Biżuteria srebrna.
Sklep Legance.pl

Kontakt

tel. +48 666 337 905
Warszawa

Popularne produkty

Biżuteria srebrna, Biżuteria złota, Inne materiały

Popularne marki

Verona

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 395
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Legance.pl > Opinie klientów

Sklep Legance.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2011r i posiada 397 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marta rekomenduje Legance.pl opinia nr 339073 z 16.04.2015

Jedynie w tej ofercie znajdował się towar, który spełnił moje oczekiwania.

zakupy: charms srebrny laptop; marzec 2015

plusy: Szybka realizacja

minusy: Pojedyńcze sztuki biżuterii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

en rekomenduje Legance.pl opinia nr 339041 z 16.04.2015

tylko w tym sklepie znalazłam srebrny łańcuszek , który spełniał moje oczekiwania

zakupy: srebrny łańcuszek; kwiecień 2015

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje Legance.pl opinia nr 339005 z 15.04.2015

Kupuję w tym sklepie od dłuższego czasu i zawsze tutaj wracam ze względu na ciekawą ofertę, przystępne ceny, a przede wszystkim ze względu na Panią Bożenkę, która niezwykle dba o klienta.

zakupy: kolczyki; kwiecień 2015

plusy: Rzetelność, korzystne ceny, szybka wysyłka.

minusy: Dla mnie - absolutnie bez wad !!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Legance.pl opinia nr 338901 z 15.04.2015

Sklep poleciła mi koleżanka. Jestem bardzo zadowolona. Przystępne ceny, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka i towar jak najbardziej zgodny z opisem. Gorąco polecam.

zakupy: Naszyjnik - 2szt; kwiecień 2015

plusy: szybkość działania

minusy: nie znajduję :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Legance.pl opinia nr 338893 z 15.04.2015

To mój kolejny zakup w sklepie LEGANCE. Ponownie transakcja na najwyższym poziomie :)). Miły kontakt, wysyłka biżuterii w dniu zakupu, konkurencyjna cena, biżuteria bardzo dobrze opisana.

zakupy: złota bransoletka Verona; kwiecień 2015

plusy: dobre ceny, szybka wysyłka, rewelacyjny kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

natalia rekomenduje Legance.pl opinia nr 338869 z 15.04.2015

Sklep polecila mi znajoma, ja tak samo jak i ona jestem bardzo zadowolona z zakupow, przesylka natychmiastowa, bezpiecznie zapakowana, towar doskonalej jakosci. POLECAM!

zakupy: zlote kolczyki; kwiecień 2015

plusy: wysoka jakosc towaru i obslugi

minusy: czasem brak jakiejs drobnostki w opisie (kontakt idealny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Regamo rekomenduje Legance.pl opinia nr 336577 z 26.03.2015

Zainteresowały mnie ciekawe wyroby za korzystną cenę

zakupy: Kolczyki; luty 2015

plusy: Szybka przesyłka ,żetelny kontakt ze sprzedawcą

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Legance.pl opinia nr 336553 z 25.03.2015

sklep oferuje biżuterię bardzo wysokiej jakości

zakupy: medalion; marzec 2015

plusy: bardzo szybka i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Legance.pl opinia nr 336533 z 25.03.2015

Wybrałam ten sklep,ponieważ zakupy w nim to ogromna przyjemność zarówno ceny są bardzo dobre jak i obsługa sklepu jest bardzo profesjonalna,a wysyłka błyskawiczna.Na pewno będę kontynuowała zakupy w Legance i polecam go wszystkim.

zakupy: bransoletka złota, łancuszek złoty; marzec 2015

plusy: uczciwość,zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

viola64 rekomenduje Legance.pl opinia nr 336497 z 25.03.2015

Sklep wybrałam zupełnie przypadkowo, ale muszę przyznać, że w zupełności spełnił moje oczekiwania.

zakupy: naszyjnik srebrny; marzec 2015

plusy: Duży wybór towaru, przystępne ceny, szybka wysyłka.

minusy: Nie mam negatywnych uwag!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lizzie94 rekomenduje Legance.pl opinia nr 336493 z 25.03.2015

Szukałam małych okrągłych kolczyków z cyrkoniami i w tym sklepie były w bardzo dobrej cenie.

zakupy: Kolczyki; marzec 2015

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Inna biżuteria często nie jest tak ładna jak gdzie indzi

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Legance.pl opinia nr 336457 z 25.03.2015

Bizuteria jest bardzo dobrej jakosci zgodna z opisem tranzakcja przebiegla bardzo szybko bardzo mila i profesjonakna obdluga zarówno telefoniczna jak i elektroniczna bardzo polecam ten sklep

zakupy: Złoty naszyjnik serduszko z cyrkonią; marzec 2015

plusy: szybka tranzakcja i mila obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Legance.pl opinia nr 336453 z 24.03.2015

Dokonałam w Sklepie Legance kilka zakupów i chętnie tutaj wracam. Pełen profesjonalizm Sprzedającego, Jego uczciwość, bardzo miły kontakt ze Sprzedającym, super szybka wysyłka, to wszystko sprawia, że bardzo cenię zakupy w tym Sklepie. Każdemu Kupującemu życzę tak udanych zakupów i wspaniałych Sprzedających:)

zakupy: Srebrna bransoletka z krążkiem; marzec 2015

plusy: uprzejmość,uczciwość, profesjonalizm,ekspresowa wysyłka

minusy: zauważam same zalety, żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 334329 z 08.03.2015

Wyjatkowa bizuteria w atrakcyjnej cenie z blyskawiczna przesylka, polecam.

zakupy: bizuteria; luty 2015

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELŻBIETA rekomenduje Legance.pl opinia nr 333509 z 02.03.2015

SKLEP WYBRAŁAM PRZEZ INTERNET. JESTEM ZACHWYCONA PRZEMIŁĄ I PROFESJONALNĄ OBSŁUGĄ - POLECAM. OCZYWIŚCIE ,ŻE SPEŁNIŁ OCZEKIWANIA -WYSYŁKA SZYBKA.

zakupy: ZAWIESZKA ZŁOTA; luty 2015

plusy: PROFESJONALIZM

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje Legance.pl opinia nr 333473 z 02.03.2015

Sklep posiada atrakcyjne artykuły i zachęca niską ceną. Jakość na najwyższym poziomie. Ekspresowa dostawa. Dziękuję i polecam!

zakupy: komplet biżuterii srebrnej; luty 2015

plusy: atrakcyjny towar i ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzzna rekomenduje Legance.pl opinia nr 333433 z 02.03.2015

Niskie ceny, wysokiej jakości produkty, szybka, rzetelna i bardzo pomocna obsługa. Nie jest to mój pierwszy zakup i na pewno nie ostatni.

zakupy: Złoty pierścionek przepleciony; luty 2015

plusy: niskie ceny, szybka i pomocna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Legance.pl opinia nr 333425 z 02.03.2015

WYBRAŁAM TEN SKLEP PONOWNIE PONIEWAŻ ZA PIERWSZYM RAZEM BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW W TYMŻE SKLEPIE .OBSŁUGA KLIENTA I SZYBKOŚĆ WYSYŁKI NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE

zakupy: srebrna bransoletka; luty 2015

plusy: EKSPRESOWA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

minusy: JAK DLA MNIE BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Legance.pl opinia nr 333421 z 02.03.2015

Zw względu na asortyment, który mnie zainteresował i dostępne ceny

zakupy: bransoletka srebrna z cyrkoniami; luty 2015

plusy: doskonały kontakt, dobre ceny, szybka wysyłka

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Legance.pl opinia nr 333413 z 02.03.2015

Szeroki wybór asortymentu i atrakcyjne ceny

zakupy: bransoletka srebrna; marzec 2015

plusy: Atrakcyjne ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER