Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 406
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 408 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bożena rekomenduje Legance.pl opinia nr 455530 z 03.11.2019

Polecam ten sklep! Bardzo dobre rzeczy i ceny. Bardzo dobra jakość biżuterii :)

zakupy: Kolczyki; sierpień 2019

plusy: Bardzo dobre rzeczy i ceny ibardzo dobra jakośćbiżuterii

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

k2 rekomenduje Legance.pl opinia nr 455490 z 30.10.2019

Zdecydowanie POLECAM sklep i przepiękną biżuterię :)

zakupy: wisiorek; październik 2019

plusy: doskonała obsługa , ekspresowa wysyłka,

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 455486 z 30.10.2019

Kupuję w tym sklepie od wielu lat, biżuteria jest zawsze zgodna z opisem, Pani Bożenka niezmiennie życzliwa, z wielka dbałością o klienta, szczerze doradzi, ale decyzja zawsze należy do klienta.

zakupy: łańcuszek, kolczyki, bransoletka; październik 2019

plusy: Interesujące wzory , przystępna cena.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje Legance.pl opinia nr 455478 z 30.10.2019

biżuteria dobrej jakości , bardzo ładnie wykonana , a co najważniejsze ceny nie wygórowane

zakupy: bransoletki i kolczyki; październik 2019

plusy: towar dobrze zaprezentowany i zgodny z opisem

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Legance.pl opinia nr 455450 z 30.10.2019

Znalazłem sklep w wyszukiwarce.

zakupy: Kolczyki, zawieszka; październik 2019

plusy: Szybka dostawa i dobry katakt

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Legance.pl opinia nr 455446 z 30.10.2019

POLECAM wszystkim zakupy w tym sklepie,jestem bardzo zadowolona z zakupionej biżuterii spełniła moje oczekiwania.Bardzo dobry i szybki kontakt ,wysyłka towaru ekspresowa.Dziękuję i pozdrawiam.

zakupy: Bransoletka i kolczyki; październik 2019

plusy: Dobre ceny,szybkość realizacji zamówień,dobry kontakt.

minusy: Nie znalazłam żadnych wad sklepu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robertk27 rekomenduje Legance.pl opinia nr 455442 z 30.10.2019

Ciekawe wzory w przyzwoitych cenach, ponadto dodatkowy rabat dla stałych klientów, przesyłki realizowane niemal błyskawicznie. Gorąco polecam sklep LEGANCE.

zakupy: Łańcuszek+ zawieszka z cyrkonią; październik 2019

plusy: ceny, rabaty, czas realizacji

minusy: dla mnie nie ma uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 455418 z 30.10.2019

Wspaniała obsługa, szybka przesyłka, ciekawa biżuteria, atrakcyjne ceny.

zakupy: Srebrny komplet perła z cyrkoniami; październik 2019

plusy: produkty, ceny, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 454994 z 08.10.2019

Bardzo dobra obsługa kupującego, bezpłatna przesyłka, piękna biżuteria.

zakupy: Srebrny naszyjnik z kulkami; sierpień 2019

plusy: Obsługa klienta, bezpłatna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 454990 z 08.10.2019

Bardzo dobra obsługa kupującego, bezpłatna przesyłka, piękna biżuteria.

zakupy: Pierścionek obrączka z cyrkoniami; sierpień 2019

plusy: Obsługa klienta, bezpłatna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Legance.pl opinia nr 454670 z 23.09.2019

Biżuteria w bardzo dobrej cenie. Przesyłka bez zarzutów i szybko dostarczona.

zakupy: Złoty pierścionek z szafirami; wrzesień 2019

plusy: Szybka dostawa i konkurencyjne ceny

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Legance.pl opinia nr 454650 z 22.09.2019

Wybrałam sklep Legance, ponieważ znalazłam tu biżuterię jakiej szukałam. Błyskawiczna realizacja zamówienia . Sklep spełnił moje oczekiwania,polecam

zakupy: Kolczyki złote; sierpień 2019

plusy: szybkość realizacji zamówienia, rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 454514 z 13.09.2019

Duży wybór biżuterii w konkurencyjnych cenach, szybka wysyłka i ładne opakowanie.

zakupy: zawieszka, kolczyki; sierpień 2019

plusy: wybór i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 454510 z 13.09.2019

Duży wybór biżuterii w konkurencyjnych cenach, szybka wysyłka i ładne opakowanie.

zakupy: zawieszka, kolczyki; sierpień 2019

plusy: wybór i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Legance.pl opinia nr 454486 z 13.09.2019

Polecam !!! Super kontakt i obsługa, ekspresowa wysyłka. Maja super biżuterię, zdjęcia odzwierciedlają produkt. Naprawdę Sprzedawca godny polecenia.

zakupy: Pierścionek; wrzesień 2019

plusy: Wszystko doskonalw; jakosc&obsluga&termin🙂

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Legance.pl opinia nr 454474 z 13.09.2019

Bardzo często dokonuję zakupów w sklepie LEGANCE, ponieważ mają bardzo duży wybór pięknej biżuterii.

zakupy: Komplet Lucia błękitne cyrkonie; wrzesień 2019

plusy: przyjemność dokonywania zakupów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Legance.pl opinia nr 450886 z 04.04.2019

Sklep oferuje piękne wyroby w rozsądnej cenie. Super kontakt, profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka. Zakupiony wyrób spełnił całkowicie moje oczekiwania.

zakupy: Pierścionek srebrny z perłą i markazytami; kwiecień 2019

plusy: Profesjonalna obsługa i błyskawiczna wysyłka towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 431390 z 14.03.2018

Fantastyczna obsługa, bardzo dobrej jakości biżuteria w konkurencyjnych cenach, szybka przesylka. Gorąco polecam!

zakupy: Biżuteria złota i srebrna; luty 2018

plusy: Wszystko

minusy: Zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katka rekomenduje Legance.pl opinia nr 431330 z 13.03.2018

Wszystko sprawnie. Duży asortyment i jest w czym wybierać :-) Serdecznie polecam

zakupy: kolczyki; marzec 2018

plusy: szeroki wybór i baaardzo atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

_ rekomenduje Legance.pl opinia nr 430678 z 02.03.2018

Polecam.

zakupy: bransoletka; luty 2018

plusy: szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER