Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2298
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2324 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Małgorzata rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410850 z 28.04.2017

Zakupiona książka pomimo,że sprowadzana dotarła w ciągu ok.1O dni. Doskonale opakowana, zgodna z zamówieniem. Cena nie wygórowana. Z pewnością powrócę tutaj na kolejne zakupy.

zakupy: Magical amigurumi toys by Mari Liis-Lille; kwiecień 2017

plusy: Uczciwość, szybkość, towar, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycjatko rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410414 z 23.04.2017

Sklep ten jako jedyny posiadał w ofercie książkę, która mnie interesowała. Moje oczekiwania zostały spełnione w 100%.

zakupy: Sebastiao Salgado: Workers; kwiecień 2017

plusy: Niezrównana szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie znalazłam żadnej wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410382 z 22.04.2017

Godny polecenia sprzedawca. Bardzo dobry kontakt, darmowa dostawa i wysyłka w terminie. Bardzo dużym plusem jest wycena i sprowadzanie książek na życzenie.

zakupy: Książki wydawnictwa Barnes & Noble.; marzec 2017

plusy: Wycena i sprowadzanie książek na życzenie.

minusy: Długi okres oczekiwania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410206 z 20.04.2017

Znam już ten sklep, to nie moje pierwsze zakupy. Zawsze książki przychodzą w terminie ..., a od pewnego czasu nawet znacznie przed terminem, w ciągu 3-4 dni roboczych! Poza tym na bieżąco mam informacje na jakim etapie jest realizacja zamówienia. Jak już kiedyś napisałem w swej opinii - solidna firma. Ceny do zaakceptowania, no cóż książki z zagranicy zawsze będą droższe niż nasze krajowe. Polecam.

zakupy: Botanical drawing using graphite ...; kwiecień 2017

plusy: Już wymieniłem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 409842 z 13.04.2017

Pierwszy i z pewnoscią nie ostatni zakup. Oszołomiła mnie ilosć dostępnych pozycji, których nie mogłam kupić nigdzie indziej.

zakupy: książka; kwiecień 2017

plusy: duży wybór, szybkosć realizacji, dobry kontakt

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 409346 z 07.04.2017

Dobry asortyment oraz ceny, rzetelna obsługa ( dostarczenie przesyłki)

zakupy: Foster - Maurice; kwiecień 2017

plusy: cena i asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 409338 z 07.04.2017

Kolejne zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Pracownicy sklepu spełniają też dość dziwaczne wymogi mojej Księgowości za co im szczerze dziękuję/

zakupy: Anderson - Seals, craft and community in Bronze Age Crete, ; kwiecień 2017

plusy: możliwość śledzenia drogi książki, dobre ceny i terminy

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Volfer rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 409038 z 03.04.2017

Wielki wybór zagranicznej literatury, szczególnie mang, w tym tych które nie są popularne w Polsce przez co są bardzo trudno je kupić. Tutaj natomiast ten problem nie istnieje :) Jedyny sklep w Polsce gdzie udało mi się znaleźć najnowszą mangę Himekawy po angielsku i to już jest coś. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, bardzo miła obsługa, cena książek oraz duża różnorodność jest tym co na pewno zachęci mnie w najbliższej przyszłości do zakupu kolejnej książki, również tego samego autora co za pierwszym razem, ale następną i zapewne też i poprzednie części, jednym słowem POLECAM!!!

zakupy: The Legend of Zelda Twilight Princess vol.1 Akira Himekawa; kwiecień 2017

plusy: Duża różnorodność, Obsługa, Cena,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 408850 z 31.03.2017

Dlatego że oferuje również książki obcojęzyczne których nie mogłem znalezć w innych księgarniach w Polsce. Super

zakupy: ksiązki; marzec 2017

plusy: książki obcojęzyczne

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alexiss rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 408746 z 30.03.2017

Sklep miał w swojej ofercie książkę, która aktualnie w Europie jest praktycznie nie do zdobycia, dodatkowo książka była w bardzo niskiej cenie. Błyskawicznie zrealizowano zamówienie i książki dotarły w stanie idealnym.

zakupy: Final Fantasy XV: Standard Edition, CITRUS vol 01; marzec 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, bardzo niskie ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 408602 z 28.03.2017

Kupuję tu już od jakiegoś czasu i będę dalej to robił, bo po prostu jest to SOLIDNA FIRMA

zakupy: Botanical Drawing; marzec 2017

plusy: Dobre ceny, terminowość, poważne podejście do klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szkudi rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 408586 z 28.03.2017

Do zakupy zachęciła mnie niska cena.

zakupy: The Five Stages of Andrew Brawley; marzec 2017

plusy: niska cena, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

longos72 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 408226 z 21.03.2017

Świetny kontakt. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Książki; marzec 2017

plusy: oferta

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 408038 z 18.03.2017

Na sklep natknąłem się przypadkiem, przeglądając strony internetowych dostawców książek w poszukiwaniu interesującej mnie pozycji. Sklep KrainaKsiążek.pl posiadał w ofercie poszukiwany przeze mnie towar nie tylko w najniższej cenie, ale również w odpowiedniej szafie graficznej. Byłem na bieżąco informowany o statusie realizacji przesyłki od jej zamówienia, aż do odbioru. Bardzo sprawnie działający i rzetelny sprzedawca. Kupującym serdecznie polecam.

zakupy: Africanus. El hijo del consul.; marzec 2017

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Nie mam pojęcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Running Wild rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407778 z 15.03.2017

Księgarnia jak najbardziej spełniła moje oczekiwania! Dostałem książkę w ekspresowym terminie i na pewno nie jest to moje ostatnie zamówienie.

zakupy: Książka; marzec 2017

plusy: niskie ceny, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kschabowski rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407562 z 11.03.2017

Wybrałem sklep krainaksiazek.pl bo miał w ofercie książkę (trudno dostępną w Polsce) w o wiele niższej cenie niż inni sprzedawcy, dodatkowo nie musiałem płacić za przesyłkę. Książka była sprowadzana z zagranicy, a przesyłkę otrzymałem ekspresowo. Szczerze polecam!!!

zakupy: ", Pocket Ref", Thomas J. Glover; marzec 2017

plusy: szeroka oferta, niskie ceny, darmowa i szybka wysyłka,

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407210 z 06.03.2017

Wybrałem ten sklep, ponieważ jako jedyny znany mi w Polsce sprzedawca internetowy oferował interesującą mnie pozycję. Zamówienie zostało zrealizowane terminowo i sprawnie.

zakupy: książka o leczeniu zakażeń candida; marzec 2017

plusy: szybka realizacja, stała informacja poprzez pocztę elekt

minusy: nie spotkałęm się z żadnymi problemami

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407166 z 06.03.2017

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka. Serdecznie dziękuję i polecam. :)

zakupy: książka; marzec 2017

plusy: Profesjonalne podejście.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407158 z 06.03.2017

Bo spełnia moje oczekiwania!!!

zakupy: Husserls Philosphie der Mathematik; marzec 2017

plusy: Szybkość dostawy!!!

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jo rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407030 z 04.03.2017

Dostosowanie do potrzeb klienta. Bardzo dziękuję, za wysłanie przesyłki tak, bym mogła ją otrzymać w konkretnym terminie.

zakupy: książki; marzec 2017

plusy: szybki kontakt zwrotny, dostosowanie wysyłki do potrzeb

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER