Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2279
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2305 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Monia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 403310 z 15.01.2017

Szukałam książki trudno dostępnej na polskim rynku i sklep jako jedyny oferował ją w tak niskiej cenie i z taką dogodnością dostawy.

zakupy: The Master and Margarita.; grudzień 2016

plusy: Dobry asortyment

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 403114 z 12.01.2017

Sklep wybrałem ponieważ można w nim robić zakupy za kupony z platformy MyBenefit oraz z uwagi na dostępność zagranicznych książek.

zakupy: książki; styczeń 2017

plusy: Działa z MyBenefit, szybka dostawa, zagraniczne książki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 403054 z 12.01.2017

Sklep jest świetny i spełnia wszystkie oczekiwania.

zakupy: książki; styczeń 2017

plusy: dostępność towaru z całego świata

minusy: rzadkie promocje i zniżki na wszystkie książki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 402634 z 06.01.2017

Bardzo szybka realizacja, profesjonalna obsługa i najważniejsze - możliwość zamówienia książek niedostępnych na naszym rynku. Pozdrawiam i polecam.

zakupy: Książka; styczeń 2017

plusy: Bezpośredni i nieutrudniony kontakt z klientem.

minusy: Nie widzę chwilowo większych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elfka nie ma zdania o KrainaKsiazek.pl opinia nr 402506 z 04.01.2017

Zamówiłam po raz pierwszy z Krainy Książek, więc dlatego ta opcja. Z pierwszego zakupu jestem zadowolona i będę kolejne zamówienia też realizować w tym sklepie. Mają w swojej ofercie książki, jakie mnie interesują, których nie mogę kupić wygodnie w innym sklepie. Błyskawiczna dostawa, mimo, że książki były sprowadzane z zagranicy.

zakupy: mangi; styczeń 2017

plusy: duży wybór, wygodne formy płatności, szybka dostawa,

minusy: na dzień dzisiejszy wad nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 402430 z 03.01.2017

Niesamowicie łatwy kontakt ze sprzedawcą. Wszystko na najwyższym poziomie. Możliwość wyboru terminu wysyłki, WIELKI PLUS pod kazdym względem. Polecam zdecydowanie!!!

zakupy: Książki; styczeń 2017

plusy: Łatwo, szybko i na temat :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 402194 z 30.12.2016

Sprzedawca bez zarzutu. Książka sprowadzona bardzo szybko, pełna informacja na bieżąco o losach przesyłki. Jedyna wada, to praca kuriera, który zostawił przesyłkę w sklepie po sąsiedzku (!), mimo że czekałem cały dzień pod wskazanym w zamówieniu adresem. Księgarnia działa bardzo dobrze, ale może powinna przypatrzeć się pracy firmy kurirerskiej.

zakupy: Książka; grudzień 2016

plusy: Informacja o dostępności towaru

minusy: Firma kurierska

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baltykwaw rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 402174 z 30.12.2016

Szybki kontakt i realizacja zamówienia. Informacje na bieżąco o statusie zamówienia.

zakupy: Secret places; grudzień 2016

plusy: Duży wybór, konkurencyjne ceny.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kassparaz rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 401714 z 23.12.2016

Ten sklep wybrałam, ponieważ była tu dostępna książka, której szukałam

zakupy: Book of Palms; grudzień 2016

plusy: Bardzo szybka wysyłka, mimo że szła z zagranicy.

minusy: Nie ma minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 401622 z 22.12.2016

Już siedem razy korzystałem z tego sklepu (wszystko z zagranicy). Nigdy nie było żadnych problemów, raz musiałem czekać na książkę miesiąc ale zostałem o tym poinformowany jakoś zaraz po zamówieniu i wyraziłem zgodę na dłuższy okres realizacji.

zakupy: Książki; grudzień 2016

plusy: Duży wybór pozycji obcojęzycznych

minusy: Nie zauważyłem takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Venom rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 401606 z 22.12.2016

Bogaty wybór wydawnictw, niskie ceny, darmowa dostawa.

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: Wszystko co najlepsze

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 401526 z 22.12.2016

Wybrałam Krainę Książek ponieważ mogłam tu kupić trudno dostępne pozycje w rozsądnych cenach.

zakupy: The Natural History of Edward Lea; listopad 2016

plusy: Możliwośc zakupu trudno dostępnych pozycj

minusy: Długi okres oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 401502 z 21.12.2016

Jestem zadowolony z usługi. Sklep jako jedyny z Polski mógł dostarczyć tą książkę z zagranicy.

zakupy: First-Time Gardener/ Kim Wilde; grudzień 2016

plusy: Solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 401254 z 19.12.2016

Posiada szeroki zakres pozycji zagranicznych niedostępnych nigdzie indziej, a także szybki kontakt i możliwości sprawdzenia statusu sprzedaży

zakupy: Spice & Wolf, Volume 2; grudzień 2016

plusy: pozycje niedostępne nigdzie indziej, przejrzysty regulam

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 401042 z 16.12.2016

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w sklepie Kraina Książek ,bardzo dobra obsługa oraz bardzo szybka i sprawna realizacja zamówionego towaru,Polecam.

zakupy: Once Upon a Time - Behind the Magic; grudzień 2016

plusy: Doskonała obsługa oraz doskonała i sprawna realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula nie poleca KrainaKsiazek.pl opinia nr 400902 z 15.12.2016

Sklep owszem oferuje książki niedostępne w innych miejscach w Polsce, niestety nie potrafię pojąć jak można wysłać książkę wartą 120 zł owiniętą w kawałek tektury, z wystającymi brzegami z "przesyłki". Książka została dostarczona w kiepskim stanie, z pogiętymi i uszkodzonymi, zawilgotniałymi rogami. Gdyby nie to, że czekałam długo na przesyłkę i potrzebuję pilnie tej książki to na pewno bym zwróciła.

zakupy: Książka; grudzień 2016

plusy: trudno dostępne ksiązki, szeroki asortyment

minusy: fatalne pakowanie książek do wysyłki

Odpowiedź sklepu 16.12.2016

Po kontakcie z Klientką problem został rozwiązany, czekamy na wiadomość mailową, aby dopełnić ustaleń telefonicznych i udzielić rekompensaty.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 400794 z 15.12.2016

Bogata oferta książek anglojęzycznych, możliwość zamówienia pozycji, których nie ma w katalogu w tym używanych. Bardzo dobry kontakt.

zakupy: Ruined Amy Tintera; grudzień 2016

plusy: bogata oferta, bardzo dobry kontakt z działem obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 400778 z 14.12.2016

Wybrałem ten sklep na podstawie recenzji i nie zawiodłem się. Wzorowa obsługa. Bardzo mocno polecam!!!

zakupy: Książka; grudzień 2016

plusy: Sumienność i skrupulatność.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 400734 z 14.12.2016

Szeroka oferta książek z zagranicy i atrakcyjne ceny wysyłki. Możliwość śledzenia każdego etapu przygotowywania i wysyłki zamówienia. Polecam sklep.

zakupy: Książka; grudzień 2016

plusy: Szeroki asortyment książek, kontrola nad zamówieniem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 400586 z 13.12.2016

Duży wybór. Rozsdne ceny. Bardzo dobra obsługa.

zakupy: ksiażki; listopad 2016

plusy: duży wybór, przyzwoite ceny, dobra obsługa

minusy: -brak-

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER