Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 219
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 221 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gosia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 59508 z 20.08.2010

Potrzebowałam sukienkę na wesele i tam były takie, które spełniały moje oczekiwania i niewiele kosztowały. W rezultacie kupiłam aż trzy sukienki oraz koszulę dla swojego partnera.

zakupy: trzy sukienki i koszula; sierpień 2010

plusy: bardzo małe koszty dostawy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 58290 z 29.07.2010

Spodobały mi sie ubrania w tym sklepie no i oczywiscie spelnily moje oczekiwania. Bikini jest super i juz sie nie moge doczekac kiedy bede miala okazje je zalozyc.

zakupy: bikini; lipiec 2010

plusy: towar identyczny jak na zdjeciu

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agazam1981 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 57917 z 21.07.2010

Szybka obsługa,produkt zgodny z opisem, satysfakcja gwarantowana.Polecam.

zakupy: Bikini czerwone z marszczeniami; lipiec 2010

plusy: ceny, ciekawy towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

babi20 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 57720 z 19.07.2010

przyznam szczerze ze miałam pewne obawy ze za taką nizką cene otrzymam mnie zadowalający produkt ale kiedy otwarłam paczuszke zostałam miło rozczarowana na pewno bede robiła zakupy w tym sklepie;)szkoda tylko ze ma tak mały asortymet:(

zakupy: nie odbiegają od tych na zdjeciu; lipiec 2010

plusy: rodzaj tkanin i oczywiście CENA

minusy: mała oferta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Estera rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 57173 z 08.07.2010

Przypadkiem trafiłam na sklep w internecie ,traf okazał się bardzo dobry!,polecam wszystkim za szybką dostawę i towar zgodny ze zdjęciami:)

zakupy: sukienka azja look-2; lipiec 2010

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 57162 z 07.07.2010

witam,to mój pierwszy zakup w internecie którego powiem szczerze bardzo się obawiałam.Jestem mile zaskoczona sukienka jest cudowna,bardzo polecam, będziecie naprawdę zachwycone.

zakupy: sukienka; czerwiec 2010

plusy: bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wróżka kasia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 57026 z 05.07.2010

Jak określić ten sklep ? NJAJLEPSZY , NAJSZYBSZY I NAJBARDZIEJ WIARYGODNY Z JAKIM SIĘ W OSTATNIM CZASIE SPOTKAŁAM . Napewno wielu z moich znajomych czy klientów skorzysta z tego sklepu . Życzę równie udanych zakupów jak moje .

zakupy: Pierścionek żaba z monetą na szczęście; lipiec 2010

plusy: szybkość , rzetelność

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Doro rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 56356 z 23.06.2010

Lejdi.sklep spelnil w 100% moje oczekiwania.Szyba wysylka za granice,bardzo mily i pomocny kontakt.Bardzo polecam.Dziekuje.

zakupy: Sukienka wieczorowa satynowa; czerwiec 2010

plusy: Wspanialy kontakt i ogromny wybör sortymentu

minusy: zadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ha_ha_ha_hot rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 56258 z 22.06.2010

witam :) sukienka piekna jak na zdjęciu :)polecam

zakupy: sukienka w kwiaty; czerwiec 2010

plusy: szybka wysyłka, dobry kontakt, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

motylek086 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 55835 z 14.06.2010

Wybrałam ten sklep ponieważ oferuje fajne ubrania. Sukienkę, którą kupiłam jest prześliczna dokładnie taka jak na modelce a ponadto dostałam ją bardzo szybko. Jestem zadowolona z zakupów i napewno skorzystam z ich oferty jeszcze nie raz

zakupy: Sukienka; czerwiec 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: wąski asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 55592 z 09.06.2010

już drugi raz robię tu zakupy i jestem bardzo zadowolona,towar zgodny z opisem,a rozmiary podane w tabeli sa idealne,polecam gorąco ten sklep ,warto

zakupy: 2 tuniki za łączną sume 175 zł; czerwiec 2010

plusy: szybko,sprawnie

minusy: narazie nie mam zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 55483 z 07.06.2010

wybór sklepu ze względu na ciekawą ofertę asortymentową

zakupy: jeansy; czerwiec 2010

plusy: zdjęcia w różnych ujęciach

minusy: mało atrakcyjna oferta akcesoriów (biżuteria itp)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KARO rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 55265 z 02.06.2010

SKLEP GODNY POLECENIA POD KAŻDYM WZGLĘDEM.RZADKO ZDARZA MI SIĘ KUPIĆ SUKIENKĘ PASUJĄCĄ BEZ POPRAWEK.TU SIĘ UDAŁO!

zakupy: SUKIENKA; maj 2010

plusy: PERFEKCJA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IZA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 54243 z 18.05.2010

Jak,najbardziej ! POLECAM! Towar ,zgodny z opisem i foto. Jestem,bardzo zadowolona:)

zakupy: Sukieneczka i spodnie; maj 2010

plusy: Modne ciuszki,młodzieżowe

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RENATA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 53881 z 13.05.2010

SZYBKA PRZESYŁKA!!! TOWAR ZGODNY Z OPISEM!!!!

zakupy: SUKIENKA; maj 2010

plusy: PEŁEN PROFESJONALIZM!!!!!!

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 53340 z 04.05.2010

Sklep spełnia moje oczekiwania. Towar jest bardzo dobrej jakości i zgodny z tym, co prezentowane jest na zdjęciach. Dostawa jest szybka i bezproblemowa.

zakupy: komplet krótkie spodenki i biustonosz; marzec 2010

plusy: towar wysokiej jakości, szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 52861 z 26.04.2010

Jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, sukienki doskonale zapakowane, w idealnym stanie. Bardzo dziękuję i polecam innym:)

zakupy: 200-1, 267; kwiecień 2010

plusy: Szybko, sprawnie, solidnie..

minusy: nie ma minusów..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 51481 z 06.04.2010

tak spełnił moje oczekiwania Polecam wszystkim

zakupy: sukienka w stylu greckim; marzec 2010

plusy: Solidność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Liwia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 51266 z 31.03.2010

Wybrałam ten sklep, ponieważ podoba mi się wiele jego ofert, sukienka którą zamówiłam jest śliczna i wykonana z dobrego materiału czułam się w niej świetnie , wysyłka jest bardzo szybka. Ten sklep spełnia w 100% moje oczekiwania.

zakupy: czarna wieczorowa suknia; grudzień 2009

plusy: stylowa odzież,szybka wysyłka, wysoka jakość materiału

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 50698 z 22.03.2010

fajne ciuchy i niskie ceny, obsługa super

zakupy: bluzka; marzec 2010

plusy: dobra jakosc produktów, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER