Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA, ODZIEŻ DZIECIĘCA, Trendy, kategoria nie istnieje

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 220
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 222 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

ula rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 429962 z 20.02.2018

Super sklep, świetna obsługa, sukienki bajka....

zakupy: sukienka; grudzień 2017

plusy: rzetelna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zosia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 427302 z 11.01.2018

Wybrałam ten sklep bo mają super ubrania i jest szybka wysyłka. Sklep rewalacja :) polecam

zakupy: Jeansy damskie; styczeń 2018

plusy: Szybka wysyłka i rewelacyjne ubrania

minusy: Nie było żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 426966 z 04.01.2018

Jakosc uslugi i towaru bardzo dobra. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Produkt zgadza sie w 100% ze zdjeciem a nawet wyglada na żywo lepiej. Polecam!!!

zakupy: Sukienka; styczeń 2018

plusy: Szybkosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Neringa Augyte rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 420910 z 02.10.2017

Esu labai patenkinta šios svetainės darbu ir operatyvumu. Užsakytas suknelės pristatė po dvieju dienu.Kokybė tikrai buvo verta dėmesio. Visiems rekomenduoju sia svetaine nes kokybės ir kainos santykis labai geras. Lejdi.pl

zakupy: SUKNELES; wrzesień 2017

plusy: KOKYBĖ IR GREITAS PRISTATYMAS

minusy: NĖRA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 419882 z 14.09.2017

http://www.lejdi.pl Piękna suknia

zakupy: Zmysłowa czarna cekinowa suknia wieczorowa z kryształkami; wrzesień 2017

plusy: Duzy wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 417754 z 09.08.2017

Serdecznie polecam sklep lejdi.pl Pierwszym plusem jest ekspresowa wysyłka. Zamówienie złożyłam w poniedziałek, a sukienka była u mnie już po 2 dniach - w środę rano! Sukienka, którą otrzymałam jest jeszcze ładniejsza w rzeczywistości. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona - Sukienka jest zgodna z opisem, śliczna oraz z dobrego materiału. Gorąco polecam! - Sylwia

zakupy: Granatowa suknia wieczorowa z cyrkoniami na tiulu i wycięcia; sierpień 2017

plusy: szybka dostawa, dobra jakość, towar zgodny z opisem

minusy: kurier - nieprzyjemny Pan

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 417382 z 03.08.2017

Super sklep internetowy, jedyny jaki znalazłam z tak pięknymi sukienkami, Super Pozytyw -wszystkim polecam.Szybka dostawa

zakupy: Pięknie odszyte, dopracowane, super klasa; sierpień 2017

plusy: szeroki asortyment ,tu dopasujesz sukienkę,torebkę i dod

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika87 rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 417334 z 03.08.2017

Najpiękniejsze sukienki na jakie trafiłam szukając kreacji na wesele! Cudowna obsługa, jakość wykonania na najwyższym poziomie, dbałośc o detale i odszycie zachwyca! polecam w !))%!!!

zakupy: Jasnoróżowa delikatna sukienka z gipiurową koronką na biuście i; sierpień 2017

plusy: jakość, wykonanie, obsługa, ekspresowa wysyłka, detale

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 415450 z 05.07.2017

Po raz trzeci kupowałam w sklepie Lejdi.pl. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko w ciągu dwóch dni roboczych. Zamówione koszule damskie zgodne z opisem, trencz z paskiem rozmiarowo trochę mniejszy niż podany w opisie, brakowało w nim 3 guzików.

zakupy: Koszule damskie, trencz z paskiem; maj 2017

plusy: Czas realizacji expresowy. Polecam

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 414270 z 13.06.2017

Piekne sukienki, wspaniala obsluga.

zakupy: suknia; czerwiec 2017

plusy: wspaniala obsluga

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 412102 z 17.05.2017

Bardzo szybka dostawa, sukienka przepiękna, taka jak na zdjęciu, doskonale leży. Jestem zadowolona w 100%

zakupy: Rozkloszowana sukienka z koronką, fioletowa; maj 2017

plusy: szybka dostawa, przystępna cena

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 410034 z 17.04.2017

Czas realizacji expresowy. Polecam

zakupy: sukienka; kwiecień 2017

plusy: Czas realizacji expresowy. Polecam

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 409802 z 13.04.2017

piękna sukienka, szybka realizacja

zakupy: sukienka na wesele; kwiecień 2017

plusy: dobra jaość towaru

minusy: trudny kontakt telefoniczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ALEKSANDRA rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 409578 z 10.04.2017

zupełnie przez przypadek, gdy zdesperowana szukałam sukni na wesele...suknia piękna, dobrze wykończona, trzymająca" rozmiar.

zakupy: długa suknia na wesele; kwiecień 2017

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stalab rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 409418 z 08.04.2017

Wspaniałe sukienki w bardzo przystępne cenie. Super obsługa i bardzo szybka realizaca

zakupy: sukienka; kwiecień 2017

plusy: szybkość dostawy i szybkość reagowania na maile (zmiana)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 409230 z 06.04.2017

Mój zakup to żakiet wypatrzony przez przypadek. Opis zgadzał się z towarem, który otrzymałam. Zdjęcie też. Zakiecik śliczny. Realizacja zamówienia niemalże ekspresowa. Minusów nie widzę

zakupy: Zakiet; kwiecień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

claudia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 409094 z 04.04.2017

Sklep ma ogromny wybór sukienek na przeróżne okazje. Szukałam długiej sukienki na ślub i ją tu znalazłam Lejdi.sklep.pl Napradę polecam!

zakupy: Sukienka; kwiecień 2017

plusy: Duży wybór

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 408642 z 29.03.2017

Prześliczne sukienki i cudowne ceny!Realizacja zamówienia-dwa dni!

zakupy: Sukienka; marzec 2017

plusy: Ekspresowa realizacja!

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mona175 rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 408154 z 20.03.2017

Bardzo lubię kupować w tym sklepie przesyłki zawsze błyskawicznie do mnie dochodzą,asortyment spełnia moje oczekiwania .

zakupy: sukienka długa na wesele-piekna; marzec 2017

plusy: błyskawiczna dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 407854 z 15.03.2017

Sukienki piękne, nigdzie nie znalazłam ładniejszych, idealne na wesele, ale tez świetne propozycje ślubne :) Polecam serdecznie

zakupy: Sukienka; marzec 2017

plusy: Sukienki dla Pań w każdym wieku

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER