Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 395
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 397 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Katarzyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 100657 z 21.02.2012

Szybka i bardzo miła obsługa.Polecam!

zakupy: łańcuszek; luty 2012

plusy: szybka realizacja zamówionego towaru.

minusy: Bez wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ai rekomenduje Legance.pl opinia nr 100649 z 21.02.2012

Wybrałem ten sklep przypadkowo. Z obsługi i realizacji zakupu jestem zadowolony. Zamówienie było złożone 14 lutego rano - Pani ze sklepu z własnej incjatywy zadzwoniła i kombinowała jak dostarczyć zamówienie tego samego dnia...

zakupy: drobna bizuteria; luty 2012

plusy: indywidualne podejście do zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikołaj rekomenduje Legance.pl opinia nr 100521 z 21.02.2012

Wybrałem ten sklep ponieważ bardzo zainteresował mnie towar który on oferuje :). Sklep spełnił moje oczekiwania.Przesyłka bardzo szybka i zgodnie z opisem. :)

zakupy: Łańcuszek; luty 2012

plusy: Piękna biżuteria,niskie ceny,kontakt z klientem.

minusy: Nie mam zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Claudia rekomenduje Legance.pl opinia nr 95349 z 04.02.2012

Polecam,mila obsługa szybka wysylka, cudowne produkty.

zakupy: Sliczne; luty 2012

plusy: Doskonala biżuteris,szybkość dostawy

minusy: Nie mam zazrzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janina rekomenduje Legance.pl opinia nr 95205 z 03.02.2012

Podoba mi się strona sklepu bo jest dobrze opracowana, przejrzysta a opisy i zdjęcia biżuterii bardzo dokładne. Do tego miły kontakt ze sprzedawcą , szybkie wysyłki, doskonale i bezpiecznie opakowany towar, korzystne ceny, rabaty, brak opłat za przesyłkę . Jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno powrócę do sklepu.

zakupy: łańsuszek i pierścionek; styczeń 2012

plusy: obsługa, ceny, szybkie dostawy, oferty.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Legance.pl opinia nr 94857 z 02.02.2012

Sklep z pewnością godny polecenia. Przejrzysta, estetyczna strona internetowa, profesjonalna obsługa klienta, błyskawiczna przesyłka. Biżuteria zgodna z opisem, bezpieczne opakowanie, korzystne ceny, rabat, brak opłaty za przesyłkę.

zakupy: srebrna biżuteria; styczeń 2012

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Legance.pl opinia nr 94784 z 01.02.2012

Jestem bardzo zadowolona z transakcji dokonanych w sklepie LEGANCE. Tylko ten sklep zaoferował długi srebrny łańcuszek w cenie na jaką mogłam sobie pozwolić. Niewątpliwym plusem była darmowa przesyłka, która ostatecznie jeszcze bardziej przyczyniła się do oszczędności. Wysyłka była ekspresowa, więc szybko przekonałam się że dokonałam dobrego zakupu.

zakupy: Srebrny łańcuszek splot typu rolo; luty 2012

plusy: cena produktów, bogata oferta sklepu, kontakt z klientem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kadim0302 rekomenduje Legance.pl opinia nr 94776 z 01.02.2012

Wybrałam ten sklep, ponieważ skusiła mnie cena za wybrany komplet. Nie żałuję. Zostałam mile zaskoczona, bo komplecik okazał sie jeszcze bardziej ładniejszy niż na fotce. Po miesiącu dokonałam jeszcze jednego zakupu - na prezent. Macie fantastyczne biżuterie. CUDA!!! Dziekuję i pozdrawiam. kadim0302

zakupy: Srebrny komplet perełki i cyrkonie; grudzień 2011

plusy: bardzo dobry kontakt mailowy, wysyłka błyskawiczna

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 94771 z 01.02.2012

Do sklepu przyciągnęły mnie przystępne ceny i jakość przedstawianej biżuterii (z biżuterią marki Verona spotkalam się już wcześniej).Tym razem zostałam jeszcze dodoatkowo "zaskoczona"przemiłym kontaktem i obsługą. Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę o której byłam informowana na bierząco. Oczywiście biżuteria przepiękna (nie trzeba wspominać że jeszcze lepiej prezentująca się na żywo), spełniła moje oczekiwania. Trzeba też dodać, że strona internetowa jest bardzo efektowna,jest na pewno w stanie zainteresować przedstawionymi przedmiotami, dokładne fotografie przedstawiają możliwie najwierniej towar. Dziękuję za miłą obsługę, napewno będę korzystała jeszcze niejednokrotnie z możliwości zakupów w Państwa firmie (stronę sklepu zapisałam sobie w "Ulubionych").Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam.

zakupy: kamea z onyksem, zawieszka onyks i diamen; styczeń 2012

plusy: umiarkowane ceny, wysoka jakość, wierne przedstawienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Legance.pl opinia nr 94663 z 30.01.2012

Sklep wybrałam, ponieważ spodobała mi się strona: estetyczna i prosta w "obsłudze" .Byłam mile zaskoczona błyskawiczną przesyłką, pięknie zapakowanym towarem i jakością zamawianych rzeczy- wszystko zgodne z opisem dotarło do mnie w stanie idealnym. Do tego cena za markową biżuterię jest niższa niż w innych sklepach internetowych. Z czystym sumieniem polecam ten sklep. Kupujący jest informowany e-mailowo o wszystkim, co się dzieje z zakupionym przez niego towarem. Obsługa przemiła i profesjonalna, wie wszystko o kamieniach i biżuterii. Gorąco polecam!

zakupy: naszyjnik Magia Verona, kolczyki Magia; styczeń 2012

plusy: profesjonalizm, poważne traktowanie kupującego

minusy: nie odnotawałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 83918 z 07.09.2011

Cena kupionej przeze mnie bransoletki w legance była niższa niż cena sugerowana przez producenta. Nadto przesyłka była darmowa.

zakupy: bransoletka firmy Verona; sierpień 2011

plusy: niska cena, poinformowana mnie, gdy interesujący mnie to

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edyta rekomenduje Legance.pl opinia nr 83389 z 29.08.2011

Darmowa wysyłka, przystępne ceny, ładna biżuteria.

zakupy: bransoletka; sierpień 2011

plusy: szybka, sprawna wysyłka, kontakt z klientem,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maras238(at) rekomenduje Legance.pl opinia nr 82597 z 17.08.2011

Cieszę się ze mogłem zrobić zakupy u Państwa Złotkowskich jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji - przesyłka drugiego dnia juz była u mnie - EXPRESS - Wzorowe podejście do klienta - każdemu życzę takiego kontrahenta w interesach ! Towar zapakowany profesjonalnie - wiele kupuję przez internet i pierwszy raz spotkałem się z tak profesjonalną obsługą - udzielono mi wyczerpującej odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania - jestem zachwycony ! Polecam !

zakupy: bizuteria srebrna; sierpień 2011

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta F rekomenduje Legance.pl opinia nr 82583 z 16.08.2011

Wybrałam sklep Legance, ponieważ znalazłam tu biżuterię jakiej szukałam. Jestem w 100% zadowolona z transakcji :) biżuteria zgodna z opisem, szybka przesyłka. Zakupy w tym sklepie uważam za godne polecenia.

zakupy: złote bransoletki; sierpień 2011

plusy: towar zgodny z opisem, dobry kontakt, szybka przesyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Legance.pl opinia nr 79570 z 29.06.2011

Znalazłam w internecie potrzebne mi artykuły

zakupy: branzoletka na nogę; czerwiec 2011

plusy: Pełna kultura i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Legance.pl opinia nr 77984 z 02.06.2011

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania, szybka dostawa

zakupy: bizuteria; maj 2011

plusy: szybka wysylka, b.mila obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Legance.pl opinia nr 77446 z 24.05.2011

Ekspresowa dostawa(na dzień po dokonaniu zamówienia!) Bransoleta unikalna,dbała w wykończeniach, spełniła moje oczekiwania.

zakupy: bransoleta; maj 2011

plusy: szybki czas dostawy

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER