Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 389
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 391 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

ines rekomenduje Legance.pl opinia nr 406130 z 20.02.2017

Za każdym razem kiedy dokonuję zakupu w tym sklepie jestem pewna, że będę zadowolona. Jeszcze się nie zawiodłam. Polecam pod każdym względem.

zakupy: bransoletka złota; luty 2017

plusy: Ceny, kontakt, profesjonalizm.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 406126 z 20.02.2017

Sklep oferuje duży wybór różnego rodzaju biżuterii w atrakcyjnych cenach, a także sympatyczną, szybką obsługę.

zakupy: srebrne bransoletki; luty 2017

plusy: stały,miły kontakt, atrakacyjne ceny,duży wybór biuterii

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

barbarelka rekomenduje Legance.pl opinia nr 402978 z 11.01.2017

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, wyroby śliczne!

zakupy: kolczyki złote ze szmaragdami, koła złote; grudzień 2016

plusy: szybkość jakość

minusy: brak odbioru osobistego w Warszawie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Legance.pl opinia nr 402962 z 11.01.2017

Sklep zostal zarekomendowany przez kolezanke.

zakupy: naszyjnik; grudzień 2016

plusy: szybkosc realizacji, starannosc wykonania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Legance.pl opinia nr 402950 z 11.01.2017

Sklep ma biżuterię, która w 100% spełniła oczekiwania moje i mojej rodziny. Dodatkową zaletą jest cena, którą dzięki uprzejmości osoby obsługującej można jeszcze negocjować. Zakup biżuterii przebiega w miłej atmosferze, towar jest bezpiecznie i elegancko zapakowany. Dostawa następuje bardzo szybko. Szczerze polecam!!!

zakupy: łańcuszki, kolczyki; grudzień 2016

plusy: wiarygodny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Legance.pl opinia nr 402926 z 10.01.2017

poszukiwałem konkretnej oferty i ta była w tym sklepie

zakupy: srebrna bransoletka; styczeń 2017

plusy: szybko i zgodnie z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 402906 z 10.01.2017

Pełnowartościowy produkt, za korzystną cenę, artukuł zgodny z prezentowanym zdjęciem

zakupy: Bransoletka; styczeń 2017

plusy: Szybkość, zgodność z zamówieniem, informowanie klienta o

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Legance.pl opinia nr 400042 z 07.12.2016

Wysoka jakość sprzedawanej biżuterii, bardzo dobry kontakt ze Sprzedawcą, ekspresowa przesyłka.

zakupy: kolczyki węże; grudzień 2016

plusy: bogata oferta i wysoka jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miras7 rekomenduje Legance.pl opinia nr 400022 z 07.12.2016

wybierałem wyrób

zakupy: bransoleta; listopad 2016

plusy: Dobrej jakości wyroby w przyzwoitej cenie, realne fotki

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marlena rekomenduje Legance.pl opinia nr 399902 z 06.12.2016

Często robię w tym sklepie zakupy biżuterii,jestem bardzo zadowolona,szybka obsługa,biżuteria dobra jakościowo idarmowa przesyłka.Polecam

zakupy: komplety biżuterii, kolczyki, pierścionki; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Legance.pl opinia nr 399846 z 06.12.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania. Produkt zgodny z opisem, paczka zapakowana dobrze, wysłana w ciągu jednego dnia od zakupu. Pani kontaktująca się przez internet bardzo sympatyczna.

zakupy: zawieszka na łańcuszek w kształcie kotka; listopad 2016

plusy: szybkość. rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Legance.pl opinia nr 399830 z 06.12.2016

Rewelacyjne ceny, błyskawiczna dostawa, przepiękna i bardzo dobra jakościowo biżuteria. Na pewno wrócę jeszcze nie raz :-)

zakupy: kolczyki srebrne motylki; listopad 2016

plusy: konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 399822 z 06.12.2016

Towar który szukałam w super cenie! Super kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: srebrne kolczyki; listopad 2016

plusy: cena, kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia k rekomenduje Legance.pl opinia nr 399778 z 05.12.2016

Bizuterie, ktorej szukalam znalazlam wlasnie tutaj, szybka wysylka, swietna jakosc. Polecam w 100%

zakupy: Kolczyki; listopad 2016

plusy: SzybkA realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

batonz rekomenduje Legance.pl opinia nr 399758 z 05.12.2016

Łańcuszek super, sprzedawca bezproblemowy a poza tym szybko i sprawnie

zakupy: łańcuszek srebrny; grudzień 2016

plusy: miła i szybka obsługa

minusy: nie widziałam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna nie ma zdania o Legance.pl opinia nr 395622 z 19.10.2016

Znalazłam w internecie odpowiadający mi łańcuszek w odpowiadającej mi cenie.

zakupy: Łańcuszek; wrzesień 2016

plusy: Każdy znajdzie cos dla siebie

minusy: Za dużo towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Legance.pl opinia nr 395618 z 19.10.2016

kupiłam Tu juz drugi raz i jak zwykle zostalam obsluzona profesjonalnie. Juz szykuje sie na nastepne zakupy.

zakupy: złota bransoletka; październik 2016

plusy: jakosc towatu, przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamilla rekomenduje Legance.pl opinia nr 395614 z 19.10.2016

Piękna biżuteria, ceny niższe niż na głównej stronie Verony. Profesjonalne podejście do klienta, mail e informujące o zamówieniu i wysyłce. Polecam każdemu. Mój ulubiony sklep;)

zakupy: Złoty pierścionek (potrójny) z serduszkami; październik 2016

plusy: ceny i szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Legance.pl opinia nr 395602 z 19.10.2016

Gdyby tak wszystkie uslugi online funkcjionowały nikt by się nie zawachał kożystać z nich. Takich ludzi nam trzeba :) majstersztk, dziękuje

zakupy: kolczyli z markazytami; październik 2016

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

julka rekomenduje Legance.pl opinia nr 395598 z 19.10.2016

jakość i cena!

zakupy: bransoleta; październik 2016

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER