Meble prowansalskie, meble Belldeco oraz prowansalskie dodatki i dekoracje.
Sklep Lawendowy Kredens

Kontakt

tel. +48 608 371 135
Warszawa

Popularne produkty

Dodatki do pokoju, Meble Prowansalskie, Dodatki do kuchni, Meble Skandynawskie, Dodatki do łazienki, Meble Belldeco, CHIC ANTIQUE NOWOŚCI, Meble Aluro, Root, Święta

Popularne marki

Clayre & eef, Belldeco, Chic antique, Francja, Lawendowy kredens, Aluro, Livin hill, Niemcy, French home, Pierrot home design, Holandia, Tester bis, Anglia

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Lawendowy Kredens > Opinie klientów

Sklep Lawendowy Kredens - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.10.2012r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marysia rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 281701 z 11.03.2014

Kupiłam tam wiele ciekawych dodatków do mojej restauracji, które nadają ciekawego klimatu. Bardzo dobrze wykonane, w atrakcyjnych cenach. Szybka dostawa.

zakupy: dodatki do wnętrz; luty 2014

plusy: wybór, jakość, cena, wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marlena rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 279501 z 25.02.2014

NIe miałam pomysłu na prezent dla rodziców.Natknęłam się na Lawendowy kredens, proponują rewelacyjne przedmioty do wystroju wnetrza... Moi rodzice sa bardzo zadowoleni z prezentu.Polecam szybka wysyłka

zakupy: kkkk; luty 2014

plusy: :)

minusy: ------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 265421 z 12.12.2013

Po remoncie kuchni szukałam stylowych dodatków, w sklepie Lawendowy Kresdens znalazłam bardzo oryginalne ozdoby, jestem zadowolona, szybki czas realizacji zamówienia, bardzo atrakcyjne ceny. Moja kuchnia wygląda teraz pięknie.

zakupy: donice, podkładki, ozdoby; listopad 2013

plusy: cena, szybka wysyłka, dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 261961 z 29.11.2013

To najlepsza strona z prowansalskimi dodatkami, zakupiłam u nich juz zegar i obrazy, fajne ceny, szybka przesyłka i piekny design!

zakupy: obrazy, zegar; listopad 2013

plusy: szybka dostawa, terminowość, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 258961 z 18.11.2013

Rewelacyjny sklep, mają szeroki wybór mebli w stylu prowansalskim, które idealnie wpasowują się w chrakter wystroju mojego domu, a w dodatku są solidnie wykonane, polecam wszystkim warto mieć takie przedmioty w domu.

zakupy: komoda; listopad 2013

plusy: cena, jakość, szybka przesyłka, wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 257589 z 13.11.2013

Znakomity sklep, kupowałam niedawno u nich piękną etażerkę na jajka, idealna na święta wielkanocne, a teraz dostępna jest w atrakcyjnej cenie, pięknie wygląda, stanowi znakomitą ozdobę stołu i to bardzo praktyczną, gorąco polecam.

zakupy: etażerka na jajka; listopad 2013

plusy: cena, szyba dostawa, jakość, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kassia rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 212297 z 14.04.2013

Sklep poleciła mi koleżanka, jestem bardzo zadowolona i polecam.

zakupy: obrazy z lawendą; kwiecień 2013

plusy: dostawa na drugi dzień, piękne rzeczy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER