Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2321
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2347 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

coach2 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418614 z 22.08.2017

Kupowałem w nim wielokrotnie.

zakupy: Japanese; sierpień 2017

plusy: profesjonalizm, rzetelność, zaangażowanie

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418558 z 22.08.2017

Wybrałam ten sklep, gdyż posiadał interesującą mnie książkę w przystępnej cenie, a także oferował darmową dostawę. Szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep.

zakupy: Murder at Madingley Granger; sierpień 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418482 z 21.08.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ miał na sprzedaż anglojęzyczną książkę, którą chciałam kupić. Poza tym, oferował darmową dostawę. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: The Mystery of the Pirate Bell; sierpień 2017

plusy: Terminowość realizacji, darmowa przesyłka, rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418466 z 21.08.2017

Szybka realizacja zamówienia. Kraina Książek jako jeden z nielicznych sprzedawców oferuje zamówienie książek za granicą i dostarczenie ich do Polski.

zakupy: 18 and Life on Skid Row; sierpień 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mary rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418438 z 20.08.2017

Ze wszystkich sklepów internetowych, które obsługują moje bony pracownicze, tylko ten ma tak bogaty wybór, a ceny importowanych książek są o wiele niższe, niż u konkurencji.

zakupy: ", The Disaster Artist", ; sierpień 2017

plusy: wybór, obsługa bonów, cena, darmowa przesyłka

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hank rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 418246 z 17.08.2017

Ponieważ tu mogłem kupić potrzebne mi książki . Transakcja ok, polecam tą firmę , kolejne zamówienia tu będę realizował .

zakupy: ksiązki; sierpień 2017

plusy: szybkośc dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 417950 z 13.08.2017

Szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia. Możliwość śledzenia postępów jego realizacji na każdym etapie. Nie ma do czego się przyczepić. Polecam.

zakupy: Komiks Green Lantern Omnibus; sierpień 2017

plusy: błyskawiczny termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 417894 z 11.08.2017

Kupiłam tu 2 książki Duffa McKagana ('How to be a man' oraz 'It's so easy and other lies'), na których bardzo bardzo mi zależało. W obydwu przypadkach super obsługa, dostarczenie towaru szybciej niż przewidywane. Książki super zapakowane. Na bieżąco informacje o stanie zamówienia i do śledzenia przesyłki. Polecam gorąco!

zakupy: Książki o muzykach (autobiografia i zbiór porad/felietonów); sierpień 2017

plusy: Duży wybór, jakość obsługi, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olkorad rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 417138 z 31.07.2017

Kolejne zamówienie zrealizowane w krótkim czasie. Książki dotarły starannie zapakowane, w idealnym stanie. Polecam!

zakupy: Książki; lipiec 2017

plusy: Ogromny wybór książek w jęz. angielskim.

minusy: Ceny jednak nie są najniższe.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan Doe rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 417066 z 29.07.2017

Dlaczego wybrałeś(aś) ten sklep? : Wybrałem ten sklep, ponieważ posiadał produkt, który mnie interesował. Czy spełnił on Twoje oczekiwania? : Sklep jak najbardziej polecam, transakcja przebiegła płynnie, szybko, bez żadnych komplikacji, na pewno sklep może się spodziewać mnie ponownie w niedalekiej przyszłości.

zakupy: Podręcznik do matematyki; lipiec 2017

plusy: Terminowość, duży wybór, zero komplikacji.

minusy: Strona www sklepu mogła by być przyjemniejsza dla oka.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam z Piaseczna rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416986 z 28.07.2017

Kraina Książek posiada duży wybór książek anglojęzycznych poszukiwanego przeze mnie autora, atrakcyjne ceny i świetną obsługę klienta (bardzo dobry kontakt, starannie zapakowane książki i szybka przesyłka). Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Serdecznie polecam

zakupy: Monty Don ", Complete Gardener", ; lipiec 2017

plusy: solidność, terminowość, wybór książek

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416882 z 27.07.2017

Znakomity kontakt, obsługa i realizacja zamówienia. "Kraina książek" to super profesjonalny sprzedawca. Wszystkim gorąco polecam.

zakupy: Komiksy; lipiec 2017

plusy: Dostępność, szeroka oferta wydawnicza, kontakt

minusy: Nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416698 z 25.07.2017

Sklep BARDZO wyróżnił się wśród innych tego typu po 1. atrakcyjnymi cenami, po 2. ofertą dostępnych książek i ich rodzajami (baardzo dużo języków), 3. darmowa przesyłka za zamówienie o niewielkim koszcie, po 4. ekspresowa realizacja zamówienia! były to moje kolejne zakupy w sklepie KrainaKsiazek.pl i na pewno nie ostatnie!

zakupy: książka Corey Taylor ", Seven deadly sins", ; lipiec 2017

plusy: ekspresowa realizacja, szybka wysyłka, atrakcyjne ceny

minusy: brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416334 z 19.07.2017

Bogata oferta, tania wysyłka, atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówień

zakupy: Książki anglojęzyczne; lipiec 2017

plusy: Bogata oferta, terminowość

minusy: Niektóre książki są tańsze o nawet 10% u konkurencji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416226 z 18.07.2017

Zamówienie książek zagranicznych , sklep spełnił swoje zadanie bardzo dobrze, szybciej przysłali mi książkę angielskojęzyczna niż jak zamawiałem ze sklepu np w uk także polecam ! roznica cenowa niewielka a czas dostawy błyskawiczny

zakupy: The Golden Dawn: The Original Account of the Teachings, Rites, a; lipiec 2017

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416142 z 17.07.2017

Kraina Książek szybko, sprawnie, w miłej atmosferze i w cenie korzystniejszej niż u konkurencji sprowadziła dla mnie używaną rzadką książkę naukową z zagranicy, bardzo ułatwiając także kwestię rozliczeń fakturowych z uczelnią.

zakupy: zagraniczna książka; lipiec 2017

plusy: sprawnie i na korzyść klienta

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anetta R. rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 416022 z 14.07.2017

Duży wybór zagranicznych książek, sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Książki anglojęzyczne; lipiec 2017

plusy: Szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 415630 z 07.07.2017

Dostępność wielu wartościowych zagranicznych książek.

zakupy: The Cathar Tarot; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia, darmowa wysyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 415506 z 06.07.2017

Kupuję tu już od dłuższego czasu, mają na stanie ksiażki/lub możliwość sprowadzenia, książek których nie można kupić w innych miejscach, do tego dość w atrakcyjnych cenach. Do tego dochodzi niska cena za dostawę oraz dostawa w formie paczkomatu, która dla mnie jest najwygodniejszą formą dostawy.

zakupy: Quilled Flowers: A Garden of 35 Paper Projects, Art of Paper; czerwiec 2017

plusy: szybkość, cena, dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414678 z 20.06.2017

To moje kolejne zrealizowane przez sklep zamówienie. Już wiem, że będzie wykonane szybko, książki będą w cenie, którą uprzednio zaakceptowałam i cały czas będę informowana o statusie wysyłki i jej drodze do mnie. Dodatkowo: w tym roku znowu realizuję zamówienia z licznych grantów i bez pomocy i solidności dostawcy, takich jak Kraina Książek, byłoby mi znacznie trudniej.

zakupy: K. Fitz : Visual representations of native Americans + 2 inn; czerwiec 2017

plusy: terminowość, szybkość realizacji, niskie ceny

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER