Polskie wyroby wędliniarskie produkowane według staropolskich receptur. ...
Sklep Lap-pol.pl

Kontakt

tel. 513 188 889
Karczew

Popularne produkty

Wędliny tradycyjne, Wędliny importowane, Wyroby klasyczne, Kategoria tymczasowa

Popularne marki

Łap-pol konfekcja, Smaki mazowsza, Smaki małopolski, Smak hiszpanii, Smaki podkarpacia, , Smak niemiec

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 121
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Lap-pol.pl > Opinie klientów

Sklep Lap-pol.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 11.10.2007r i posiada 121 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Platoo rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 401162 z 18.12.2016

Super sklep. Super towar oraz Super Sprzedawcy! Polecam wszystkim.

zakupy: Wędliny tradycyjne, kiełbasy, wędzonki, pieczenie...; grudzień 2016

plusy: Super rzetelni sprzedawcy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Scoli rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 372858 z 11.02.2016

Perfekcyjna obsługa sklepu i kontakt. Doskonałe produkty.

zakupy: Różne wędlinki:); luty 2016

plusy: obsługa kontakt a przede wszystkim produkty !

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 365382 z 11.12.2015

Prowadzą sprzedaż doskonałych wyrobów mięsnych. Produkty spełniły moje oczekiwania oraz gości z Niemiec. Polecam, naprawdę warto :)

zakupy: Kiełbasy, Boczek, Szynka, Kabanosy tradycyjne, Polędwica; grudzień 2015

plusy: Szybko, sprawnie i smacznie :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 362534 z 22.11.2015

Sklep oferuje wyśmienite wyroby i takie są w rzeczywistości.

zakupy: szynka wiejska tradycyjna.kiełbasa swojska tradycyjna, paszte; listopad 2015

plusy: Doskonały kontakt,szybka realizacja

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 338285 z 09.04.2015

Kupuję w tym sklepie od kilku lat, nigdy nie zawiodłem się ani na jakości zamawianych produktów, ani na obsłudze klienta. Sklep oferuje tradycyjne polskie wędliny, nieosiągalne już w zwykłych sklepach mięsno-wędliniarskich, a tym bardziej w sieciówkach. Wybitny smak i znakomite zachowanie świeżości i wszystkich walorów przez długi czas - to cechy wskazujące na tradycyjne receptury, bez tzw. wypełniaczy - ulepszaczy, nie wspominając o konserwantach. Gorąco polecam.

zakupy: Tradycyjna szynka, kiełbasa wiejska; kwiecień 2015

plusy: Asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbogusz rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 337701 z 03.04.2015

To były już szóste moje zakupy w Łap-pol - pierwsze były w 2011 roku! Zwykle kupuję przed świętami. Jakość wyrobów, które dostaję jest zawsze doskonała !!! Towary warte swojej ceny.

zakupy: szynki, kiełbasy, pólgęsek ...; marzec 2015

plusy: Wszystko działa bez zastrzeżeń.

minusy: Nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Włodzimierz Jonc rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 334353 z 08.03.2015

Ma znakomite wyroby

zakupy: Wędliny; marzec 2015

plusy: Dobra jakość i wspaniała obsługa. Sklep godny polecenia!

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 329553 z 30.01.2015

Duzy wybor dobrych kielbas i wedlin, mozliwosc kupienia z zagranicy. WYsylka swietnie zabezpieczona i szybka. Kielbasy w samku rewelacyjne, jak z dziecinstwa. Obsluga fachowa, szybka i bardzo przyjemna.

zakupy: wedliny; styczeń 2015

plusy: jakosc towarow, szybkosc w obsludze

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BOŻENA RODKIEWIC rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 328325 z 21.01.2015

Wyroby świeże,pachnące-smaki dzieciństwa-po jednym,dwóch tygodniach nadal świeże,co jest nie spotykane w naszych w sklepach-mój mąż jak zaczął jeść słoninę -to było tak- *** 8 razy-aż się najadł,kiełbasa markowska-super rewelacja -markowska sucha super, smalec-niebo na ziemi-w styczniu było moje drugie zamówienie/pierwsze w grudniu na święta/-jestem zachwycona,że w tych czasach można dostać tak wspaniałe i świeże domowe wyroby-i jeszcze trzeba dodać super - rewelacja- ocena sklepu na 6

zakupy: markowska, szynka słonina, smalec, kaban; styczeń 2015

plusy: świeży towar,szybka przesyłka,doskonały kontakt

minusy: wszystko jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hania rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 326221 z 06.01.2015

Dobry sklep,pyszne wyroby,doskonała obsłga.

zakupy: szynaka, polędwica, kabanosy; grudzień 2014

plusy: smaczne wyroby

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DASZA rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 161701 z 22.09.2012

Wszystko bardzo świeze pomimo odległości klienta od sklepu. Wszystkie wedliny przypominają domowe wyroby naszych babć. Przydałoby się powiększyć gamę proponowanych produktów o wyroby z malutkich przydomowych wędzarni i zwiększyć różnorodność wyrobów w Dziale gastronomii. Poza tym muszę powiedzieć

zakupy: szynka, boczek wędzony, podsusza kiełbas; wrzesień 2012

plusy: uczciwość, smakowitość, świeżość

minusy: żadnej nie dostrzegam po paroletniej współpracy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Władysława rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 148149 z 03.08.2012

Sklep wybrałam przez przpadek (bardzo szczęsłiwy przypadek), zamówiłam mięsko i rezultat przeszedł moje oczekiwania. Towar najwyższej klasy, smak taki jaki był w czasch gdy Polska wędlina była najsmaczniejsza na świecie. Obsługa sklepu - rewelwcyjna (pełna informacja o zamówionym towarze, o realizacji zamówienia). Paczka została dostaczona bardzo szybko. Jednym zadniem jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam zakupy w sklepie Lap-pol.

zakupy: Wędlina; czerwiec 2012

plusy: 1) pełna informacja o produktach, wspaniała obsługa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elusia rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 143509 z 23.07.2012

tak, spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: wołowa, parówkowa tr. kiełbasa z indyka; lipiec 2012

plusy: rzetelne i uprzejme trakt. klientów

minusy: czy napisałam ze mi sie cos nie podibało?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwigor rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 128997 z 02.06.2012

Profesjonalna obsłiga. A wyroby - PALCE LIZAĆ!!! PYCHAAAAAA.

zakupy: Lista zakupionych smakołyków jest bardzo; maj 2012

plusy: Zawsze wychodzą naprzeciw potrzebom klienta.

minusy: Dla mnie - bez wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

W. Z. rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 115157 z 10.04.2012

Super sklep. Super towar oraz Super Sprzedawcy! Polecam wszystkim.

zakupy: szynki, kiełbasy; kwiecień 2012

plusy: super rzetelni sprzedawcy

minusy: praktycznie brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 110653 z 25.03.2012

O sklepie dowiedziałam się ze strony sklepy24 przez przypadek szukając czegoś innego. Postanowiłam zaryzykować i zamówić tak chwalone wędliny. Nie zawiodłam się. Po pierwsze bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wędliny to same pyszności, przywoływały z pamięci smaki, o których myślałam, że już nigdy ich nie zasmakuję.Bardzo wszystkim polecam.

zakupy: szynka wiejska, kiełbasa jałowcowa, i inn; marzec 2012

plusy: szybko i smacznie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 105793 z 09.03.2012

sklep wybrałam przypadkowo i jestem BARDZO zadowolona :)

zakupy: szynka długo dojrzewająca suszona; marzec 2012

plusy: przepyszne wyroby

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 105417 z 08.03.2012

Bardzo dobre wyroby, oczywiscie jestem bardzo zadowolony.

zakupy: Kiełbasa wiejska Krakowska wieprzowa Szynka peklowana tradycyjni; luty 2012

plusy: sprzed.internetowa.

minusy: wszystko OK.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Platoo rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 104309 z 05.03.2012

Doskonały

zakupy: Kiełbasy i wędzonki; marzec 2012

plusy: Sama perfekcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lap-pol.pl opinia nr 93252 z 12.01.2012

Wspaniale, smaczne, bardzo wysokiej jakosci produkty, doskonala obsluga. Goraco POLECAM!!!

zakupy: wszystkiego po trochu:); grudzień 2011

plusy: Doskonaly:)

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER