Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 389
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 391 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Teresa rekomenduje Legance.pl opinia nr 364662 z 08.12.2015

W sklepie LEGANCE zrobiłam zakupy biżuterii wielokrotnie.

zakupy: Srebrny pierścionek ze szmaragdem; grudzień 2015

plusy: Szybkość, fachowość, zakupy zgodne z oczekiwaniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 364646 z 08.12.2015

Wybralam sklep ze wzgledu na cene towaru oraz to, ze odpowiadal on majbardziej moim oczekiwaniom.

zakupy: złota bransoletka; grudzień 2015

plusy: dobry kontakt z klientem, profesjonalna obsluga, dobrej

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucy rekomenduje Legance.pl opinia nr 364642 z 08.12.2015

wybrałam sklep, bo miał w ofercie to, co chciałam kupić

zakupy: zawieszka; listopad 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kubsztyl rekomenduje Legance.pl opinia nr 364638 z 08.12.2015

Duży wybór, atrakcyjne ceny, ciekawa strona internetowa.

zakupy: Bransoletka; listopad 2015

plusy: Ceny i wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

esd rekomenduje Legance.pl opinia nr 364626 z 08.12.2015

świetna obsługa, szybka realizacja, piekne produkty

zakupy: komplet bizuterii srebrnej; grudzień 2015

plusy: obsługa, towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anka333 rekomenduje Legance.pl opinia nr 364622 z 08.12.2015

To mój kolejny zakup w sklepie i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona :)) Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka, biżuteria dobrze opisana i to co klient ceni sobie chyba najbardziej :)) dobra cena !

zakupy: Verona złoto: łańcuszek z oryginalną przywieszką; listopad 2015

plusy: dobre ceny, właściwa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 361093 z 09.11.2015

Przypadkowo trafiłam na ten sklep, zakup udany, przystępna cena.

zakupy: Złoty naszyjnik z dwoma kółeczkami; październik 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt ze sklepem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia nie ma zdania o Legance.pl opinia nr 360761 z 06.11.2015

w tym sklepie był poszukiwany przeze mnie towar i w takim zakresie spełnił moje oczekiwania

zakupy: srebrne klipsy z motywem gałązek; listopad 2015

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

masa rekomenduje Legance.pl opinia nr 360609 z 04.11.2015

Sprzedawca w porządku. Wszystko OK

zakupy: kolczyki i zawieszka; październik 2015

plusy: Bogata i ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje Legance.pl opinia nr 360565 z 04.11.2015

Sklep znam od dość dawna i kilka razy już robiłam w nim zakupy. Biżuteria jest bardzo dokładnie opisana i sfotografowana; również ceny są korzystne. Wysyłka szybka, a towar ładnie i dokładnie zapakowany. Dlatego po raz kolejny polecam!

zakupy: Bransoletka skórzana czarna (model IBNM510, nr kat.: 360); październik 2015

plusy: dokładne opisy, ceny, szybka wysyłka, dobry kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asiek rekomenduje Legance.pl opinia nr 356349 z 24.09.2015

Fajne produkty, dogodne ceny, wygodna wysyłka również za pobraniem oraz przede wszystkim super współpraca, możliwość zamówienia produktów.

zakupy: kolczyki i zawieszka; wrzesień 2015

plusy: szybka, sprawna wysyłka, pomocna obsługa,szybki kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 356065 z 22.09.2015

Wybrałam ten sklep dosyć przypadkowo - miał ładne komplety w przystępnej cenie. Sklep spełnij moje oczekiwania zarówno pod względem czasu przesyłki, jakości produktu jak i ceny.

zakupy: komplet kolczyki + zawieszka_perły; wrzesień 2015

plusy: ładne komplety w przystępnej cenie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ahk2 rekomenduje Legance.pl opinia nr 355965 z 21.09.2015

To już kolejny zakup w tym sklepie - kontakt bardzo profesjonalny, szybkie dostawy, towar bez zarzutu.

zakupy: zlota bizuteria; wrzesień 2015

plusy: rzetelnośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 355941 z 21.09.2015

Sklep spełnił moje oczekiwania, zarówno co do formy składania zamówienia, zgodności przedmiotu z opisem i zdjęciami, przesyłki, jak i obsługi klienta (szybki, rzeczowy, niezwykle uprzejmy kontakt z pracownikiem Sklepu).

zakupy: Zawieszka; wrzesień 2015

plusy: jakość produktu, terminowa realizacja, obsługa klienta

minusy: -/-

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata D. rekomenduje Legance.pl opinia nr 355877 z 20.09.2015

Dobre ceny, szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

zakupy: naszyjniki; wrzesień 2015

plusy: Ceny, szybkość dostawy, rabaty dla stałych klientów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 355817 z 20.09.2015

Szybko i sprawnie. Prosta obsługa strony internetowej, prezentacja biżuterii super. Polecam

zakupy: Biżuteria; wrzesień 2015

plusy: Prezentacja biżutrii oraz szybkość otrzymania przesyłki

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Legance.pl opinia nr 355769 z 18.09.2015

Dlatego że znalazłam produkt, którego poszukiwałam, a dodatkowo jak się okazało że potrzebuję więcej, udało się spełnić moje oczekiwania pomimo braku produktu w dostępnej ofercie. Niskie ukłony dla takiego podejścia do Klienta - indywidualna obsługa dostosowana do potrzeb i spełniająca wszelkie oczekiwania. Do tego jeszcze zniżka na kolejny produkt była ukoronowaniem mego ogromnego zachwytu.

zakupy: Komplet z koniczynką; wrzesień 2015

plusy: szybka,sprawna realizacja zakupu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 355757 z 18.09.2015

Super obsługa, błyskawiczna dostawa i towar zgodny z zamówieniem. Serdecznie polecam.

zakupy: pierścionki; wrzesień 2015

plusy: dbałość o klienta

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 355737 z 18.09.2015

Tania, dobrej jakości biżuteria. Szybka wysyłka. Polecam.

zakupy: kolczyki; wrzesień 2015

plusy: dobra jakość towaru, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Legance.pl opinia nr 352505 z 19.08.2015

W sklepie Legance pl robiłam zakupy kilkakrotnie - na początku bez rejestracji. Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi, jak i biżuterii, którą kupowałam. Obsługa jest profesjonalna, można się skontaktować w dowolny sposób - zarówno mailowo jak i telefoniczne. Towar jest wysyłany ekspresowo, po potwierdzeniu zamówienia. Oferowane produkty są takie, jak przedstawione w ofercie sklepu i co ważne, są dokładnie opisane. Zarejestrowałam się jako stały klient i z pełna świadomością mogę polecić zakupy w tym sklepie. I jeszcze jedna uwaga - nawet bez rejestracji przyznawane są rabaty po pierwszym zakupie. Super!

zakupy: kloczyki, łańcuszek, zawieszka srebro; sierpień 2015

plusy: Profesjonalizm, szybkość realizacji zamówień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER