Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 208
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 210 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kasia88 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 65066 z 18.11.2010

Bardzo Fajny sklep, duży wybór ciuszków i przystępne ceny :) dla mnie jak znalazł :)jeden z nielicznych w Koszalinie

zakupy: sukienka; październik 2010

plusy: bardzo bogata oferta odzieży i bielizny

minusy: nie ma :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roksana rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 64473 z 10.11.2010

Sklep zainteresował mnie bogatą ofertą odzieży, znajdują się tutaj różnego rodzaju ciekawe fasony sukni, spodni, bluzek ale i nie tylko. Interesujące są również dodatki.Szata graficzna strony jest dobrze przemyślana, przystępna i przejrzysta, co powoduje łatwiejsze odnalezienie/wyszukanie interesującego nas towaru. Towar zamówiony przeze mnie w sklepie internetowym lejdi spełnił moje oczekiwania w 100%.Zamówiłam zresztą po raz pierwszy sukienkę przez internet i jestem bardzo zadowolona, bardzo dobry gatunek, sukienka elegancka i zgodna z opisem na stronie sklepu.Cena produktu bardzo przystępna (co najważniejsze), obsługa bardzo miła i rzeczowa.Przesyłka dotarła do mnie w tempie ekspresowym, bez żadnych problemów, bezpiecznie i dobrze zapakowana.Jestem bardzo zadowolona i jak tylko będzie możliwość skorzystam z usług tego sklepu ponownie.Serdecznie dziękuje:):):)

zakupy: sukienka; listopad 2010

plusy: przejrzystość, szybkość realizacji zamówienia, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

malutkaa0712 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 63269 z 21.10.2010

Zdwcydowanie polecam zakupy w lejdi.sklep.pl Sukienka która kupiłam jest taka jak na stronie. Dobra jakosc, idealny kolor. Błyskawiczna przesyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

zakupy: Sukienka; październik 2010

plusy: Duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 62740 z 12.10.2010

Szybka dostawa, sukienka jest naprawde idealnie dopasowana... Dziękuję;)

zakupy: Sukienka marszczona; wrzesień 2010

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 62168 z 03.10.2010

Lejdi.sklep.pl oferuje ładne i oryginalne ubrania. Kupiłam sukienkę i sweterek, jestem bardzo zadowolona - kolor, krój i jakość materiału jest bardzo dobra. Polecam.

zakupy: sukienka, sweterek; wrzesień 2010

plusy: ciekawa oferta, dobra jakość, szybka realizacja zamówień

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 60967 z 15.09.2010

Wybrałam ten sklep, ponieważ szybko dostarcza do domu zamówione rzeczy;)

zakupy: sukienka marszczona; wrzesień 2010

plusy: Szybka dostawa towaru

minusy: Nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 59908 z 28.08.2010

Sukienka zgodna z zamówieniem. Termin dostawy ekspresowy. Gorąco polecam ten sklep.

zakupy: sukienka; sierpień 2010

plusy: szybkość wysyłki, prawdziwość oferty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 59627 z 24.08.2010

Sukienka idealna, dużo taniej, niż w sklepie w Gdyni, towar sprowadzony z daleka, a bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu i z obsługi sklepu. I jeszcze rabat dodatkowy otrzymałam. Na pewno nie jest to mój ostatni zakup. Pozdrawiam "Lejdi" i życzę dużo sukcesów!

zakupy: Sukienka Faviana; sierpień 2010

plusy: Cierpliwość i przyjazne nastawienie do klienta

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

selfishly rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 59523 z 21.08.2010

Wybrałam go z powodu dostępnych tam spodni, których niestety nigdzie nie mogłam znaleźć. Towar dostałam w tempie błyskawicznym, w idealnym stanie oraz zgodnie z opisem ;) jestem bardzo zadowolona i napewno będzie to miejsce moich dalszych zakupów internetowych ;) serdecznie polecam ;)

zakupy: spodnie; sierpień 2010

plusy: szybka przesyłka

minusy: zbyt mały wybór towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 59508 z 20.08.2010

Potrzebowałam sukienkę na wesele i tam były takie, które spełniały moje oczekiwania i niewiele kosztowały. W rezultacie kupiłam aż trzy sukienki oraz koszulę dla swojego partnera.

zakupy: trzy sukienki i koszula; sierpień 2010

plusy: bardzo małe koszty dostawy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 58290 z 29.07.2010

Spodobały mi sie ubrania w tym sklepie no i oczywiscie spelnily moje oczekiwania. Bikini jest super i juz sie nie moge doczekac kiedy bede miala okazje je zalozyc.

zakupy: bikini; lipiec 2010

plusy: towar identyczny jak na zdjeciu

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agazam1981 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 57917 z 21.07.2010

Szybka obsługa,produkt zgodny z opisem, satysfakcja gwarantowana.Polecam.

zakupy: Bikini czerwone z marszczeniami; lipiec 2010

plusy: ceny, ciekawy towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

babi20 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 57720 z 19.07.2010

przyznam szczerze ze miałam pewne obawy ze za taką nizką cene otrzymam mnie zadowalający produkt ale kiedy otwarłam paczuszke zostałam miło rozczarowana na pewno bede robiła zakupy w tym sklepie;)szkoda tylko ze ma tak mały asortymet:(

zakupy: nie odbiegają od tych na zdjeciu; lipiec 2010

plusy: rodzaj tkanin i oczywiście CENA

minusy: mała oferta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Estera rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 57173 z 08.07.2010

Przypadkiem trafiłam na sklep w internecie ,traf okazał się bardzo dobry!,polecam wszystkim za szybką dostawę i towar zgodny ze zdjęciami:)

zakupy: sukienka azja look-2; lipiec 2010

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 57162 z 07.07.2010

witam,to mój pierwszy zakup w internecie którego powiem szczerze bardzo się obawiałam.Jestem mile zaskoczona sukienka jest cudowna,bardzo polecam, będziecie naprawdę zachwycone.

zakupy: sukienka; czerwiec 2010

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wróżka kasia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 57026 z 05.07.2010

Jak określić ten sklep ? NJAJLEPSZY , NAJSZYBSZY I NAJBARDZIEJ WIARYGODNY Z JAKIM SIĘ W OSTATNIM CZASIE SPOTKAŁAM . Napewno wielu z moich znajomych czy klientów skorzysta z tego sklepu . Życzę równie udanych zakupów jak moje .

zakupy: Pierścionek żaba z monetą na szczęście; lipiec 2010

plusy: szybkość , rzetelność

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doro rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 56356 z 23.06.2010

Lejdi.sklep spelnil w 100% moje oczekiwania.Szyba wysylka za granice,bardzo mily i pomocny kontakt.Bardzo polecam.Dziekuje.

zakupy: Sukienka wieczorowa satynowa; czerwiec 2010

plusy: Wspanialy kontakt i ogromny wybör sortymentu

minusy: zadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ha_ha_ha_hot rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 56258 z 22.06.2010

witam :) sukienka piekna jak na zdjęciu :)polecam

zakupy: sukienka w kwiaty; czerwiec 2010

plusy: szybka wysyłka, dobry kontakt, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

motylek086 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 55835 z 14.06.2010

Wybrałam ten sklep ponieważ oferuje fajne ubrania. Sukienkę, którą kupiłam jest prześliczna dokładnie taka jak na modelce a ponadto dostałam ją bardzo szybko. Jestem zadowolona z zakupów i napewno skorzystam z ich oferty jeszcze nie raz

zakupy: Sukienka; czerwiec 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: wąski asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 55592 z 09.06.2010

już drugi raz robię tu zakupy i jestem bardzo zadowolona,towar zgodny z opisem,a rozmiary podane w tabeli sa idealne,polecam gorąco ten sklep ,warto

zakupy: 2 tuniki za łączną sume 175 zł; czerwiec 2010

plusy: szybko,sprawnie

minusy: narazie nie mam zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER