Artykuły wykończeniowe wnętrz oraz armatura łazienkowa.
Sklep kwasek.pl

Kontakt

tel. 801 00 33 28
Sandomierz

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 28
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

kwasek.pl > Opinie klientów

Sklep kwasek.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.02.2007r i posiada 28 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

T.Kowalski rekomenduje kwasek.pl opinia nr 39872 z 03.09.2009

Bogaty asortyment,fachowa obsluga,godny nasladowania dyskretny sposob zarzadzania.

zakupy: art.wykonczeniowe; wrzesień 2009

plusy: szeroki asortyment,kompetentny personel

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malwina rekomenduje kwasek.pl opinia nr 39084 z 14.08.2009

Sklep super :) Dostawa w ciągu 2 dni, sprzęt kompletny z polską instrukcją, polecam !

zakupy: podgrzewacz; sierpień 2009

plusy: szybka wysyłka,rzetelnosc,szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje kwasek.pl opinia nr 38885 z 09.08.2009

Realizacja zamówienia bardzo szybka. Towar dotarł sprawny i nieuszkodzony. Polecam.

zakupy: sejf; sierpień 2009

plusy: szybka dostawa,cena,miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje kwasek.pl opinia nr 38081 z 22.07.2009

sprawnie, profesjonalnie, konkurencyjne ceny POLECAM!

zakupy: Wiertła; lipiec 2009

plusy: szeroki asortyment,cena,obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje kwasek.pl opinia nr 38018 z 21.07.2009

jestem bardzo zadowolony ze sklepu. kupowałam po raz pierwszy i byłem miło zaskoczony z szybkości realizacji. towar dostarczono pod same drzwi!!

zakupy: zestaw kluczy; lipiec 2009

plusy: niska cena,profesjonalna obsługa,szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje kwasek.pl opinia nr 37570 z 13.07.2009

przesylka sprawna, podbita gwarancja dotarla szybko, sklep godny polecenia!

zakupy: wentylator; lipiec 2009

plusy: sympatyczna obsługa i szybka przesyłka,cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Diana rekomenduje kwasek.pl opinia nr 37251 z 07.07.2009

Brdzo miło,solidnie i profesjonalnie. Polecam kazdemu ekwaska.pl !!!

zakupy: sekator; lipiec 2009

plusy: profesjonalizm,cena,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nowak rekomenduje kwasek.pl opinia nr 35725 z 08.06.2009

Kontakt bezproblemowy, wyslanie towaru w terminie, informacje o statusie wysylane na biezaco! REWELACJA!

zakupy: Boiler; czerwiec 2009

plusy: miła obsługa,kontakt,szybkosc realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Borkowski rekomenduje kwasek.pl opinia nr 34728 z 21.05.2009

polecam bardzo miła i fachowa obsługa warto korzystać z usług tej firmy!!!

zakupy: Panele; maj 2009

plusy: profesjonalizm,uczciwosc,konkurencyjne ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

papus rekomenduje kwasek.pl opinia nr 34523 z 18.05.2009

Wszystko super - zamówienie i przelew w środę, dostawa w piątek. Maile na każdym etapie realizacji zamówienia, błyskawiczny kontakt. Tak powinno być wszędzie!

zakupy: Nozyce; maj 2009

plusy: profeska,mila obsluga,niska cena,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje kwasek.pl opinia nr 34114 z 12.05.2009

PEŁEN PROFESJONALIZM !!!! MEGA SZYBKA WYSYŁKA. TOWAR 1 klasa. Zawsze szybka odpowiedź na mail, znakomity kontakt. Oby więcej takich sprzedających. Polecam !!!

zakupy: Sękator; maj 2009

plusy: cena, miła i profesjonalna obsługa,szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje kwasek.pl opinia nr 34037 z 11.05.2009

Przyjazna rzeczowa i sprawna obsługa, a towar zapakowany bardzo starannie i bezpiecznie.

zakupy: kłódka; maj 2009

plusy: bardzo miła atmosfera zakupów,cena,szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje kwasek.pl opinia nr 33874 z 07.05.2009

Sklep ok. żadnych problemów, kupowałem frezarke wrzecionowa zamówienie zrealizowane bardzo szybko,wybrałem odbiór osobisty. Jestem w 100 % zadowolony.

zakupy: Frezarka; maj 2009

plusy: bogata oferta,cena,profesjonalna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jasiu rekomenduje kwasek.pl opinia nr 31033 z 17.03.2009

Towar w bardzo dobrej cenie, Zaskoczony jestem bardzo szybką przesyłką, w innych sklepach trwało to znacznie dłużej. Zdecydowanie polecam

zakupy: sekator; marzec 2009

plusy: niska cena i szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje kwasek.pl opinia nr 28140 z 11.02.2009

Paczka dostarczona bardzo szybko nawet sie nie spodziewałem że aż tak. towar jak i przesyłka w jak najlepszym porządku. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. POLECAM

zakupy: pompa reczna Abisynka; luty 2009

plusy: szybka przesyłka,cena,bardzo dobry kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ogrodnik rekomenduje kwasek.pl opinia nr 28089 z 11.02.2009

bardzo szybko, bardzo fachowo, profesjonalne podejście do klienta, pomoc w razie problemów. Towar zgodny ze zdjęciami i opisem

zakupy: Sekator; luty 2009

plusy: cena

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Konrad rekomenduje kwasek.pl opinia nr 27684 z 05.02.2009

Profesjonalna i fachowa pomoc w wyborze szerokiego aqsortymentu. Atrakcyjne ceny i szybka przesyłka. Polcecam,to sprawdzona i zaufana firma.

zakupy: listwa wykończeniowa; luty 2009

plusy: fachowość,szeromki asortyment,rzetelnosc,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje kwasek.pl opinia nr 27337 z 29.01.2009

Takiej kultury i rzetelności życzyłbym sobie wszędzie w tym kraju (zwłaszcza w polityce) zaufana i sprawdzona firma. GORĄCO POLECAM!!!!

zakupy: Frezarka Black & Decker KW850EKA 1100W; styczeń 2009

plusy: cena,rzetelność,bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dariusz rekomenduje kwasek.pl opinia nr 27183 z 28.01.2009

Firma ekwasek to mój ulubimoy sklep. Wszystko zawsze profesjonalnie i na czas. BArdzo odbry kontakt a ceny naprawde konkurencyjne. Moge Polecic całym sercem!!!

zakupy: Wentylator stojący Ronic LF 40; styczeń 2009

plusy: fachowosc,cena,jakosc towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje kwasek.pl opinia nr 26375 z 14.01.2009

Towar zgodny z opisem,dostarczony w super szybkim tempie. Oby jak najwiecej takich sklepów!! BArdzo miła i fachowa obsługa. Z mojej strony wielki plus!!

zakupy: Szlifiarka; styczeń 2009

plusy: dobry towar,fachowość,terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER