Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, TOREBKI, BIŻUTERIA, BIELIZNA, ODZIEŻ DZIECIĘCA, Trendy, kategoria nie istnieje

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 227
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 229 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paulina rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 434762 z 15.05.2018

Wybrałam ten sklep poniewaz znalazłam idealna sukienke która w rzeczywistosci okazała sie jeszcze ładniejsza niz na zdjeciu. Czas wysyłki i dostraczenie poszło szybko i sprawnie dlatego w 100% polecam.

zakupy: elegancka sukienka midi czerwona; maj 2018

plusy: szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 434686 z 14.05.2018

Bo ma świetne sukienki

zakupy: Sukienka długa luna; maj 2018

plusy: Pomoc w obdludze

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 433994 z 27.04.2018

Znalazłam to czego szukałam. Dobry materiał, szybka dostawa.

zakupy: Sukienka; kwiecień 2018

plusy: Szybka realizacja zamowienia

minusy: Nie stwierdzilam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 433774 z 25.04.2018

Sklep z przepięknymi sukniami wieczorowymi. Bardzo dużo polecających ten sklep ze względu na jakość produktów jak i na szybka wysyłkę.

zakupy: Sukienka sznaragdowa wieczorowa; kwiecień 2018

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt e-mai

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 433766 z 25.04.2018

bo spełniał moje oczekiwania, szybka wysyłka

zakupy: suknia; lipiec 2017

plusy: miły kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludmiła rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 431958 z 22.03.2018

Bardzo szybka wysyłka , towar zgodny z opisem, sukienka wyglada tak jak na zdjęciach, rozmiary odpowiadaja tabeli, polecam

zakupy: Długa suknia w kwiaty; marzec 2018

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 431918 z 22.03.2018

Bardzo dobra obsługa i reakcja na problemy klienta. Jedna zamówiona sztuka była z defektem i nie było najmniejszego problemy by ją wymienić. Sukienka jest bardzo ładna, a domówiona halka dopełnia wspaniałe wrażenie.

zakupy: Sukienka Pin-up; marzec 2018

plusy: Bardzo dobra obsługa klienta

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Catherine rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 430826 z 05.03.2018

Kupiłam w tym sklepie suknie ślubną. Suknia i rozmiar zgodny z opisem (jedynie kolor miał trochę inny odcień niż na zdjęciu, ale akurat odpowiada mi on nawet bardziej niż ten na stronie sklepu). Suknia prezentuje się świetnie, jest dobrej jakości. Jednym z minusow było to, że musiałam pozawiązywać w pewnych miejscach zakończenia nitek żeby się nie pruły. Sukienka ma troche rozdarty tiul na dole, no ale takie rzeczy się zdarzają, poradzę sobie z tym. Najwyzej krawcowa mi to delikatnie zaszyje. Ogólnie to polecam sklep, jest bardzo dużo pięknych sukni :)

zakupy: Sukienka na studniówkę, karnawał | błękitna sukienka z gipiurą; luty 2018

plusy: Duży wybór, sumienność, oryginalność

minusy: To że akurat trafiła mi się trochę uszkodzona sukienka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 430742 z 03.03.2018

Kierując się opiniami innych, dużym wyborem asortymentu który mnie interesował. Nie mam nic do zarzucenia sprzedawcy, wszystko zgodnie z opisami i zdjęciami.

zakupy: http://www.lejdi.pl/p10218, dluga-granatowa-suknia-wieczorowa-z-r; marzec 2018

plusy: Jakość produktów,zgodność opisów i zdjęć, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 430378 z 26.02.2018

Sukienka piękna, bardzo dobra jakość. Kontakt ze sprzedającym celujący, bardzo szybko wysyłka. Polecam

zakupy: sukienka na wesele; luty 2018

plusy: Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Neringa Augyte rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 420910 z 02.10.2017

Esu labai patenkinta šios svetainės darbu ir operatyvumu. Užsakytas suknelės pristatė po dvieju dienu.Kokybė tikrai buvo verta dėmesio. Visiems rekomenduoju sia svetaine nes kokybės ir kainos santykis labai geras. Lejdi.pl

zakupy: SUKNELES; wrzesień 2017

plusy: KOKYBĖ IR GREITAS PRISTATYMAS

minusy: NĖRA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 419882 z 14.09.2017

http://www.lejdi.pl Piękna suknia

zakupy: Zmysłowa czarna cekinowa suknia wieczorowa z kryształkami; wrzesień 2017

plusy: Duzy wybór

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 417754 z 09.08.2017

Serdecznie polecam sklep lejdi.pl Pierwszym plusem jest ekspresowa wysyłka. Zamówienie złożyłam w poniedziałek, a sukienka była u mnie już po 2 dniach - w środę rano! Sukienka, którą otrzymałam jest jeszcze ładniejsza w rzeczywistości. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona - Sukienka jest zgodna z opisem, śliczna oraz z dobrego materiału. Gorąco polecam! - Sylwia

zakupy: Granatowa suknia wieczorowa z cyrkoniami na tiulu i wycięcia; sierpień 2017

plusy: szybka dostawa, dobra jakość, towar zgodny z opisem

minusy: kurier - nieprzyjemny Pan

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 417382 z 03.08.2017

Super sklep internetowy, jedyny jaki znalazłam z tak pięknymi sukienkami, Super Pozytyw -wszystkim polecam.Szybka dostawa

zakupy: Pięknie odszyte, dopracowane, super klasa; sierpień 2017

plusy: szeroki asortyment ,tu dopasujesz sukienkę,torebkę i dod

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika87 rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 417334 z 03.08.2017

Najpiękniejsze sukienki na jakie trafiłam szukając kreacji na wesele! Cudowna obsługa, jakość wykonania na najwyższym poziomie, dbałośc o detale i odszycie zachwyca! polecam w !))%!!!

zakupy: Jasnoróżowa delikatna sukienka z gipiurową koronką na biuście i; sierpień 2017

plusy: jakość, wykonanie, obsługa, ekspresowa wysyłka, detale

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 415450 z 05.07.2017

Po raz trzeci kupowałam w sklepie Lejdi.pl. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko w ciągu dwóch dni roboczych. Zamówione koszule damskie zgodne z opisem, trencz z paskiem rozmiarowo trochę mniejszy niż podany w opisie, brakowało w nim 3 guzików.

zakupy: Koszule damskie, trencz z paskiem; maj 2017

plusy: Czas realizacji expresowy. Polecam

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 414270 z 13.06.2017

Piekne sukienki, wspaniala obsluga.

zakupy: suknia; czerwiec 2017

plusy: wspaniala obsluga

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 412102 z 17.05.2017

Bardzo szybka dostawa, sukienka przepiękna, taka jak na zdjęciu, doskonale leży. Jestem zadowolona w 100%

zakupy: Rozkloszowana sukienka z koronką, fioletowa; maj 2017

plusy: szybka dostawa, przystępna cena

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 410034 z 17.04.2017

Czas realizacji expresowy. Polecam

zakupy: sukienka; kwiecień 2017

plusy: Czas realizacji expresowy. Polecam

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 409802 z 13.04.2017

piękna sukienka, szybka realizacja

zakupy: sukienka na wesele; kwiecień 2017

plusy: dobra jaość towaru

minusy: trudny kontakt telefoniczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER