Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 383
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 385 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota rekomenduje Legance.pl opinia nr 424466 z 23.11.2017

Doskonały asortyment w atrakcyjnych cenach, bardzo czytelna strona, sprawny i miły kontakt

zakupy: Komplet karmazycja duża czarna cyrkonia; październik 2017

plusy: Fachowa obsługa pod każdym względem

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Berta rekomenduje Legance.pl opinia nr 424414 z 22.11.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania, zakupy robione w nim po raz kolejny z takim samym zadowoleniem. Opis przedmiotów zgodny z wyglądem rzeczywistym, szybka wysyłka.Polecam

zakupy: Naszyjnik; listopad 2017

plusy: Dobra strona internetowa, rzetelny opis, dobre ceny

minusy: Trochę mały asortyment.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje Legance.pl opinia nr 424394 z 22.11.2017

Towar zgodny z opisem , oryginalny , miła obsługa, szybka realizacja przesyłki Polecam zakupy w tym sklepie są dla konsumenta czystą przyjemnością.

zakupy: Złote kolczyki o śr. 4 cm; listopad 2017

plusy: Korzystne ceny, dobra ekspozycja produktów

minusy: Za mała ilość produktów ze złota

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje Legance.pl opinia nr 424378 z 22.11.2017

Bardzo mila i rzetelna obsluga. Świetne ceny a przede wszystkim bardzo ładna i gustowna biżuteria. Polecam w 100%

zakupy: Łańcuszek i bransoletka; listopad 2017

plusy: szybka odpowiedź na maila+ błyskawiczna wysyłka towaru

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mona rekomenduje Legance.pl opinia nr 424370 z 22.11.2017

Bardzo ładna biżuteria po przystępnej cenie.Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka.Przyjemne zakupy robione już dwukrotnie.Wszystko pięknie zapakowane w estetyczne pudełeczka.Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

zakupy: Srebrne bransoletki; październik 2017

plusy: Profesjonalizm.Ładna biżuteria.Przystępne ceny.Estetyka.

minusy: BRAK wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Legance.pl opinia nr 424366 z 22.11.2017

skusiło mnie piękne wzornictwo, rodowanie oraz przystępne ceny

zakupy: naszyjniki; listopad 2017

plusy: szybka obsługa, wszystko zgodne z opisem

minusy: nie znalazlam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ja rekomenduje Legance.pl opinia nr 424350 z 22.11.2017

wszystko ok

zakupy: medalik; listopad 2017

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Legance.pl opinia nr 424330 z 22.11.2017

Szczerze polecam :-)

zakupy: Kolczyki złote nausznice; listopad 2017

plusy: Szybka wysyłka.

minusy: Nie mam nic do zarzucenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 424122 z 18.11.2017

Biżuteria bardziej dobrej jakości i w bardzo korzystnej cenie. Napewno będę jeszcze korzystać z tego sklepu. Polecam.

zakupy: Kolczyki; listopad 2017

plusy: Konkurencyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tyranos rekomenduje Legance.pl opinia nr 421870 z 16.10.2017

Idealne ceny, zakup godny polecenia. towar zgodny z opisem

zakupy: łańcuszek oraz zawieszka; październik 2017

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna P rekomenduje Legance.pl opinia nr 421034 z 03.10.2017

Wybrałam ten sklep, ze względu na ładne wzory i przystępne ceny.

zakupy: Srebrne kolczyki motylki.; wrzesień 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 420982 z 03.10.2017

Wybrałam zakupy w sklepie Legance, gdyż oferował wybrana przeze mnie biżuterię w korzystniejsze niż w innych sklepach cenie i nie zawiodłam się. Zakupiona bransoletka spełniła moje oczekiwania, a dodatkowo zaoszcze działam całkiem spora sumę ;)

zakupy: Bransoletka z pereł; wrzesień 2017

plusy: Atrakcyjne ceny, b dobry, blyskawiczna wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

camila rekomenduje Legance.pl opinia nr 420978 z 03.10.2017

Wybrałam ten sklep, bo spodobały mi się kolczyki, które były w bardzo atrakcyjnej cenie. A potem to już poleciało ;) Obecnie odebrałam łańcuszek i na pewno jeszcze tu wrócę! :) Co do Sprzedawcy, to zdecydowanie Super Sprzedawca! Miły, elastyczny, otwarty na sugestie klienta. Towar ładnie zapakowany, od razu może iść na prezent - w niezmienionej formie. I mega szybka realizacja! W sam raz na zakupy w ostatniej chwili ;) Fajnie, że można spotkać jeszcze takich Sprzedawców i zrobić u nich zakupy - z przyjemnością i z przyjemności ;) A na nazwisko mają Złotkowscy :) No czyż można trafić lepiej?? ;P Oczywiście POLECAM! :)

zakupy: kolczyki, łańcuszek; wrzesień 2017

plusy: elastyczność, markowe produkty w atrakcyjnych cenach

minusy: brak! ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 420966 z 03.10.2017

Sklep wybrany z przypadku, ale był to strzał w "10" ; bardzo jestem zadowolona - dużo ciekawych wyrobów , w dobrej cenie, błyskawiczna realizacja, towar zapakowany bardzo elegancko

zakupy: zawieszka konczynka z łańcuszkiem; wrzesień 2017

plusy: dobre ceny; bardzo szybka realizacja

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna P. rekomenduje Legance.pl opinia nr 420962 z 03.10.2017

Kocham ten sklep! ;D i kocham VERONĘ :) obsługa profesjonalna na najwyższym poziomie, zakupy zawsze realizowane w ekspresowym tempie, biżuteria dobrze zabezpieczona i pięknie zapakowana. Gorąco polecam :)

zakupy: złoty naszyjnik Lea; wrzesień 2017

plusy: profesjonalizm, szybkość, rzetelność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Legance.pl opinia nr 418602 z 22.08.2017

Szeroki asortyment, dogodne ceny i możliwość odbioru osobistego.

zakupy: Pierścionek; sierpień 2017

plusy: Dobre ceny i duży wybór.

minusy: Nic.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Legance.pl opinia nr 418486 z 21.08.2017

polecam jak najbardziej, tanio i szybko.. i przepiękne rzeczy :P

zakupy: pierścionek; sierpień 2017

plusy: niskie ceny produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 418386 z 19.08.2017

Bardzo fajny wybór złotej biżuterii i konkurencyjne ceny.

zakupy: Złoty pierścionek; sierpień 2017

plusy: Niskia cena,szybka i elegancko zapakowana wysyłka.

minusy: Wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 418310 z 18.08.2017

Sklep ma niespotykane i oryginalne wzory biżuterii. Przemiła obsługa, cierpliwa dbająca o dobro klienta.

zakupy: Złota zawieszka .; sierpień 2017

plusy: Wysoka jakość towaru, doskonały kontakt/

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mrg rekomenduje Legance.pl opinia nr 418298 z 18.08.2017

Poszukiwałam konkretnej biżuterii. Duży wybór w sklepie Legance pozwolił mi z łatwością odnaleźć to, czego poszukiwałam.

zakupy: łańcuszek z listkiem; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER