Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 389
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 391 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

dilin rekomenduje Legance.pl opinia nr 376118 z 11.03.2016

Atrakcyjne ceny. Tak jak najbardziej spelnil moje oczekiwania

zakupy: zlota zawieszka; luty 2016

plusy: mila obsluga, ekspresowa wysylka, atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Mrowiński, rekomenduje Legance.pl opinia nr 375850 z 09.03.2016

Wybór był, co prawda dość przypadkowy (szukałem zawieszki z kotem), ale potem byłem już naprawdę oszołomiony jakością kontaktu z firmą. Nie bardzo się znam na transakcjach dokonywanych za pomocą internetu, więc wybrałem prehistoryczną formę pocztowego przekazu. Zawieszka cierpliwie czekała do potwierdzenia przekazu, potem dotarła do mnie przesyłka z oczekiwanym kotem. Starannie zapakowana, w dodatku z pudełeczkiem, w którym ten mały prezent czuje się jak u siebie w domu. Ponieważ zaś koszty przesyłki okazały się niższe od mojej wpłaty, nadwyżkę otrzymałem z powrotem. Wszystkim polecam Legance!

zakupy: mała zawieszka złotego kotka; marzec 2016

plusy: Życzliwy kontakt i szybka realizacja

minusy: nie mogę opisać "co mi się nie spodobało w sklepie&...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Legance.pl opinia nr 375654 z 08.03.2016

Dobra cena i jakość. Piękna biżuteria

zakupy: Bransoletka złota; marzec 2016

plusy: błyskawiczna obsługa, dobre ceny, świetna jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Legance.pl opinia nr 375642 z 08.03.2016

piękne kolczyki i super cena

zakupy: kolczyki dziewczęce; luty 2016

plusy: Doskonały kontakt i szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Legance.pl opinia nr 375618 z 08.03.2016

wybrałam ten sklep z uwagi na jakość oraz wysoką renomę firmy produktów w nim oferowanych. Ponadto, dodatkowym plusem jest niska cena takiej biżuterii, brak kosztów i szybki czas dostarczenia przesyłek. Byłam również mile zaskoczona rabatem otrzymanym w sklepie legance.pl już przy pierwszych zakupach.

zakupy: kolczyki; luty 2016

plusy: wysoka jakość produktów, niskie ceny i rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 375610 z 08.03.2016

Korzystne ceny, darmowa wysyłka i bardzo dobrej jakości towar

zakupy: pierścionek; luty 2016

plusy: bardzo dobra jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 375606 z 08.03.2016

Poznałam ten sklep na Allegro. Wielokrotnie robiłam tam zakupy. Nigdy nie zawiodłam się na jakości i terminie dostawy towaru.

zakupy: Kolczyki; marzec 2016

plusy: Dobre towary i ekspresowa przesyłka .

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Legance.pl opinia nr 370314 z 21.01.2016

Transakcja przebiegła bez żadnych zastrzeżeń - towar zgodny w 100% z opisem, dostawa bardzo szybka,polecam!

zakupy: Bransoletka, łańcuszek-naszyjnik; grudzień 2015

plusy: Biżuteria dobrej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 369994 z 19.01.2016

Zakupiłam biżuterię po raz drugi w tym sklepie, gdyż jakość obsługi jest na wysokim poziomie. Do tego rabat 3% i ciekawy towar, ceny też mają atrakcyjne. Tak więc polecam ten sklep.

zakupy: Pierścionek złoty; styczeń 2016

plusy: Atrakcyjne ceny, rabat dla klientów, jakość obsługi

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Legance.pl opinia nr 369982 z 19.01.2016

Sprzedawca oferuje towar wysokiej jakości w bardzo atrakcyjnych cenach. Strona jest funkcjonalna i przejrzysta. Sprzedawca na bieżąco informuje o stanie zamówienia. Polecam wszystkim zainteresowanym.

zakupy: biżuteria; styczeń 2016

plusy: wysoka jakość i atrakcyjność biżuterii, darmowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Legance.pl opinia nr 369978 z 19.01.2016

Dobra cena i szybka przesyłka. Jestem zadowolona z zakupu.

zakupy: Złote kolczyki; styczeń 2016

plusy: Szybka dostawa.

minusy: Nie zauważyłam takich.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 369962 z 19.01.2016

Atrakcyjne ceny i szeroki asortyment

zakupy: Naszyjnik i bransoletka; grudzień 2015

plusy: Błyskawiczna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 369858 z 19.01.2016

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: zestaw-kolczyki i wisiorek; grudzień 2015

plusy: Szybko, rzetelnie, profesjonalnie

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorotek69 rekomenduje Legance.pl opinia nr 369850 z 19.01.2016

Biżuteria w bardzo atrakcyjnej cenie do tego rabat dla stałego klienta i darmowa dostawa. Realizacja zamówienia przebiega za każdym razem z prędkością światła. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Sklepie. Polecam.

zakupy: kolczyki; styczeń 2016

plusy: rabat stałego klienta, szybka i darmowa dostawa

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Legance.pl opinia nr 369846 z 19.01.2016

Szukałam jednego konkretnego wisiora- znalazłam go w sklepie Legance o bagatela 200 złotych tańszy niż u jubilera w Częstochowie. Transakcja przebiegła błyskawicznie, moje puzderko zostało bardzo dokładnie zapakowane i w przeciagu trzech dni od złożenia zamowienia mogłam się nim cieszyć :o). Absolutnie POLECAM sklep Legance.pl

zakupy: Wisior; styczeń 2016

plusy: Dobry kontakt ze sprzedawcą, darmowa wysyłka

minusy: nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Legance.pl opinia nr 369842 z 19.01.2016

Atrakcyjność oferowanej biżuterii, dobra cena oraz szybka dostawa to podstawowe warunki, które stawia każdy klient, a które w pełni realizuje Legance.pl.

zakupy: kolczyki; styczeń 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcisz rekomenduje Legance.pl opinia nr 369826 z 19.01.2016

Spełnił moje oczekiwania jestem bardzo zadowolona

zakupy: Pierścionki; styczeń 2016

plusy: Szybka dostawa

minusy: Nie znalazłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna Głogów rekomenduje Legance.pl opinia nr 365774 z 14.12.2015

Super sklep, szybka i fachowa obsługa Z pewnością jeszcze zrobię w nim zakupy Polecam w 100%

zakupy: Bransoletka ażurowe serce; listopad 2015

plusy: Bardzo dobry i szybki kontakt

minusy: jak dla mnie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 364678 z 08.12.2015

Kupuję w tym sklepie od kilku lat i zawsze jestem zadowolona tak z biżuterii, jak i z miłej obsługi, zawsze gotowej sprostać oczekiwaniom klientów.

zakupy: pierścionek; grudzień 2015

plusy: Wysoka jakośc usług, przystępne ceny.

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Legance.pl opinia nr 364674 z 08.12.2015

Bardzo miło, rzeczowo i pomocnie - tak powinno wyglądać podejście do klienta. Z pewnością jeszcze skorzystam z ich usług. A przede wszystkim towar zamówiony nie odbiega w rzeczywistości od tego wystawionego w sklepie. Z serca polecam, a obsłudze życzę wszystkiego najlepszego :o)

zakupy: Naszyjnik; listopad 2015

plusy: Sposób w jaki zostałem obsłużony

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER