Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 219
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 221 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

hezkaa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 70530 z 31.01.2011

Wybor w sklepie wydawal mi sie atrakcyjny i w sumie sie nie pomylilam. Kupilam zupelnie w ciemno cztery bluzki i kazda lezy idealnie! Jakosc tez jest na poziomie. Ceny uwazam za bardzo konkurencyjne. Napewno jeszcze zrobie w lejdi.sklep.pl zakupy!

zakupy: bluzki; styczeń 2011

plusy: wybor, atrakcyjne ubrania, dobre ceny

minusy: nie zaobserwowalam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 70396 z 28.01.2011

Sklep zawiera naprawdę szeroką ofertę, szczególnie, jeśli chodzi o sukienki. Szukałam eleganckiej czarnej sukienki i znalazłam ja za przystępną cenę właśnie w tym sklepie. Polecam!

zakupy: sukienka ", mała czarna", ; styczeń 2011

plusy: dużu wybór towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brygida08 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 70267 z 27.01.2011

PERFEKCYJNA OBSŁUGA, BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM. 100% SATYSFAKCJI Z DOKONANEGO ZAKUPU ! DZIĘKUJĘ I Z PRZYJEMNOŚCIĄ POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Sukienka; styczeń 2011

plusy: Profesjonalizm, rzetelność

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 69073 z 11.01.2011

Wybrałam tę sukienką i nie zawiodłam się. Sukienka jest bardzo ładna, elegancka i szykowna. Ładnie odszyta.Kupiłam też czółenka, które są takie jak na zdjęciu, bardzo ładne. Obsługa bardzo szybka a Pani, z którą rozmawiałam bardzo sympatyczna, miła i solidna.Polecam zakupy w w/w Sklepie. Alicja

zakupy: szyfonowa sukienka z żabotem, czółenka; styczeń 2011

plusy: miła, szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 68424 z 29.12.2010

Szukałam sukienki na studniówkę i właśnie w tym sklepie znalazłam taka o jakiej marzyłam. Polecam jak najbardziej.Sukienka okazała się jeszcze lepsza niż na zdjęciu . Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Sukienka; grudzień 2010

plusy: brak wad ;)

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 68003 z 23.12.2010

Ten sklep polecila mi kolezanka znalazla na stronie internetowej bardzo spelnil sklep moje oczekiwania przesympatyczna obsluga bardzo uprzejmy pan swietnie mnie poinformowal telefonicznie za co bardzo dziekuje i bardzo polecam

zakupy: Kozuszek; grudzień 2010

plusy: obsluga przesympatyczna

minusy: wszystko jest jak najbardziej dobrze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 67764 z 20.12.2010

Szybka realizacja zamówienia. Bogaty wybór sukienek w małych rozmiarach.

zakupy: sukienka; grudzień 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

emka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 66126 z 02.12.2010

Dowiedziałam się o sklepie przypadkiem od siostry która szukała sukienki na studniówkę za niewielkie pieniądze. Zamówiłyśmy wybraną sukienkę i ....szok!Wysyłka zrobiona w dniu zamówienia. Towar jak najbardziej zgodny z opisem. Polecam, gdyż każda z Was na pewno znajdzie tam coś dla siebie

zakupy: włoska suknia fioletowa; listopad 2010

plusy: szybka wysyłka,dość niskie ceny na wybrane towary

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iga rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 65455 z 23.11.2010

Znalazlam ten sklep przypadkiem,ale jestem zadowolona z produktu,który zamówiłam.Towar jak najbardziej dobrej jakości i rozmiar też pasuje.Polecam ten sklep jak najbardziej i pewnie jeszcze coś zamówię.

zakupy: Spodnie; listopad 2010

plusy: Fajne niespotykane ciuszki.

minusy: na razie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 65436 z 23.11.2010

Rzetelna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Towar za niewielkie pieniądze, ale bardzo dobrej jakości.

zakupy: wcześniej sukienka, teraz kożuch; listopad 2010

plusy: sklep ma same zalety :-)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mala_al4 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 65194 z 19.11.2010

Doskomaly sklep oby bylo takich wiecej

zakupy: sukienki; listopad 2010

plusy: doskonalosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia88 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 65066 z 18.11.2010

Bardzo Fajny sklep, duży wybór ciuszków i przystępne ceny :) dla mnie jak znalazł :)jeden z nielicznych w Koszalinie

zakupy: sukienka; październik 2010

plusy: bardzo bogata oferta odzieży i bielizny

minusy: nie ma :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roksana rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 64473 z 10.11.2010

Sklep zainteresował mnie bogatą ofertą odzieży, znajdują się tutaj różnego rodzaju ciekawe fasony sukni, spodni, bluzek ale i nie tylko. Interesujące są również dodatki.Szata graficzna strony jest dobrze przemyślana, przystępna i przejrzysta, co powoduje łatwiejsze odnalezienie/wyszukanie interesującego nas towaru. Towar zamówiony przeze mnie w sklepie internetowym lejdi spełnił moje oczekiwania w 100%.Zamówiłam zresztą po raz pierwszy sukienkę przez internet i jestem bardzo zadowolona, bardzo dobry gatunek, sukienka elegancka i zgodna z opisem na stronie sklepu.Cena produktu bardzo przystępna (co najważniejsze), obsługa bardzo miła i rzeczowa.Przesyłka dotarła do mnie w tempie ekspresowym, bez żadnych problemów, bezpiecznie i dobrze zapakowana.Jestem bardzo zadowolona i jak tylko będzie możliwość skorzystam z usług tego sklepu ponownie.Serdecznie dziękuje:):):)

zakupy: sukienka; listopad 2010

plusy: przejrzystość, szybkość realizacji zamówienia, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malutkaa0712 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 63269 z 21.10.2010

Zdwcydowanie polecam zakupy w lejdi.sklep.pl Sukienka która kupiłam jest taka jak na stronie. Dobra jakosc, idealny kolor. Błyskawiczna przesyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

zakupy: Sukienka; październik 2010

plusy: Duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 62740 z 12.10.2010

Szybka dostawa, sukienka jest naprawde idealnie dopasowana... Dziękuję;)

zakupy: Sukienka marszczona; wrzesień 2010

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 62168 z 03.10.2010

Lejdi.sklep.pl oferuje ładne i oryginalne ubrania. Kupiłam sukienkę i sweterek, jestem bardzo zadowolona - kolor, krój i jakość materiału jest bardzo dobra. Polecam.

zakupy: sukienka, sweterek; wrzesień 2010

plusy: ciekawa oferta, dobra jakość, szybka realizacja zamówień

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 60967 z 15.09.2010

Wybrałam ten sklep, ponieważ szybko dostarcza do domu zamówione rzeczy;)

zakupy: sukienka marszczona; wrzesień 2010

plusy: Szybka dostawa towaru

minusy: Nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 59908 z 28.08.2010

Sukienka zgodna z zamówieniem. Termin dostawy ekspresowy. Gorąco polecam ten sklep.

zakupy: sukienka; sierpień 2010

plusy: szybkość wysyłki, prawdziwość oferty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 59627 z 24.08.2010

Sukienka idealna, dużo taniej, niż w sklepie w Gdyni, towar sprowadzony z daleka, a bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu i z obsługi sklepu. I jeszcze rabat dodatkowy otrzymałam. Na pewno nie jest to mój ostatni zakup. Pozdrawiam "Lejdi" i życzę dużo sukcesów!

zakupy: Sukienka Faviana; sierpień 2010

plusy: Cierpliwość i przyjazne nastawienie do klienta

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

selfishly rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 59523 z 21.08.2010

Wybrałam go z powodu dostępnych tam spodni, których niestety nigdzie nie mogłam znaleźć. Towar dostałam w tempie błyskawicznym, w idealnym stanie oraz zgodnie z opisem ;) jestem bardzo zadowolona i napewno będzie to miejsce moich dalszych zakupów internetowych ;) serdecznie polecam ;)

zakupy: spodnie; sierpień 2010

plusy: szybka przesyłka

minusy: zbyt mały wybór towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER