Rośliny i nasiona oraz sadzonki i sprzęt ogrodniczy.
Sklep Kwiateo.pl

Kontakt

tel. 42 298 55 58
Aleksandrów Łódzki

Popularne produkty

NAWOZY, SPRZĘT OGRODNICZY, ZABEZPIECZENIE OGRODU PRZED ZWIERZĘTAMI, ROŚLINY I NASIONA, EKOLOGIA, SPRZĘT DOMOWY, ŚRODKI OCHRONY ROŚLIN, TRAWA SZTUCZNA Z ROLKI, ZIEMIA - PODŁOŻE

Popularne marki

Agro-land, Florovit, Monagro, One shot, Ramp, Ekodarpol, Kwazar, Bros, Zielony dom, Substral scotts, Hydroidea, Nawomix, Multigrass, Himal, Claber, Petsafe, Vigonez

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 60
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Kwiateo.pl > Opinie klientów

Sklep Kwiateo.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.05.2009r i posiada 60 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

elabig11 rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 158997 z 12.09.2012

szukałam sprawdzone nasiona traw

zakupy: nasiona traw; wrzesień 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arda rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 146289 z 30.07.2012

Dostępność produktów ekologicznych, dobry kontakt, rzetelność i fachowość.

zakupy: BIOCZOS PŁYNNY 500ml Himal; lipiec 2012

plusy: sprawny kontakt mailowy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 143517 z 23.07.2012

Tylko tu znalazłam poszukiwane produkty. Jestem bardzo zadowolona z transakcji

zakupy: ekologiczne produkty Himal; luty 2012

plusy: ciekawy i atrakcyjny asortyment. Dobra obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 143401 z 22.07.2012

Zakupiony towar nie jest nigdzie indziej dostępny. Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, przystępna cena. Polecam

zakupy: Kretoterror; marzec 2012

plusy: Asortyment, cena, obsługa

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek.sitek@wp.pl rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 143077 z 20.07.2012

szybko sprawnie ok'

zakupy: trawa; maj 2012

plusy: ok'

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 143073 z 20.07.2012

szybko sprawnie wszystko ok'

zakupy: trawa; maj 2012

plusy: ok'

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa51 rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 93342 z 13.01.2012

szeroki wybor towaru,szybka dostawa.Sklep super.

zakupy: do ogrodu rozne; grudzień 2011

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elneno rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 89782 z 04.12.2011

posiadał produkt, którego szukałam

zakupy: podstawki na kółkach; październik 2011

plusy: kompetencja

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 89213 z 28.11.2011

tak

zakupy: nasiona; październik 2011

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 89140 z 27.11.2011

Jedyny sklep, który oferował nasiona stokrotki pospolitej trawnikowej. Szybka wysyłka towaru.

zakupy: nasiona stokrotki pospolitej trawnikowej; listopad 2011

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bronislaw rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 89119 z 26.11.2011

wybralem bo ceny towaru są nie za duże oraz realizacja dostawy jest bez zarzutu a wręcz w w bardzo krótkim czasie, bez zastrzeżen, polecam ten sklep.

zakupy: nasiona trawy; listopad 2011

plusy: szybka dostawa, bez zastrzeżen

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolka rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 85361 z 03.10.2011

Miał towar który poszukiwałam i to dobrze opisany, dzięki czemu wiedziałam że to jest to o co mi chodzi. Termin realizacji dotrzymany. Towar spełnił moje oczekiwania!!!

zakupy: Vigonez; październik 2011

plusy: Opis zgodny z rzeczywistością, terminowość

minusy: Jak na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 85339 z 02.10.2011

Miał poszukiwany towar i spełnił oczekiwania

zakupy: elektryczna łapka na muchy; wrzesień 2011

plusy: trudno powiedzieć

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paula rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 85337 z 02.10.2011

szybka realizacja, mily kontakt, na pewno ponowie zakupy,polecam

zakupy: donice emailiwane-wiadra; wrzesień 2011

plusy: terminowosc, elastycznosc

minusy: nie znane

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stachu72 rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 84140 z 10.09.2011

szeroki wybór towaru, dobre ceny

zakupy: elektryczna łapka na owady; sierpień 2011

plusy: bardzo dory kontakt i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

goosia89 rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 83528 z 31.08.2011

Szeroki wybór produktów, konkurencyjne ceny.

zakupy: Wiklina Gazon Kwiatowy Traktor Duży; czerwiec 2011

plusy: obsługa - kulturalna, miła

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gabriela rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 83274 z 28.08.2011

bardzo sprawna obsługa. polecam

zakupy: trawa agroland diana; lipiec 2011

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Spider rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 83199 z 26.08.2011

terminowo i szybko, po zrobieniu zamówienia, rozszerzyłem jego zakres, nie było żadnych problemów, dobra komunikacja

zakupy: środek na komary; sierpień 2011

plusy: szybkość

minusy: nie potrafię określić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 83196 z 26.08.2011

Sklep wybrałam przez przypadek ale teraz juz wiem,że będę tu wracać. Rzetelny sprzedawca, szybka i dobrze zabezpieczona na drogę przesyłka. Dziękuję. POLECAM SERDECZNIE!!!

zakupy: nawóz i podłoże do roslin; sierpień 2011

plusy: dobrze zabezpieczona paczka: nic się nie rozsypało.

minusy: nie widzę wad:-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

2koty rekomenduje Kwiateo.pl opinia nr 79641 z 30.06.2011

Przypadek. Ale jestem całkowicie usatysfakcjonowany we wszelkich aspektach realizacji zamówienia

zakupy: Nawozy; czerwiec 2011

plusy: szybkość reakcji

minusy: Nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER