Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA, ODZIEŻ DZIECIĘCA, Trendy, kategoria nie istnieje

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 224
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 226 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

claudia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 409094 z 04.04.2017

Sklep ma ogromny wybór sukienek na przeróżne okazje. Szukałam długiej sukienki na ślub i ją tu znalazłam Lejdi.sklep.pl Napradę polecam!

zakupy: Sukienka; kwiecień 2017

plusy: Duży wybór

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 408642 z 29.03.2017

Prześliczne sukienki i cudowne ceny!Realizacja zamówienia-dwa dni!

zakupy: Sukienka; marzec 2017

plusy: Ekspresowa realizacja!

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mona175 rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 408154 z 20.03.2017

Bardzo lubię kupować w tym sklepie przesyłki zawsze błyskawicznie do mnie dochodzą,asortyment spełnia moje oczekiwania .

zakupy: sukienka długa na wesele-piekna; marzec 2017

plusy: błyskawiczna dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 407854 z 15.03.2017

Sukienki piękne, nigdzie nie znalazłam ładniejszych, idealne na wesele, ale tez świetne propozycje ślubne :) Polecam serdecznie

zakupy: Sukienka; marzec 2017

plusy: Sukienki dla Pań w każdym wieku

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 406890 z 02.03.2017

Znalazłam produkt, którego szukałam. Tak sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Biała bluzka z bufkami; luty 2017

plusy: Zgodność towaru i szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 406810 z 01.03.2017

Duzy wybor towarow.Konkretne opisy.Odpowiadajacy mi styl.Możliwość zwrotu.E kspresowa dostawa.Same plusy.

zakupy: sukienki mam pary mlodej; marzec 2017

plusy: duzy wybor,możliwość zwrotu,dobry styl

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mona.l rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 403934 z 24.01.2017

Jest absolutnie fantastyczna ;) przepiękna. Idealna na zabawę karnawałową. Błyskawiczna dostawa!

zakupy: Sukienka Grace Karin; styczeń 2017

plusy: Szybkość. Zdjęcia odpowiadają w pełni produktowi

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andżelika rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 403618 z 19.01.2017

Sklep jak najbardziej polecam, przede wszystkim za niesamowicie szybką realizację zamówienia. Towar był u mnie praktycznie dzień po złożeniu zamówienia!

zakupy: Sukienka; styczeń 2017

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 402802 z 09.01.2017

Bardzo szybka obsługa :) Towar tak jak w ofercie tak i w realu. Dziękuję i polecam.

zakupy: Sukeinka w stylu Edyty Górniak 6 kolorów mon 160; grudzień 2016

plusy: terminowosc dostaw, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

patex rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 402518 z 04.01.2017

Bardzo dobrze sprawdziła się sukienka na studniówkę

zakupy: sukienka; styczeń 2017

plusy: szybki czas realizacji

minusy: niedyspozycyjność niektórych rozmiarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 399226 z 01.12.2016

Bardzo ładne suknie wieczorowe w rozsądnych cenach Sklep spełnił moje oczekiwanie w 100%

zakupy: Organzowa sukienka na wesele; listopad 2016

plusy: bardzo szybka wysyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia31 rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 398490 z 22.11.2016

Sweter śliczny dobrej jakości. estem zadowolona.

zakupy: Sweter; listopad 2016

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 398062 z 17.11.2016

Kupiłam w tym sklepie już kilka produktów i wszystkie są świetne, dokładnie takie jak na zdjęciach. Jestem zadowolona z zakupów i napewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu. Obsługa bardzo miła, dobry kontakt. Polecam Lejdi-sklep.pl

zakupy: biały sweter z cyrkoniami i beżowy sweter z paskiem; listopad 2016

plusy: oryginalne produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara Smarsch rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 397302 z 09.11.2016

Bo maja duzy wybur i ladne rzeczy.

zakupy: Sukienka Sylwestrowa zam.25222; listopad 2016

plusy: Uczciwosc i odpowiedzieli na pytania wyslane przez E-mai

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 395926 z 22.10.2016

sklep spełnił moje oczekiwania korzystam ponownie

zakupy: swetry; maj 2016

plusy: transakcja przebiegła pomyślnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 394318 z 01.10.2016

Szukałam sukienki na wesele i trafiłam na taką, która mi się spodobała w grafice googl. Zaczęłam przeglądać ofertę i spodobały mi się sukienki. Na pewno jeszcze wrócę do tego sklepu, ponieważ ma różnorodna ofertę, piękne sukienki w praktycznie każdym rozmiarze. Zamówiona sukienka jest dokładnie taka jak na zdjęciu.

zakupy: sukienka na wesele; wrzesień 2016

plusy: szybkość, różnorodność, doskonały kontakt

minusy: sukienka została zapakowana w worek, dotarła pognieciona

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 393790 z 22.09.2016

Jestem zadowolona z zakupu. Sukienka zgodna z opisem i zdjęciem. Dostarczono mi w ciągu 2 dni. Obsługa bardzo miła. Polecam.

zakupy: Sukienka wieczorowa długa czerwona i różowa w kwiaty.; wrzesień 2016

plusy: Miła obsługa.Szybka dostawa.Sukienka zgodna z zamówienie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madzia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 393786 z 22.09.2016

tak jak najbardziej polecam sklep

zakupy: sukienka; wrzesień 2016

plusy: szybki i latwy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 393594 z 20.09.2016

Sukienka zgodna z opisem. Kontakt i ekspresowa przesyłka.Polecam w 100%

zakupy: Sukienka; wrzesień 2016

plusy: Towar zgodny z opisem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 392718 z 09.09.2016

jest wiarygodny ok

zakupy: kolczyki; wrzesień 2016

plusy: wiarygodny

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER