigdzie nie mogłam znaleźć

zakupy: kardamon mielony, korzeń lotosa; luty 2013

plusy: profesjonalizm, szybka dostawa, miła obsługa

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 193429 z 17.01.2013

Szybko i sprawnie.

zakupy: Zioła; styczeń 2013

plusy: Szybka wysyłka.

minusy: Spore koszty wysyłki.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 191825 z 10.01.2013

Sklep jak najbardziej polecam,szybka dostawa,mód pyszny

zakupy: miód wrzosowy; styczeń 2013

plusy: profesjonalna obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 181757 z 06.12.2012

Sklep wywiązał się z mojego zamówienia znakomicie. Polecam sprzedawcę, pełen profesjonalizm

zakupy: miody; grudzień 2012

plusy: same plusy

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

azja_ss rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 181505 z 06.12.2012

Wybrałam ten sklep, ponieważ ma bogatą ofertę towarów. Znalazłam tam to, czego szukałam - są to produkty wysokiej jakości, a jest to dla mnie ważne. Jestem zadowolona z realizacji zamówienia.

zakupy: ostropest plamisty morwy suszone, przypra; grudzień 2012

plusy: bogata oferta towarów dobrej jakiości

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 180637 z 04.12.2012

Szukałem takiego towaru który jest w dostępnej cenie i w tym sklepie go otrzymałem. 100% profesjonalizm. Polecam tego sprzedawcę. Dziękuję i pozdrawiam!

zakupy: Zioła; grudzień 2012

plusy: szybka reakcja

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 179965 z 30.11.2012

Wszystko sprawnie.Pełen profesjonalizm.

zakupy: Dong Quai 520mg - 100 szt; listopad 2012

plusy: szybkość działania

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 178449 z 26.11.2012

Kierowałam się pozytywnymi opiniami klientów.

zakupy: cykoria; listopad 2012

plusy: Błyskawiczna wysyłka.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 178325 z 26.11.2012

Witam, w sklepie Kozlek.pl dokonałam zakupu po raz drugi. Zioła jakie kupiłam spełniały moje oczekiwania i jak to mówią, zadowolony klient wraca. Chciałabym podkreślić bardzo profesjonalne podejście sklepu do obsługi klienta. Natychmiastowy kontakt mailowy. Sprawna wysyłka. Przesyłki porządnie zapakowane.Serdecznie polecam.

zakupy: ostropest plamisty; listopad 2012

plusy: sprawna realizacja zamówień,dobre produkty

minusy: brak negatywnych wrażeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anida rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 170669 z 28.10.2012

bo uznałam, że jest rzetelny. Spełnił moje oczekiwania

zakupy: dong quai; październik 2012

plusy: zakup internetowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 165193 z 06.10.2012

Mój ulubiony sklep z ekologiczną żywnością. Gorąco polecam, robie tam zakupy regularnie

zakupy: oleje, miód; październik 2012

plusy: różnorodność produktów, ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena Ewa rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 162921 z 27.09.2012

Szybka przesyłka, zgodna z zamówieniem, sklep polecam

zakupy: lek; wrzesień 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola nie poleca Kozlek.pl opinia nr 156781 z 04.09.2012

miałam nadzieje na szybkie zrealizowanie , ale się zawiodłam!!!!

zakupy: chleb, maka, cykoria....; sierpień 2012

plusy: brak

minusy: brak

Odpowiedź sklepu 06.09.2012

W istocie - realizacja zamówienia trwała 5 dni roboczych (z winy naszego dostawcy) - możemy jedynie przeprosić i zapewnić, że zwykle realizujemy wysyłkę zamówienia w ciągu 24-48 godzin.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata/wlkp rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 142173 z 18.07.2012

Wybrałam ten sklep gdyż ma duży asortyment, przystępne ceny i rewelacyjnie szybką obsługę co jest dla mnie bardzo ważne. Zamówiłam towar i na drugi dzień już paczka była u mnie. REWELACJA!!!! Serdecznie polecam.

zakupy: zioła; lipiec 2012

plusy: bardzo szyba obsługa i jeszcze szybsza dostawa towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 131929 z 14.06.2012

z całą odpowiedzialnością polecam ten sklep.

zakupy: inulina; maj 2012

plusy: super szybka wysyłka

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław R rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 128965 z 02.06.2012

Błyskawiczna dostawa zgodnie z zamówieniem

zakupy: inulina; maj 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: niew mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 117041 z 17.04.2012

wybór "na chybił trafi"ł - realizacja zamówienia bezbłędna, z rutynową sprawnością a dostawa "ekspresowa"

zakupy: spożywcze; kwiecień 2012

plusy: precyzyjne "procedury" BARDZO SPRAWNIE REALIZO...

minusy: Nie dały o sobie znać !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANETA K. rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 105933 z 09.03.2012

Posiada produkty które mnie interesują miła obsługa szybka dostawa kupuję tu nie pierwszy raz jestem zadowolona.Polecam!

zakupy: olej słonecznikowy ocet jabłkowy; marzec 2012

plusy: rzetelność

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 102645 z 28.02.2012

Miła obsługa, a towary są w przystępnej cenie. Wysyłka wręcz ekspresowa. Gorąco polecam

zakupy: amarantus, mąka gryczana; luty 2012

plusy: Miła obsługa i ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 93294 z 12.01.2012

atrakcyjna oferta i cena produktu

zakupy: Maca - proszek; styczeń 2012

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER