Książki naukowo-techniczne oraz podręczniki akademickie.
Sklep ksiegarnia.edu.pl

Kontakt

tel.
Wojcieszów

Popularne produkty

ELEKTRO, MECHANIKA, INNE, INFORMATYKA, BUDOWNICTWO, MATEMATYKA, MARKETING, CHEMIA, INŻYNIERIA ŚRODOWISKA, PEDAGOGIKA, FIZYKA, BIOLOGIA, MOTORYZACJA, HUMANISTYKA

Popularne marki

Politechnika warszawska, Uniwersytet adama mickiewicza w poznaniu, Uniwersytet warmińsko-mazurski w olsztynie, Politechnika białostocka, Politechnika śląska, Wydawnictwa komunikacji i łączności

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 13
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ksiegarnia.edu.pl > Opinie klientów

Sklep ksiegarnia.edu.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  95% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.11.2006r i posiada 13 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mateusz rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 403482 z 18.01.2017

Asortyment sklepu zawierał pozycje, które mnie interesują

zakupy: Komórki roślinne w warunkach stresu t.II: Komórki in vitro; styczeń 2017

plusy: Szybkość, zbezbieczenie paczki, nienaganny stan książek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 401686 z 23.12.2016

Polecam

zakupy: Kompozyty - Boczkowska; grudzień 2016

plusy: Dostępność książek o tematyce inżynierskiej

minusy: Sposób wyszukiwania książek na stronie internetowej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żabowy rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 382290 z 10.05.2016

Była w nim książka, która mnie interesowała. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Studia z socjologii emocji. Podręcznik akademicki.; maj 2016

plusy: Bardzo szybka wysyłka. Dobrze opakowana.

minusy: Nie mam negatywnych uwag co do sklepu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzenka rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 375634 z 08.03.2016

Była jedyną księgarnią w której znalazłam poszukiwaną książkę. Ponieważ były tylko dwa egzemplarze, skontaktowałam się telefonicznie ze sklepem, by zarezerwować publikację i niesłychanie uprzejmie zostałam obsłużona. Potem listownie powiadamiano mnie o każdym etapie drogi książki. Bardzo! bardzo gorąco polecam.

zakupy: Książka; marzec 2016

plusy: jest

minusy: nie ma czegoś takiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 374626 z 28.02.2016

Polecam.

zakupy: Ksiazki Techniczne; luty 2016

plusy: Szybkosc zamowienia.

minusy: None

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 367698 z 29.12.2015

PROFESJONALNA OBSŁUGA, SZYBKA WYSYŁKA, POLECAM ZAKUPY U SPRZEDAWCY

zakupy: Matlab; grudzień 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma kawy przez internet

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 351317 z 04.08.2015

Wybrałem ten sklep ponieważ tutaj mogłem zamówić potrzebną mi książkę. Zamówienie zrealizowano bardzo szybko i bez problemów

zakupy: Elektroenergetyczna automatyka zabezp.; sierpień 2015

plusy: Szybko i sprawnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola K. rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 335721 z 18.03.2015

Księgarnię polecił mi znajomy, który wyhaczył tam dość trudną do dostania książkę techniczną. Ja osobiście skusiłam się na podróż z Cejrowskim :) a na zakupy wstąpię do księgarni jeszcze nie raz. Polecam gorąco. Bardzo dobry kontakt, miła obsługa i szybka przesyłka.

zakupy: Gringo wśród dzikich plemion; luty 2015

plusy: obsługa, szeroki wybór książek, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 69145 z 12.01.2011

Dlaczego? Bo tam właśnie była na stanie książka której poszukiwałam. Jestem bardzo zadowolona z tej decyzji. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, książka super zapakowana, błyskawiczna wysyłka. Z całą odpowiedzialnością polecam. Jednym słowem..... super..... szybko, sprawnie i bez problemu!!!!!

zakupy: Książka; styczeń 2011

plusy: Dobra informacja, szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirbos rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 67077 z 13.12.2010

Sklep wybrałam dlatego,że tylko w nim mogłam kupić za BARDZO przystępną cenę książka, która mnie interesowała. Jestem BARDZO zadowolona z przesyłki, która dotarła do mnie niezwykle szybko i w stanie nienaruszonym, pomimo że była wysłana przez pocztę listem ekonomicznym. Polecam ten sklep z pełna odpowiedzialnością.

zakupy: Świadomość i samoświadomość nauczyciela; grudzień 2010

plusy: rzetelność

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław Matlak rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 6120 z 30.05.2007

Po dwóch różnych zamówieniach widzę że oni mają towar na półce, nie to co inne księgarnie wirtualne? które szukają i zdobywają książki które sprzedali klientowi.

zakupy: Zbiór zadań i rozwiązań z elektrotechniki; 25.05.2007

plusy: szybkość, dobrze zabezpieczona paczka, niezłyasortymeny

minusy: cena by mogła być niższa - ale o to zawsze można się cze...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał Z rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 5474 z 09.05.2007

Polecam tą ksiegarnie internetową bardzo szybka obsługa bez żadnych problemów przesyłka solidnie zapakowana. Pozytyw:)

zakupy: Książka techniczna; 07.05.2007

plusy: szybka wysyłka i łatwość zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elfstone rekomenduje ksiegarnia.edu.pl opinia nr 5176 z 19.04.2007

Szybka wysyłka. Drugi dzień po zleceniu zamówienia i opłaceniu otrzymałem informację, że książka została wysłana. Dotarła w ciągu 2 dni do mnie. Polecam. Profesjonalny sklep

zakupy: Budynki wysokie; 13-02-2007

plusy: terminowość!!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER