Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA, ODZIEŻ DZIECIĘCA, Trendy, kategoria nie istnieje

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 224
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 226 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ilona rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 438382 z 30.07.2018

Super sprzedawca, towary bardzo dobrej jakości. Naprawdę polecam

zakupy: Sukienka; styczeń 2018

plusy: Profesjonalizm - miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 437970 z 19.07.2018

Profesjonalna obsługa, polecam ten sklep, wszystko super.

zakupy: sukienka Diana; lipiec 2018

plusy: Kontakt i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mr rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 437234 z 03.07.2018

PO raz drugi robię zakupy u tego sprzedawcy i jestem mega zadowolona

zakupy: Sukienka; lipiec 2018

plusy: Zgodność towaru, jakość materiału

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 433994 z 27.04.2018

Znalazłam to czego szukałam. Dobry materiał, szybka dostawa.

zakupy: Sukienka; kwiecień 2018

plusy: Szybka realizacja zamowienia

minusy: Nie stwierdzilam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 433774 z 25.04.2018

Sklep z przepięknymi sukniami wieczorowymi. Bardzo dużo polecających ten sklep ze względu na jakość produktów jak i na szybka wysyłkę.

zakupy: Sukienka sznaragdowa wieczorowa; kwiecień 2018

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt e-mai

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Catherine rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 430826 z 05.03.2018

Kupiłam w tym sklepie suknie ślubną. Suknia i rozmiar zgodny z opisem (jedynie kolor miał trochę inny odcień niż na zdjęciu, ale akurat odpowiada mi on nawet bardziej niż ten na stronie sklepu). Suknia prezentuje się świetnie, jest dobrej jakości. Jednym z minusow było to, że musiałam pozawiązywać w pewnych miejscach zakończenia nitek żeby się nie pruły. Sukienka ma troche rozdarty tiul na dole, no ale takie rzeczy się zdarzają, poradzę sobie z tym. Najwyzej krawcowa mi to delikatnie zaszyje. Ogólnie to polecam sklep, jest bardzo dużo pięknych sukni :)

zakupy: Sukienka na studniówkę, karnawał | błękitna sukienka z gipiurą; luty 2018

plusy: Duży wybór, sumienność, oryginalność

minusy: To że akurat trafiła mi się trochę uszkodzona sukienka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 430378 z 26.02.2018

Sukienka piękna, bardzo dobra jakość. Kontakt ze sprzedającym celujący, bardzo szybko wysyłka. Polecam

zakupy: sukienka na wesele; luty 2018

plusy: Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Neringa Augyte rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 420910 z 02.10.2017

Esu labai patenkinta šios svetainės darbu ir operatyvumu. Užsakytas suknelės pristatė po dvieju dienu.Kokybė tikrai buvo verta dėmesio. Visiems rekomenduoju sia svetaine nes kokybės ir kainos santykis labai geras. Lejdi.pl

zakupy: SUKNELES; wrzesień 2017

plusy: KOKYBĖ IR GREITAS PRISTATYMAS

minusy: NĖRA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 419882 z 14.09.2017

http://www.lejdi.pl Piękna suknia

zakupy: Zmysłowa czarna cekinowa suknia wieczorowa z kryształkami; wrzesień 2017

plusy: Duzy wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 417754 z 09.08.2017

Serdecznie polecam sklep lejdi.pl Pierwszym plusem jest ekspresowa wysyłka. Zamówienie złożyłam w poniedziałek, a sukienka była u mnie już po 2 dniach - w środę rano! Sukienka, którą otrzymałam jest jeszcze ładniejsza w rzeczywistości. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona - Sukienka jest zgodna z opisem, śliczna oraz z dobrego materiału. Gorąco polecam! - Sylwia

zakupy: Granatowa suknia wieczorowa z cyrkoniami na tiulu i wycięcia; sierpień 2017

plusy: szybka dostawa, dobra jakość, towar zgodny z opisem

minusy: kurier - nieprzyjemny Pan

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 417382 z 03.08.2017

Super sklep internetowy, jedyny jaki znalazłam z tak pięknymi sukienkami, Super Pozytyw -wszystkim polecam.Szybka dostawa

zakupy: Pięknie odszyte, dopracowane, super klasa; sierpień 2017

plusy: szeroki asortyment ,tu dopasujesz sukienkę,torebkę i dod

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika87 rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 417334 z 03.08.2017

Najpiękniejsze sukienki na jakie trafiłam szukając kreacji na wesele! Cudowna obsługa, jakość wykonania na najwyższym poziomie, dbałośc o detale i odszycie zachwyca! polecam w !))%!!!

zakupy: Jasnoróżowa delikatna sukienka z gipiurową koronką na biuście i; sierpień 2017

plusy: jakość, wykonanie, obsługa, ekspresowa wysyłka, detale

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 415450 z 05.07.2017

Po raz trzeci kupowałam w sklepie Lejdi.pl. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko w ciągu dwóch dni roboczych. Zamówione koszule damskie zgodne z opisem, trencz z paskiem rozmiarowo trochę mniejszy niż podany w opisie, brakowało w nim 3 guzików.

zakupy: Koszule damskie, trencz z paskiem; maj 2017

plusy: Czas realizacji expresowy. Polecam

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 414270 z 13.06.2017

Piekne sukienki, wspaniala obsluga.

zakupy: suknia; czerwiec 2017

plusy: wspaniala obsluga

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 412102 z 17.05.2017

Bardzo szybka dostawa, sukienka przepiękna, taka jak na zdjęciu, doskonale leży. Jestem zadowolona w 100%

zakupy: Rozkloszowana sukienka z koronką, fioletowa; maj 2017

plusy: szybka dostawa, przystępna cena

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 410034 z 17.04.2017

Czas realizacji expresowy. Polecam

zakupy: sukienka; kwiecień 2017

plusy: Czas realizacji expresowy. Polecam

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 409802 z 13.04.2017

piękna sukienka, szybka realizacja

zakupy: sukienka na wesele; kwiecień 2017

plusy: dobra jaość towaru

minusy: trudny kontakt telefoniczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ALEKSANDRA rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 409578 z 10.04.2017

zupełnie przez przypadek, gdy zdesperowana szukałam sukni na wesele...suknia piękna, dobrze wykończona, trzymająca" rozmiar.

zakupy: długa suknia na wesele; kwiecień 2017

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stalab rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 409418 z 08.04.2017

Wspaniałe sukienki w bardzo przystępne cenie. Super obsługa i bardzo szybka realizaca

zakupy: sukienka; kwiecień 2017

plusy: szybkość dostawy i szybkość reagowania na maile (zmiana)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 409230 z 06.04.2017

Mój zakup to żakiet wypatrzony przez przypadek. Opis zgadzał się z towarem, który otrzymałam. Zdjęcie też. Zakiecik śliczny. Realizacja zamówienia niemalże ekspresowa. Minusów nie widzę

zakupy: Zakiet; kwiecień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER