Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 389
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 391 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magda rekomenduje Legance.pl opinia nr 392442 z 06.09.2016

przepiekna bizuteria w dobrej cenie, bardzo szybka wysylka, polecam

zakupy: 2 bransoletki; wrzesień 2016

plusy: szybkosc wysylki, dobre ceny, przepiekna bizuteria

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martino rekomenduje Legance.pl opinia nr 392434 z 06.09.2016

Odpowiedni asortyment, niskie ceny, dobra jakość

zakupy: Kolczyki; sierpień 2016

plusy: Szybko, tanio, profesjonalnie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Legance.pl opinia nr 392410 z 06.09.2016

wybrałam ten sklep z uwagi na dobrą jakość towaru oraz przystępne ceny.

zakupy: złoty naszyjnik z kończynką; sierpień 2016

plusy: jakosc towatu, przystępne ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 388158 z 10.07.2016

Bardzo dobry, szybki i miły kontakt ze sprzedającym. Sklep Legance spełnia wszystkie oczekiwania-nawet jeśli danego produktu nie ma na daną chwilę sprzedający stara się go pozyskać zawsze zgodnie z zapotrzebowaniem klienta. Polecam serdecznie wszystkim kochającym biżuterię

zakupy: pierścionek, bransoletka, naszyjniki, kolczyki; lipiec 2016

plusy: dostęp do pełnego asortymentu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JUSTYNA rekomenduje Legance.pl opinia nr 388054 z 08.07.2016

Przystępne ceny biżuterii, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą - szybkie odpowiedzi na wysyłane przeze mnie maile. Podczas zakupu biżuterii przy formie płatności wystąpił jakiś nieprzewidziany błąd, ale i tą sytuację z pomocą sprzedawcy udało się bardzo szybko i pomyślnie załatwić. Serdecznie polecam sklep Legance!

zakupy: Łańcuszek z medalikiem; czerwiec 2016

plusy: Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Legance.pl opinia nr 387898 z 07.07.2016

Wybrałam ten sklep dlatego, że ma bardzo szeroką ofertę pięknej (według mnie) biżuterii. Kolejny raz poprosiłam o dodatkowy element z innego zestawu. Moja prośba została spełniona. BARDZO POLECAM MIŁĄ OBSŁUGĘ !!!!!!!!!! Wanda Kowalska

zakupy: zestaw markazyty z koralem, łańcuszek z zawieszka.; czerwiec 2016

plusy: Przyjazny dla klienta.

minusy: Nie znam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 387734 z 06.07.2016

Jak zawsze pełen profesjonalizm, piękna biżuteria,cena atrakcyjna, miła i profesjonalna obsługa. Przesyłka ekspresowa. Polecam!!!

zakupy: łańcuszek; lipiec 2016

plusy: Szybka przesyłka,miła obsługa, dobre ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lidalew rekomenduje Legance.pl opinia nr 387726 z 06.07.2016

mają w ofercie ciekawe wzory. transakcja przebiegła sprawnie, terminoqo, dobry kontakt ze sprzedawcą, polecam

zakupy: złota bransoletka; lipiec 2016

plusy: jak wyżej

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Legance.pl opinia nr 387714 z 06.07.2016

Zawsze szybkość obsługi, towar z najwyższej półki i przemiły kontakt.

zakupy: Komplet z ceramiką; lipiec 2016

plusy: szybkość wysyłki, bogaty asortyment, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AgnesGalaPena rekomenduje Legance.pl opinia nr 387706 z 06.07.2016

Wybralam ten sklep, poniewaz oferuje przystepne ceny produktow dobrej jakosci. Ponadto ma oferte dla stalych klientow, dzieki czemu mozna cos kupic odrobine taniej. Jestem zadowolona z produktow od tego sprzedawcy. Polecam!

zakupy: Zloty i srebeny pierscionek, zlota bransoletka.; maj 2016

plusy: Przystepne ceny, towar dobrej jakosci, szybka wysylka

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Legance.pl opinia nr 387702 z 06.07.2016

Zakup w tym sklepie jest przyjemnością

zakupy: naszyjnik i bransoletka z markazytami; lipiec 2016

plusy: Rzetelność, fachowość - zawsze doskonale doradzi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Legance.pl opinia nr 387682 z 06.07.2016

To nie pierwszy zakup w Legance i zawsze jest tak samo - bardzo miła obsługa, szyba wysyłka, dobrze zapakowany towar i niskie ceny. Biżuteria piękna. Kolejny raz POLECAM!!!

zakupy: kolczyki srebrne; czerwiec 2016

plusy: ceny, obsługa, asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JK rekomenduje Legance.pl opinia nr 387670 z 06.07.2016

To mój kolejny udany zakup w sklepie LEGANCE:)

zakupy: kolczyki, bransoletka; czerwiec 2016

plusy: szybka wysyłka, jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fistaszek rekomenduje Legance.pl opinia nr 381798 z 05.05.2016

Wybrałam ten sklep dlatego że można zakupić piękną biżuterię z kolekcji jakie lubię w atrakcyjnej cenie. Przesyłka dociera mega szybko, a towar zabezpieczony solidnie.

zakupy: Złote nausznice; maj 2016

plusy: Atrakcyjne ceny, terminowość oraz towar zgodny z opisem

minusy: Brak informacji kiedy będzie dany produkt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Legance.pl opinia nr 380338 z 20.04.2016

Niezawodny, przemiły Sprzedawca. Zaglądam tu systematycznie ze względu na jakość i urodę biżuterii, ceny i rabaty dla stałych klientów. Darmowa przesyłka też jest bardzo atrakcyjna.

zakupy: kolczyki; kwiecień 2016

plusy: uczciwość, niezawodność, jakość

minusy: brak jakichkolwiek wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Werka rekomenduje Legance.pl opinia nr 380286 z 19.04.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: kolczyki; marzec 2016

plusy: cena

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 380186 z 19.04.2016

Świetna jakość oferowanej biżuterii w bardzo atrakcyjnych cenach. Dodatkowym atutem jest darmowa i błyskawiczna przesyłka.

zakupy: Bransoletka srebrna; kwiecień 2016

plusy: Jakość usług i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Legance.pl opinia nr 380166 z 19.04.2016

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dzięki Pani Bożenie zakupiłam piękny wisior i kolczyki.

zakupy: naszyjnik i kolczyki z labradorytem; kwiecień 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje Legance.pl opinia nr 377186 z 22.03.2016

Cudowna obsługa, wszystko zgodne z opisem. Na pewno tam wrócę

zakupy: zawieszka, pierścionek; grudzień 2015

plusy: Obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 376410 z 15.03.2016

Zakupiłam w sklepie Legance.pl komplet biżuterii srebrnej : kolczyki i zawieszka. Długo szukałam tego wzoru i dopiero w tym sklepie udało mi się go kupić za rozsądną cenę. Biżuteria jest bardzo delikatna. Wygląda lepiej niż na zdjęciu. Odwzorowanie koniczynki gotyckiej (róży damasceńskiej) jest bardzo dokładne. Komplet noszę bardzo często i zbiera komplementy. Polecam tę biżuterię ze względu na jej piękno i klasę. Przesyłka przybyła do mnie bardzo szybko i nie miałam żadnych problemów z terminem czy płatnościami. Polecam zakupy w tym sklepie. :)

zakupy: srebrny komplet nowoczesna koniczynka; luty 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: wyszukiwarka nie pokazuje wszystkich produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER