Żywność naturalna oraz zioła lecznicze i kosmetyki.
Sklep Kozlek.pl

Kontakt

tel. 58 346 61 52
Gdańsk

Popularne produkty

Sklep Zielarski, Delikatesy Ekologiczne

Popularne marki

Flos, Herbalium, Now foods, Swanson, Bio planet, Kozłek, Dary natury (z), Agafii receptury, Dary natury (p), Alter medica, Himalaya, Agafia babuszka, Remedium natura

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 205
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Kozlek.pl > Opinie klientów

Sklep Kozlek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.10.2007r i posiada 212 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

blamilo rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 89300 z 29.11.2011

Bogaty asortyment. Szybka przesyłka profesjonalnie zabezpieczona Polecam serdecznie

zakupy: zioła, olej, ocet; listopad 2011

plusy: duży asortyment,szybka przesyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

saper76 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 88598 z 20.11.2011

Wszystko tak, jak powinno być w sklepie online :)

zakupy: Wiele produktów; listopad 2011

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina Berus rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 85195 z 29.09.2011

Polecam ,towar zamówiony dotarł szybko i według zamówienia

zakupy: DON GQUAI kapsułki; wrzesień 2011

plusy: sprawnie bez komplikacji

minusy: nie doświadczyłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 84578 z 19.09.2011

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, świetna oferta. Polecam sklep

zakupy: miód drahimski, wiórki kokosowe bio; wrzesień 2011

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 82228 z 09.08.2011

Sklep wybrałam ze względu na przyprawę pięciu przemian której nigdzie indziej nie znalazłam, okazało się że zaopatrzenie jest znakomite więc zapisuję ten adres :)

zakupy: ziarno amarantusa, przyprawa 5 przemian, ; sierpień 2011

plusy: dobry kontakt, realizacja zgodna z uzgodnieniami.

minusy: sklep nie ma wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciek rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 79594 z 29.06.2011

Sklep zaopatrzony w bardzo szeroki zasób towarów,jest w czym wybierac,blyskawiczna wysyłka , no i na końcu zadowolony klient:)Polecam serdecznie!

zakupy: zioła; czerwiec 2011

plusy: bogate zaopatrzenie i expresowa wysyłka

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Angela rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 77657 z 27.05.2011

- bardzo bogatą oferta co do ziół , nawet te trudne dostępne ( znalazłam tam wszystkie zioła, które potrzebowałam) - Rzetelny sprzedawca, wysyłka można powiedziec ekspresowa - wszystkie informacji co do zamówienia i na bieżąco na meila. POLECAM !

zakupy: zioła (m.in ziele uczepu, orzech włoski); maj 2011

plusy: rzetelna i szybka przesyłka, duzy asortyment towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 74890 z 07.04.2011

Sklep jest dobrze zaopatrzony w warzywa i owoce ekologiczne oraz inne towary. Dostawa bardzo szybka.Jestem mile zaskoczona dostawą,którą otrzymałam w piątek, a na której mi zależało z uwagi na wizytę gości z niemowlęciem i za którą bardzo dziękuję. Sprzedawca rzetelny,wiadomości e-meilowe na bieżąco. Jednym słowem udany zakup. Zamierzam często korzystać z tego sklepu.

zakupy: warzywa, owoce ekologiczne, jajka, serek; kwiecień 2011

plusy: zaopatrzenie i szybki termin realizacji.

minusy: nie stwierdzam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

angela rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 74123 z 25.03.2011

Sklep ma bardzo bogatą ofertę ziół , nawet trudno dostępne zioła można tam znaleść. Rzetelny sprzedawca, wysyłka bardzo szybka, wiadomości na bieżąco na meila. pozdrawiam serdecznie:) udanych zakupów!!!

zakupy: zioła; marzec 2011

plusy: bogata oferta asortymentu zielarskiego, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 73038 z 08.03.2011

Szeroki wybór towarów, atrakcyjne ceny, możliwość osobistego odbioru zamówienia.

zakupy: kiełkownica, kiełki, zioła sypkie, ksylitol; luty 2011

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olcia nie poleca Kozlek.pl opinia nr 72446 z 28.02.2011

sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony. mozna w nim znalezc duzo przydatnych rzeczy. jednak nieskorzystam wiecej z uslug sklepu, ze wzgledu na bardzo dlugi okres oczekiwania na wysylke. 5 dni ksiegowania pieniedzy na koncie to drobna przesada. pani odbierajaca telefony w celu wyjasnienia zaistnialej sytuacji niesympatyczna.

zakupy: arcydziegł, bodziszek, dziurawiec; luty 2011

plusy: dobre zaopatrzenie

minusy: dlugi okres ksiegowania

Odpowiedź sklepu 28.02.2011

Czas księgowania nie zależy niestety od naszego sklepu ale od banku sklepu / klienta. Dla klientów, którym zależy na czasie oferujemy system platnosci.pl, który księguje wpłaty na bieżąco. chcemy podkreślić, że towar został wysłany niezwłocznie po zaksięgowaniu wpłaty a sama rezerwacja towaru przez dłuższy czas jest niekorzystna tak samo dla nas jak i dla klienta.

Odpowiedź olcia 28.02.2011

nie mam nic do wysyłki tylko do obsługi, ponieważ zadzwoniłam w tej sprawie do banku. chodzi mi tylko, o to, ze gdyby Pani dobierająca telefony wykazała sie odrobina zyczliwosci, to nie było by tego komentarza tutaj. jesli maja Panstwo Bank ksiegujący pieniadze 5 dni roboczych to, moze pora go zmienic...

Odpowiedź sklepu 28.02.2011

Przepraszamy, jeśli jakość obsługi w naszym sklepie nie była dla Pani satysfakcjonująca - zapewne wynika to z jakiegoś nieporozumienia, które (jak widać po opiniach o naszym sklepie) zdarzają się niezwykle rzadko. Nie możemy się jednak zgodzić z zarzutem dotyczącym czasu księgowania wpłaty. Jak już wspomnieliśmy - czas ten zależeć może w takiej samej mierze od naszego banku jak i od banku klienta. Nigdy wcześniej nie spotkaliśmy się z takim czasem księgowania więc nie widzimy potrzeby by zmieniać bank.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 71943 z 21.02.2011

Super szybka wysylka. Sloiki zabezpieczone w pojemnikach ze styropianu- rewelacja. Polecam Niskie koszty dostawy

zakupy: Konfitury z roży, miód gryczany i akacjo; luty 2011

plusy: Oryginalna oferta, szybka dostawa, niskie koszty dostawy

minusy: Wszystko mi sie podoba

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maksio rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 71108 z 09.02.2011

Jako jedyny posiada ocet jabłkowy/naturalny,tłoczony z soku,niefiltrowany,z upraw eko - niestety produkcji niemieckiej/

zakupy: ocet jabłkowy, kakao niskotłuszczowe; luty 2011

plusy: duży wybór produktów

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olo rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 70989 z 07.02.2011

Generalnie w porządku. Sklep mógłby popracować nad czasem realizacji zamówień na przykład po dwóch dniach od złożenia zamówienia dostaję info, że moje zamówienie jest w trakcie kompletowania. Po za tym jest ok.

zakupy: zioła; styczeń 2011

plusy: Duży wybór

minusy: termin realizacji zamówień

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łucja rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 70128 z 25.01.2011

Przez wyszukiwarkę, chodziło mi o przetwory z aloesu i zioła zalecane przez p. Józefa Słoneckiego. Właśnie w sklepie 'Kozłek"znalazłam wszystko czego potrzebuję. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, sposobu kontaktowania się z klientem i tempa dostarczania zakupów. Z cała pewnością zostanę stałą klientką.Serdecznie pozdrawiam. - Łucja

zakupy: Sok z aloesu i wielką rozmaitość ziół.; styczeń 2011

plusy: Szeroka oferta,dobra jakość,dobry kontakt z klientem.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AgulaZa rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 69957 z 23.01.2011

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie kozlek.pl, towar dobrej jakości, kontakt rewelacyjny, oferta bardzo szeroka- dostałam wszystko czego potrzebowałam- i szybka przesyłka w rozsądnej cenie. Szczerze pPolecam zakupy w w/w sklepie!!!

zakupy: około 15 ziół; styczeń 2011

plusy: bardzo dobra komunikacja

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 69704 z 19.01.2011

Bardzo szybko, sprawnie i bez problemów. Dzięki

zakupy: bardzo szeroki asortyment... super; styczeń 2011

plusy: sprawność, szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 69598 z 18.01.2011

Polecam sklep kozlek, wszystko fachowo i sprawnie.

zakupy: herbaty, leki ziolowe; styczeń 2011

plusy: dobrze wykonana strona internetowa, fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bojedski rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 69275 z 13.01.2011

Towar dostarczony bez zastrzeżeń,szybka przesyłka.gorąco polecam,naprawdę warto dokonywać zakupów u tego sprzedawcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

zakupy: Mąki ekologiczne; styczeń 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 69261 z 13.01.2011

Szukałam w Internecie ziół, które znalazłam w sklepie Kozlek.pl. Sklep absolutnie spełnił moje oczekiwania! Zostałam potraktowana bardzo poważnie, udzielono mi szybkiej i wyczerpującej odpowiedzi. Towar, poprzedzony wiadomością, otrzymałam bardzo szybko. Przyszłościowo będę chętnie korzystać z usług tej firmy i życzę jej bardzo wielu zadowolonych klientów!

zakupy: zioła; styczeń 2011

plusy: szybka i profesjonalna obsługa!

minusy: nie doświadczyłam i nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER