Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2308
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2334 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414678 z 20.06.2017

To moje kolejne zrealizowane przez sklep zamówienie. Już wiem, że będzie wykonane szybko, książki będą w cenie, którą uprzednio zaakceptowałam i cały czas będę informowana o statusie wysyłki i jej drodze do mnie. Dodatkowo: w tym roku znowu realizuję zamówienia z licznych grantów i bez pomocy i solidności dostawcy, takich jak Kraina Książek, byłoby mi znacznie trudniej.

zakupy: K. Fitz : Visual representations of native Americans + 2 inn; czerwiec 2017

plusy: terminowość, szybkość realizacji, niskie ceny

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414670 z 20.06.2017

Wasz sklep wybrałem z prostego powodu. Trafilem na bardzo mila i uprzejma osobe, która zajela się moim zamówieniem i dolozyla wszelkich staran, abym był z obsługi i zamówienia zadowolony. Potwierdzam, dzięki tej osobie, sklep spelnil moje oczekiwania.

zakupy: Standard Catalog of World Paper Money, 9781440247958; czerwiec 2017

plusy: mozliwosc sprowadzenia ksiazki, ktorej inni nie maja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

feliks rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414502 z 16.06.2017

sklep sprowadza ksiazki z angli

zakupy: lucien leuwen stendhal; czerwiec 2017

plusy: szybko sprawnie

minusy: nie dostałem czesci pierwszej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 414362 z 14.06.2017

Świetne podejście do klienta, na specjalną prośbę ksiązka dotarła w odpowiednim terminie.

zakupy: książka; czerwiec 2017

plusy: terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elfka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 413782 z 06.06.2017

Sklep ma w ofercie książki, które mnie interesują, łatwo się zamawia i płaci (opcja przelewu). Poza tym błyskawiczna dostawa.

zakupy: mangi; czerwiec 2017

plusy: bogata oferta, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna, IPSz PK rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 413438 z 01.06.2017

W Krainie Książek od kilku lat zamawiamy wydawnictwa naukowe anglojęzyczne. Księgarnia ma bardzo bogatą ofertę książek obcojęzycznych, przedstawia korzystną ofertę cenową. Zamówienia realizowane są najszybciej jak to jest możliwe, dostawa zawsze terminowa. Kraina Książek jest godna polecenia. Profesjonalizm, fachowość i bardzo życzliwe podejście do klienta. To sprawia, że z każdym zapytaniem dotyczącym sprowadzenia książek, nie tylko zagranicznych zwracam się do Pani Jadwigi. Mam pewność, że otrzymam rzetelną informację o wydawnictwach i że zostaną sprowadzone. Bardzo dziękuję za owocną i miłą współpracę

zakupy: Reliability Assessments: Concepts, Models, and Case Studies, Reli; maj 2017

plusy: Profesjonalizm, terminowośc

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MDKrak rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412958 z 26.05.2017

Jestem zadowolona z realizacji zamówienia w tym sklepie, otrzymałam potrzebną książkę szybciej niż spodziewałam. Doceniam jasność warunków składania zamówienia, o wiele prościej i wcale nie drożej można sprowadzić książkę z zagranicy do Polski w porównaniu do znanego wszystkim A.

zakupy: 8 steps to reverse your PCOS; maj 2017

plusy: jasne warunku zakupu, cena całkowita jest znana

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joaśka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412946 z 25.05.2017

Po raz pierwszy korzystałam z usług Krainy Książek. Książka, którą zamówiłam, sprowadzana była z zagranicy, więc spodziewałam się jej nadejścia najwcześniej po dwóch tygodniach. Tym czasem ogromne pozytywne zaskoczenie - miałam ją już po kilku dniach. Ekspresowe działanie. Wielkie zadowolenie. Dzięki.

zakupy: The Creative License by Danny Gregory; maj 2017

plusy: Szybka wysyłka. Świetny kontakt.

minusy: Nie znalazłam takowych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412818 z 25.05.2017

Od kilku lat zamawiam książki w Krainie Książek z dwóch powodów: ma bardzo bogatą ofertę książek anglojęzycznych, a jednocześnie jest to bardzo rzetelny i wiarygodny dostawca. Zawsze terminowo. Ostatnie zamówienie przyszło nawet przed zaplanowanym czasem. Sprowadzałem także książki na "specjalne życzenie" - i nigdy nie było problemu z informacją i realizacją zamówienia.

zakupy: książki anglojęzyczne z zakresu nauk humanistycznych i społe; maj 2017

plusy: Oferta i obsługa

minusy: Za mało pozycji francuskojęycznych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412542 z 22.05.2017

Kupuję tu od lat, zawsze wszystko jest w porządkui

zakupy: książki; maj 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 412038 z 16.05.2017

Jedyny sklep, który oferował w Polsce książkę angielskojęzyczną. Przewidywany czas dostawy 10-14 dni został skrócony do 8 dni.

zakupy: Crucibles Greatest Matches Forty Years of Snookers World Cha; maj 2017

plusy: Dobry kontakt, czytelna strona internetowa

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411798 z 12.05.2017

Niska cena, szybkość realizacji, doskonały kontakt - spełnił moje oczekiwania

zakupy: Additive Manufacturing; maj 2017

plusy: Cena, kontakt, obsługa

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzich rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411686 z 11.05.2017

Prowadzi sprzedaż atrakcyjnych dla mnie książek wydanych w Czechach i szybko znikających z rynku.

zakupy: Książki; maj 2017

plusy: dobry asortyment i dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Oneiro rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411534 z 09.05.2017

Bogaty zestaw interesujących mnie wydawnictw, niskie ceny i miła obsługa.

zakupy: Książka na specjalne zamówienie.; maj 2017

plusy: niskie ceny, duża dostępność.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411438 z 08.05.2017

Wszystko w porządku, dziękuję i polecam

zakupy: książki; maj 2017

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KING rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411242 z 05.05.2017

Super, sprawnie no i sprowadzają książki z USA

zakupy: Whu Im not a calvinist; maj 2017

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sabriel rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411094 z 02.05.2017

Jedyny polski sklep udostępniający poszukiwane przeze mnie tytuły w rozsądnej cenie

zakupy: Ksiązki tematyczne; maj 2017

plusy: Dostępność wybranych tytułów

minusy: zamównienia preorder nieustalonych premierowo książek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawelsochacki rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 411090 z 02.05.2017

zależało mi na sprowadzeniu książek z zagranicy

zakupy: Getty Trust Publications J. Paul Getty Museum, A History of; kwiecień 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ven rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410998 z 30.04.2017

Kupuję w tym sklepie od paru lat i zawsze jestem zadowolony z szerokiej oferty i przystępnych cen.

zakupy: Superintelligence: Paths, Dangers, Strategies; marzec 2017

plusy: Szeroka oferta, bezproblemowa realizacja

minusy: brak znaczących wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 410850 z 28.04.2017

Zakupiona książka pomimo,że sprowadzana dotarła w ciągu ok.1O dni. Doskonale opakowana, zgodna z zamówieniem. Cena nie wygórowana. Z pewnością powrócę tutaj na kolejne zakupy.

zakupy: Magical amigurumi toys by Mari Liis-Lille; kwiecień 2017

plusy: Uczciwość, szybkość, towar, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER