Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 392
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 394 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kamilla rekomenduje Legance.pl opinia nr 395614 z 19.10.2016

Piękna biżuteria, ceny niższe niż na głównej stronie Verony. Profesjonalne podejście do klienta, mail e informujące o zamówieniu i wysyłce. Polecam każdemu. Mój ulubiony sklep;)

zakupy: Złoty pierścionek (potrójny) z serduszkami; październik 2016

plusy: ceny i szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Legance.pl opinia nr 395602 z 19.10.2016

Gdyby tak wszystkie uslugi online funkcjionowały nikt by się nie zawachał kożystać z nich. Takich ludzi nam trzeba :) majstersztk, dziękuje

zakupy: kolczyli z markazytami; październik 2016

plusy: wszystko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

julka rekomenduje Legance.pl opinia nr 395598 z 19.10.2016

jakość i cena!

zakupy: bransoleta; październik 2016

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Legance.pl opinia nr 392442 z 06.09.2016

przepiekna bizuteria w dobrej cenie, bardzo szybka wysylka, polecam

zakupy: 2 bransoletki; wrzesień 2016

plusy: szybkosc wysylki, dobre ceny, przepiekna bizuteria

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martino rekomenduje Legance.pl opinia nr 392434 z 06.09.2016

Odpowiedni asortyment, niskie ceny, dobra jakość

zakupy: Kolczyki; sierpień 2016

plusy: Szybko, tanio, profesjonalnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Legance.pl opinia nr 392410 z 06.09.2016

wybrałam ten sklep z uwagi na dobrą jakość towaru oraz przystępne ceny.

zakupy: złoty naszyjnik z kończynką; sierpień 2016

plusy: jakosc towatu, przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 388158 z 10.07.2016

Bardzo dobry, szybki i miły kontakt ze sprzedającym. Sklep Legance spełnia wszystkie oczekiwania-nawet jeśli danego produktu nie ma na daną chwilę sprzedający stara się go pozyskać zawsze zgodnie z zapotrzebowaniem klienta. Polecam serdecznie wszystkim kochającym biżuterię

zakupy: pierścionek, bransoletka, naszyjniki, kolczyki; lipiec 2016

plusy: dostęp do pełnego asortymentu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JUSTYNA rekomenduje Legance.pl opinia nr 388054 z 08.07.2016

Przystępne ceny biżuterii, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą - szybkie odpowiedzi na wysyłane przeze mnie maile. Podczas zakupu biżuterii przy formie płatności wystąpił jakiś nieprzewidziany błąd, ale i tą sytuację z pomocą sprzedawcy udało się bardzo szybko i pomyślnie załatwić. Serdecznie polecam sklep Legance!

zakupy: Łańcuszek z medalikiem; czerwiec 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Legance.pl opinia nr 387898 z 07.07.2016

Wybrałam ten sklep dlatego, że ma bardzo szeroką ofertę pięknej (według mnie) biżuterii. Kolejny raz poprosiłam o dodatkowy element z innego zestawu. Moja prośba została spełniona. BARDZO POLECAM MIŁĄ OBSŁUGĘ !!!!!!!!!! Wanda Kowalska

zakupy: zestaw markazyty z koralem, łańcuszek z zawieszka.; czerwiec 2016

plusy: Przyjazny dla klienta.

minusy: Nie znam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 387734 z 06.07.2016

Jak zawsze pełen profesjonalizm, piękna biżuteria,cena atrakcyjna, miła i profesjonalna obsługa. Przesyłka ekspresowa. Polecam!!!

zakupy: łańcuszek; lipiec 2016

plusy: Szybka przesyłka,miła obsługa, dobre ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lidalew rekomenduje Legance.pl opinia nr 387726 z 06.07.2016

mają w ofercie ciekawe wzory. transakcja przebiegła sprawnie, terminoqo, dobry kontakt ze sprzedawcą, polecam

zakupy: złota bransoletka; lipiec 2016

plusy: jak wyżej

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Legance.pl opinia nr 387714 z 06.07.2016

Zawsze szybkość obsługi, towar z najwyższej półki i przemiły kontakt.

zakupy: Komplet z ceramiką; lipiec 2016

plusy: szybkość wysyłki, bogaty asortyment, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AgnesGalaPena rekomenduje Legance.pl opinia nr 387706 z 06.07.2016

Wybralam ten sklep, poniewaz oferuje przystepne ceny produktow dobrej jakosci. Ponadto ma oferte dla stalych klientow, dzieki czemu mozna cos kupic odrobine taniej. Jestem zadowolona z produktow od tego sprzedawcy. Polecam!

zakupy: Zloty i srebeny pierscionek, zlota bransoletka.; maj 2016

plusy: Przystepne ceny, towar dobrej jakosci, szybka wysylka

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Legance.pl opinia nr 387702 z 06.07.2016

Zakup w tym sklepie jest przyjemnością

zakupy: naszyjnik i bransoletka z markazytami; lipiec 2016

plusy: Rzetelność, fachowość - zawsze doskonale doradzi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Legance.pl opinia nr 387682 z 06.07.2016

To nie pierwszy zakup w Legance i zawsze jest tak samo - bardzo miła obsługa, szyba wysyłka, dobrze zapakowany towar i niskie ceny. Biżuteria piękna. Kolejny raz POLECAM!!!

zakupy: kolczyki srebrne; czerwiec 2016

plusy: ceny, obsługa, asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JK rekomenduje Legance.pl opinia nr 387670 z 06.07.2016

To mój kolejny udany zakup w sklepie LEGANCE:)

zakupy: kolczyki, bransoletka; czerwiec 2016

plusy: szybka wysyłka, jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fistaszek rekomenduje Legance.pl opinia nr 381798 z 05.05.2016

Wybrałam ten sklep dlatego że można zakupić piękną biżuterię z kolekcji jakie lubię w atrakcyjnej cenie. Przesyłka dociera mega szybko, a towar zabezpieczony solidnie.

zakupy: Złote nausznice; maj 2016

plusy: Atrakcyjne ceny, terminowość oraz towar zgodny z opisem

minusy: Brak informacji kiedy będzie dany produkt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Legance.pl opinia nr 380338 z 20.04.2016

Niezawodny, przemiły Sprzedawca. Zaglądam tu systematycznie ze względu na jakość i urodę biżuterii, ceny i rabaty dla stałych klientów. Darmowa przesyłka też jest bardzo atrakcyjna.

zakupy: kolczyki; kwiecień 2016

plusy: uczciwość, niezawodność, jakość

minusy: brak jakichkolwiek wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Werka rekomenduje Legance.pl opinia nr 380286 z 19.04.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: kolczyki; marzec 2016

plusy: cena

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 380186 z 19.04.2016

Świetna jakość oferowanej biżuterii w bardzo atrakcyjnych cenach. Dodatkowym atutem jest darmowa i błyskawiczna przesyłka.

zakupy: Bransoletka srebrna; kwiecień 2016

plusy: Jakość usług i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER