Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 392
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 394 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Teresa rekomenduje Legance.pl opinia nr 380166 z 19.04.2016

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dzięki Pani Bożenie zakupiłam piękny wisior i kolczyki.

zakupy: naszyjnik i kolczyki z labradorytem; kwiecień 2016

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje Legance.pl opinia nr 377186 z 22.03.2016

Cudowna obsługa, wszystko zgodne z opisem. Na pewno tam wrócę

zakupy: zawieszka, pierścionek; grudzień 2015

plusy: Obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 376410 z 15.03.2016

Zakupiłam w sklepie Legance.pl komplet biżuterii srebrnej : kolczyki i zawieszka. Długo szukałam tego wzoru i dopiero w tym sklepie udało mi się go kupić za rozsądną cenę. Biżuteria jest bardzo delikatna. Wygląda lepiej niż na zdjęciu. Odwzorowanie koniczynki gotyckiej (róży damasceńskiej) jest bardzo dokładne. Komplet noszę bardzo często i zbiera komplementy. Polecam tę biżuterię ze względu na jej piękno i klasę. Przesyłka przybyła do mnie bardzo szybko i nie miałam żadnych problemów z terminem czy płatnościami. Polecam zakupy w tym sklepie. :)

zakupy: srebrny komplet nowoczesna koniczynka; luty 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: wyszukiwarka nie pokazuje wszystkich produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dilin rekomenduje Legance.pl opinia nr 376118 z 11.03.2016

Atrakcyjne ceny. Tak jak najbardziej spelnil moje oczekiwania

zakupy: zlota zawieszka; luty 2016

plusy: mila obsluga, ekspresowa wysylka, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Mrowiński, rekomenduje Legance.pl opinia nr 375850 z 09.03.2016

Wybór był, co prawda dość przypadkowy (szukałem zawieszki z kotem), ale potem byłem już naprawdę oszołomiony jakością kontaktu z firmą. Nie bardzo się znam na transakcjach dokonywanych za pomocą internetu, więc wybrałem prehistoryczną formę pocztowego przekazu. Zawieszka cierpliwie czekała do potwierdzenia przekazu, potem dotarła do mnie przesyłka z oczekiwanym kotem. Starannie zapakowana, w dodatku z pudełeczkiem, w którym ten mały prezent czuje się jak u siebie w domu. Ponieważ zaś koszty przesyłki okazały się niższe od mojej wpłaty, nadwyżkę otrzymałem z powrotem. Wszystkim polecam Legance!

zakupy: mała zawieszka złotego kotka; marzec 2016

plusy: Życzliwy kontakt i szybka realizacja

minusy: nie mogę opisać "co mi się nie spodobało w sklepie&...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Legance.pl opinia nr 375654 z 08.03.2016

Dobra cena i jakość. Piękna biżuteria

zakupy: Bransoletka złota; marzec 2016

plusy: błyskawiczna obsługa, dobre ceny, świetna jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Legance.pl opinia nr 375642 z 08.03.2016

piękne kolczyki i super cena

zakupy: kolczyki dziewczęce; luty 2016

plusy: Doskonały kontakt i szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Legance.pl opinia nr 375618 z 08.03.2016

wybrałam ten sklep z uwagi na jakość oraz wysoką renomę firmy produktów w nim oferowanych. Ponadto, dodatkowym plusem jest niska cena takiej biżuterii, brak kosztów i szybki czas dostarczenia przesyłek. Byłam również mile zaskoczona rabatem otrzymanym w sklepie legance.pl już przy pierwszych zakupach.

zakupy: kolczyki; luty 2016

plusy: wysoka jakość produktów, niskie ceny i rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 375610 z 08.03.2016

Korzystne ceny, darmowa wysyłka i bardzo dobrej jakości towar

zakupy: pierścionek; luty 2016

plusy: bardzo dobra jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 375606 z 08.03.2016

Poznałam ten sklep na Allegro. Wielokrotnie robiłam tam zakupy. Nigdy nie zawiodłam się na jakości i terminie dostawy towaru.

zakupy: Kolczyki; marzec 2016

plusy: Dobre towary i ekspresowa przesyłka .

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Legance.pl opinia nr 370314 z 21.01.2016

Transakcja przebiegła bez żadnych zastrzeżeń - towar zgodny w 100% z opisem, dostawa bardzo szybka,polecam!

zakupy: Bransoletka, łańcuszek-naszyjnik; grudzień 2015

plusy: Biżuteria dobrej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 369994 z 19.01.2016

Zakupiłam biżuterię po raz drugi w tym sklepie, gdyż jakość obsługi jest na wysokim poziomie. Do tego rabat 3% i ciekawy towar, ceny też mają atrakcyjne. Tak więc polecam ten sklep.

zakupy: Pierścionek złoty; styczeń 2016

plusy: Atrakcyjne ceny, rabat dla klientów, jakość obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Legance.pl opinia nr 369982 z 19.01.2016

Sprzedawca oferuje towar wysokiej jakości w bardzo atrakcyjnych cenach. Strona jest funkcjonalna i przejrzysta. Sprzedawca na bieżąco informuje o stanie zamówienia. Polecam wszystkim zainteresowanym.

zakupy: biżuteria; styczeń 2016

plusy: wysoka jakość i atrakcyjność biżuterii, darmowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Legance.pl opinia nr 369978 z 19.01.2016

Dobra cena i szybka przesyłka. Jestem zadowolona z zakupu.

zakupy: Złote kolczyki; styczeń 2016

plusy: Szybka dostawa.

minusy: Nie zauważyłam takich.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 369962 z 19.01.2016

Atrakcyjne ceny i szeroki asortyment

zakupy: Naszyjnik i bransoletka; grudzień 2015

plusy: Błyskawiczna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 369858 z 19.01.2016

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: zestaw-kolczyki i wisiorek; grudzień 2015

plusy: Szybko, rzetelnie, profesjonalnie

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorotek69 rekomenduje Legance.pl opinia nr 369850 z 19.01.2016

Biżuteria w bardzo atrakcyjnej cenie do tego rabat dla stałego klienta i darmowa dostawa. Realizacja zamówienia przebiega za każdym razem z prędkością światła. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Sklepie. Polecam.

zakupy: kolczyki; styczeń 2016

plusy: rabat stałego klienta, szybka i darmowa dostawa

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Legance.pl opinia nr 369846 z 19.01.2016

Szukałam jednego konkretnego wisiora- znalazłam go w sklepie Legance o bagatela 200 złotych tańszy niż u jubilera w Częstochowie. Transakcja przebiegła błyskawicznie, moje puzderko zostało bardzo dokładnie zapakowane i w przeciagu trzech dni od złożenia zamowienia mogłam się nim cieszyć :o). Absolutnie POLECAM sklep Legance.pl

zakupy: Wisior; styczeń 2016

plusy: Dobry kontakt ze sprzedawcą, darmowa wysyłka

minusy: nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Legance.pl opinia nr 369842 z 19.01.2016

Atrakcyjność oferowanej biżuterii, dobra cena oraz szybka dostawa to podstawowe warunki, które stawia każdy klient, a które w pełni realizuje Legance.pl.

zakupy: kolczyki; styczeń 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcisz rekomenduje Legance.pl opinia nr 369826 z 19.01.2016

Spełnił moje oczekiwania jestem bardzo zadowolona

zakupy: Pierścionki; styczeń 2016

plusy: Szybka dostawa

minusy: Nie znalazłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER