Żywność naturalna oraz zioła lecznicze i kosmetyki.
Sklep Kozlek.pl

Kontakt

tel. 58 346 61 52
Gdańsk

Popularne produkty

Sklep Zielarski, Delikatesy Ekologiczne

Popularne marki

Flos, Herbalium, Now foods, Swanson, Bio planet, Kozłek, Dary natury (z), Agafii receptury, Dary natury (p), Alter medica, Himalaya, Agafia babuszka, Remedium natura

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 205
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Kozlek.pl > Opinie klientów

Sklep Kozlek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.10.2007r i posiada 212 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Basia rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 181757 z 06.12.2012

Sklep wywiązał się z mojego zamówienia znakomicie. Polecam sprzedawcę, pełen profesjonalizm

zakupy: miody; grudzień 2012

plusy: same plusy

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

azja_ss rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 181505 z 06.12.2012

Wybrałam ten sklep, ponieważ ma bogatą ofertę towarów. Znalazłam tam to, czego szukałam - są to produkty wysokiej jakości, a jest to dla mnie ważne. Jestem zadowolona z realizacji zamówienia.

zakupy: ostropest plamisty morwy suszone, przypra; grudzień 2012

plusy: bogata oferta towarów dobrej jakiości

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 180637 z 04.12.2012

Szukałem takiego towaru który jest w dostępnej cenie i w tym sklepie go otrzymałem. 100% profesjonalizm. Polecam tego sprzedawcę. Dziękuję i pozdrawiam!

zakupy: Zioła; grudzień 2012

plusy: szybka reakcja

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 179965 z 30.11.2012

Wszystko sprawnie.Pełen profesjonalizm.

zakupy: Dong Quai 520mg - 100 szt; listopad 2012

plusy: szybkość działania

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 178449 z 26.11.2012

Kierowałam się pozytywnymi opiniami klientów.

zakupy: cykoria; listopad 2012

plusy: Błyskawiczna wysyłka.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 178325 z 26.11.2012

Witam, w sklepie Kozlek.pl dokonałam zakupu po raz drugi. Zioła jakie kupiłam spełniały moje oczekiwania i jak to mówią, zadowolony klient wraca. Chciałabym podkreślić bardzo profesjonalne podejście sklepu do obsługi klienta. Natychmiastowy kontakt mailowy. Sprawna wysyłka. Przesyłki porządnie zapakowane.Serdecznie polecam.

zakupy: ostropest plamisty; listopad 2012

plusy: sprawna realizacja zamówień,dobre produkty

minusy: brak negatywnych wrażeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anida rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 170669 z 28.10.2012

bo uznałam, że jest rzetelny. Spełnił moje oczekiwania

zakupy: dong quai; październik 2012

plusy: zakup internetowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 165193 z 06.10.2012

Mój ulubiony sklep z ekologiczną żywnością. Gorąco polecam, robie tam zakupy regularnie

zakupy: oleje, miód; październik 2012

plusy: różnorodność produktów, ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena Ewa rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 162921 z 27.09.2012

Szybka przesyłka, zgodna z zamówieniem, sklep polecam

zakupy: lek; wrzesień 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola nie poleca Kozlek.pl opinia nr 156781 z 04.09.2012

miałam nadzieje na szybkie zrealizowanie , ale się zawiodłam!!!!

zakupy: chleb, maka, cykoria....; sierpień 2012

plusy: brak

minusy: brak

Odpowiedź sklepu 06.09.2012

W istocie - realizacja zamówienia trwała 5 dni roboczych (z winy naszego dostawcy) - możemy jedynie przeprosić i zapewnić, że zwykle realizujemy wysyłkę zamówienia w ciągu 24-48 godzin.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata/wlkp rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 142173 z 18.07.2012

Wybrałam ten sklep gdyż ma duży asortyment, przystępne ceny i rewelacyjnie szybką obsługę co jest dla mnie bardzo ważne. Zamówiłam towar i na drugi dzień już paczka była u mnie. REWELACJA!!!! Serdecznie polecam.

zakupy: zioła; lipiec 2012

plusy: bardzo szyba obsługa i jeszcze szybsza dostawa towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 131929 z 14.06.2012

z całą odpowiedzialnością polecam ten sklep.

zakupy: inulina; maj 2012

plusy: super szybka wysyłka

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzisław R rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 128965 z 02.06.2012

Błyskawiczna dostawa zgodnie z zamówieniem

zakupy: inulina; maj 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: niew mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 117041 z 17.04.2012

wybór "na chybił trafi"ł - realizacja zamówienia bezbłędna, z rutynową sprawnością a dostawa "ekspresowa"

zakupy: spożywcze; kwiecień 2012

plusy: precyzyjne "procedury" BARDZO SPRAWNIE REALIZO...

minusy: Nie dały o sobie znać !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANETA K. rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 105933 z 09.03.2012

Posiada produkty które mnie interesują miła obsługa szybka dostawa kupuję tu nie pierwszy raz jestem zadowolona.Polecam!

zakupy: olej słonecznikowy ocet jabłkowy; marzec 2012

plusy: rzetelność

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 102645 z 28.02.2012

Miła obsługa, a towary są w przystępnej cenie. Wysyłka wręcz ekspresowa. Gorąco polecam

zakupy: amarantus, mąka gryczana; luty 2012

plusy: Miła obsługa i ekspresowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 93294 z 12.01.2012

atrakcyjna oferta i cena produktu

zakupy: Maca - proszek; styczeń 2012

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bit rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 92521 z 03.01.2012

Szeroki asortyment towaru, szybka realizacja, przejrzyste katalogi produktów

zakupy: suplementy diety; grudzień 2011

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ifka rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 92479 z 02.01.2012

Szukałam określonego towaru i właśnie w tym sklepie dostałam to co chciałam.

zakupy: Dżem rabarbarowy; styczeń 2012

plusy: wszystko załatwione bardzo sprawnie.

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Matylda1 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 91088 z 17.12.2011

Sklp jako jedyny w kraju był w stanie zaoferować od ręki poszukiwany przeze mnie asortyment w oczekiwanej ilości. Dobre ceny.

zakupy: Miód drahimski; grudzień 2011

plusy: Błyskawiczna reakcja na zapytania, blyskawiczna wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER