Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 219
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 221 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marzena rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 410390 z 22.04.2017

Szybka realizacja i dostawa . Sukienka , którą zamówiłam jest taka jak na zdjęciach w sklepie. Materiał i wykonanie idealne. Polecam ten sklep!

zakupy: sukienka; kwiecień 2017

plusy: Zgodność towaru z ofertą.

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 410110 z 18.04.2017

Wspaniałe sukienki, jak najbardziej spełnia oczekiwania

zakupy: Sukienka; kwiecień 2017

plusy: dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 410034 z 17.04.2017

Czas realizacji expresowy. Polecam

zakupy: sukienka; kwiecień 2017

plusy: Czas realizacji expresowy. Polecam

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 409802 z 13.04.2017

piękna sukienka, szybka realizacja

zakupy: sukienka na wesele; kwiecień 2017

plusy: dobra jaość towaru

minusy: trudny kontakt telefoniczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 409758 z 12.04.2017

ponieważ znalazłam tam sukienkę która mi się podobała

zakupy: sukienka czerwona lata 60 70 80; kwiecień 2017

plusy: szybkość obsługi i kontakt

minusy: kolor sukienki jest jaśniejszy niż na zdjęciu pokazowym

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 409674 z 11.04.2017

Piękne rzeczy w dobrej cenie!

zakupy: sukienka; kwiecień 2017

plusy: dobra obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 409638 z 11.04.2017

Znalazłam odpowinią sukienkę o której marzyłam

zakupy: sukienkę; kwiecień 2017

plusy: szybka dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ALEKSANDRA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 409578 z 10.04.2017

zupełnie przez przypadek, gdy zdesperowana szukałam sukni na wesele...suknia piękna, dobrze wykończona, trzymająca" rozmiar.

zakupy: długa suknia na wesele; kwiecień 2017

plusy: jak wyżej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stalab rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 409418 z 08.04.2017

Wspaniałe sukienki w bardzo przystępne cenie. Super obsługa i bardzo szybka realizaca

zakupy: sukienka; kwiecień 2017

plusy: szybkość dostawy i szybkość reagowania na maile (zmiana)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 409230 z 06.04.2017

Mój zakup to żakiet wypatrzony przez przypadek. Opis zgadzał się z towarem, który otrzymałam. Zdjęcie też. Zakiecik śliczny. Realizacja zamówienia niemalże ekspresowa. Minusów nie widzę

zakupy: Zakiet; kwiecień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

claudia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 409094 z 04.04.2017

Sklep ma ogromny wybór sukienek na przeróżne okazje. Szukałam długiej sukienki na ślub i ją tu znalazłam Lejdi.sklep.pl Napradę polecam!

zakupy: Sukienka; kwiecień 2017

plusy: Duży wybór

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 408954 z 02.04.2017

Sklep warty zainteresowania ;) Szukałam sukienki na wesele i tutaj znalazłam idealną http://www.lejdi-sklep.pl/ . Piękna koronka i modele.

zakupy: sukienka; kwiecień 2017

plusy: szeroki wybór, szybka dostawa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 408642 z 29.03.2017

Prześliczne sukienki i cudowne ceny!Realizacja zamówienia-dwa dni!

zakupy: Sukienka; marzec 2017

plusy: Ekspresowa realizacja!

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 408254 z 22.03.2017

Po zamówieniu , stały monitoring przesyłki , błyskawiczna przesyłka- towar zamówiony w poniedziałek dotarł we wtorek przed południem,bezzwłoczny kontakt mailowy ze sprzedawcą, towar zgodny z zamówieniem

zakupy: Sukienka na wesele; marzec 2017

plusy: szybkość realizacji , kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mona175 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 408154 z 20.03.2017

Bardzo lubię kupować w tym sklepie przesyłki zawsze błyskawicznie do mnie dochodzą,asortyment spełnia moje oczekiwania .

zakupy: sukienka długa na wesele-piekna; marzec 2017

plusy: błyskawiczna dostawa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 407854 z 15.03.2017

Sukienki piękne, nigdzie nie znalazłam ładniejszych, idealne na wesele, ale tez świetne propozycje ślubne :) Polecam serdecznie

zakupy: Sukienka; marzec 2017

plusy: Sukienki dla Pań w każdym wieku

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karluss18 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 407358 z 08.03.2017

Bardzo duży wybór,profesjonalna obsługa.

zakupy: Suknia wieczorowa; marzec 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: zbyt duży wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 406930 z 03.03.2017

Szukałam sukienki, akurat w tym sklepie spodobała mi się najbardziej stąd wybór sklepu. Sklep spełnił moje oczekiwania, duży asortyment i spory wybór.

zakupy: Sukienka; marzec 2017

plusy: duży wybór

minusy: brak odpowiedzi na zapytanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

laura rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 406914 z 02.03.2017

Piękne sukienki i szybka realizacja

zakupy: sukienki; marzec 2017

plusy: wygoda

minusy: nie ma co zażucić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 406890 z 02.03.2017

Znalazłam produkt, którego szukałam. Tak sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Biała bluzka z bufkami; luty 2017

plusy: Zgodność towaru i szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER