Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 395
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 397 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bogdan rekomenduje Legance.pl opinia nr 426766 z 30.12.2017

Ładna biżuteria w przystępnej cenie

zakupy: naszyjnik, kolczyki, bransoletka; grudzień 2017

plusy: spora oferta, godna polecenia

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Legance.pl opinia nr 426738 z 29.12.2017

Kupuję w sklepie Legance trzeci raz i za kazdym razem jestem zadowolona z zakupu.

zakupy: kolczyki; grudzień 2017

plusy: slownosc i rzetelnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elmario rekomenduje Legance.pl opinia nr 426654 z 28.12.2017

Pozytywne doświadczenia z poprzedniego zakupu, bardzo dobra komunikacja ze sprzedawcą, ciekawe wzory i najważniejsze bardzo szybka wysyłka

zakupy: Złote kolczyki; grudzień 2017

plusy: Indywidualny kontakt i szybkość wysyłki , rabaty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Legance.pl opinia nr 426650 z 28.12.2017

To już kolejny mój zakup w tym sklepie.Piękna biżuteria, konkurencyjne ceny, profesjonalna i szybka obsługa.

zakupy: Kolczyki błękitne łezki 2 Chiara; grudzień 2017

plusy: szybkość, dbałość o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgorzata rekomenduje Legance.pl opinia nr 426638 z 28.12.2017

Dlatego poniewaz posiadało w sprzedaży perły jakich szukałam i spełniły moje oczekiwania w 100 %

zakupy: Perły; grudzień 2017

plusy: Szybko i milo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

b.bella rekomenduje Legance.pl opinia nr 426618 z 28.12.2017

Rozsądna proporcja jakości do ceny. Klasyczny , elegancki produkt. Dokładny opis towaru.

zakupy: pierścionek; grudzień 2017

plusy: jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 426610 z 28.12.2017

Profesjonalna obsługa. Informowanie klienta o poszczególnych etapach realizacji zamówienia. Dodatkowo otrzymałam ładne opakowanie prezentowe.

zakupy: Naszyjnik; grudzień 2017

plusy: Rzetelność, szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OLA rekomenduje Legance.pl opinia nr 426606 z 28.12.2017

Dobra cena

zakupy: Klipsy Verona; grudzień 2017

plusy: Ciekawe produkty w dobrej cenie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Legance.pl opinia nr 426582 z 28.12.2017

Szukalam firmy jubilerskiej online - polskiej. Na stronie internetowej Legance znalazlam produkt ktorego szukalam na prezent. Bylam mile zaskoczona profesjonalizmem obslugi i jakosci komunikacji - rzeczowej wymiany emailowej. Upominek dotarl pod wskazany adres w trybie szybkim poprzez kuriera. Mama - odbiorca wyrazila zadowolenie z czego bardzo sie ciesze i jestem panstwu wdzieczna.

zakupy: Kolczyki srebrne z koralem; grudzień 2017

plusy: online, przejrzystosc fotografii

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

STEFAN rekomenduje Legance.pl opinia nr 426554 z 28.12.2017

Sklep kolejny raz spełnił moje oczekiwania.

zakupy: ZLOTY ŁAŃCUCH; grudzień 2017

plusy: Dobre ceny

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adas41@interia.p rekomenduje Legance.pl opinia nr 426546 z 28.12.2017

Wybrałem ten sklep ze względu na dostępne ceny i bardzo dobry towar, jedynie co bym doradzał właścicielce sklepu to naprawę lub zmianę swojej strony internetowej bo wyświetla się ona jako niebezpieczna i co bardziej ostrżni klienci mogą rezygnować z zakupów. Poza tym wszystko jest w porządku, polecam ten sklep. Pozdrawiam serdecznie Adam

zakupy: Zestaw srebrne Kolczyki i zawieszka z koralem i markazytami; grudzień 2017

plusy: Szybkie terminy realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola W. rekomenduje Legance.pl opinia nr 426538 z 28.12.2017

Ciekawy asortyment,atrakcyjne ceny,darmowa dostawa. Zakupiony przeze mnie towar był starannie zapakowany do przesyłki,jak również w opakowanie na prezent.Polecam.

zakupy: łańcuszek, zawieszka; grudzień 2017

plusy: Zgodność towaru z opisem;darmowa dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Legance.pl opinia nr 426534 z 28.12.2017

Posiadał w swojej ofercie to co mnie interesowalo.

zakupy: kolczyki; grudzień 2017

plusy: szybko i bezproblemowo

minusy: zastalem przesylke w skrzynce na listy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 426526 z 28.12.2017

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Bezproblemowa transakcja, przemiły kontakt telefoniczny, bardzo szybka wysyłka. Jestem pewna, że kolejnych zakupów biżuterii również dokonam u tego sprzedawcy. Bardzo polecam.

zakupy: Łańcuszek z krzyżykiem; grudzień 2017

plusy: rzetelność, szacunek do klienta

minusy: nie ma minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Legance.pl opinia nr 426522 z 28.12.2017

Jestem stałą klientką sklepu, co oznacza, że stale do niego wracam. Jestem z niego bardzo zadowolona

zakupy: biżuteria; grudzień 2017

plusy: Rzetelność, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Legance.pl opinia nr 426518 z 28.12.2017

Błyskawiczna wysyłka. Zakupy dotarły do mnie już nazajutrz.

zakupy: Biżuteria; grudzień 2017

plusy: Terminowość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Legance.pl opinia nr 424466 z 23.11.2017

Doskonały asortyment w atrakcyjnych cenach, bardzo czytelna strona, sprawny i miły kontakt

zakupy: Komplet karmazycja duża czarna cyrkonia; październik 2017

plusy: Fachowa obsługa pod każdym względem

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Berta rekomenduje Legance.pl opinia nr 424414 z 22.11.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania, zakupy robione w nim po raz kolejny z takim samym zadowoleniem. Opis przedmiotów zgodny z wyglądem rzeczywistym, szybka wysyłka.Polecam

zakupy: Naszyjnik; listopad 2017

plusy: Dobra strona internetowa, rzetelny opis, dobre ceny

minusy: Trochę mały asortyment.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje Legance.pl opinia nr 424394 z 22.11.2017

Towar zgodny z opisem , oryginalny , miła obsługa, szybka realizacja przesyłki Polecam zakupy w tym sklepie są dla konsumenta czystą przyjemnością.

zakupy: Złote kolczyki o śr. 4 cm; listopad 2017

plusy: Korzystne ceny, dobra ekspozycja produktów

minusy: Za mała ilość produktów ze złota

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje Legance.pl opinia nr 424378 z 22.11.2017

Bardzo mila i rzetelna obsluga. Świetne ceny a przede wszystkim bardzo ładna i gustowna biżuteria. Polecam w 100%

zakupy: Łańcuszek i bransoletka; listopad 2017

plusy: szybka odpowiedź na maila+ błyskawiczna wysyłka towaru

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER