Żywność naturalna oraz zioła lecznicze i kosmetyki.
Sklep Kozlek.pl

Kontakt

tel. 58 346 61 52
Gdańsk

Popularne produkty

Zdrowie, Dom i wnętrze, Uroda

Popularne marki

Flos, Bio planet, Herbalium, Now foods, Dary natury (z), Swanson, Kozłek, Dary natury (p), Alter medica, Agafii receptury, Himalaya, Remedium natura, Melaleuca

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 207
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Kozlek.pl > Opinie klientów

Sklep Kozlek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.10.2007r i posiada 214 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

ifka rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 92479 z 02.01.2012

Szukałam określonego towaru i właśnie w tym sklepie dostałam to co chciałam.

zakupy: Dżem rabarbarowy; styczeń 2012

plusy: wszystko załatwione bardzo sprawnie.

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Matylda1 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 91088 z 17.12.2011

Sklp jako jedyny w kraju był w stanie zaoferować od ręki poszukiwany przeze mnie asortyment w oczekiwanej ilości. Dobre ceny.

zakupy: Miód drahimski; grudzień 2011

plusy: Błyskawiczna reakcja na zapytania, blyskawiczna wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blamilo rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 89300 z 29.11.2011

Bogaty asortyment. Szybka przesyłka profesjonalnie zabezpieczona Polecam serdecznie

zakupy: zioła, olej, ocet; listopad 2011

plusy: duży asortyment,szybka przesyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

saper76 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 88598 z 20.11.2011

Wszystko tak, jak powinno być w sklepie online :)

zakupy: Wiele produktów; listopad 2011

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina Berus rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 85195 z 29.09.2011

Polecam ,towar zamówiony dotarł szybko i według zamówienia

zakupy: DON GQUAI kapsułki; wrzesień 2011

plusy: sprawnie bez komplikacji

minusy: nie doświadczyłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 84578 z 19.09.2011

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, świetna oferta. Polecam sklep

zakupy: miód drahimski, wiórki kokosowe bio; wrzesień 2011

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 82228 z 09.08.2011

Sklep wybrałam ze względu na przyprawę pięciu przemian której nigdzie indziej nie znalazłam, okazało się że zaopatrzenie jest znakomite więc zapisuję ten adres :)

zakupy: ziarno amarantusa, przyprawa 5 przemian, ; sierpień 2011

plusy: dobry kontakt, realizacja zgodna z uzgodnieniami.

minusy: sklep nie ma wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 79594 z 29.06.2011

Sklep zaopatrzony w bardzo szeroki zasób towarów,jest w czym wybierac,blyskawiczna wysyłka , no i na końcu zadowolony klient:)Polecam serdecznie!

zakupy: zioła; czerwiec 2011

plusy: bogate zaopatrzenie i expresowa wysyłka

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angela rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 77657 z 27.05.2011

- bardzo bogatą oferta co do ziół , nawet te trudne dostępne ( znalazłam tam wszystkie zioła, które potrzebowałam) - Rzetelny sprzedawca, wysyłka można powiedziec ekspresowa - wszystkie informacji co do zamówienia i na bieżąco na meila. POLECAM !

zakupy: zioła (m.in ziele uczepu, orzech włoski); maj 2011

plusy: rzetelna i szybka przesyłka, duzy asortyment towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 74890 z 07.04.2011

Sklep jest dobrze zaopatrzony w warzywa i owoce ekologiczne oraz inne towary. Dostawa bardzo szybka.Jestem mile zaskoczona dostawą,którą otrzymałam w piątek, a na której mi zależało z uwagi na wizytę gości z niemowlęciem i za którą bardzo dziękuję. Sprzedawca rzetelny,wiadomości e-meilowe na bieżąco. Jednym słowem udany zakup. Zamierzam często korzystać z tego sklepu.

zakupy: warzywa, owoce ekologiczne, jajka, serek; kwiecień 2011

plusy: zaopatrzenie i szybki termin realizacji.

minusy: nie stwierdzam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

angela rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 74123 z 25.03.2011

Sklep ma bardzo bogatą ofertę ziół , nawet trudno dostępne zioła można tam znaleść. Rzetelny sprzedawca, wysyłka bardzo szybka, wiadomości na bieżąco na meila. pozdrawiam serdecznie:) udanych zakupów!!!

zakupy: zioła; marzec 2011

plusy: bogata oferta asortymentu zielarskiego, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 73038 z 08.03.2011

Szeroki wybór towarów, atrakcyjne ceny, możliwość osobistego odbioru zamówienia.

zakupy: kiełkownica, kiełki, zioła sypkie, ksylitol; luty 2011

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olcia nie poleca Kozlek.pl opinia nr 72446 z 28.02.2011

sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony. mozna w nim znalezc duzo przydatnych rzeczy. jednak nieskorzystam wiecej z uslug sklepu, ze wzgledu na bardzo dlugi okres oczekiwania na wysylke. 5 dni ksiegowania pieniedzy na koncie to drobna przesada. pani odbierajaca telefony w celu wyjasnienia zaistnialej sytuacji niesympatyczna.

zakupy: arcydziegł, bodziszek, dziurawiec; luty 2011

plusy: dobre zaopatrzenie

minusy: dlugi okres ksiegowania

Odpowiedź sklepu 28.02.2011

Czas księgowania nie zależy niestety od naszego sklepu ale od banku sklepu / klienta. Dla klientów, którym zależy na czasie oferujemy system platnosci.pl, który księguje wpłaty na bieżąco. chcemy podkreślić, że towar został wysłany niezwłocznie po zaksięgowaniu wpłaty a sama rezerwacja towaru przez dłuższy czas jest niekorzystna tak samo dla nas jak i dla klienta.

Odpowiedź olcia 28.02.2011

nie mam nic do wysyłki tylko do obsługi, ponieważ zadzwoniłam w tej sprawie do banku. chodzi mi tylko, o to, ze gdyby Pani dobierająca telefony wykazała sie odrobina zyczliwosci, to nie było by tego komentarza tutaj. jesli maja Panstwo Bank ksiegujący pieniadze 5 dni roboczych to, moze pora go zmienic...

Odpowiedź sklepu 28.02.2011

Przepraszamy, jeśli jakość obsługi w naszym sklepie nie była dla Pani satysfakcjonująca - zapewne wynika to z jakiegoś nieporozumienia, które (jak widać po opiniach o naszym sklepie) zdarzają się niezwykle rzadko. Nie możemy się jednak zgodzić z zarzutem dotyczącym czasu księgowania wpłaty. Jak już wspomnieliśmy - czas ten zależeć może w takiej samej mierze od naszego banku jak i od banku klienta. Nigdy wcześniej nie spotkaliśmy się z takim czasem księgowania więc nie widzimy potrzeby by zmieniać bank.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 71943 z 21.02.2011

Super szybka wysylka. Sloiki zabezpieczone w pojemnikach ze styropianu- rewelacja. Polecam Niskie koszty dostawy

zakupy: Konfitury z roży, miód gryczany i akacjo; luty 2011

plusy: Oryginalna oferta, szybka dostawa, niskie koszty dostawy

minusy: Wszystko mi sie podoba

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maksio rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 71108 z 09.02.2011

Jako jedyny posiada ocet jabłkowy/naturalny,tłoczony z soku,niefiltrowany,z upraw eko - niestety produkcji niemieckiej/

zakupy: ocet jabłkowy, kakao niskotłuszczowe; luty 2011

plusy: duży wybór produktów

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olo rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 70989 z 07.02.2011

Generalnie w porządku. Sklep mógłby popracować nad czasem realizacji zamówień na przykład po dwóch dniach od złożenia zamówienia dostaję info, że moje zamówienie jest w trakcie kompletowania. Po za tym jest ok.

zakupy: zioła; styczeń 2011

plusy: Duży wybór

minusy: termin realizacji zamówień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łucja rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 70128 z 25.01.2011

Przez wyszukiwarkę, chodziło mi o przetwory z aloesu i zioła zalecane przez p. Józefa Słoneckiego. Właśnie w sklepie 'Kozłek"znalazłam wszystko czego potrzebuję. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, sposobu kontaktowania się z klientem i tempa dostarczania zakupów. Z cała pewnością zostanę stałą klientką.Serdecznie pozdrawiam. - Łucja

zakupy: Sok z aloesu i wielką rozmaitość ziół.; styczeń 2011

plusy: Szeroka oferta,dobra jakość,dobry kontakt z klientem.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AgulaZa rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 69957 z 23.01.2011

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie kozlek.pl, towar dobrej jakości, kontakt rewelacyjny, oferta bardzo szeroka- dostałam wszystko czego potrzebowałam- i szybka przesyłka w rozsądnej cenie. Szczerze pPolecam zakupy w w/w sklepie!!!

zakupy: około 15 ziół; styczeń 2011

plusy: bardzo dobra komunikacja

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 69704 z 19.01.2011

Bardzo szybko, sprawnie i bez problemów. Dzięki

zakupy: bardzo szeroki asortyment... super; styczeń 2011

plusy: sprawność, szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 69598 z 18.01.2011

Polecam sklep kozlek, wszystko fachowo i sprawnie.

zakupy: herbaty, leki ziolowe; styczeń 2011

plusy: dobrze wykonana strona internetowa, fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER