Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 395
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 397 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

aga rekomenduje Legance.pl opinia nr 424366 z 22.11.2017

skusiło mnie piękne wzornictwo, rodowanie oraz przystępne ceny

zakupy: naszyjniki; listopad 2017

plusy: szybka obsługa, wszystko zgodne z opisem

minusy: nie znalazlam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ja rekomenduje Legance.pl opinia nr 424350 z 22.11.2017

wszystko ok

zakupy: medalik; listopad 2017

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Legance.pl opinia nr 424330 z 22.11.2017

Szczerze polecam :-)

zakupy: Kolczyki złote nausznice; listopad 2017

plusy: Szybka wysyłka.

minusy: Nie mam nic do zarzucenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna P rekomenduje Legance.pl opinia nr 421034 z 03.10.2017

Wybrałam ten sklep, ze względu na ładne wzory i przystępne ceny.

zakupy: Srebrne kolczyki motylki.; wrzesień 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 420982 z 03.10.2017

Wybrałam zakupy w sklepie Legance, gdyż oferował wybrana przeze mnie biżuterię w korzystniejsze niż w innych sklepach cenie i nie zawiodłam się. Zakupiona bransoletka spełniła moje oczekiwania, a dodatkowo zaoszcze działam całkiem spora sumę ;)

zakupy: Bransoletka z pereł; wrzesień 2017

plusy: Atrakcyjne ceny, b dobry, blyskawiczna wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

camila rekomenduje Legance.pl opinia nr 420978 z 03.10.2017

Wybrałam ten sklep, bo spodobały mi się kolczyki, które były w bardzo atrakcyjnej cenie. A potem to już poleciało ;) Obecnie odebrałam łańcuszek i na pewno jeszcze tu wrócę! :) Co do Sprzedawcy, to zdecydowanie Super Sprzedawca! Miły, elastyczny, otwarty na sugestie klienta. Towar ładnie zapakowany, od razu może iść na prezent - w niezmienionej formie. I mega szybka realizacja! W sam raz na zakupy w ostatniej chwili ;) Fajnie, że można spotkać jeszcze takich Sprzedawców i zrobić u nich zakupy - z przyjemnością i z przyjemności ;) A na nazwisko mają Złotkowscy :) No czyż można trafić lepiej?? ;P Oczywiście POLECAM! :)

zakupy: kolczyki, łańcuszek; wrzesień 2017

plusy: elastyczność, markowe produkty w atrakcyjnych cenach

minusy: brak! ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna P. rekomenduje Legance.pl opinia nr 420962 z 03.10.2017

Kocham ten sklep! ;D i kocham VERONĘ :) obsługa profesjonalna na najwyższym poziomie, zakupy zawsze realizowane w ekspresowym tempie, biżuteria dobrze zabezpieczona i pięknie zapakowana. Gorąco polecam :)

zakupy: złoty naszyjnik Lea; wrzesień 2017

plusy: profesjonalizm, szybkość, rzetelność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Legance.pl opinia nr 418602 z 22.08.2017

Szeroki asortyment, dogodne ceny i możliwość odbioru osobistego.

zakupy: Pierścionek; sierpień 2017

plusy: Dobre ceny i duży wybór.

minusy: Nic.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Legance.pl opinia nr 418486 z 21.08.2017

polecam jak najbardziej, tanio i szybko.. i przepiękne rzeczy :P

zakupy: pierścionek; sierpień 2017

plusy: niskie ceny produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 418386 z 19.08.2017

Bardzo fajny wybór złotej biżuterii i konkurencyjne ceny.

zakupy: Złoty pierścionek; sierpień 2017

plusy: Niskia cena,szybka i elegancko zapakowana wysyłka.

minusy: Wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 418310 z 18.08.2017

Sklep ma niespotykane i oryginalne wzory biżuterii. Przemiła obsługa, cierpliwa dbająca o dobro klienta.

zakupy: Złota zawieszka .; sierpień 2017

plusy: Wysoka jakość towaru, doskonały kontakt/

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mrg rekomenduje Legance.pl opinia nr 418298 z 18.08.2017

Poszukiwałam konkretnej biżuterii. Duży wybór w sklepie Legance pozwolił mi z łatwością odnaleźć to, czego poszukiwałam.

zakupy: łańcuszek z listkiem; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 414158 z 10.06.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ, produkty oferowane bardzo mi się podobały, ale także ze względu na cenę. Produkty wysokiej jakości i w niskiej cenie w porównaniu z innymi sklepami. Miła obsługa i szybka wysyłka.

zakupy: Dwa łancuszki srebrne i złote kolczyki.; maj 2017

plusy: Miła obsługa,towar najlepszej jakości

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 413898 z 07.06.2017

Dobra cena i, szybka wysyłka i dostępność produktu.

zakupy: Zawieszka Verona; czerwiec 2017

plusy: Świetny kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 413834 z 07.06.2017

Znalazłam tu to czego szukałam,towar zgodny z opisem,super realizacja,ładne opakowania.polecam

zakupy: Kolczyki złote i srebrne; czerwiec 2017

plusy: Szybkość działania

minusy: Nie ma mnie uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 413822 z 07.06.2017

Jako jedyny oferował poszukiwany przeze mnie towar. Tak, spełnil moje oczekiwania.

zakupy: Bransoletka; maj 2017

plusy: Rzetelna i profesjonalna obsluga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Legance.pl opinia nr 413802 z 07.06.2017

Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania, bardzo miły kontakt, a kolczyki piękne.

zakupy: Kolczyki; maj 2017

plusy: Miły kontakt, szybka wysyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Legance.pl opinia nr 413798 z 07.06.2017

Zakupy w sklepie Legance.pl robie juz od kilku lat. Zawsze transakcje przebiegaja wzorowo. Nie :-) jest tez fakt ze towar jest w najlepszych cenach .Poza tym bardzo sympatyczny i rzeczowy kontakt z e Sprzedajaca. Polecam bez zawahania

zakupy: zlote kolczyki z szafirami; maj 2017

plusy: idealna transakcja pod kazdym względem

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zb rekomenduje Legance.pl opinia nr 410870 z 28.04.2017

podobał mi się przedmiot zakupu

zakupy: wisiorek złoty; kwiecień 2017

plusy: dbałość o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje Legance.pl opinia nr 410814 z 27.04.2017

Wybrałam ten sklep z powodu dużego wyboru złotej biżuterii i ciekawych wzorów oraz dlatego że poszukuje sklepu z dobrą i w dobrej cenie biżuterią, ten sklep spełnił moje oczekiwania i planuje kolejny zakup w tym sklepie, oby tak dalej polecam. Do wysyłki również nie mam żadnych zastrzeżeń.

zakupy: Złoty naszyjnik; kwiecień 2017

plusy: Jakość biżuterii i szybkość transakcji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER