Meble prowansalskie, meble Belldeco oraz prowansalskie dodatki i dekoracje.
Sklep Lawendowy Kredens

Kontakt

tel. +48 608 371 135
Warszawa

Popularne produkty

Meble Prowansalskie, Dodatki do pokoju, Dodatki do kuchni, Dodatki do łazienki, KATEGORIE NIEAKTYWNE, Święta, Root

Popularne marki

Clayre & eef, Belldeco, Livin hill, Home decoration, Francja, Chic antique, Włochy, Apl dekoracje, Aluro, Lawendowy kredens, Niemcy, Holandia, Tester bis, Pierrot home design

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 7
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Lawendowy Kredens > Opinie klientów

Sklep Lawendowy Kredens - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.10.2012r i posiada 7 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marysia rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 281701 z 11.03.2014

Kupiłam tam wiele ciekawych dodatków do mojej restauracji, które nadają ciekawego klimatu. Bardzo dobrze wykonane, w atrakcyjnych cenach. Szybka dostawa.

zakupy: dodatki do wnętrz; luty 2014

plusy: wybór, jakość, cena, wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marlena rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 279501 z 25.02.2014

NIe miałam pomysłu na prezent dla rodziców.Natknęłam się na Lawendowy kredens, proponują rewelacyjne przedmioty do wystroju wnetrza... Moi rodzice sa bardzo zadowoleni z prezentu.Polecam szybka wysyłka

zakupy: kkkk; luty 2014

plusy: :)

minusy: ------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 265421 z 12.12.2013

Po remoncie kuchni szukałam stylowych dodatków, w sklepie Lawendowy Kresdens znalazłam bardzo oryginalne ozdoby, jestem zadowolona, szybki czas realizacji zamówienia, bardzo atrakcyjne ceny. Moja kuchnia wygląda teraz pięknie.

zakupy: donice, podkładki, ozdoby; listopad 2013

plusy: cena, szybka wysyłka, dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 261961 z 29.11.2013

To najlepsza strona z prowansalskimi dodatkami, zakupiłam u nich juz zegar i obrazy, fajne ceny, szybka przesyłka i piekny design!

zakupy: obrazy, zegar; listopad 2013

plusy: szybka dostawa, terminowość, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 258961 z 18.11.2013

Rewelacyjny sklep, mają szeroki wybór mebli w stylu prowansalskim, które idealnie wpasowują się w chrakter wystroju mojego domu, a w dodatku są solidnie wykonane, polecam wszystkim warto mieć takie przedmioty w domu.

zakupy: komoda; listopad 2013

plusy: cena, jakość, szybka przesyłka, wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 257589 z 13.11.2013

Znakomity sklep, kupowałam niedawno u nich piękną etażerkę na jajka, idealna na święta wielkanocne, a teraz dostępna jest w atrakcyjnej cenie, pięknie wygląda, stanowi znakomitą ozdobę stołu i to bardzo praktyczną, gorąco polecam.

zakupy: etażerka na jajka; listopad 2013

plusy: cena, szyba dostawa, jakość, profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kassia rekomenduje Lawendowy Kredens opinia nr 212297 z 14.04.2013

Sklep poleciła mi koleżanka, jestem bardzo zadowolona i polecam.

zakupy: obrazy z lawendą; kwiecień 2013

plusy: dostawa na drugi dzień, piękne rzeczy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER