Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, TOREBKI, BIŻUTERIA, BIELIZNA, ODZIEŻ DZIECIĘCA, Trendy, kategoria nie istnieje

Popularne marki

, Lejdi

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 225
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 227 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Angelika rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 89938 z 06.12.2011

Bardzo podoba mi się obsługa sklepu, z którą był stały i bezproblemowy kontakt. Towar mnie nie zawiódł, do tego ekspresowa wysyłka. Na pewno wrócę do tego sklepu!!

zakupy: Bransoletka; listopad 2011

plusy: Miła i kontaktowa obsługa, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milutenka1987 rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 88667 z 21.11.2011

Bardzo ciekawy asortyment, duży wybór. Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka towaru.

zakupy: Sukienka z różami ecru; listopad 2011

plusy: łatwośc kontaktu

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 87208 z 31.10.2011

Sklep posiada ciekawy asortyment, kontakt na najwyższym poziomie, nie ma problemu ze zwrotem towaru.

zakupy: sukienki; październik 2011

plusy: dobry kontakt, dbałość o klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 83439 z 30.08.2011

Wybrałam ten sklep ponieważ ma niepowtarzalne wzory sukienek, uszyte są one z naprawdę dobrego materiału a co jest najważniejsze ceny są przystępne i każdy na pewno znajdzie coś dla siebie.

zakupy: Sukienka Goddess z tiulem turkus; sierpień 2011

plusy: dobry kontakt, szybka realizacja

minusy: nie można przymierzyć :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elka177 rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 82635 z 17.08.2011

Bardzo ciekawy asortyment, przystęne ceny.

zakupy: sukienka; sierpień 2011

plusy: szybka realizacja, bardzo dobrej jakości materiały,

minusy: nie widzę wad sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGNIESZKA rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 80716 z 15.07.2011

sukieneczka dokładnie jak w opisie i na zdjęciu kontakt ze sprzedawca rewelacyjny a do tego bardzo przystępne ceny po prostu pełen profesjonalizm i satysfakcja gwarantowana

zakupy: sukienka szyfonowa goodess; lipiec 2011

plusy: SZYBKO SPRAWNIE I NA TEMAT

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 80337 z 11.07.2011

jestem zachwycona sukienką, którą kupiłam, a bardzo długo szukałam czegoś w tym stylu. Polecam wszystkim lejdi sklep. Szybka wysyłka, pełen profesjonalizm...

zakupy: sukienka; czerwiec 2011

plusy: dość duża oferta, oryginalne i niebanalne produkty

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneczka14266 rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 79440 z 27.06.2011

Wybrałam ten sklep, ponieważ jest duży wybór odzieży jak i rozmiarów. Bardzo profesjonalne podejście do klienta szybka transakcja i łatwość dokonywania zakupów. Towar zgodny z opisem:)

zakupy: Żakiet/Marynarka krótki rękaw, kolor ecri; czerwiec 2011

plusy: ogromny wybór, młodzieżowy klimat:)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 78572 z 10.06.2011

Znalazłam sklep Lejdi, gdy przeszukiwałam Internet rozglądając się za sukienką dla druhny. Ujął mnie bardzo szeroki asortyment sklepu i wybór rozmiarów. Kupiłam cudną szyfonowa sukienkę ecri z czarnym paskiem, jest piękna, jestem nią zachwycona. Wygląda nawet lepiej niż na zdjęciu. Serdecznie polecam również ze względu na szybkość realizacji. W opisie produktu był zaznaczony czas oczekiwania do 2 tygodni, ja sukienkę otrzymałam po 5 dniach od wykonania przelewu. Polecam!

zakupy: Szyfonowa sukienka Kartes z paskiem, ecri; czerwiec 2011

plusy: Duży wybór, dobre opisy i zdjęcia, szybkość realizacji

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 78505 z 09.06.2011

Ciekawa i bogata oferta. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam.

zakupy: różowa sukienka z plisowaniami NR 398-3; czerwiec 2011

plusy: szeroki wybór oferty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 77852 z 31.05.2011

Sklep ma szeroką ofertę, od razu znalazłam w nim sukienkę która mi się podoba i co dla mnie najważniejsze jest w odpowiadającej mi długości. Ceny przystępne. Zamierzam częściej przeglądać ofertę.

zakupy: sukienka; maj 2011

plusy: rzetelne informacje o rozmiarach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 77494 z 25.05.2011

Wybrała ten sklep ponieważ sukienka bardzo mi się podobała a nigdzie indziej nie mogłam kupić niczego podobnego, cena również była dostępna a koszt przesyłki był nie drogi.

zakupy: SZYFONOWA SUKIENKA Z KOKARDĄ KARTES - ECRU nr 582; maj 2011

plusy: Dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolcia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 77419 z 23.05.2011

Znalazłam poszukiwaną sukienkę pod względem rozmiaru i koloru tylko w tym sklepie.

zakupy: Sukienka; maj 2011

plusy: Szeroki asortyment

minusy: W zasadzie ok(jak na sklep internetowy)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lenana rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 77198 z 19.05.2011

Polecam ten sklep! Dokonałam pierwszego na razie zakupu, ale na pewno jeszcze skorzystam. 1. Świetna jakość produktu. Wszystko zgodne z opisem, a powiedziałabym nawet, że sukienka wygląda dużo lepiej, niż na zdjęciu, czego się nie spodziewałam. 2. Świetny kontakt ze sprzedającym. 3. Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie.

zakupy: Romantyczna szyfonowa sukienka Kartes z paskiem ecri 578 -1; maj 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renata55 rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 77012 z 16.05.2011

Obsługa sklepu Lejdi okazała pełny profesjonalizm w podejściu do klienta, przesyłka towaru w exxxxxpresowym tempie, jeste bardzo zadowolona i w pełni polecam ten sklep!

zakupy: Delikatna kobieca sukienka w kwiaty czerwona 643 -3; maj 2011

plusy: szybkość wysłania , profesjonane podejście do klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 76929 z 14.05.2011

Bardzo bogata oferta, produkty zgodne z opisem i zdjęciem, dobra rozmiarówka. Bardzo dobry kontakt. a przede wszystkim wiarygodny sprzedawca .Ekstraszybka realizacja zamówień. Polecam w 100%

zakupy: sukienka; maj 2011

plusy: dobry kontakt i szybka realizacja zamówień

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 75773 z 21.04.2011

Ciekawa i bogata oferta. Przystępne ceny. Szybka realizacja zamówienia. jestem bardzo zadowolona goraco polecam.

zakupy: top NR 619-3; grudzień 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: wszystko mi sie podobalo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 75458 z 16.04.2011

Płaszczyk idealnie pasuje. Wykonany z gatunkowego materiału. Wszystko zgodne z opisem. Dobry kontakt ze sprzedającym. Dostawa błyskawiczna. Polecam.

zakupy: Płaszczyk ze stójką NR 471; marzec 2011

plusy: kreatywność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 74965 z 08.04.2011

Bardzo profesjonalne podejście do klienta szybka transakcja i łatwość dokonywania zakupów. Towar zgodny z opisem:)

zakupy: Sukienka w kwiaty plisowana 713; kwiecień 2011

plusy: duży wybór sukienek, produkt zgodny z opisem!:)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MoNiKa rekomenduje Lejdi.pl opinia nr 74887 z 07.04.2011

Wybrałam ten sklep, ponieważ przyciągnął on moją uwagę ładnie zaprojektowaną stroną internetową. Sklep posiada szeroki wybór ładnych ubrań. Każda oferta jest dokładnie opisana, co najważniejsze są podane wymiary ubrań oferowanych na sprzedaż. Ceny w sklepie są przystępne. Możliwość uzyskania rabatu znacznie uatrakcyjnia zakupy w tym sklepie. Ubrania są podzielone na szczegółowe kategorie co pozwala na szybkie odnalezienie interesującej nas rzeczy. Transakcje dokonywane w lejdi sklep są godne polecenia. Zakupiony towar otrzymałam szybko i jak najbardziej jest on zgodny z opisem. Polecam serdecznie lejdi sklep.

zakupy: ŚLICZNA ELEGANCKA SUKIENKA STYL AZJA RÓŻOWA NR 134 -1; luty 2011

plusy: Szybka transakcja, dobry kontakt, ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER