Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2311
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2337 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416334 z 19.07.2017

Bogata oferta, tania wysyłka, atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówień

zakupy: Książki anglojęzyczne; lipiec 2017

plusy: Bogata oferta, terminowość

minusy: Niektóre książki są tańsze o nawet 10% u konkurencji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416226 z 18.07.2017

Zamówienie książek zagranicznych , sklep spełnił swoje zadanie bardzo dobrze, szybciej przysłali mi książkę angielskojęzyczna niż jak zamawiałem ze sklepu np w uk także polecam ! roznica cenowa niewielka a czas dostawy błyskawiczny

zakupy: The Golden Dawn: The Original Account of the Teachings, Rites, a; lipiec 2017

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416142 z 17.07.2017

Kraina Książek szybko, sprawnie, w miłej atmosferze i w cenie korzystniejszej niż u konkurencji sprowadziła dla mnie używaną rzadką książkę naukową z zagranicy, bardzo ułatwiając także kwestię rozliczeń fakturowych z uczelnią.

zakupy: zagraniczna książka; lipiec 2017

plusy: sprawnie i na korzyść klienta

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anetta R. rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416022 z 14.07.2017

Duży wybór zagranicznych książek, sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Książki anglojęzyczne; lipiec 2017

plusy: Szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 415630 z 07.07.2017

Dostępność wielu wartościowych zagranicznych książek.

zakupy: The Cathar Tarot; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia, darmowa wysyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta wiecha rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 415566 z 06.07.2017

Jest miła obsługa i jestem bardzo zadowolona i bardzo wam dziękuję za wysłanie książki Bruno Mars i bardzo was pozdrawiam ocena na 5+

zakupy: książka Bruno Mars; lipiec 2017

plusy: bardzo dobre i miła obsługa i jestem zadowolona

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 415506 z 06.07.2017

Kupuję tu już od dłuższego czasu, mają na stanie ksiażki/lub możliwość sprowadzenia, książek których nie można kupić w innych miejscach, do tego dość w atrakcyjnych cenach. Do tego dochodzi niska cena za dostawę oraz dostawa w formie paczkomatu, która dla mnie jest najwygodniejszą formą dostawy.

zakupy: Quilled Flowers: A Garden of 35 Paper Projects, Art of Paper; czerwiec 2017

plusy: szybkość, cena, dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414678 z 20.06.2017

To moje kolejne zrealizowane przez sklep zamówienie. Już wiem, że będzie wykonane szybko, książki będą w cenie, którą uprzednio zaakceptowałam i cały czas będę informowana o statusie wysyłki i jej drodze do mnie. Dodatkowo: w tym roku znowu realizuję zamówienia z licznych grantów i bez pomocy i solidności dostawcy, takich jak Kraina Książek, byłoby mi znacznie trudniej.

zakupy: K. Fitz : Visual representations of native Americans + 2 inn; czerwiec 2017

plusy: terminowość, szybkość realizacji, niskie ceny

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414670 z 20.06.2017

Wasz sklep wybrałem z prostego powodu. Trafilem na bardzo mila i uprzejma osobe, która zajela się moim zamówieniem i dolozyla wszelkich staran, abym był z obsługi i zamówienia zadowolony. Potwierdzam, dzięki tej osobie, sklep spelnil moje oczekiwania.

zakupy: Standard Catalog of World Paper Money, 9781440247958; czerwiec 2017

plusy: mozliwosc sprowadzenia ksiazki, ktorej inni nie maja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

feliks rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414502 z 16.06.2017

sklep sprowadza ksiazki z angli

zakupy: lucien leuwen stendhal; czerwiec 2017

plusy: szybko sprawnie

minusy: nie dostałem czesci pierwszej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414362 z 14.06.2017

Świetne podejście do klienta, na specjalną prośbę ksiązka dotarła w odpowiednim terminie.

zakupy: książka; czerwiec 2017

plusy: terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elfka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 413782 z 06.06.2017

Sklep ma w ofercie książki, które mnie interesują, łatwo się zamawia i płaci (opcja przelewu). Poza tym błyskawiczna dostawa.

zakupy: mangi; czerwiec 2017

plusy: bogata oferta, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna, IPSz PK rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 413438 z 01.06.2017

W Krainie Książek od kilku lat zamawiamy wydawnictwa naukowe anglojęzyczne. Księgarnia ma bardzo bogatą ofertę książek obcojęzycznych, przedstawia korzystną ofertę cenową. Zamówienia realizowane są najszybciej jak to jest możliwe, dostawa zawsze terminowa. Kraina Książek jest godna polecenia. Profesjonalizm, fachowość i bardzo życzliwe podejście do klienta. To sprawia, że z każdym zapytaniem dotyczącym sprowadzenia książek, nie tylko zagranicznych zwracam się do Pani Jadwigi. Mam pewność, że otrzymam rzetelną informację o wydawnictwach i że zostaną sprowadzone. Bardzo dziękuję za owocną i miłą współpracę

zakupy: Reliability Assessments: Concepts, Models, and Case Studies, Reli; maj 2017

plusy: Profesjonalizm, terminowośc

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MDKrak rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412958 z 26.05.2017

Jestem zadowolona z realizacji zamówienia w tym sklepie, otrzymałam potrzebną książkę szybciej niż spodziewałam. Doceniam jasność warunków składania zamówienia, o wiele prościej i wcale nie drożej można sprowadzić książkę z zagranicy do Polski w porównaniu do znanego wszystkim A.

zakupy: 8 steps to reverse your PCOS; maj 2017

plusy: jasne warunku zakupu, cena całkowita jest znana

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joaśka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412946 z 25.05.2017

Po raz pierwszy korzystałam z usług Krainy Książek. Książka, którą zamówiłam, sprowadzana była z zagranicy, więc spodziewałam się jej nadejścia najwcześniej po dwóch tygodniach. Tym czasem ogromne pozytywne zaskoczenie - miałam ją już po kilku dniach. Ekspresowe działanie. Wielkie zadowolenie. Dzięki.

zakupy: The Creative License by Danny Gregory; maj 2017

plusy: Szybka wysyłka. Świetny kontakt.

minusy: Nie znalazłam takowych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412818 z 25.05.2017

Od kilku lat zamawiam książki w Krainie Książek z dwóch powodów: ma bardzo bogatą ofertę książek anglojęzycznych, a jednocześnie jest to bardzo rzetelny i wiarygodny dostawca. Zawsze terminowo. Ostatnie zamówienie przyszło nawet przed zaplanowanym czasem. Sprowadzałem także książki na "specjalne życzenie" - i nigdy nie było problemu z informacją i realizacją zamówienia.

zakupy: książki anglojęzyczne z zakresu nauk humanistycznych i społe; maj 2017

plusy: Oferta i obsługa

minusy: Za mało pozycji francuskojęycznych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412542 z 22.05.2017

Kupuję tu od lat, zawsze wszystko jest w porządkui

zakupy: książki; maj 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412038 z 16.05.2017

Jedyny sklep, który oferował w Polsce książkę angielskojęzyczną. Przewidywany czas dostawy 10-14 dni został skrócony do 8 dni.

zakupy: Crucibles Greatest Matches Forty Years of Snookers World Cha; maj 2017

plusy: Dobry kontakt, czytelna strona internetowa

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411798 z 12.05.2017

Niska cena, szybkość realizacji, doskonały kontakt - spełnił moje oczekiwania

zakupy: Additive Manufacturing; maj 2017

plusy: Cena, kontakt, obsługa

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oneiro rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411534 z 09.05.2017

Bogaty zestaw interesujących mnie wydawnictw, niskie ceny i miła obsługa.

zakupy: Książka na specjalne zamówienie.; maj 2017

plusy: niskie ceny, duża dostępność.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER