Żywność naturalna oraz zioła lecznicze i kosmetyki.
Sklep Kozlek.pl

Kontakt

tel. 58 346 61 52
Gdańsk

Popularne produkty

Zdrowie, Dom i wnętrze, Uroda

Popularne marki

Flos, Bio planet, Herbalium, Now foods, Dary natury (z), Swanson, Kozłek, Dary natury (p), Alter medica, Agafii receptury, Himalaya, Remedium natura, Melaleuca

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 207
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Kozlek.pl > Opinie klientów

Sklep Kozlek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.10.2007r i posiada 214 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

bojedski rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 69275 z 13.01.2011

Towar dostarczony bez zastrzeżeń,szybka przesyłka.gorąco polecam,naprawdę warto dokonywać zakupów u tego sprzedawcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

zakupy: Mąki ekologiczne; styczeń 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 69261 z 13.01.2011

Szukałam w Internecie ziół, które znalazłam w sklepie Kozlek.pl. Sklep absolutnie spełnił moje oczekiwania! Zostałam potraktowana bardzo poważnie, udzielono mi szybkiej i wyczerpującej odpowiedzi. Towar, poprzedzony wiadomością, otrzymałam bardzo szybko. Przyszłościowo będę chętnie korzystać z usług tej firmy i życzę jej bardzo wielu zadowolonych klientów!

zakupy: zioła; styczeń 2011

plusy: szybka i profesjonalna obsługa!

minusy: nie doświadczyłam i nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lilka rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 67424 z 16.12.2010

bogata oferta, dostępne wszystkie produkty których szukałam

zakupy: syrop z agawy, orechy, otręby; grudzień 2010

plusy: szybka dostawa, terminowość, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dobrzyn72 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 66240 z 03.12.2010

dopiero tu byl cały asortyment ziół które były mi potrzebne, sklep znalazłam w internecie, przesyłka błyskawiczna, wszystko zgodnie z zamówieniem, towar nie przeterminowany

zakupy: zioła; grudzień 2010

plusy: łatwośc i szybkość obsługi , bogata oferta ziół

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sława rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 64454 z 09.11.2010

Duży wybór, dobre ceny. Pełna rekomendacja - szybka i bezkłopotliwa realizacja.

zakupy: Dużo popularnych i mniej znanych ziół; listopad 2010

plusy: Duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 63722 z 28.10.2010

Jestem bardzo zadowolona, bardzo szybka realizacja zamówienia!

zakupy: Pau D'Arco; październik 2010

plusy: pełna informacja o zakupionym towarze

minusy: nie są mi znane

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karomegi rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 63157 z 19.10.2010

Jestem w pelni zadowolona. Znalazlam tu to czego szukalam, wszystko poszlo szybko, sprawnie. Bardzo polecam ten sklep. :)

zakupy: ziola; październik 2010

plusy: asortyment ziol

minusy: jeszcze zadnych nie zauwazylam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia0120 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 62305 z 06.10.2010

Sklep ten spełnił wszystkie moje oczekiwania a wybrałam go ponieważ oferował wszystkie produkty których szukałam.

zakupy: zioła; październik 2010

plusy: duży wybór i miły kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doro rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 60499 z 07.09.2010

Jestem bardzo zadowolona, bardzo szybka realizacja zamówienia!

zakupy: Krwiściąg; wrzesień 2010

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dandom rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 60415 z 06.09.2010

Wybrałam ten sklep, ponieważ posiadał prawie wszystkie zioła, które były mi potrzebne.Super kontakt emailowy, profesjonalna obsługa i szybka przesyłka.

zakupy: zioła; wrzesień 2010

plusy: szeroki asortyment ziół

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 60267 z 03.09.2010

Miła i profesjonalna obsługa,szybka dostawa,dbałosć o przesyłany towar! Jestem zadowolona,szczególnie,ze ceny przystępne a wybór duży.

zakupy: ziarna; sierpień 2010

plusy: szybko,profesjonalnie,grzecznie

minusy: półroczna gwarancja towaru,trochę krótko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 60264 z 03.09.2010

Bardzo udana transakcja; szybka przesyłka; towar zgodny z opisem. Polecam gorąco!!!

zakupy: zioła; wrzesień 2010

plusy: doskonała obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dana nie ma zdania o Kozlek.pl opinia nr 60221 z 02.09.2010

duży wybór towaru i przyzwoite ceny

zakupy: zioła i przyprawy; wrzesień 2010

plusy: szybka komunikacja,szeroki asortyment zdrowych produktów

minusy: brak opisów do wielu towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tgostan rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 59294 z 17.08.2010

szybka dostawa dobry kontakt pożądne opakowanie polecam

zakupy: kwas mlekowy; sierpień 2010

plusy: wybór obsługa

minusy: nieprecycyjny opis towaru /brak pojemności butelki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena8026 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 56291 z 22.06.2010

Bardzo udana transakcja; szybka przesyłka; towar zgodny z opisem. Polecam gorąco!!!

zakupy: Zioła; czerwiec 2010

plusy: Szybka wysyłka i dobry kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 54541 z 21.05.2010

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, informacje o statusie zamówienia. Śmiało mogę polecić sklep.

zakupy: granulat sojowy; maj 2010

plusy: szybka, konkretna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DZIKA nie ma zdania o Kozlek.pl opinia nr 53865 z 12.05.2010

SKLEP PROWADZONY DOBRZE, NIE WSZYSTKO JEST OK...

zakupy: RÓŻNE; maj 2010

plusy: ZGODNOŚĆ TOWARU Z OFERTĄ

minusy: KIEPSKI KONTAKT

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 51361 z 01.04.2010

Szukałam sklepu ze zdrową żywnością i trafiłam na sklep "Kozłek.pl", interesował mnie zakup otrąb owsianych, jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybka realizacja, dostawa w ciągu 4 dni od zamówienia, także polecam :))

zakupy: Otręby owsiane; marzec 2010

plusy: Szybkość realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

coala13 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 51317 z 01.04.2010

Bardzo ciekawa i atrakcyjna cenowo oferta produktów żywnościowych, sprawny i dobry kontakt, doskonała jakość produktu, bardzo szybka dostawa. Zdecydowanie polecałabym ten sklep.

zakupy: mus z orzechów laskowych; marzec 2010

plusy: sprawna komunikacja, szybka wysyłka, wysoka jakość

minusy: na razie niczego nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anita rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 51077 z 29.03.2010

Obsługa fachowa. zamówione towary porządnie zapakowane, przesyłka doszła sprawnie. Dziękuję, polecam. Wrócę tu zapewne jeszcze nie raz.

zakupy: konfitura z platków róży, płatki róży w; marzec 2010

plusy: tu znalazłam to czego szukałam

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER