Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 211
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 213 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 406066 z 20.02.2017

Przepiękne sukienki. Szybka, wygodna, dostawa w terminie. Atrakcyjna jakość ja wysoką jakość produktu.

zakupy: Sukienka czerwona z perlami; luty 2017

plusy: Rzetelność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 404354 z 29.01.2017

Przepiekne sukienki.Jestem mega zadowolona niestety okazały sie za duze.musze zamienic na mniejszy rozmiar ale i z tym nie ma problemu.Za te cene super jakosc.:)polecam wszystkim!!!!

zakupy: suknia wieczorowa z perłami fiolet i czerwone wino; styczeń 2017

plusy: szybka wysylka super produkt

minusy: wszystko jest ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

k558 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 404298 z 28.01.2017

Zdecydowanie polecam, nie zawiodłam się na wyborze, piękny kolor oraz bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą :)

zakupy: Pilnowana sukienka; październik 2016

plusy: kontakt ze sprzedawcą

minusy: wygląd strony

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 404038 z 25.01.2017

jako przyszła Panna Młoda chciałam mieć śliczną suknię przy okazji nie wydając na nią majątku. Nie zawiodłam się, Lejdi spełniło moje oczekiwania

zakupy: Suknia ślubna; styczeń 2017

plusy: - ekspresowa wysyłka, towar zgodny ze zdjęciem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403986 z 25.01.2017

Szyfonowa sukienka

zakupy: Szyfonowa sukienka; styczeń 2017

plusy: produkt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403966 z 24.01.2017

Super obsługa, szybka realizacja zamowien i towar dobrej jakosci zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam !

zakupy: Sukienka z żakietem; styczeń 2017

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: nic mi nie wpadlo do glowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mona.l rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403934 z 24.01.2017

Jest absolutnie fantastyczna ;) przepiękna. Idealna na zabawę karnawałową. Błyskawiczna dostawa!

zakupy: Sukienka Grace Karin; styczeń 2017

plusy: Szybkość. Zdjęcia odpowiadają w pełni produktowi

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403838 z 23.01.2017

Piekne suknie, doskonale uszyte. Szyka wysyka.POlecam)

zakupy: suknia wieczorowa; styczeń 2017

plusy: materiały, doskonały krój

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andżelika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403618 z 19.01.2017

Sklep jak najbardziej polecam, przede wszystkim za niesamowicie szybką realizację zamówienia. Towar był u mnie praktycznie dzień po złożeniu zamówienia!

zakupy: Sukienka; styczeń 2017

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403314 z 15.01.2017

Sklep wybrałam ponieważ posiadał w sprzedaży sukienkę, która bardzo przypadła mi do gustu. Po zamówieniu towar otrzymałam następnego dnia. wymiary podane na stronie pasują idealnie. Suknia prezentuje się pięknie, wykonana jest z wysokiej jakości materiałów i z dużą starannością. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Suknia; styczeń 2017

plusy: Wysoka jakość produktu, szybka wysyłka.

minusy: W mojej ocenie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403182 z 13.01.2017

Trafiłam a sklep przeglądając ofertę sukienek. Nikt mi nie polecał.

zakupy: sukienka wieczorowa; styczeń 2017

plusy: Zgodność pomiaru z rozmiarem, błyskawiczna wysyłka.

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402802 z 09.01.2017

Bardzo szybka obsługa :) Towar tak jak w ofercie tak i w realu. Dziękuję i polecam.

zakupy: Sukeinka w stylu Edyty Górniak 6 kolorów mon 160; grudzień 2016

plusy: terminowosc dostaw, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

patex rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402518 z 04.01.2017

Bardzo dobrze sprawdziła się sukienka na studniówkę

zakupy: sukienka; styczeń 2017

plusy: szybki czas realizacji

minusy: niedyspozycyjność niektórych rozmiarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402058 z 29.12.2016

Lejdi sklep posiada bardzo tanie, ale piękne suknie ślubne. Dziś otrzymałam towar i jestem bardzo zadowolona suknia jest piękniejsza niż na zdjęciu, wysyłka bardzo szybka, dobry kontakt. Zdecydowanie polecam!

zakupy: suknia ślubna; grudzień 2016

plusy: niskie ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

domidomix rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402038 z 29.12.2016

Rozmaite kreacje, dużo różnych fasonów i rozmiarów! Coś innego, nie nudnego.

zakupy: sukienka; grudzień 2016

plusy: szybka dostawa, rozmaity wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sticz rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 401150 z 18.12.2016

ten sklep ma najpiękniejsze sukienki na całym świecie 3

zakupy: sukienka; listopad 2016

plusy: szybkość przesyłki, dobre wykonanie sukienek ;)

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 399226 z 01.12.2016

Bardzo ładne suknie wieczorowe w rozsądnych cenach Sklep spełnił moje oczekiwanie w 100%

zakupy: Organzowa sukienka na wesele; listopad 2016

plusy: bardzo szybka wysyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 398990 z 28.11.2016

Dobrej jakości produkty

zakupy: tuniki; listopad 2016

plusy: dobra jakość

minusy: drogo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia31 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 398490 z 22.11.2016

Sweter śliczny dobrej jakości. estem zadowolona.

zakupy: Sweter; listopad 2016

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 398062 z 17.11.2016

Kupiłam w tym sklepie już kilka produktów i wszystkie są świetne, dokładnie takie jak na zdjęciach. Jestem zadowolona z zakupów i napewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu. Obsługa bardzo miła, dobry kontakt. Polecam Lejdi-sklep.pl

zakupy: biały sweter z cyrkoniami i beżowy sweter z paskiem; listopad 2016

plusy: oryginalne produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER