Latarki LED dużej mocy i akcesoria.
Sklep LatarkiSklep.pl

Kontakt

tel. 692738394
Wrocław

Popularne produkty

Akcesoria do latarek LED, Żarówki LED i sufitowe oświetlenie LED, Latarki LED na baterie AA, Noże Opinel, Latarki czołowe, Latarki kieszonkowe-EDC, Latarki LED na akumulator 18650

Popularne marki

, Led lenser, Tank007, Xeno, Mte, Acebeam, Noże opinel, Latarki fenix, Petzl, Duracell

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 67
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LatarkiSklep.pl > Opinie klientów

Sklep LatarkiSklep.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 67 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 258925 z 17.11.2013

Świetny sprzęt i jego możliwości. Nie sądziłem że latarka tak niewielkich rozmiarów dysponuje tak dużymi możliwościami. Rewelacja.

zakupy: LED MTE MC-G33 CREE; listopad 2013

plusy: Towar, obsługa, terminowość. OK

minusy: Nie wskazuję wad bo na chwilę obecną ich nie widzę.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 258481 z 15.11.2013

Bardzo szybka i mila obsluga maja swietny towar i atrakcyjny cenowo POLECAM

zakupy: ladowarko do akumulatorkow 18650; listopad 2013

plusy: Doskonalej jakosci produkty

minusy: Nie ma:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 256009 z 05.11.2013

Przpadkowo wybralem z gamy wielu podobnych sklepow.Oczekiwania spelnil, gdyz zawiera wiele informacji na temat prodoktow jak równiez zdjec. Szybka wysylka towar z godny z opisem. Jestem zadowolony. polecam

zakupy: Latarka tank 007 tk 737; październik 2013

plusy: opis produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zirczechy rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 254877 z 28.10.2013

To już kolejny zakup w tym sklepie, kupiłem latarkę TANK 007, poprzednio kupowałem 5 szt Latarka LED MTE MC-G33 CREE XM-L2 1190 lumen z których jestem bardzo zadowolony. Cała transakcja przebiegła wzorowo, szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Latarka MTE MC-G33 5 szt, Tank007 1szt; październik 2013

plusy: Szybko, sprawnie, znakomicie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bob rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 248841 z 02.10.2013

Rzeczowy opis produktu. Zgodne z opisem parametry. Pierwsze spotkanie z takiej klasy latarkami, Tank007 TK567 i TK737.Mimo podanych wymiarów, byłem zaskoczony wielkością i faktem iż z tak małej latarki można uzyskać taką moc. Minusem brak futerału

zakupy: Latarki Tank007; październik 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rapley rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 237629 z 15.08.2013

Wszystko ok.Fajne porady na temat latarek i właściwościach.Latarka robi robotę .To moja pierwsza latarka z tych lepszych i jestem w szoku jaka moc drzemie w takiej małej latarce.

zakupy: tank 007 737; sierpień 2013

plusy: opis i forum z poradami

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MSz rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 220185 z 22.05.2013

Duży wybór. Przyjazna atmosfera w kontakcie telefonicznym. Szybka wysyłka. Polecam.

zakupy: Petzl Pixa 3; maj 2013

plusy: bogaty asortyment, szybka wysyłka

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janet21 rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 211537 z 10.04.2013

Najlepsza oferowana cena za solidny towar -))

zakupy: latarka THANK007; kwiecień 2013

plusy: błyskawiczność i ekstra kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ROBERT rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 204234 z 07.03.2013

Dobry asortyment, promocje, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: XENO EO3; marzec 2013

plusy: WYBÓR

minusy: NIE ZNAM

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tolo rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 200042 z 15.02.2013

Profesjonalnie bo: - sklep prowadzi kącik informacyjny na temat sprzedawanego towaru - odpowiada w sposób wyczerpujący na pytania klientów - podaje prawdziwe (nie naciągane) dane techniczne - trafnie doradza aby zakup był dostosowany do potrzeb Ponadto towar technicznie i wizualnie najwyższa półka.Zaznaczam że nie jest to moja pierwsza latarka.

zakupy: Tank 007 TK 737 XR - E Q5 230lm; luty 2013

plusy: Solidność,pełna informacja,znakomity towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 191177 z 08.01.2013

Sklep polecił mi kolega i jestem z niego baardzo zadowolony

zakupy: latarka LED Tank007 TK-737 XP-G R5 i LED; styczeń 2013

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witold rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 188937 z 30.12.2012

Długo szukałem w Internecie. Tylko ten sklep ma tak rewelacyjne latarki. Rewelacyjna jakość, niska cena. Ekspresowa dostawa.

zakupy: Latarka TANK 007; grudzień 2012

plusy: Mają rewelacyjny towar

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 187665 z 23.12.2012

Wszystko ok ekspresowa przesylka.

zakupy: xeno S3a; grudzień 2012

plusy: szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 181921 z 07.12.2012

Opinie kupujących+profesjonalizm opisu na allegro

zakupy: latarka MTE MC-G33; grudzień 2012

plusy: profesjonalizm i rzetelna informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bkosz rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 177701 z 23.11.2012

Chciałem kupić mocną latarkę, i ten sklep spełnił moje oczekiwania. Naprawdę świetna latarka a przy tym tak mała. 100% zadowolenia. Gorąco polecam ten sklep. Szybka dostawa.

zakupy: Latarka LED Tank007 TK-737 ZOOM 230lm 5t; listopad 2012

plusy: pełny opis produktu, szybka realizacja, dobry sprzęt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Niko Bellic rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 172457 z 05.11.2012

Szczerze mówiąc, trafiłem na ten sklep przypadkowo, szukając latarki dla siebie. Sklep ok. Dobry kontakt, towar zgodny z opisem i szybka wysyłka. Czego chcieć więcej.

zakupy: Latarka LED Tank007 TK-737 ZOOM 300lm XP-G R5; listopad 2012

plusy: Brak głównych zalet. Same superlatywy :)

minusy: ---------------------------------------------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janrudzik@wp.pl rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 160517 z 18.09.2012

Jedyny sklep,gdzie mogłem kupić latarkę z magnesem,względnie mocną.Co do jakości nie mam zastrzeżeń,ale to jeszcze czas pokaże.Ale mam inne zastrzeżenia.Opisy drukujecie w języku mieszanym polsko-angielskim!Wstyd dla sklepu!Wielki wstyd!I hańba dla Polaka!Jan Rudzik.

zakupy: Latarka Tank 007 M30; wrzesień 2012

plusy: jak wyżej

minusy: nie znalazłem(oprócz tych z komentarza)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 133457 z 20.06.2012

Tylko u tego sprzedawcy był towar, o który mi chodziło. Bardzo dobry kontakt z obsługą i szybka wysyłka. Gorąco polecam!

zakupy: latarka MTE C3-907; czerwiec 2012

plusy: bezproblemowa obsługa i kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 133441 z 20.06.2012

Błyskawiczna przesyłka i towar zgodny z opisem. POLECAM

zakupy: Xeno E03; czerwiec 2012

plusy: Szybkość i towar niedostępny u innych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jorgr rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 119505 z 25.04.2012

Super sprzedawca, expresowa wysyłka, towar pierwsza klasa, latarka przeszła moje oczekiwania, Tank007 TK-568 2xAA,1xAA, polecam sprzedawcę i towar.

zakupy: Tank007 TK-568 2xAA, 1xAA; kwiecień 2012

plusy: expresowa obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER