Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, ODZIEŻ DZIECIĘCA, BIELIZNA, Trendy, kategoria nie istnieje

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 221
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 223 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kicius rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 362002 z 18.11.2015

Solidny sprzedawca sukienka zgodna z opisem, szybka dostawa polecam.

zakupy: Sukienka na sylwestra; listopad 2015

plusy: jakość, duży wybór sukienek, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krychaaa21 rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 361430 z 13.11.2015

Zakupiona sukienka zgodna z opisem ze strony, szybka wysyłka na następny dzień już miałam sukienkę w ręku. Transakcja przebiegła bezproblemowo. polecam tego sprzedawcę

zakupy: Sukienka tiulowa; listopad 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: sklep spełnił moje oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P@ti rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 360805 z 06.11.2015

Sukienka wygląda w rzeczywistości ładniej niż na zdjęciu, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam ten sklep :)

zakupy: Sukienka wieczorowa; październik 2015

plusy: szybka wysyłka, duży wybór sukienek

minusy: według mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 360365 z 03.11.2015

Jak najbardziej rekomenduje! Miła obsługa- Pan pomógł przy zamówieniu sukienki :) Wysyłka w ten sam dzień, produkt zgodny z opisem. Polecam ten sklep!

zakupy: sukienka na wesele; październik 2015

plusy: kontakt, szybka dostawa, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosiak rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 359821 z 29.10.2015

Jestem bardzo zadowolona z sukienki zakupionej w tym sklepie jest śliczna, opis produktu i rozmiarówka zgodna z towarem w 100%. Bardzo szybka realizacja zamówienia, sukienka była na następny dzień co jest wielkim plusem według mnie. POLECAM!

zakupy: Długa suknia; październik 2015

plusy: Błyskawiczna wysyłka, cena, duży wybór sukienek

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sonia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 355489 z 16.09.2015

dobra jakość materiałów, piękne wzory sukienek, bardzo szybka dostawa. Bardzo polecam sukienki w stylu Grace Kelly kupiłam czarna i czerwona rewelacja.

zakupy: Sukienka w stylu retro Grace kelly, ; wrzesień 2015

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 354337 z 04.09.2015

Szybka wysylka, swietna jakosc produktow polecam :)

zakupy: plaszcz i torba; lipiec 2015

plusy: swietna jakosc i szybka wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuljomka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 350933 z 31.07.2015

Móje drugie zamówienie sukienek przez internet i drugi raz zamawiam na stronie www.lejdi-sklep.pl. To są udane zakupy. Szybki kontakt mailowy, rewelacyjne sukienkie (wg opisu na stronie). Bardzo szybka wysyłka (zamówienie późno wieczorem 29.07, sukienka od rana wysłana 30.07, i już o 11-50 firma GLS dostarczyła przesyłkę. Polecam ten sklep-to jest moja druga idealna sukienka zamówiona w tym sklepie! Dziękuję! Jestem bardzo zadowolona!

zakupy: Szyfonowa sukienka z cyrkoniami czerwona; lipiec 2015

plusy: prześliczne sukienki zgodne z opisem na stronie

minusy: odpowiedź na maila po wysłaniu drugi raz tego samego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 350837 z 30.07.2015

Ciekawe i niepowtarzalne produkty. Całkowicie spełniło to moje oczekiwania

zakupy: Elegancka koronkowa sukienka midi czarna334 -5; lipiec 2015

plusy: świetna i błyskawiczna obsługa, nienaganna współpraca

minusy: brak kontaktu telefonicznego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 349785 z 20.07.2015

Przejrzysta i rzetelna obsługa.

zakupy: Sukienka wieczorowa; lipiec 2015

plusy: Bardzo łatwy zakup przez internet.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gohan rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 348585 z 09.07.2015

Błyskawiczna reakcja, fantastycznie!

zakupy: sukienka; lipiec 2015

plusy: szybkość, profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 348133 z 06.07.2015

Sklep wybrałam przypadkowo i od razu przypadł mi do gustu. Polecam wszystkim ten sklep. Miła obsługa, szybka dostawa, profesjonalne podejście do klienta. Zamówiłam sukienkę, niczym się nie różniła od zdjęcia, powiedziałabym, że nawet ładniejsza - cudo. Z pewnością to nie był mój jedyny zakup w tym sklepie. Polecam i życzę udanych zakupów.

zakupy: Sukienka; lipiec 2015

plusy: Szybka realizacja, profesjonale podejście do klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 344281 z 01.06.2015

Tak, moje oczekiwania zostały całkowicie zaspokojone. Szybka dostawa.Na sklep trafiłam przypadkowo, już poleciłam go znajomym.Kupiłam śliczną sukienkę i leży idealnie...zgodnie z podana rozmiarówką :)Jestem super zadowolona!!!

zakupy: Sukienka; czerwiec 2015

plusy: rzetelność :)

minusy: brak wad odnośnie sklepu...sukienka dobra więc nie odsył

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 336417 z 24.03.2015

Trafiłam na sklep przypadkowo szukając sukienki na wesele, znalazłam odpowiadającą moim oczekiwaniom. Przesyłka wysłana od razu po zatwierdzeniu zamówienia, a przyszła na następny dzień. Nie ma problemy z porozumiewaniem się przez email, gdyż szybko dostałam odpowiedź na moje pytanie. Polecam !

zakupy: sukienka; marzec 2015

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 334577 z 10.03.2015

sklep wyraźnie i jasno przedstawia swa ofertę, podaje wymiary, komunikacja prosta i przyjemna... zwrócił moja uwagę swą prostą w odczycie forma - bez zbędnych ozdobników, formułek, zawiłości...

zakupy: sukienki; marzec 2015

plusy: dobrze przedstawiona oferta

minusy: jak dotąd nie zauwazyłam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

werka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 333813 z 04.03.2015

znalazlam piekna suknie slubna na slub cywilny w bardzo dobrej cenie

zakupy: klasyczna drapowana sukienka; marzec 2015

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 330169 z 04.02.2015

Bo spodobal mi sie towar sprzadawany w tym sklepie a w szczegolności sukienki:-)

zakupy: Sukienki; luty 2015

plusy: kontakt, realizacja i duży wybór , cena

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 329609 z 30.01.2015

ładne wzory sukienek,niestety wzór sukienki niedopasowany do mojej figury

zakupy: sukienka; styczeń 2015

plusy: Ładnie odszyta sukienka,towar zgodny z zamówieniem

minusy: Zbyt długie oczekiwanie na dostawę - ponad 2 tygodnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doris rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 329417 z 29.01.2015

bardzo szybka dostawa,fachowo zapakowane,towar nie uszkodzony,bardzo dobrej jakości,polecam!

zakupy: torebka, czarna lakierowana; styczeń 2015

plusy: szybkość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lokianna rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 328045 z 19.01.2015

fachowa .rzetelna i szybka obsługa

zakupy: sukienka; styczeń 2015

plusy: duzy wybór towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER