Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 208
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 210 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403314 z 15.01.2017

Sklep wybrałam ponieważ posiadał w sprzedaży sukienkę, która bardzo przypadła mi do gustu. Po zamówieniu towar otrzymałam następnego dnia. wymiary podane na stronie pasują idealnie. Suknia prezentuje się pięknie, wykonana jest z wysokiej jakości materiałów i z dużą starannością. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Suknia; styczeń 2017

plusy: Wysoka jakość produktu, szybka wysyłka.

minusy: W mojej ocenie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403182 z 13.01.2017

Trafiłam a sklep przeglądając ofertę sukienek. Nikt mi nie polecał.

zakupy: sukienka wieczorowa; styczeń 2017

plusy: Zgodność pomiaru z rozmiarem, błyskawiczna wysyłka.

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 403154 z 13.01.2017

Ogromny wybór sukien ślubnych, fachowe opisy i tabele rozmiarów. Polecam ponieważ do takiego sklepu będzie się wracać

zakupy: Suknia ślubna; styczeń 2017

plusy: terminowośc, fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402802 z 09.01.2017

Bardzo szybka obsługa :) Towar tak jak w ofercie tak i w realu. Dziękuję i polecam.

zakupy: Sukeinka w stylu Edyty Górniak 6 kolorów mon 160; grudzień 2016

plusy: terminowosc dostaw, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

patex rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402518 z 04.01.2017

Bardzo dobrze sprawdziła się sukienka na studniówkę

zakupy: sukienka; styczeń 2017

plusy: szybki czas realizacji

minusy: niedyspozycyjność niektórych rozmiarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402398 z 03.01.2017

Sklep super

zakupy: Sukienka; grudzień 2016

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402058 z 29.12.2016

Lejdi sklep posiada bardzo tanie, ale piękne suknie ślubne. Dziś otrzymałam towar i jestem bardzo zadowolona suknia jest piękniejsza niż na zdjęciu, wysyłka bardzo szybka, dobry kontakt. Zdecydowanie polecam!

zakupy: suknia ślubna; grudzień 2016

plusy: niskie ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

domidomix rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 402038 z 29.12.2016

Rozmaite kreacje, dużo różnych fasonów i rozmiarów! Coś innego, nie nudnego.

zakupy: sukienka; grudzień 2016

plusy: szybka dostawa, rozmaity wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Siwucha rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 401906 z 27.12.2016

Wybrałam ze względu na duży wybór wzorów i rozmiarów- nie ukrywam, że kierowałam się opinią innych klientów. W pełni zostały spełnione moje oczekiwania- moje indywidualne sugestie zostały uwzględnione. Jestem bardzo zadowolona i pozytywnie zaskoczona- zarówno zgodnością towaru z opisem jak i szybkim terminem realizacji.

zakupy: Sukienka w stylu Edyty Górniak; grudzień 2016

plusy: Uwzględniają indywidualne sugestie klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 401754 z 24.12.2016

Rewelacyjny sklep, przesyłka ekspresowa, super jakość, sukienka idętyczna jak na zdjęciu.

zakupy: sukienka; grudzień 2016

plusy: cena, jakość, szybkość realizacji wysyłki

minusy: mała dostępność rozmiarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sticz rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 401150 z 18.12.2016

ten sklep ma najpiękniejsze sukienki na całym świecie 3

zakupy: sukienka; listopad 2016

plusy: szybkość przesyłki, dobre wykonanie sukienek ;)

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 399226 z 01.12.2016

Bardzo ładne suknie wieczorowe w rozsądnych cenach Sklep spełnił moje oczekiwanie w 100%

zakupy: Organzowa sukienka na wesele; listopad 2016

plusy: bardzo szybka wysyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 398990 z 28.11.2016

Dobrej jakości produkty

zakupy: tuniki; listopad 2016

plusy: dobra jakość

minusy: drogo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia31 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 398490 z 22.11.2016

Sweter śliczny dobrej jakości. estem zadowolona.

zakupy: Sweter; listopad 2016

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 398114 z 17.11.2016

Wybrałam ten portfel ponieważ jest w moim guście, czyli jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny a co najważniejsze elegancki. Szukałam portfeli również w innych sklepach ale nic nie udało mi się wybrać na szczęście znalazłam sklep Lejdi i w końcu udało mi się znaleźć ten wymarzony. Bardzo polecam ten sklep! :)

zakupy: Portfel; listopad 2016

plusy: niepowtarzalne rzeczy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 398062 z 17.11.2016

Kupiłam w tym sklepie już kilka produktów i wszystkie są świetne, dokładnie takie jak na zdjęciach. Jestem zadowolona z zakupów i napewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu. Obsługa bardzo miła, dobry kontakt. Polecam Lejdi-sklep.pl

zakupy: biały sweter z cyrkoniami i beżowy sweter z paskiem; listopad 2016

plusy: oryginalne produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara Smarsch rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 397302 z 09.11.2016

Bo maja duzy wybur i ladne rzeczy.

zakupy: Sukienka Sylwestrowa zam.25222; listopad 2016

plusy: Uczciwosc i odpowiedzieli na pytania wyslane przez E-mai

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 397134 z 07.11.2016

Wszystko zgodne z zamowieniem

zakupy: suknia; listopad 2016

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 395926 z 22.10.2016

sklep spełnił moje oczekiwania korzystam ponownie

zakupy: swetry; maj 2016

plusy: transakcja przebiegła pomyślnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 394318 z 01.10.2016

Szukałam sukienki na wesele i trafiłam na taką, która mi się spodobała w grafice googl. Zaczęłam przeglądać ofertę i spodobały mi się sukienki. Na pewno jeszcze wrócę do tego sklepu, ponieważ ma różnorodna ofertę, piękne sukienki w praktycznie każdym rozmiarze. Zamówiona sukienka jest dokładnie taka jak na zdjęciu.

zakupy: sukienka na wesele; wrzesień 2016

plusy: szybkość, różnorodność, doskonały kontakt

minusy: sukienka została zapakowana w worek, dotarła pognieciona

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER