Artykuły wielobranżowe.
Sklep Krzytronik.pl

Kontakt

tel. 518-518-067
Piekary Śląskie

Popularne produkty

RTV, Kable i przewody, GSM, Art. Samochodowe, Art. Komputerowe, Art. Elektryczne, Sprzęt audio, Narzędzia i chemia, AGD, Gadżety, Monitoring, Usługi

Popularne marki

, Inne marki, Cabletech, M-life, Quer, Kruger_matz, Kemot, Brak danych, Vipow, Brak, Intex, Activejet, Uni-t, Peiying, Azusa, Dibeisi, Ag chemia, Cynel, Unicon

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 29
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Krzytronik.pl > Opinie klientów

Sklep Krzytronik.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.03.2011r i posiada 29 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewusia_pl rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 221665 z 28.05.2013

Ponieważ: sprzedający nie ma negatywów (a to, jest równoznaczne, że poważnie traktuje klientów i nie sprzedaje bubli), oferuje wszystkie formy przesyłki, posiada szeroki asortyment sprzedawanego towaru przy stosunkowo atrakcyjnych cenach.

zakupy: Programator włącznik czasowy LCD na szynę DIN LCD; marzec 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia oraz szybka wysyłka

minusy: wysyłka mogłaby być darmowa, jak oferją inni sprzedający

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 220201 z 22.05.2013

Wyrób spełniał moje oczekiwania oraz przystępna cena

zakupy: OBROTOWY UCHWYT PODWOJNE RAMIE TELEWIZOR; marzec 2013

plusy: atrakcyjny towar

minusy: nie znalazłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 217381 z 08.05.2013

Tak jestem bardzo zadowolona, z obsługi, produktu i czasu realizacji. Wszystko w porządku dziękuję i pozdrawiam, Magda

zakupy: zasilacz; maj 2013

plusy: kontakt z klientem, super produkt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arturo914 rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 217293 z 08.05.2013

Szybka wysyłka, towar jak w opisie aukcji.

zakupy: Akumulator 6V; maj 2013

plusy: Czas reakcji, wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 217177 z 07.05.2013

polecam sprzedawcę , towar zgodny z opisem, dobry kontakt, sprawna przesyłka

zakupy: bateria do telefonu; maj 2013

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Johns rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 216449 z 02.05.2013

Szeroki asortyment i atrakcyjne ceny.

zakupy: uchwyt do telewizora na scianę, uchwyt d; maj 2013

plusy: szeroki asortyment, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

welonkaa rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 216101 z 30.04.2013

dobry kontakt, szybka przesyłka, towar jak najbardziej zgodny z opisem

zakupy: etui na telefon; marzec 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215945 z 29.04.2013

Bardzo profesjonalne podejscie do klienta, wzorowy kontakt, szybka obsluga, szczerze polecam

zakupy: radio samochodowe; kwiecień 2013

plusy: bardzo dobry kontakt, fachowe doradztwo

minusy: nie mialem nagatywnych doswiadczen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mila83 rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215929 z 29.04.2013

bardzo dobry kontakt z klientem, szybka wysyłka towaru, zakupione przedmioty zgadzają się z opisem umieszczonym na aukcji

zakupy: słuchawki; kwiecień 2013

plusy: dobry kontakt z klientem

minusy: ------------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215893 z 29.04.2013

Bardzo dobry stosunek Cena, jakość i terminowość dostaw

zakupy: KABLE DO WZMACNIACZA CARAUDIO PEIYING; kwiecień 2013

plusy: Szybkie odpowiedzi na zapytania, fachowa odpowiedź

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

minor rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215845 z 29.04.2013

Sklep posiada towar w konkurencyjnej cenie, szybko realizuje zamówienia. Z profesjonalizmem traktuje klienta.

zakupy: Folia ochronna M-LIFE do tabletu 7cali; marzec 2013

plusy: Oferowany towar oraz cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jedrek_1972 rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215841 z 29.04.2013

Tak, towar był zgodny z opisem. Nie było także problemów z wymianą, gdy doszło do uszkodzenia. Bardzo dobry i miły kontakt. Polecam innym zakupy w tym sklepie.

zakupy: Słuchawki; kwiecień 2013

plusy: Dobry kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jkolasa rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215777 z 29.04.2013

Sklep wybrałem ze względu na oferowany towar i niewygórowane ceny.

zakupy: Power Bank; kwiecień 2013

plusy: Szybkość realizacji i niewygórowane ceny

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kjurewicz rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215765 z 29.04.2013

Poszukiwałem określonego rozwiązania (przesyłanie sygnału IR z pilota do sprzętu audio schowanego w szafie), które za rozsądną cenę oferował sklep Krzytronik.pl. Urządzenie działa bez zastrzeżeń.

zakupy: Przedłużacz pilota IR do zabudowy; luty 2013

plusy: dobry kontakt, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AsikD rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215601 z 27.04.2013

Wzorcowa transakcja. Serdecznie polecam!!!

zakupy: konwenter; kwiecień 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemysław rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215509 z 26.04.2013

Otrzymałem fachową poradę i jestem zadowolony z poleconego mi zasilacza. Sprzęt sprawuje się dobrze

zakupy: zasilacz UPS; kwiecień 2013

plusy: To co mnie interesowało było w najlepszej cenie.

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dante98 rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215481 z 26.04.2013

ze względu na atrakcyjną cenę i tanią i szybką dostawę.

zakupy: wieszak ścienny na telewizor; luty 2013

plusy: szybka i konkretna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stiepazapto rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215457 z 26.04.2013

Polecam. Szybka dostawa, wszystko zgodnie z opisem.

zakupy: POWER BANK M-LIFE 10000mAh; kwiecień 2013

plusy: Niska cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215433 z 26.04.2013

Towar spełniał moje oczekiwania i był w bardzo przystępnej cenie. Dodatkowo dużym plusem były pozytywne komentarze. Przesyłka i kontakt ze sprzedającym przewyższył moje oczekiwania.

zakupy: stojak pod TV, maskownica do kabli; kwiecień 2013

plusy: Bardzo przystępne ceny

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wasek29 rekomenduje Krzytronik.pl opinia nr 215425 z 26.04.2013

Tak super sprzedawca szybka dostawa

zakupy: uchwyt na lcd; kwiecień 2013

plusy: wszystko

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER