Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 214
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 216 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Elżbieta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 408254 z 22.03.2017

Po zamówieniu , stały monitoring przesyłki , błyskawiczna przesyłka- towar zamówiony w poniedziałek dotarł we wtorek przed południem,bezzwłoczny kontakt mailowy ze sprzedawcą, towar zgodny z zamówieniem

zakupy: Sukienka na wesele; marzec 2017

plusy: szybkość realizacji , kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mona175 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 408154 z 20.03.2017

Bardzo lubię kupować w tym sklepie przesyłki zawsze błyskawicznie do mnie dochodzą,asortyment spełnia moje oczekiwania .

zakupy: sukienka długa na wesele-piekna; marzec 2017

plusy: błyskawiczna dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 407922 z 17.03.2017

Sukienka zakupiona jest identyczna ,jak na zdjęciu, które prezentuje modelka,jestem zadowolona

zakupy: Sukienka wieczorowa; marzec 2017

plusy: Profesjonalnie

minusy: Brak jedynie podania długości sukienki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 407854 z 15.03.2017

Sukienki piękne, nigdzie nie znalazłam ładniejszych, idealne na wesele, ale tez świetne propozycje ślubne :) Polecam serdecznie

zakupy: Sukienka; marzec 2017

plusy: Sukienki dla Pań w każdym wieku

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAGMI000 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 407490 z 10.03.2017

Zakup mój to torebka,piekna wg opisu.Szybka wysyłka,dobre rabaty.Polecam

zakupy: TOREBKA; marzec 2017

plusy: SZYBKOŚC I JAKOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karluss18 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 407358 z 08.03.2017

Bardzo duży wybór,profesjonalna obsługa.

zakupy: Suknia wieczorowa; marzec 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: zbyt duży wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 406930 z 03.03.2017

Szukałam sukienki, akurat w tym sklepie spodobała mi się najbardziej stąd wybór sklepu. Sklep spełnił moje oczekiwania, duży asortyment i spory wybór.

zakupy: Sukienka; marzec 2017

plusy: duży wybór

minusy: brak odpowiedzi na zapytanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

laura rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 406914 z 02.03.2017

Piękne sukienki i szybka realizacja

zakupy: sukienki; marzec 2017

plusy: wygoda

minusy: nie ma co zażucić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 406890 z 02.03.2017

Znalazłam produkt, którego szukałam. Tak sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Biała bluzka z bufkami; luty 2017

plusy: Zgodność towaru i szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 406810 z 01.03.2017

Duzy wybor towarow.Konkretne opisy.Odpowiadajacy mi styl.Możliwość zwrotu.E kspresowa dostawa.Same plusy.

zakupy: sukienki mam pary mlodej; marzec 2017

plusy: duzy wybor,możliwość zwrotu,dobry styl

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 406434 z 24.02.2017

Posiadał suknie o jakich marzyłam.Co prawda nie wszystkie suknie , które mi się podobały były w moim rozmiarze,ale i tak to co wybrałam spełniło moje oczekiwanie.

zakupy: suknia wieczorowa lub na wesele; luty 2017

plusy: Bardzo szybka obsługa,konkretność,autentyczność towaru

minusy: ja ich nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 406066 z 20.02.2017

Przepiękne sukienki. Szybka, wygodna, dostawa w terminie. Atrakcyjna jakość ja wysoką jakość produktu.

zakupy: Sukienka czerwona z perlami; luty 2017

plusy: Rzetelność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403966 z 24.01.2017

Super obsługa, szybka realizacja zamowien i towar dobrej jakosci zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam !

zakupy: Sukienka z żakietem; styczeń 2017

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: nic mi nie wpadlo do glowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mona.l rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403934 z 24.01.2017

Jest absolutnie fantastyczna ;) przepiękna. Idealna na zabawę karnawałową. Błyskawiczna dostawa!

zakupy: Sukienka Grace Karin; styczeń 2017

plusy: Szybkość. Zdjęcia odpowiadają w pełni produktowi

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andżelika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403618 z 19.01.2017

Sklep jak najbardziej polecam, przede wszystkim za niesamowicie szybką realizację zamówienia. Towar był u mnie praktycznie dzień po złożeniu zamówienia!

zakupy: Sukienka; styczeń 2017

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403314 z 15.01.2017

Sklep wybrałam ponieważ posiadał w sprzedaży sukienkę, która bardzo przypadła mi do gustu. Po zamówieniu towar otrzymałam następnego dnia. wymiary podane na stronie pasują idealnie. Suknia prezentuje się pięknie, wykonana jest z wysokiej jakości materiałów i z dużą starannością. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Suknia; styczeń 2017

plusy: Wysoka jakość produktu, szybka wysyłka.

minusy: W mojej ocenie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403182 z 13.01.2017

Trafiłam a sklep przeglądając ofertę sukienek. Nikt mi nie polecał.

zakupy: sukienka wieczorowa; styczeń 2017

plusy: Zgodność pomiaru z rozmiarem, błyskawiczna wysyłka.

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402802 z 09.01.2017

Bardzo szybka obsługa :) Towar tak jak w ofercie tak i w realu. Dziękuję i polecam.

zakupy: Sukeinka w stylu Edyty Górniak 6 kolorów mon 160; grudzień 2016

plusy: terminowosc dostaw, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

patex rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402518 z 04.01.2017

Bardzo dobrze sprawdziła się sukienka na studniówkę

zakupy: sukienka; styczeń 2017

plusy: szybki czas realizacji

minusy: niedyspozycyjność niektórych rozmiarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402058 z 29.12.2016

Lejdi sklep posiada bardzo tanie, ale piękne suknie ślubne. Dziś otrzymałam towar i jestem bardzo zadowolona suknia jest piękniejsza niż na zdjęciu, wysyłka bardzo szybka, dobry kontakt. Zdecydowanie polecam!

zakupy: suknia ślubna; grudzień 2016

plusy: niskie ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER