Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 392 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 431390 z 14.03.2018

Fantastyczna obsługa, bardzo dobrej jakości biżuteria w konkurencyjnych cenach, szybka przesylka. Gorąco polecam!

zakupy: Biżuteria złota i srebrna; luty 2018

plusy: Wszystko

minusy: Zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katka rekomenduje Legance.pl opinia nr 431330 z 13.03.2018

Wszystko sprawnie. Duży asortyment i jest w czym wybierać :-) Serdecznie polecam

zakupy: kolczyki; marzec 2018

plusy: szeroki wybór i baaardzo atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Legance.pl opinia nr 430818 z 05.03.2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupu nie ukrywam, że rabaty mogłyby być nieco większe mając na uwadze dużą kwotę za którą dokonuje się zakupu.

zakupy: Złoty naszyjnik; marzec 2018

plusy: Rzetelność

minusy: niski rabat na kolejne zakupy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

_ rekomenduje Legance.pl opinia nr 430678 z 02.03.2018

Polecam.

zakupy: bransoletka; luty 2018

plusy: szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Legance.pl opinia nr 430650 z 02.03.2018

Sklep godny polecenia każdemu kto chce zakupić piękną biżuterię

zakupy: komplet ze srebra ROMA VERONA z niebieskimi cyrkoniami; luty 2018

plusy: rzetelność fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiolaz rekomenduje Legance.pl opinia nr 430638 z 02.03.2018

Ładny produkt, szybka obsługa

zakupy: Kolczyki złote kółka; marzec 2018

plusy: Błyskawiczna obsługa

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Legance.pl opinia nr 426766 z 30.12.2017

Ładna biżuteria w przystępnej cenie

zakupy: naszyjnik, kolczyki, bransoletka; grudzień 2017

plusy: spora oferta, godna polecenia

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Legance.pl opinia nr 426738 z 29.12.2017

Kupuję w sklepie Legance trzeci raz i za kazdym razem jestem zadowolona z zakupu.

zakupy: kolczyki; grudzień 2017

plusy: slownosc i rzetelnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elmario rekomenduje Legance.pl opinia nr 426654 z 28.12.2017

Pozytywne doświadczenia z poprzedniego zakupu, bardzo dobra komunikacja ze sprzedawcą, ciekawe wzory i najważniejsze bardzo szybka wysyłka

zakupy: Złote kolczyki; grudzień 2017

plusy: Indywidualny kontakt i szybkość wysyłki , rabaty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

b.bella rekomenduje Legance.pl opinia nr 426618 z 28.12.2017

Rozsądna proporcja jakości do ceny. Klasyczny , elegancki produkt. Dokładny opis towaru.

zakupy: pierścionek; grudzień 2017

plusy: jakość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 426610 z 28.12.2017

Profesjonalna obsługa. Informowanie klienta o poszczególnych etapach realizacji zamówienia. Dodatkowo otrzymałam ładne opakowanie prezentowe.

zakupy: Naszyjnik; grudzień 2017

plusy: Rzetelność, szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

STEFAN rekomenduje Legance.pl opinia nr 426554 z 28.12.2017

Sklep kolejny raz spełnił moje oczekiwania.

zakupy: ZLOTY ŁAŃCUCH; grudzień 2017

plusy: Dobre ceny

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Legance.pl opinia nr 426534 z 28.12.2017

Posiadał w swojej ofercie to co mnie interesowalo.

zakupy: kolczyki; grudzień 2017

plusy: szybko i bezproblemowo

minusy: zastalem przesylke w skrzynce na listy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 426526 z 28.12.2017

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Bezproblemowa transakcja, przemiły kontakt telefoniczny, bardzo szybka wysyłka. Jestem pewna, że kolejnych zakupów biżuterii również dokonam u tego sprzedawcy. Bardzo polecam.

zakupy: Łańcuszek z krzyżykiem; grudzień 2017

plusy: rzetelność, szacunek do klienta

minusy: nie ma minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Legance.pl opinia nr 426522 z 28.12.2017

Jestem stałą klientką sklepu, co oznacza, że stale do niego wracam. Jestem z niego bardzo zadowolona

zakupy: biżuteria; grudzień 2017

plusy: Rzetelność, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Berta rekomenduje Legance.pl opinia nr 424414 z 22.11.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania, zakupy robione w nim po raz kolejny z takim samym zadowoleniem. Opis przedmiotów zgodny z wyglądem rzeczywistym, szybka wysyłka.Polecam

zakupy: Naszyjnik; listopad 2017

plusy: Dobra strona internetowa, rzetelny opis, dobre ceny

minusy: Trochę mały asortyment.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje Legance.pl opinia nr 424394 z 22.11.2017

Towar zgodny z opisem , oryginalny , miła obsługa, szybka realizacja przesyłki Polecam zakupy w tym sklepie są dla konsumenta czystą przyjemnością.

zakupy: Złote kolczyki o śr. 4 cm; listopad 2017

plusy: Korzystne ceny, dobra ekspozycja produktów

minusy: Za mała ilość produktów ze złota

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje Legance.pl opinia nr 424378 z 22.11.2017

Bardzo mila i rzetelna obsluga. Świetne ceny a przede wszystkim bardzo ładna i gustowna biżuteria. Polecam w 100%

zakupy: Łańcuszek i bransoletka; listopad 2017

plusy: szybka odpowiedź na maila+ błyskawiczna wysyłka towaru

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna P rekomenduje Legance.pl opinia nr 421034 z 03.10.2017

Wybrałam ten sklep, ze względu na ładne wzory i przystępne ceny.

zakupy: Srebrne kolczyki motylki.; wrzesień 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 420982 z 03.10.2017

Wybrałam zakupy w sklepie Legance, gdyż oferował wybrana przeze mnie biżuterię w korzystniejsze niż w innych sklepach cenie i nie zawiodłam się. Zakupiona bransoletka spełniła moje oczekiwania, a dodatkowo zaoszcze działam całkiem spora sumę ;)

zakupy: Bransoletka z pereł; wrzesień 2017

plusy: Atrakcyjne ceny, b dobry, blyskawiczna wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER