Oświetlenie militarne i specjalistyczne oraz oświetlenie domowe.
Sklep Latarki.pl

Kontakt

tel. 661 990 209
Wrocław

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Latarki.pl > Opinie klientów

Sklep Latarki.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  90% - kontakt i obsługa

  90% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.04.2008r i posiada 12 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wiesław rekomenduje Latarki.pl opinia nr 422794 z 29.10.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam

zakupy: Latarka Mactronic; październik 2017

plusy: Jest OK

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kornelia rekomenduje Latarki.pl opinia nr 396254 z 26.10.2016

Towar wysokiej jakości,działa bez zarzutu.Sprzedawca solidny,szybka dostawa.Chętnym do zakupu takiego towaru poleciłabym ten właśnie sklep.

zakupy: Latarka LED Tank007; październik 2016

plusy: solidność i szybkość w obsłudze

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Latarki.pl opinia nr 179673 z 29.11.2012

yskawiczna dostawa

zakupy: Li-ion18650; listopad 2012

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monik@ rekomenduje Latarki.pl opinia nr 93831 z 19.01.2012

Kupiłam bateryjną latarkę Mactronic MX-122L Black Eye,moc 243 lum mężowi na prezent. Latarka sprawuje się idealnie w terenie ,posiada bardzo duży zasięg światła , jest wytrzymała na wstrząsy i uderzenia. Jest to idealny prezent dla prawdziwego mężczyzny :) Polecam

zakupy: Bateryjna Latarka Mactronic Black Eye; styczeń 2012

plusy: dobrej jakości produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sol-bud nie poleca Latarki.pl opinia nr 46909 z 16.01.2010

szperacz MH100RC to bubel pracował tylko godzine .

zakupy: szperacz Mh100rc; styczeń 2010

plusy: kontakt jest dobry

minusy: towar złej jakości , mam nadzieje ze inny towar jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwesterr74 rekomenduje Latarki.pl opinia nr 44253 z 30.11.2009

Bardzo miła szybka a przede wszystkim kompetętna obsługa . Towar zgodny z opisem w 100% .Sklep godny polecenia !!!

zakupy: Buck119; listopad 2009

plusy: profesionalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrzej.lk rekomenduje Latarki.pl opinia nr 31902 z 30.03.2009

Polecam zakupy w tym sklepie, towar bardzo dobry jakościowo, plus gratis. Szybka dostawa.

zakupy: Latarki Guardsman; marzec 2009

plusy: solidność, jakość

minusy: brakuje informacji o stanie zamówienia w trakcie realiz.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Latarki.pl opinia nr 25322 z 23.12.2008

Jestem bardzo zadowolony . Szybka dostawa pomimo okresu Świątecznego. Towar w 100% sprawny i zgodny z opisem.

zakupy: Latarka; grudzień 2008

plusy: 100% zgodności z opisem

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Latarki.pl opinia nr 22548 z 07.11.2008

Jestem bardzo zadowolony, miła obsługa, błyskawiczna dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Trochę brakuje instukcji po polsku ale to tylko detal.

zakupy: Latarka plus uchwyt.; listopad 2008

plusy: Dostępność towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Giecewicz rekomenduje Latarki.pl opinia nr 22478 z 06.11.2008

latareczka pierwsza klasa naprawde polecam ekspresowa dostawa bardzo mily Sprzedający interesy z takimi Sprzedawcami to sama przyjemność pozdrawiam i polecam

zakupy: Latarka ładowalna Guardsman MT350RC; listopad 2008

plusy: szybka dostawa towar zgodny z opisem

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dagmara Sumalik rekomenduje Latarki.pl opinia nr 21181 z 08.10.2008

Paczka przyszla blyskawicznie a towar bez zadnych zastrzeżeń, zgodny z opisem. Polecam sklep

zakupy: Lataka czolowa HLS-K2SL; październik 2008

plusy: szybka realizacja zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Latarki.pl opinia nr 17018 z 29.06.2008

Kupiłem do firmy Lite Boxa Hida i reflektor JML 2940,jestem bardzo zadowolony-jeszcze nie mialm w reku reflektorow o tak wielkiej mocy. Mila obsluga sklepu, blyskawiczny kontakt i dostawa. Polecam

zakupy: Lite box HID, jml2940; czerwiec 2008

plusy: rzetelnosc, dobry towar, blyskawiczna obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER