Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2322
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2348 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

deda rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 419978 z 15.09.2017

Od wielu lat jestem klientem tego sklepu i spełnia on moje oczekiwania w zakresie rzetelności, profesjonalnej obsługi, responsybilności, szerokiej oferty

zakupy: książki naukowe; wrzesień 2017

plusy: szeroka oferta, profesjonalna obsługa

minusy: książki są drogie, ale to nie wina sklepu...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 419962 z 15.09.2017

super książki jedna ma słabszy druk ale to wina już poligrafii, ale nie będę nic reklamował bo nie jest to jakiś problem. Co do księgarni super obsługa, szybka realizacja. Na pewno tu wrócę

zakupy: książki sprowadzane na zamówienie; wrzesień 2017

plusy: szybka realizacja, dobry kontakt ze sprzedawcą

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tg rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 419198 z 01.09.2017

tak

zakupy: książki; wrzesień 2017

plusy: sprowadza w sumie wszystko

minusy: magazyn na końcu świata

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 419058 z 30.08.2017

Kolejny raz rewelacyjna obsługa. Szybka realizacja zamówień wydawnictw zagranicznych. Znakomity kontakt. Pełny profesjonalizm.To nie pierwszy mój zakup w KK i każdorazowo jestem zachwycony rzetelnością i uczciwością KK. Gorąco wszystkim polecam. Kupujcie w Krainie Książek, sama przyjemność.

zakupy: Komiksy anglojęzyczne; sierpień 2017

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: takich nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418818 z 25.08.2017

Przystępne ceny, duży wybór produktów, szybka wysyłka. W Krainie Książek kupuję regularnie i jestem bardzo zadowolony.

zakupy: amerykańskie wydania mang i (wcześniej) japońskich książek; sierpień 2017

plusy: Szeroka oferta, konkurencyjne ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kate rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418774 z 24.08.2017

Przystępna cena, szybka wysyłka i możliwość zobaczenia drogi paczki to olbrzymi plus tego sklepu. Na dodatek doszła do tego darmowa przesyłka, więc jest już rewelacyjnie. Na pewno jeszcze wiele razy będę korzystać z tego sklepu!

zakupy: mangi; sierpień 2017

plusy: rzetelność, szybkość, dobre ceny, szeroka oferta,wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

coach2 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418614 z 22.08.2017

Kupowałem w nim wielokrotnie.

zakupy: Japanese; sierpień 2017

plusy: profesjonalizm, rzetelność, zaangażowanie

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418558 z 22.08.2017

Wybrałam ten sklep, gdyż posiadał interesującą mnie książkę w przystępnej cenie, a także oferował darmową dostawę. Szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep.

zakupy: Murder at Madingley Granger; sierpień 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418482 z 21.08.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ miał na sprzedaż anglojęzyczną książkę, którą chciałam kupić. Poza tym, oferował darmową dostawę. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: The Mystery of the Pirate Bell; sierpień 2017

plusy: Terminowość realizacji, darmowa przesyłka, rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418466 z 21.08.2017

Szybka realizacja zamówienia. Kraina Książek jako jeden z nielicznych sprzedawców oferuje zamówienie książek za granicą i dostarczenie ich do Polski.

zakupy: 18 and Life on Skid Row; sierpień 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mary rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418438 z 20.08.2017

Ze wszystkich sklepów internetowych, które obsługują moje bony pracownicze, tylko ten ma tak bogaty wybór, a ceny importowanych książek są o wiele niższe, niż u konkurencji.

zakupy: ", The Disaster Artist", ; sierpień 2017

plusy: wybór, obsługa bonów, cena, darmowa przesyłka

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hank rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418246 z 17.08.2017

Ponieważ tu mogłem kupić potrzebne mi książki . Transakcja ok, polecam tą firmę , kolejne zamówienia tu będę realizował .

zakupy: ksiązki; sierpień 2017

plusy: szybkośc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 417950 z 13.08.2017

Szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia. Możliwość śledzenia postępów jego realizacji na każdym etapie. Nie ma do czego się przyczepić. Polecam.

zakupy: Komiks Green Lantern Omnibus; sierpień 2017

plusy: błyskawiczny termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 417894 z 11.08.2017

Kupiłam tu 2 książki Duffa McKagana ('How to be a man' oraz 'It's so easy and other lies'), na których bardzo bardzo mi zależało. W obydwu przypadkach super obsługa, dostarczenie towaru szybciej niż przewidywane. Książki super zapakowane. Na bieżąco informacje o stanie zamówienia i do śledzenia przesyłki. Polecam gorąco!

zakupy: Książki o muzykach (autobiografia i zbiór porad/felietonów); sierpień 2017

plusy: Duży wybór, jakość obsługi, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olkorad rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 417138 z 31.07.2017

Kolejne zamówienie zrealizowane w krótkim czasie. Książki dotarły starannie zapakowane, w idealnym stanie. Polecam!

zakupy: Książki; lipiec 2017

plusy: Ogromny wybór książek w jęz. angielskim.

minusy: Ceny jednak nie są najniższe.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam z Piaseczna rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416986 z 28.07.2017

Kraina Książek posiada duży wybór książek anglojęzycznych poszukiwanego przeze mnie autora, atrakcyjne ceny i świetną obsługę klienta (bardzo dobry kontakt, starannie zapakowane książki i szybka przesyłka). Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Serdecznie polecam

zakupy: Monty Don ", Complete Gardener", ; lipiec 2017

plusy: solidność, terminowość, wybór książek

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416882 z 27.07.2017

Znakomity kontakt, obsługa i realizacja zamówienia. "Kraina książek" to super profesjonalny sprzedawca. Wszystkim gorąco polecam.

zakupy: Komiksy; lipiec 2017

plusy: Dostępność, szeroka oferta wydawnicza, kontakt

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416698 z 25.07.2017

Sklep BARDZO wyróżnił się wśród innych tego typu po 1. atrakcyjnymi cenami, po 2. ofertą dostępnych książek i ich rodzajami (baardzo dużo języków), 3. darmowa przesyłka za zamówienie o niewielkim koszcie, po 4. ekspresowa realizacja zamówienia! były to moje kolejne zakupy w sklepie KrainaKsiazek.pl i na pewno nie ostatnie!

zakupy: książka Corey Taylor ", Seven deadly sins", ; lipiec 2017

plusy: ekspresowa realizacja, szybka wysyłka, atrakcyjne ceny

minusy: brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416334 z 19.07.2017

Bogata oferta, tania wysyłka, atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówień

zakupy: Książki anglojęzyczne; lipiec 2017

plusy: Bogata oferta, terminowość

minusy: Niektóre książki są tańsze o nawet 10% u konkurencji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416226 z 18.07.2017

Zamówienie książek zagranicznych , sklep spełnił swoje zadanie bardzo dobrze, szybciej przysłali mi książkę angielskojęzyczna niż jak zamawiałem ze sklepu np w uk także polecam ! roznica cenowa niewielka a czas dostawy błyskawiczny

zakupy: The Golden Dawn: The Original Account of the Teachings, Rites, a; lipiec 2017

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER