Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2283
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2309 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 405934 z 17.02.2017

Jak poprzednio: KK oferuje dobrą cenę, szybką przesyłkę i dokładne o niej wiadomości na każdym etapie.

zakupy: Angela Wardle [et al.] - Glass working on the margins of Rom; luty 2017

plusy: Jest.

minusy: Nie widzę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MD rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 405722 z 14.02.2017

Książki zagraniczne w niskich cenach. Szybko i sprawnie :)

zakupy: Manic Botanic, Daydreams; luty 2017

plusy: ceny, dostępność towaru, szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 405294 z 09.02.2017

Szukałam konkretnej książki dla dzieci, nie wydanej w Polsce. Cena była zadowalająca. Książka została sprowadzona błyskawicznie. Na plus jest także informowanie o każdym etapie zamówienia. Towar został bardzo dobrze zapakowany i dotarł bez żadnych uszkodzeń. Dziękuję

zakupy: książka dla dzieci; luty 2017

plusy: bogata oferta, błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawek rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404806 z 03.02.2017

bogata oferta, szybka realizacja

zakupy: niemiecki podrecznik fizyki; luty 2017

plusy: solidnoność, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan Tadzik rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404534 z 31.01.2017

Dlatego, że realizuje dokładnie moje zamówienia.

zakupy: Fichte; styczeń 2017

plusy: Szybkość dostawy!!!

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404526 z 31.01.2017

Bardzo atrakcyjna cena, bardzo szybka i sprawna wysyłka. Książka w stanie idealnym. Serdecznie polecam!

zakupy: David Monn-the art of celebrating; styczeń 2017

plusy: Atrakcyjna cena książki, szybka i bardzo dogodna wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404442 z 31.01.2017

Bardzo dobra komunikacja, książki w dobrym stanie. Jestem zadowolona z usługi.

zakupy: Książki; styczeń 2017

plusy: doskonała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

longos72 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404286 z 27.01.2017

Książki używane w bardzo dobrym stanie, po przystępnej cenie. Świetny kontakt. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Książki; styczeń 2017

plusy: oferta

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kornel rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404142 z 26.01.2017

Bardzo dobra komunikacja oraz mila obsluga. Ksiazka w idealnym stanie

zakupy: An Atlas of Animal Anatomy for Artists; styczeń 2017

plusy: komunikacja

minusy: DPD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404014 z 25.01.2017

Książki sprowadzone błyskawicznie, w zbiorach znajdują się tytuły niedostępne w innych sklepach. Kontakt mailowy również szybki i przyjemny. Na pewno będę korzystać jeszcze z Krainy Książek wiele razy.

zakupy: książki; styczeń 2017

plusy: ogromny wybór literatury, wycena innych pozycji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eugenia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 403878 z 23.01.2017

Jedyny sklep,który sprowadza dla mnie czasopisma fachowe.Nikt inny nie chciał.Bardzo życzliwi ludzie tu pracują.Jestem bardzo wdzięczna.

zakupy: casopisma; styczeń 2017

plusy: fachowość,łatwość kontaktu,życzliwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 403674 z 20.01.2017

Szukając ofert dla swojej Biblioteki kieruję pytania o wycenę do trzech-czterech pośredników. Kraina Książek po raz drugi sprowadziła dla Biblioteki książkę, której inni nie przyjęli nawet do wyceny. Czyli KK potrafi szukać i na wielojęzycznych stronach i na rynku wtórnym.

zakupy: Vetri in tavola. ROK WYDANIA 1999!!!; styczeń 2017

plusy: Bardzo dokładny wgląd w drogę książki od zamówienia do d

minusy: Jedyna: wolałabym kontakt zawsze z tą samą osobą.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 403310 z 15.01.2017

Szukałam książki trudno dostępnej na polskim rynku i sklep jako jedyny oferował ją w tak niskiej cenie i z taką dogodnością dostawy.

zakupy: The Master and Margarita.; grudzień 2016

plusy: Dobry asortyment

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 403114 z 12.01.2017

Sklep wybrałem ponieważ można w nim robić zakupy za kupony z platformy MyBenefit oraz z uwagi na dostępność zagranicznych książek.

zakupy: książki; styczeń 2017

plusy: Działa z MyBenefit, szybka dostawa, zagraniczne książki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 403054 z 12.01.2017

Sklep jest świetny i spełnia wszystkie oczekiwania.

zakupy: książki; styczeń 2017

plusy: dostępność towaru z całego świata

minusy: rzadkie promocje i zniżki na wszystkie książki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 402634 z 06.01.2017

Bardzo szybka realizacja, profesjonalna obsługa i najważniejsze - możliwość zamówienia książek niedostępnych na naszym rynku. Pozdrawiam i polecam.

zakupy: Książka; styczeń 2017

plusy: Bezpośredni i nieutrudniony kontakt z klientem.

minusy: Nie widzę chwilowo większych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elfka nie ma zdania o KrainaKsiazek.pl opinia nr 402506 z 04.01.2017

Zamówiłam po raz pierwszy z Krainy Książek, więc dlatego ta opcja. Z pierwszego zakupu jestem zadowolona i będę kolejne zamówienia też realizować w tym sklepie. Mają w swojej ofercie książki, jakie mnie interesują, których nie mogę kupić wygodnie w innym sklepie. Błyskawiczna dostawa, mimo, że książki były sprowadzane z zagranicy.

zakupy: mangi; styczeń 2017

plusy: duży wybór, wygodne formy płatności, szybka dostawa,

minusy: na dzień dzisiejszy wad nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 402430 z 03.01.2017

Niesamowicie łatwy kontakt ze sprzedawcą. Wszystko na najwyższym poziomie. Możliwość wyboru terminu wysyłki, WIELKI PLUS pod kazdym względem. Polecam zdecydowanie!!!

zakupy: Książki; styczeń 2017

plusy: Łatwo, szybko i na temat :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 402194 z 30.12.2016

Sprzedawca bez zarzutu. Książka sprowadzona bardzo szybko, pełna informacja na bieżąco o losach przesyłki. Jedyna wada, to praca kuriera, który zostawił przesyłkę w sklepie po sąsiedzku (!), mimo że czekałem cały dzień pod wskazanym w zamówieniu adresem. Księgarnia działa bardzo dobrze, ale może powinna przypatrzeć się pracy firmy kurirerskiej.

zakupy: Książka; grudzień 2016

plusy: Informacja o dostępności towaru

minusy: Firma kurierska

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baltykwaw rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 402174 z 30.12.2016

Szybki kontakt i realizacja zamówienia. Informacje na bieżąco o statusie zamówienia.

zakupy: Secret places; grudzień 2016

plusy: Duży wybór, konkurencyjne ceny.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER