Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 395
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 397 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ela rekomenduje Legance.pl opinia nr 346785 z 23.06.2015

to mój kolejny , udany zakup, biżuteria zawsze spełnia lub nawet przewyższa moje oczekiwania, ekspresowy termin realizacji,

zakupy: komplet biżuterii; czerwiec 2015

plusy: dobra cena, jakość produktów, szybka realizacja zamówien

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arla rekomenduje Legance.pl opinia nr 346777 z 23.06.2015

W ofercie sklepu znajdował się towar spełniający moje oczekiwanie i atrakcyjna cena.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym,przemiła obsługa w kontakcie telefonicznym.Mimo utrudnień z przelewem z mojej strony towar nadano licząc na moją uczciwość-co się dzisiaj rzadko zdarza.Gorąco polecam.Każdy znajdzie coś dla siebie i przede wszystkim będzie zadowolony.

zakupy: naszyjnik z zawieszkami; czerwiec 2015

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

konnon02 rekomenduje Legance.pl opinia nr 346769 z 23.06.2015

Sklep posiada ciekawą ofertę biżuterii złotej i srebrnej. Oferta sklepu spełniła moje oczekiwania. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam sklep Legance.pl, dwukrotnie korzystałam z w/w sklepu.

zakupy: Złota bransoletka; czerwiec 2015

plusy: Miła i sprawna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dana rekomenduje Legance.pl opinia nr 346757 z 23.06.2015

Wybrałam ofertę tego sklepu gdyż posiadał w sprzedaży pierścionek jakiego szukałam.

zakupy: pierścionek srebrny z naturalnym szmarag; czerwiec 2015

plusy: posiadał towar którego szukałąm

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Legance.pl opinia nr 346745 z 23.06.2015

Jak zawsze przemiła obsługa,niskie ceny i błyskawiczna wysyłka.Polecam z czystą pzyjemnością.

zakupy: złoty łancuszek z seduszkiem; maj 2015

plusy: uczciwość,zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bo_nx rekomenduje Legance.pl opinia nr 345309 z 10.06.2015

Kocham ten sklep! Perfekcyjna obsługa, biżuteria zgodna z moimi oczekiwaniami pod każdym względem. Dziękuję po raz kolejny i serdecznie pozdrawiam :)

zakupy: kolczyki i zawieszka ze szmaragdami; czerwiec 2015

plusy: kultura obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Legance.pl opinia nr 345065 z 09.06.2015

Nietuzinkowy towar,szybka profesjonalna obsługa

zakupy: kolczyki łańcuszek na prezent; czerwiec 2015

plusy: przystępne ceny niepowtarzalne wzornictwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Legance.pl opinia nr 345057 z 09.06.2015

Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania. Bardzo miła i życzliwa obsługa.

zakupy: naszyjnik; czerwiec 2015

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Legance.pl opinia nr 345041 z 09.06.2015

Dokonywałem już prędzej zakupów w tym sklepie, który ma oryginalny asortyment. Bardzo dobry kontakt właścicieli z klientem. Polecam

zakupy: Medalik na I komunie św; maj 2015

plusy: Rzetelność

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Legance.pl opinia nr 345001 z 08.06.2015

Fajny towar , super kontakt , wysyłka gratis , czego chcieć więcej

zakupy: łańcuszki w czerwcu i kolczyki w lutym; czerwiec 2015

plusy: szybka obsługa , dobry kontakt , darmowa dostawa, rabaty

minusy: to tej pory brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata Z rekomenduje Legance.pl opinia nr 344997 z 08.06.2015

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania, bardzo dobre ceny,wyśmienita obsługa,natychmiastowa przesyłka a towar z klasą i zgodny z opisem.Jestem bardzo,bardzo zadowolona:-))

zakupy: złote kolczyki i pierścionek z szafirem; czerwiec 2015

plusy: świetne ceny, doskonały kontakt, szybka przesyłka:-)

minusy: absolutnie nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa35 rekomenduje Legance.pl opinia nr 344989 z 08.06.2015

jak najbardziej

zakupy: łańcuszek złoty z medalikiem; maj 2015

plusy: cena kontakt szybkosc realizacji

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 344981 z 08.06.2015

To nie byl pierwszy zakup, ktory dokonalam w tym sklepie. Obsluga swietna, fantastyczny kontakt ze sprzedawca, bardzo profesjonalnie, pomoc i kooperacja

zakupy: Bizuteria; maj 2015

plusy: szybkosc, profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justka_s rekomenduje Legance.pl opinia nr 344977 z 08.06.2015

Bardzo dobra cena w stosunku do jakości, duży wybór biżuterii.

zakupy: Lańcuszek srebrny 75 cm; czerwiec 2015

plusy: dobry kontakt, szybka wysyłka, dobra jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 344973 z 08.06.2015

Sumienność, świetny kontakt, dobre ceny i produkty zgodne z oczekiwaniami.

zakupy: kolczyki; czerwiec 2015

plusy: godny polecenia pod każdym względem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Legance.pl opinia nr 344957 z 08.06.2015

Sklep wybrałem z uwagi na atrakcyjność produktów wykonanych z dużą precyzją i jak mniemam pasją, są niepowtarzalne. Jezeli do tego dołożyć bardzo miła obsługę (podczas konaltu telefonicznego), można odnieść wrażenie ze lepiej nie mogłem było trafić.

zakupy: Broszka; czerwiec 2015

plusy: Niepowtarzalny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Legance.pl opinia nr 342193 z 13.05.2015

Sklep, ma duży wybór biżuterii, korzystałam z jego usług już kilka razy, jestem bardzo zadowolona z zakupów. Obsługa klientów szybka i profesjonalna z czystym sumieniem polecam ten sklep.

zakupy: kolczyki, komplet biżuterii, zawieszka; maj 2015

plusy: dobra jakość biżuterii, szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 339337 z 17.04.2015

Szybko wysłany towar zgodny z opisem.

zakupy: pierscionek obrączka; kwiecień 2015

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 339277 z 17.04.2015

Super dokładny opis zgodny z rzeczywistym wyglądem bransoletki, konkurencyjne ceny i błyskawiczna wysyłka - to wszystko sprawia, że naprawdę warto odwiedzić sklep!

zakupy: bransoletka złota Verona; kwiecień 2015

plusy: konkurencyjne ceny, błyskawiczna wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia Sz. rekomenduje Legance.pl opinia nr 339185 z 17.04.2015

Wybrałam ten sklep ze względu na bardzo dobrą cenę i ciekawa ofertę, dobrze sfotografowane produkty i estetyczna stronę www. Kontakt ze sprzedającym okazał się bardzo profesjonalny, zaskoczyła mnie nie dość ze darmowa to jeszcze wyjątkowo szybka wysyłka. Została tez uwzględniona moja prośba odnośnie opakowania medalika. Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: złoty medalik z łańcuszkiem; kwiecień 2015

plusy: darmowa i szybka wysyłka, bardzo miła pani w obsludze,

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER