Książki sprowadzane na zamówienie z zagranicy.
Sklep KrainaKsiazek.pl

Kontakt

tel. 500 041 545
Wrocław

Popularne produkty

książki, cd, dvd

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2290
  • opinie neutralne: 16
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

KrainaKsiazek.pl > Opinie klientów

Sklep KrainaKsiazek.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.05.2006r i posiada 2316 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

longos72 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 408226 z 21.03.2017

Świetny kontakt. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Książki; marzec 2017

plusy: oferta

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 408038 z 18.03.2017

Na sklep natknąłem się przypadkiem, przeglądając strony internetowych dostawców książek w poszukiwaniu interesującej mnie pozycji. Sklep KrainaKsiążek.pl posiadał w ofercie poszukiwany przeze mnie towar nie tylko w najniższej cenie, ale również w odpowiedniej szafie graficznej. Byłem na bieżąco informowany o statusie realizacji przesyłki od jej zamówienia, aż do odbioru. Bardzo sprawnie działający i rzetelny sprzedawca. Kupującym serdecznie polecam.

zakupy: Africanus. El hijo del consul.; marzec 2017

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Nie mam pojęcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Running Wild rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407778 z 15.03.2017

Księgarnia jak najbardziej spełniła moje oczekiwania! Dostałem książkę w ekspresowym terminie i na pewno nie jest to moje ostatnie zamówienie.

zakupy: Książka; marzec 2017

plusy: niskie ceny, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kschabowski rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407562 z 11.03.2017

Wybrałem sklep krainaksiazek.pl bo miał w ofercie książkę (trudno dostępną w Polsce) w o wiele niższej cenie niż inni sprzedawcy, dodatkowo nie musiałem płacić za przesyłkę. Książka była sprowadzana z zagranicy, a przesyłkę otrzymałem ekspresowo. Szczerze polecam!!!

zakupy: ", Pocket Ref", Thomas J. Glover; marzec 2017

plusy: szeroka oferta, niskie ceny, darmowa i szybka wysyłka,

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407210 z 06.03.2017

Wybrałem ten sklep, ponieważ jako jedyny znany mi w Polsce sprzedawca internetowy oferował interesującą mnie pozycję. Zamówienie zostało zrealizowane terminowo i sprawnie.

zakupy: książka o leczeniu zakażeń candida; marzec 2017

plusy: szybka realizacja, stała informacja poprzez pocztę elekt

minusy: nie spotkałęm się z żadnymi problemami

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407166 z 06.03.2017

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka. Serdecznie dziękuję i polecam. :)

zakupy: książka; marzec 2017

plusy: Profesjonalne podejście.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407158 z 06.03.2017

Bo spełnia moje oczekiwania!!!

zakupy: Husserls Philosphie der Mathematik; marzec 2017

plusy: Szybkość dostawy!!!

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jo rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 407030 z 04.03.2017

Dostosowanie do potrzeb klienta. Bardzo dziękuję, za wysłanie przesyłki tak, bym mogła ją otrzymać w konkretnym terminie.

zakupy: książki; marzec 2017

plusy: szybki kontakt zwrotny, dostosowanie wysyłki do potrzeb

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JoRoGa rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 406994 z 03.03.2017

W krainie Książek znalazłam szeroką ofertę specjalistycznych książek w języku niemieckim. Obsługa i cały proces zakupów w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: książka; marzec 2017

plusy: Są tu książki w jęz. niem., które mogę kupić za zł.

minusy: Jeszcze nie znam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 406982 z 03.03.2017

Kolejne zamówienie i po raz kolejny spotykam się z miłą obsługą, szybkością i łatwością realizacji zamówienia, konkurencyjnymi cenami, pięknymi książkami.

zakupy: Książki; luty 2017

plusy: Czytelny interfejs strony, szeroka oferta, dobra obsługa

minusy: Nie mogę wymyśłeć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baranek Boży rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 406578 z 27.02.2017

To już moje 28-me zamówienie i jak zwykle spotkałem się z pełnym profesjonalizmem.

zakupy: Książka; luty 2017

plusy: Sprawne działanie, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Płaski rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 406394 z 24.02.2017

Sklep posiada zagraniczne książki, nie wydane w Polsce. Bardzo przystępne ceny, dostawa w tydzień w świetnym stanie. Bardzo polecam!

zakupy: Mogworld, Jam; luty 2017

plusy: ksiązki zagraniczne w polskich cenach, darmowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 405934 z 17.02.2017

Jak poprzednio: KK oferuje dobrą cenę, szybką przesyłkę i dokładne o niej wiadomości na każdym etapie.

zakupy: Angela Wardle [et al.] - Glass working on the margins of Rom; luty 2017

plusy: Jest.

minusy: Nie widzę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MD rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 405722 z 14.02.2017

Książki zagraniczne w niskich cenach. Szybko i sprawnie :)

zakupy: Manic Botanic, Daydreams; luty 2017

plusy: ceny, dostępność towaru, szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 405294 z 09.02.2017

Szukałam konkretnej książki dla dzieci, nie wydanej w Polsce. Cena była zadowalająca. Książka została sprowadzona błyskawicznie. Na plus jest także informowanie o każdym etapie zamówienia. Towar został bardzo dobrze zapakowany i dotarł bez żadnych uszkodzeń. Dziękuję

zakupy: książka dla dzieci; luty 2017

plusy: bogata oferta, błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slawek rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404806 z 03.02.2017

bogata oferta, szybka realizacja

zakupy: niemiecki podrecznik fizyki; luty 2017

plusy: solidnoność, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan Tadzik rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404534 z 31.01.2017

Dlatego, że realizuje dokładnie moje zamówienia.

zakupy: Fichte; styczeń 2017

plusy: Szybkość dostawy!!!

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404526 z 31.01.2017

Bardzo atrakcyjna cena, bardzo szybka i sprawna wysyłka. Książka w stanie idealnym. Serdecznie polecam!

zakupy: David Monn-the art of celebrating; styczeń 2017

plusy: Atrakcyjna cena książki, szybka i bardzo dogodna wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404442 z 31.01.2017

Bardzo dobra komunikacja, książki w dobrym stanie. Jestem zadowolona z usługi.

zakupy: Książki; styczeń 2017

plusy: doskonała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

longos72 rekomenduje KrainaKsiazek.pl opinia nr 404286 z 27.01.2017

Książki używane w bardzo dobrym stanie, po przystępnej cenie. Świetny kontakt. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Książki; styczeń 2017

plusy: oferta

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER