Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 392
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 394 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bansheesv rekomenduje Legance.pl opinia nr 331897 z 18.02.2015

Wybrałem ten sklep ponieważ miał najniższą cenę towaru którego szukałem. Wisiorek okazał się bardzo dobrej jakości. Cena była niższa niż na stronie producenta. Wysyłka doszła błyskawicznie.

zakupy: Srebrny wisiorek; luty 2015

plusy: Cena towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Legance.pl opinia nr 331813 z 17.02.2015

Dobra cena, super kontakt, towar zgodny z opisem, polecam

zakupy: złoty pierścionek; luty 2015

plusy: prawdomówność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Legance.pl opinia nr 331549 z 15.02.2015

względu na bogatą ofertę i konkurencyjne ceny biżuterii.

zakupy: kolczyki, łańcuszek, branzoletka; luty 2015

plusy: Brak problemów z reklamacją. Biżuteria naprawdę piękna!

minusy: Można powiedzieć, że brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Legance.pl opinia nr 331545 z 15.02.2015

Ze względu na bogatą ofertę i ceny biżuterii.

zakupy: Kolczyki, zawieszki, pierścionki; styczeń 2015

plusy: Cena i szczegółowy opis biżuterii.

minusy: Jest to sklep internetowy, wiec nie można zobaczyć prod.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robert.k27 rekomenduje Legance.pl opinia nr 331385 z 13.02.2015

Solidna i fachowa obsługa, bogaty asortyment, konkurencyjne ceny.

zakupy: biżuteria; styczeń 2015

plusy: ceny, bogaty asortyment, czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ruda rekomenduje Legance.pl opinia nr 331341 z 13.02.2015

Odpowiedni towar,przystępna cena. Spełnił oczekiwania

zakupy: kolczyki i łańcuszek; styczeń 2015

plusy: dobra strona internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje Legance.pl opinia nr 331329 z 13.02.2015

polecam tego sprzedawcę ponieważ traktują swojego klienta niemalże po królewsku miła obsługa szybka dostawa i bezproblemowy kontakt ze sprzedającym

zakupy: Pierścionek; styczeń 2015

plusy: miła obsługa, rzetelny sprzedawca, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izaczek2002 rekomenduje Legance.pl opinia nr 331213 z 12.02.2015

Z zakupów w sklepie Legance.pl pierwszy raz korzystałam w grudniu 2014r., gdzie kupowałam komplet biżuterii Yes na prezent świąteczny. Biżuteria okazała się bardzo elegancka i wysokiej jakości, dlatego dokonałam w sklepie kolejnych zakupów. W styczniu 2015r. kupiłam komplet biżuterii oraz łańcuszek dla siebie. Po raz kolejny się nie zawiodłam oraz otrzymałam dodatkowy rabat na zakupy. Przesyłki realizowane są błyskawicznie, a biżuteria wysyłana jest w eleganckim opakowaniu. Dokonywałam również reklamacji kolczyków i również w tym przypadku obsługa wykazała się wielkim profesjonalizmem. Z uzyskaniem pozytywnej reklamacji nie było żadnego problemu. Cały proces, tj. odesłanie, reklamacja, otrzymanie nowych kolczyków, odbył się błyskawicznie, nie przekroczył nawet jednego tygodnia. Polecam wszystkim sklep LEGANCE.pl ze względu na wysoką jakość obsługi oraz piękną biżuterię. Osobiście na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu. Idealny sprzedawca, polecam każdemu i pozdrawiam!

zakupy: komplet biżuterii Yes, łańcuszek żmijka; styczeń 2015

plusy: jakość biżuterii, szybkość transakcji, profesjonazizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Legance.pl opinia nr 331173 z 12.02.2015

to moje kolejne zakupy - solidna firma, bardzo dobry kontakt ze sprzedawca w przypadku pytań - towar zgodny z zamówieniem, przesyłka bardzo szybka i bez opłat - polecam, na pewno powrócę na zakupy do tego sklepu

zakupy: kolczyk; luty 2015

plusy: szybkość transakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiolka rekomenduje Legance.pl opinia nr 331169 z 12.02.2015

Zakupy w tym sklepie przebiegły idealnie!!!!!! Ekspresowa wysyłka towaru, biżuteria przepiękna i równie piękne opakowanie. Polecam serdecznie.

zakupy: łańcuszek złoty; luty 2015

plusy: Szybkość, pełna informacja o wysyłce

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Legance.pl opinia nr 331141 z 12.02.2015

Piękna biżuteria, szybka wysyłka, profesjonalny Sprzedawca ! RZETELNA FIRMA, POLECAM

zakupy: kolczyki srebrne z cyrkoniami; luty 2015

plusy: piękna biżuteria, świetny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Legance.pl opinia nr 331137 z 12.02.2015

Sklep posiadał w asortymencie tą rzecz, o którą mi chodziło. Nawiązałem kontakt telefoniczny z sklepem, obsługa była bardzo miła i fachowa, każdemu z czystym sercem mogę polecić ten sklep.

zakupy: Medalik z Matka Bożą + łańcuszek; styczeń 2015

plusy: Asortyment

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GagataZet rekomenduje Legance.pl opinia nr 331133 z 12.02.2015

Z przyjemnością wracam na zakupy w tym sklepie z uwagi na doskonałe i profesjonalne podejście do klienta. W Legance aż chce się kupować! Polecam z przyjemnością ten sklep - to prawdziwa perła:-)

zakupy: Złoty, drobny łańcuszek singapur próby 58; luty 2015

plusy: Doskonała obsługa, szybka realizacja, świetny towar

minusy: Absolutnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GagataZet rekomenduje Legance.pl opinia nr 331129 z 12.02.2015

Z przyjemnością wracam na zakupy w tym sklepie z uwagi na doskonałe i profesjonalne podejście do klienta. W Legance aż chce się kupować! Polecam z przyjemnością ten sklep - to prawdziwa perła:-)

zakupy: Złoty, drobny łańcuszek singapur próby 58; luty 2015

plusy: Doskonała obsługa, szybka realizacja, świetny towar

minusy: Absolutnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GagataZet rekomenduje Legance.pl opinia nr 331125 z 12.02.2015

Kupowałam w Legance nie po raz pierwszy i z pewnością nie ostatni.Doskonała i profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie, szybka przesyłka i bardzo dobre ceny czynią ten sklep jednym z lepszych w sieci:-) Zakupione kolczyki delikatne i subtelne bardzo piękne-z klasą:-)Polecam serdecznie i z przekonaniem

zakupy: złote kolczyki z szafirami VERONA; luty 2015

plusy: świetne ceny, doskonały kontakt, szybka przesyłka:-)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

markazytka rekomenduje Legance.pl opinia nr 327909 z 18.01.2015

wybrałam przez przypadek tak, spełnił moje oczekiwania

zakupy: zestaw biżuteri, kolczyki, broszka; styczeń 2015

plusy: oferta, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Legance.pl opinia nr 326813 z 10.01.2015

Odpowiedni asortyment i optymalna cena= prosty wybór. Oczekiwania spełnione, przesyłka ekspresowa. Polecam.

zakupy: biżuteria; grudzień 2014

plusy: szybko i bezproblemowo

minusy: minusów nie odnotowano

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jopie rekomenduje Legance.pl opinia nr 326777 z 10.01.2015

Sklep znalazlam przypadkiem w internecie, ale od kiedy sie to zdarzylo, wielokrotnie dokonywalam zakupow w tym sklepie. Zawsze transakcja jest realizowana szybko i bez zarzutu. Towar swietnie zapakowany, zgodny z opisem. Warto tu kupowac. Sklep oferuje produkty takie, jak jubiler Yes, ale w atrakcyjniejszych cenach. Tak wiec z czystym sumieniem go polecam.

zakupy: kolczyki z cyrkoniami; grudzień 2014

plusy: szybki, tani, profesjonalny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Legance.pl opinia nr 326773 z 10.01.2015

Przejrzysta strona internetowa, przystępne ceny.

zakupy: Naszyjnik; styczeń 2015

plusy: Wszystko

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Legance.pl opinia nr 326669 z 09.01.2015

Atrakcyjne ceny, piękna biżuteria, szybka wysyłka towaru. Wielki pozytyw. Polecam.

zakupy: kolczyki, naszyjnik i bransoletka; styczeń 2015

plusy: jakość wykonania bizuterii i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER