Żywność naturalna oraz zioła lecznicze i kosmetyki.
Sklep Kozlek.pl

Kontakt

tel. 58 346 61 52
Gdańsk

Popularne produkty

Sklep Zielarski, Delikatesy Ekologiczne

Popularne marki

Flos, Herbalium, Now foods, Bio planet, Dary natury (z), Swanson, Dary natury (p), Kozłek, Alter medica, Natvita, Himalaya, Agafii receptury, Gorvita, Remedium natura

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 206
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Kozlek.pl > Opinie klientów

Sklep Kozlek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.10.2007r i posiada 213 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jadwiga rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 69261 z 13.01.2011

Szukałam w Internecie ziół, które znalazłam w sklepie Kozlek.pl. Sklep absolutnie spełnił moje oczekiwania! Zostałam potraktowana bardzo poważnie, udzielono mi szybkiej i wyczerpującej odpowiedzi. Towar, poprzedzony wiadomością, otrzymałam bardzo szybko. Przyszłościowo będę chętnie korzystać z usług tej firmy i życzę jej bardzo wielu zadowolonych klientów!

zakupy: zioła; styczeń 2011

plusy: szybka i profesjonalna obsługa!

minusy: nie doświadczyłam i nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lilka rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 67424 z 16.12.2010

bogata oferta, dostępne wszystkie produkty których szukałam

zakupy: syrop z agawy, orechy, otręby; grudzień 2010

plusy: szybka dostawa, terminowość, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dobrzyn72 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 66240 z 03.12.2010

dopiero tu byl cały asortyment ziół które były mi potrzebne, sklep znalazłam w internecie, przesyłka błyskawiczna, wszystko zgodnie z zamówieniem, towar nie przeterminowany

zakupy: zioła; grudzień 2010

plusy: łatwośc i szybkość obsługi , bogata oferta ziół

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sława rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 64454 z 09.11.2010

Duży wybór, dobre ceny. Pełna rekomendacja - szybka i bezkłopotliwa realizacja.

zakupy: Dużo popularnych i mniej znanych ziół; listopad 2010

plusy: Duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 63722 z 28.10.2010

Jestem bardzo zadowolona, bardzo szybka realizacja zamówienia!

zakupy: Pau D'Arco; październik 2010

plusy: pełna informacja o zakupionym towarze

minusy: nie są mi znane

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karomegi rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 63157 z 19.10.2010

Jestem w pelni zadowolona. Znalazlam tu to czego szukalam, wszystko poszlo szybko, sprawnie. Bardzo polecam ten sklep. :)

zakupy: ziola; październik 2010

plusy: asortyment ziol

minusy: jeszcze zadnych nie zauwazylam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia0120 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 62305 z 06.10.2010

Sklep ten spełnił wszystkie moje oczekiwania a wybrałam go ponieważ oferował wszystkie produkty których szukałam.

zakupy: zioła; październik 2010

plusy: duży wybór i miły kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doro rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 60499 z 07.09.2010

Jestem bardzo zadowolona, bardzo szybka realizacja zamówienia!

zakupy: Krwiściąg; wrzesień 2010

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dandom rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 60415 z 06.09.2010

Wybrałam ten sklep, ponieważ posiadał prawie wszystkie zioła, które były mi potrzebne.Super kontakt emailowy, profesjonalna obsługa i szybka przesyłka.

zakupy: zioła; wrzesień 2010

plusy: szeroki asortyment ziół

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 60267 z 03.09.2010

Miła i profesjonalna obsługa,szybka dostawa,dbałosć o przesyłany towar! Jestem zadowolona,szczególnie,ze ceny przystępne a wybór duży.

zakupy: ziarna; sierpień 2010

plusy: szybko,profesjonalnie,grzecznie

minusy: półroczna gwarancja towaru,trochę krótko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 60264 z 03.09.2010

Bardzo udana transakcja; szybka przesyłka; towar zgodny z opisem. Polecam gorąco!!!

zakupy: zioła; wrzesień 2010

plusy: doskonała obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dana nie ma zdania o Kozlek.pl opinia nr 60221 z 02.09.2010

duży wybór towaru i przyzwoite ceny

zakupy: zioła i przyprawy; wrzesień 2010

plusy: szybka komunikacja,szeroki asortyment zdrowych produktów

minusy: brak opisów do wielu towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tgostan rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 59294 z 17.08.2010

szybka dostawa dobry kontakt pożądne opakowanie polecam

zakupy: kwas mlekowy; sierpień 2010

plusy: wybór obsługa

minusy: nieprecycyjny opis towaru /brak pojemności butelki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena8026 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 56291 z 22.06.2010

Bardzo udana transakcja; szybka przesyłka; towar zgodny z opisem. Polecam gorąco!!!

zakupy: Zioła; czerwiec 2010

plusy: Szybka wysyłka i dobry kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 54541 z 21.05.2010

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, informacje o statusie zamówienia. Śmiało mogę polecić sklep.

zakupy: granulat sojowy; maj 2010

plusy: szybka, konkretna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DZIKA nie ma zdania o Kozlek.pl opinia nr 53865 z 12.05.2010

SKLEP PROWADZONY DOBRZE, NIE WSZYSTKO JEST OK...

zakupy: RÓŻNE; maj 2010

plusy: ZGODNOŚĆ TOWARU Z OFERTĄ

minusy: KIEPSKI KONTAKT

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 51361 z 01.04.2010

Szukałam sklepu ze zdrową żywnością i trafiłam na sklep "Kozłek.pl", interesował mnie zakup otrąb owsianych, jestem bardzo zadowolona z obsługi, szybka realizacja, dostawa w ciągu 4 dni od zamówienia, także polecam :))

zakupy: Otręby owsiane; marzec 2010

plusy: Szybkość realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

coala13 rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 51317 z 01.04.2010

Bardzo ciekawa i atrakcyjna cenowo oferta produktów żywnościowych, sprawny i dobry kontakt, doskonała jakość produktu, bardzo szybka dostawa. Zdecydowanie polecałabym ten sklep.

zakupy: mus z orzechów laskowych; marzec 2010

plusy: sprawna komunikacja, szybka wysyłka, wysoka jakość

minusy: na razie niczego nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anita rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 51077 z 29.03.2010

Obsługa fachowa. zamówione towary porządnie zapakowane, przesyłka doszła sprawnie. Dziękuję, polecam. Wrócę tu zapewne jeszcze nie raz.

zakupy: konfitura z platków róży, płatki róży w; marzec 2010

plusy: tu znalazłam to czego szukałam

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maksio rekomenduje Kozlek.pl opinia nr 50477 z 18.03.2010

tylko w tym sklepie znalazł się naturalny ocet jabłkowy/bez konserwantów/

zakupy: ocet jabłkowy i syrop klonowy; marzec 2010

plusy: zdrowa żywność

minusy: słaba komunikacja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER