Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2307
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2333 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

MDKrak rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412958 z 26.05.2017

Jestem zadowolona z realizacji zamówienia w tym sklepie, otrzymałam potrzebną książkę szybciej niż spodziewałam. Doceniam jasność warunków składania zamówienia, o wiele prościej i wcale nie drożej można sprowadzić książkę z zagranicy do Polski w porównaniu do znanego wszystkim A.

zakupy: 8 steps to reverse your PCOS; maj 2017

plusy: jasne warunku zakupu, cena całkowita jest znana

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joaśka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412946 z 25.05.2017

Po raz pierwszy korzystałam z usług Krainy Książek. Książka, którą zamówiłam, sprowadzana była z zagranicy, więc spodziewałam się jej nadejścia najwcześniej po dwóch tygodniach. Tym czasem ogromne pozytywne zaskoczenie - miałam ją już po kilku dniach. Ekspresowe działanie. Wielkie zadowolenie. Dzięki.

zakupy: The Creative License by Danny Gregory; maj 2017

plusy: Szybka wysyłka. Świetny kontakt.

minusy: Nie znalazłam takowych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412818 z 25.05.2017

Od kilku lat zamawiam książki w Krainie Książek z dwóch powodów: ma bardzo bogatą ofertę książek anglojęzycznych, a jednocześnie jest to bardzo rzetelny i wiarygodny dostawca. Zawsze terminowo. Ostatnie zamówienie przyszło nawet przed zaplanowanym czasem. Sprowadzałem także książki na "specjalne życzenie" - i nigdy nie było problemu z informacją i realizacją zamówienia.

zakupy: książki anglojęzyczne z zakresu nauk humanistycznych i społe; maj 2017

plusy: Oferta i obsługa

minusy: Za mało pozycji francuskojęycznych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412542 z 22.05.2017

Kupuję tu od lat, zawsze wszystko jest w porządkui

zakupy: książki; maj 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412038 z 16.05.2017

Jedyny sklep, który oferował w Polsce książkę angielskojęzyczną. Przewidywany czas dostawy 10-14 dni został skrócony do 8 dni.

zakupy: Crucibles Greatest Matches Forty Years of Snookers World Cha; maj 2017

plusy: Dobry kontakt, czytelna strona internetowa

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411798 z 12.05.2017

Niska cena, szybkość realizacji, doskonały kontakt - spełnił moje oczekiwania

zakupy: Additive Manufacturing; maj 2017

plusy: Cena, kontakt, obsługa

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzich rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411686 z 11.05.2017

Prowadzi sprzedaż atrakcyjnych dla mnie książek wydanych w Czechach i szybko znikających z rynku.

zakupy: Książki; maj 2017

plusy: dobry asortyment i dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lukasz rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411614 z 10.05.2017

bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa.

zakupy: Zamówienie specjalne; maj 2017

plusy: Dostępność produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oneiro rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411534 z 09.05.2017

Bogaty zestaw interesujących mnie wydawnictw, niskie ceny i miła obsługa.

zakupy: Książka na specjalne zamówienie.; maj 2017

plusy: niskie ceny, duża dostępność.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411438 z 08.05.2017

Wszystko w porządku, dziękuję i polecam

zakupy: książki; maj 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KING rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411242 z 05.05.2017

Super, sprawnie no i sprowadzają książki z USA

zakupy: Whu Im not a calvinist; maj 2017

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabriel rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411094 z 02.05.2017

Jedyny polski sklep udostępniający poszukiwane przeze mnie tytuły w rozsądnej cenie

zakupy: Ksiązki tematyczne; maj 2017

plusy: Dostępność wybranych tytułów

minusy: zamównienia preorder nieustalonych premierowo książek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawelsochacki rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411090 z 02.05.2017

zależało mi na sprowadzeniu książek z zagranicy

zakupy: Getty Trust Publications J. Paul Getty Museum, A History of; kwiecień 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ven rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410998 z 30.04.2017

Kupuję w tym sklepie od paru lat i zawsze jestem zadowolony z szerokiej oferty i przystępnych cen.

zakupy: Superintelligence: Paths, Dangers, Strategies; marzec 2017

plusy: Szeroka oferta, bezproblemowa realizacja

minusy: brak znaczących wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410850 z 28.04.2017

Zakupiona książka pomimo,że sprowadzana dotarła w ciągu ok.1O dni. Doskonale opakowana, zgodna z zamówieniem. Cena nie wygórowana. Z pewnością powrócę tutaj na kolejne zakupy.

zakupy: Magical amigurumi toys by Mari Liis-Lille; kwiecień 2017

plusy: Uczciwość, szybkość, towar, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycjatko rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410414 z 23.04.2017

Sklep ten jako jedyny posiadał w ofercie książkę, która mnie interesowała. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100%.

zakupy: Sebastiao Salgado: Workers; kwiecień 2017

plusy: Niezrównana szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie znalazłam żadnej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410382 z 22.04.2017

Godny polecenia sprzedawca. Bardzo dobry kontakt, darmowa dostawa i wysyłka w terminie. Bardzo dużym plusem jest wycena i sprowadzanie książek na życzenie.

zakupy: Książki wydawnictwa Barnes & Noble.; marzec 2017

plusy: Wycena i sprowadzanie książek na życzenie.

minusy: Długi okres oczekiwania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410206 z 20.04.2017

Znam już ten sklep, to nie moje pierwsze zakupy. Zawsze książki przychodzą w terminie ..., a od pewnego czasu nawet znacznie przed terminem, w ciągu 3-4 dni roboczych! Poza tym na bieżąco mam informacje na jakim etapie jest realizacja zamówienia. Jak już kiedyś napisałem w swej opinii - solidna firma. Ceny do zaakceptowania, no cóż książki z zagranicy zawsze będą droższe niż nasze krajowe. Polecam.

zakupy: Botanical drawing using graphite ...; kwiecień 2017

plusy: Już wymieniłem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 409346 z 07.04.2017

Dobry asortyment oraz ceny, rzetelna obsługa ( dostarczenie przesyłki)

zakupy: Foster - Maurice; kwiecień 2017

plusy: cena i asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 409338 z 07.04.2017

Kolejne zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Pracownicy sklepu spełniają też dość dziwaczne wymogi mojej Księgowości za co im szczerze dziękuję/

zakupy: Anderson - Seals, craft and community in Bronze Age Crete, ; kwiecień 2017

plusy: możliwość śledzenia drogi książki, dobre ceny i terminy

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER