Latarki LED dużej mocy i akcesoria.
Sklep LatarkiSklep.pl

Kontakt

tel. 692738394
Wrocław

Popularne produkty

Akcesoria do latarek LED, Żarówki LED i sufitowe oświetlenie LED, Latarki LED na baterie AA, Noże Opinel, Latarki czołowe, Latarki kieszonkowe-EDC, Latarki LED na akumulator 18650

Popularne marki

, Led lenser, Tank007, Xeno, Mte, Acebeam, Noże opinel, Latarki fenix, Petzl, Duracell

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 67
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LatarkiSklep.pl > Opinie klientów

Sklep LatarkiSklep.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 67 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jerzy rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 406602 z 27.02.2017

Kabel do ladowarki WF-139

zakupy: Kabel do ladowarki WF-139; luty 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 389374 z 24.07.2016

Doskonały kontakt z obsługą sklepu, błyskawiczna wysyłka.

zakupy: Latarka LED Tank007 TK737 ZOOM 300lm XP-G R5, Akumulator KEEPPokr; lipiec 2016

plusy: błyskawiczna realizacja

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba W. rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 377378 z 23.03.2016

Poszukując dobrej latarki trafiłem na ten sklep przypadkowo. Zaskoczyła mnie wszechstronna informacja o sprzedawanych towarach. Latarkę zamówiłem, zapłaciłem i niemal natychmiast zadzwoniła do mnie miła pani, upewniając się, czy wiem czego chcę i służąc radą. W wyniku tej rozmowy zmieniłem zamówienie na inny model a latarka dotarła następnego dnia. Słowem miła i profesjonalna obsługa. Szczerze tę firmę polecam.

zakupy: Latarka ACEBEAM K 40M; marzec 2016

plusy: Miła obsługa i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

swnw rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 341449 z 06.05.2015

Szukałem latarki i trafiłem na stronę sklepu. Spodobał mi się fachowy, pełen ilustracji i wyjaśnień sposób przedstawiania oferty. Szybko przekonałem się, że moja wiedza o latarkach jest niewielka, przeczytałem blog, wybrałem Tank 007. Błyskawiczna realizacja zamówienia i jestem szczęśliwym posiadaczem ;). Latarka jest solidna, ładna, świeci jak żadna z tych, które do tej pory używałem. Odległośc przy 300 lm i skupionej wiązce imponująca, a nie jest to przecież sprzęt bardzo wyrafinowany.

zakupy: Latarka LED Tank007 TK737 ZOOM 300lm XP-G R5; maj 2015

plusy: świetna informacja o towarze

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renata rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 335025 z 13.03.2015

W poszukiwaniu dobrej jakości latarki trafiłam do tego sklepu.po zamówieniu towaru przesyłka była zrealizowana w następnym dniu a w ciągu dwóch dni już miałam latarkę.Towar jest wysokiej jakości i zgodny z opisem-naprawdę polecam ten sklep.

zakupy: latarka mte n25; marzec 2015

plusy: szybkość realizowania zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

T rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 333901 z 04.03.2015

Znalazłem sklep przez przypadek, poszukując latarki dla siebie.Realizacja zamówienia,wysyłka i dostawa godne polecenia.Towar zgodny z opisem.

zakupy: Latarka LED MTE C3-907 Cree R2 170lm 1AA; marzec 2015

plusy: szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 327385 z 14.01.2015

Bardzo wysokiej klasy lataerki. Produkty orginalne.

zakupy: latarka MTE M2-5; styczeń 2015

plusy: szybkośc, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanisław rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 326505 z 08.01.2015

Bardzo dobra strona internetowa tego sklepu, dużo przydatnyh informacji pozwalających wyrobić zdanie o latarkach o parametrach technicznych. Pozwala to laikowi na lepszą orientacje i nabycie odpowiedniego sprzętu do własnych potrzeb. Sprzęt jest markowy.

zakupy: latarka MTE H6, bateria, ładowarka; styczeń 2015

plusy: solidność, szybkość, fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 325497 z 30.12.2014

Duży wybór, obszerna dokumentacja techniczna pozwalająca wybrać właściwy towar

zakupy: Latarka LED Tank007 TK737 ZOOM 230lm 5trybów; grudzień 2014

plusy: j.w.

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 323093 z 15.12.2014

Sklep ma bardzo szeroką ofertę. Sprzedawca potrafił doradzić i pomóc mi wybrać odpowiedni dla mnie zestaw. Przesyłka dojechała do mnie bardzo szybko. Wykonanie latarki jest zgodne z opisem, wszystko działa sprawnie.

zakupy: TANK007 TK737 R5 oświetlenie na rower; grudzień 2014

plusy: Szeroki wybór i dostępność produktów

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Manx78 rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 319577 z 21.11.2014

Sklep ma dobre latarki i łączy nas pasja a także ceny są rozsądne.Szybka wysyłka polecam sklep.

zakupy: Latarka+adapter MTE; listopad 2014

plusy: Porządna strona sklepu

minusy: za mało akcesori

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 317093 z 31.10.2014

sklep posiada bogaty asortyment latarek po atrakcyjnej cenie. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Latarka czołowa LED Petzl Tikkina 2 Niebieska; październik 2014

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 316973 z 30.10.2014

Błyskawiczna obsługa. Wspaniały towar. Dobra informacja o cechach wyrobów. Jak latarki to tylko tu.

zakupy: Latarka LED Tank007 TK-701 1xAAA CZARNA; październik 2014

plusy: jakość, ceny, szybkość wysyłki

minusy: dla mnie bez

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 305513 z 13.08.2014

Wybrałem ten sklep ze względu na to że jako jedyny w Polsce sklep internetowy oferował latarkę XENO E15

zakupy: XENO E15; sierpień 2014

plusy: Szybkie zaksięgowanie wpłaty i tak samo szybka wysyłka

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wojtek rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 296081 z 12.06.2014

Wyczerpujący opis pożądanego produktu

zakupy: Latarka XENO E15 V2 XM-L 460lm; czerwiec 2014

plusy: Miła obsługa

minusy: Nie zauważyłem jeszcze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 288501 z 24.04.2014

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.

zakupy: Latarka LED XENO E15 V2 XM-L 430lm; kwiecień 2014

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Zbyt mała ilość form płatności

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antoni rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 285729 z 03.04.2014

Bo mi się spodobał i basta , co do oczekiwań zostały spełnione w bardzo wysokim procencie , choć minęło trochę czasu jeszcze mam zadowalający uśmiech na twarzy.Teraz świece sobie gdzie trzeba.

zakupy: Latarka tank 007 E 09; marzec 2014

plusy: badzo dobry kontakt,szybkie dostarczenie towaru

minusy: jakoś nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 279321 z 24.02.2014

Wszystko zgodnie z umową.

zakupy: Latarka Tank 007; luty 2014

plusy: Terminowość

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

John rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 265945 z 14.12.2013

Wybrałem ten sklep z powodu dość dobrej ceny i możliwości wysyłki za pomocą paczkomatu.

zakupy: Latarka; grudzień 2013

plusy: Duża oferta, Możliwość odbioru za pomocą paczkomatu,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Macko80 rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 262997 z 04.12.2013

Dobra cena Profesjonalny opis latarek szybka wysyłka Mam już 3 latarki z tego sklepu wszystkie działają jedna już 3 lata bez problemu.

zakupy: Obecnie LED MTE MC-G33 CREE XM-L; grudzień 2013

plusy: Dokładny opis latarek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER