Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2330
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2356 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ania rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 423970 z 16.11.2017

Wybór sklepu dostał dokonany z uwagi na oferowany asortyment. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Kalendarze; listopad 2017

plusy: asortyment, kontakt, darmowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 423710 z 13.11.2017

To jest mój kolejny zakup w KK.pl i jak zawsze jestem bardzo zadowolony z transakcji. Profesjonalizm, świetny kontakt i szybka realizacja wydawnictw obcojęzycznych. Z pewnością nadal będę klientem KK.pl.

zakupy: Komiksy anglojęzyczne; listopad 2017

plusy: Dostępność, szeroka oferta wydawnicza, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 423550 z 10.11.2017

Wszystko w porządku, polecam

zakupy: książki; listopad 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 423330 z 07.11.2017

Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Heroin Diaries A Year in the Life of a Shattered Rock Star; listopad 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 423034 z 02.11.2017

Wybrałam ten sklep dlatego, że miał szukaną przeze mnie pozycję. Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi (byłam informowana na bieżąco o zmieniającym się statusie mojego zamówienia), jak i z szybkości realizacji usługi (zgodnie z informacją przy zamówieniu książkę miałam otrzymać po 10-14 dniach roboczych. Dziś jest 7 dzień roboczy, a pozycja jest już u mnie). Polecam!

zakupy: Endurance: A Year in Space, a Lifetime of Discovery; listopad 2017

plusy: rzetelna i szybka informacja, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Drmistq rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 422518 z 25.10.2017

Muszę pochwalić krainę książek, pan który to pakował starannie przykłada się do każdej paczki. Dostałem ksiazke. W folii babelkowej do tego starannie zapakowany karton i do tego jeszcze koperta a co lepsze w środku jeszcze gazetka do poczytania gratis pełna profesja. Polecam gorąco.

zakupy: Profesor niczego; październik 2017

plusy: Zapakowanie przesyłki

minusy: Wszystko mi się podobało ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 421934 z 17.10.2017

To jest najlepszy sklep wśród podobnych, które oferują sprzedaż internetową. Sklep KrainaKsiążek zdecydowanie wyróżnia się i zostawia daleko w tyle inne tego typu sklepy. Sklep ten posiada sprawną i nie tylko szybką, ale wręcz błyskawiczną oraz perfekcyjną obsługę, bez względu z jakiego końca świata sprowadza swoje książki. KrainaKsiążek jest wstanie sprowadzić każdą książkę i to z całego świata. Sklep KrainaKsiążek zapewnie niewygórowane ceny oraz doskonałą jakoś książek, prawie jak nówki. Polecam KrainęKsiążek wszystkim, którym zależy na niskich cenach, dobrej jakości książek oraz na krótkim czasie oczekiwania.

zakupy: The Book of The Year ... Munro S. Edmonson; październik 2017

plusy: SAME ZALETY

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Dolecki rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 421874 z 16.10.2017

Ze względu na stosunkowo niski koszt książki i szybki czas realizacji.

zakupy: Philosopher's Crystal: The Treacherous Terrain of Tassatariu; październik 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie było problemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 421826 z 14.10.2017

Trudno dostepne pozycje anglojezyczne w atrakcyjnej cenie, bezplatna przesylka. Ksiazki przyszly calkiem szybko, biorac pod uwage, ze zostaly sprowadzone. Pakowanie bez zarzutu, ksiazki otrzymalem w idealnym stanie. Pierwszy zakup, na pewno bede kupowal nadal.

zakupy: 2 ksiazki anglojezyczne; październik 2017

plusy: Cena, dostepnosc ksiazek, pakowanie, bezplatna przesylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 421778 z 13.10.2017

Sklep godny polecenia, ceny umiarkowane, pełny profesjonalizm :)

zakupy: książki; październik 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agulka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 421362 z 06.10.2017

Wybrałam ten sklep bo gdzie indziej nie mogłam kupić tego co chciałam

zakupy: książki w języku angielskim; wrzesień 2017

plusy: jest dużo fajnych książek dostępnych od zaraz

minusy: zbyt dużo bezużytecznych wiadomości elektronicznych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

123 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 421290 z 05.10.2017

Sklep jak najbardziej spełnia oczekiwania kupującego. Kompetentny sprzedawca, bardzo dobry kontakt, informacja o każdym etapie wysyłki przesyłana jest na adres e-mail. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i serdecznie polecam ten sklep.

zakupy: książka; październik 2017

plusy: bardzo szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 421038 z 03.10.2017

To mój kolejny zakup, więc wiedziałam czego się spodziewać: szybkiej wyceny, potwierdzenia zamówienia, widok tegoż zamówienia na każdym etapie drogi książek, szybka przesyłka. A jeszcze sprostanie wymaganiom dość dziwnym mojej Księgowości. I było jak zwykle!

zakupy: Anthropologies of class : power, practice and inequality; październik 2017

plusy: same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

longos rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 420742 z 28.09.2017

Bardzo dobry kontakt. Dostawa w przewidywanym terminie. Zdecydowanie polecam.

zakupy: książki; wrzesień 2017

plusy: oferta

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

deda rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 419978 z 15.09.2017

Od wielu lat jestem klientem tego sklepu i spełnia on moje oczekiwania w zakresie rzetelności, profesjonalnej obsługi, responsybilności, szerokiej oferty

zakupy: książki naukowe; wrzesień 2017

plusy: szeroka oferta, profesjonalna obsługa

minusy: książki są drogie, ale to nie wina sklepu...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tg rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 419198 z 01.09.2017

tak

zakupy: książki; wrzesień 2017

plusy: sprowadza w sumie wszystko

minusy: magazyn na końcu świata

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 419058 z 30.08.2017

Kolejny raz rewelacyjna obsługa. Szybka realizacja zamówień wydawnictw zagranicznych. Znakomity kontakt. Pełny profesjonalizm.To nie pierwszy mój zakup w KK i każdorazowo jestem zachwycony rzetelnością i uczciwością KK. Gorąco wszystkim polecam. Kupujcie w Krainie Książek, sama przyjemność.

zakupy: Komiksy anglojęzyczne; sierpień 2017

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: takich nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418818 z 25.08.2017

Przystępne ceny, duży wybór produktów, szybka wysyłka. W Krainie Książek kupuję regularnie i jestem bardzo zadowolony.

zakupy: amerykańskie wydania mang i (wcześniej) japońskich książek; sierpień 2017

plusy: Szeroka oferta, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

coach2 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418614 z 22.08.2017

Kupowałem w nim wielokrotnie.

zakupy: Japanese; sierpień 2017

plusy: profesjonalizm, rzetelność, zaangażowanie

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418558 z 22.08.2017

Wybrałam ten sklep, gdyż posiadał interesującą mnie książkę w przystępnej cenie, a także oferował darmową dostawę. Szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep.

zakupy: Murder at Madingley Granger; sierpień 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER