Latarki LED dużej mocy i akcesoria.
Sklep LatarkiSklep.pl

Kontakt

tel. 692738394
Wrocław

Popularne produkty

Akcesoria do latarek LED, Żarówki LED i sufitowe oświetlenie LED, Latarki LED na baterie AA, Noże Opinel, Latarki czołowe, Latarki kieszonkowe-EDC, Latarki LED na akumulator 18650

Popularne marki

, Led lenser, Tank007, Xeno, Mte, Acebeam, Noże opinel, Latarki fenix, Petzl, Duracell

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 67
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

LatarkiSklep.pl > Opinie klientów

Sklep LatarkiSklep.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 67 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 119201 z 24.04.2012

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania

zakupy: Ładowarka UltraFire, Akumulator UltraFire; kwiecień 2012

plusy: szybka dostawa, przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 111997 z 29.03.2012

Twowar zgodny z opisem, szybka dostawa.Polecam

zakupy: Latarki LED TANK 007 i Włącznik żelowy do latarek Tank007 TK737; marzec 2012

plusy: szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 109921 z 22.03.2012

Dobry towar, dobre ceny. Polecam. Latarki LED TANK 007, mimo że kupiłem jedne z prostszych i tańszych, biją na głowę inne. Parametry drukowane odpowiadają rzeczywistym.

zakupy: Latarka LED Tank007 TK-701 1xAAA CZARNA+Latarka LED Tank007 TK-5; marzec 2012

plusy: dobry towar, dobre ceny

minusy: nie odpowiadają na wszystkie maile

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JUREK rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 97133 z 09.02.2012

Przypadkowo.W100%.Bardzo szybka obsługa.Wszystko ok. Polecam ten sklep

zakupy: latarka; luty 2012

plusy: SZYBKOŚĆ DORĘCZENIA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JC rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 93565 z 17.01.2012

Jeden z nielicznych sklepów oferujący bardzo dobre jakościowo latarki. Wcześniej kupiłem latarki nie markowe - skończyło się tym, że po miesiącu nie działała żadna - problem z włącznikiem. Tym razem działa wszystko bardzo dobrze i świeci bardzo dobrze. Polecam ten sklep i latarki przez niego oferowane

zakupy: Tank 007 TK 737 oraz Tank007 TK507; styczeń 2012

plusy: szeroki asoryment, każdy dopasuje coś do swoich potrzeb

minusy: ceny dość wysokie, ale jakość musi kosztować

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 93233 z 12.01.2012

Dobrze działająca strona z ofertą sklepu. Szczegółowe opisy każdej latarki i poradnik jak wybrać odpowiednią do swoich potrzeb. Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka. Sklep spełnił moje oczekiwania. Dziękuję za przyjemne zakupy.

zakupy: Latarka Tank007 TK-737; styczeń 2012

plusy: Precyzyjne i wyczerpujące opisy towaru. Poradnik.

minusy: Cena przesyłki kurierskiej.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzys rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 93017 z 10.01.2012

Sklep polecam, szybka dostawa, dobry kontakt, zakupiona latarka zgodna z opisem.

zakupy: xeno F42; styczeń 2012

plusy: konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bozena rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 91714 z 22.12.2011

Polecił mi go syn. Jestem zadowolona z zakupu.

zakupy: Latarka, oczywiście, prezent gwiazdkowy.; grudzień 2011

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: jeszcze nie wiem, dopiero raz kupowałam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dziekan23 rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 90595 z 13.12.2011

Dobra jakość za przystępną cenę. Przesyłka błyskawiczna. Nie spodziewałem się tak krótkiego terminu realizacji zamówienia.

zakupy: Latarka LED MTE M-2; grudzień 2011

plusy: Szybkość realizacji.

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bodziu rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 89006 z 25.11.2011

Sprawdzone latarki dobrej marki oraz szybka dostawa - latarka została dostarczona przez kuriera na drugi dzień!!Polecam!

zakupy: Latarka LED MTE M-2 R5 Zmienne Skupienie; listopad 2011

plusy: szybka i bezproblemowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 85422 z 04.10.2011

Sprawdzone latarki dobrej marki oraz szybka dostawa - latarka została dostarczona przez kuriera na drugi dzień!!Polecam!

zakupy: Latarka Fenix E20; październik 2011

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moskit rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 85059 z 27.09.2011

Sklep polecił znajomy, fachowa obsługa klienta. Towar dotarł w dwa dni MTE M3-2I Cree. Pełna satysfakcja

zakupy: MTE M3-2I Cree; wrzesień 2011

plusy: fachowośc

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł L. rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 83005 z 24.08.2011

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, pełna satysfakcja

zakupy: latarka tank 007 tk-737; sierpień 2011

plusy: jedyny dystrybutor tych superprofesjonalnych latarek!!!

minusy: brak!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa z Danii rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 82369 z 11.08.2011

Dostawa blyskawiczna w ciagu 3dni paczka zawitala dzisiaj rano do mnie .Bardzo dobrze zapakowana i bezproblemowo dostarczona.Pozdrawiam.

zakupy: Latarka Led Tank007 TK-737i inne; sierpień 2011

plusy: Blyskawiczna wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kriss rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 76827 z 12.05.2011

przed zakupem otrzymałem rzetelną informację na interesujący mnie temat,dlatego mogłem dokonać optymalnego wyboru zakupionego produktu

zakupy: Latarka led MTE SSC P7; maj 2011

plusy: otwartość i rzeczowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 73776 z 20.03.2011

Sklep posiadał asortyment towarów , którego poszukiwałem. Po otrzymaniu przelewu bankowego natychmiastowa wysyłka zamówionego towaru. Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem , co nie zawsze się zdarza w sklepach internetowych.

zakupy: latarka TANK 007, ładowarka WF-139, aku; marzec 2011

plusy: terminowość , zgodność wysyłki z zamówieniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DrWitt rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 69522 z 17.01.2011

Sklep oferuje bardzo szeroką gamę latarek dla każdego kto szuka dobrego produktu za rozsądną cenę. Zakup latarki Fenix E21 w pełni spełnił moje oczekiwania. Obsługa sklepu i proces dostawy bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Zamówiony towar otrzymałem przesyłką priorytetową, zgodny ze specyfikacją wraz z kartą gwarancyjną i fakturą. Jestem zadowolonym klientem i w pełni rekomenduję zakupy w LatarkiSklep.pl.

zakupy: Latarka Fenix e21; styczeń 2011

plusy: szeroka gama produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tipek8 rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 68036 z 23.12.2010

sprzęt godny polecenia (zgodny z opisem ), szybka i terminowa dostawa, firma i produk godny polecenia!!!!

zakupy: Latarka LED Tank007 TK-737 ZOOM 230lm, Zestaw ładowarka ACMPE +; grudzień 2010

plusy: sumienność, i szybkosc obslugii

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

1nadir rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 67973 z 22.12.2010

sklep wybrałem ze wzgledu na szeroka oferte Dostałem to o co mi chodziło

zakupy: latarka LED MTE M2 CreeQ5zoom; grudzień 2010

plusy: szybkosc realizacji zamowienia

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SQ6OEQ rekomenduje LatarkiSklep.pl opinia nr 67334 z 15.12.2010

Szybka dostwa nawet przed świętami

zakupy: Latarka MTE; grudzień 2010

plusy: Duże wyraźne zdjęcia i dobry opis

minusy: więcje kategori ułatwia szukanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER