Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 208
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 210 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

agata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 55483 z 07.06.2010

wybór sklepu ze względu na ciekawą ofertę asortymentową

zakupy: jeansy; czerwiec 2010

plusy: zdjęcia w różnych ujęciach

minusy: mało atrakcyjna oferta akcesoriów (biżuteria itp)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KARO rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 55265 z 02.06.2010

SKLEP GODNY POLECENIA POD KAŻDYM WZGLĘDEM.RZADKO ZDARZA MI SIĘ KUPIĆ SUKIENKĘ PASUJĄCĄ BEZ POPRAWEK.TU SIĘ UDAŁO!

zakupy: SUKIENKA; maj 2010

plusy: PERFEKCJA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IZA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 54243 z 18.05.2010

Jak,najbardziej ! POLECAM! Towar ,zgodny z opisem i foto. Jestem,bardzo zadowolona:)

zakupy: Sukieneczka i spodnie; maj 2010

plusy: Modne ciuszki,młodzieżowe

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RENATA rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 53881 z 13.05.2010

SZYBKA PRZESYŁKA!!! TOWAR ZGODNY Z OPISEM!!!!

zakupy: SUKIENKA; maj 2010

plusy: PEŁEN PROFESJONALIZM!!!!!!

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 53340 z 04.05.2010

Sklep spełnia moje oczekiwania. Towar jest bardzo dobrej jakości i zgodny z tym, co prezentowane jest na zdjęciach. Dostawa jest szybka i bezproblemowa.

zakupy: komplet krótkie spodenki i biustonosz; marzec 2010

plusy: towar wysokiej jakości, szybka dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 52861 z 26.04.2010

Jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, sukienki doskonale zapakowane, w idealnym stanie. Bardzo dziękuję i polecam innym:)

zakupy: 200-1, 267; kwiecień 2010

plusy: Szybko, sprawnie, solidnie..

minusy: nie ma minusów..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 51481 z 06.04.2010

tak spełnił moje oczekiwania Polecam wszystkim

zakupy: sukienka w stylu greckim; marzec 2010

plusy: Solidność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Liwia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 51266 z 31.03.2010

Wybrałam ten sklep, ponieważ podoba mi się wiele jego ofert, sukienka którą zamówiłam jest śliczna i wykonana z dobrego materiału czułam się w niej świetnie , wysyłka jest bardzo szybka. Ten sklep spełnia w 100% moje oczekiwania.

zakupy: czarna wieczorowa suknia; grudzień 2009

plusy: stylowa odzież,szybka wysyłka, wysoka jakość materiału

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 50698 z 22.03.2010

fajne ciuchy i niskie ceny, obsługa super

zakupy: bluzka; marzec 2010

plusy: dobra jakosc produktów, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paweł rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 50160 z 13.03.2010

Mój pierwszy zakup w tym sklepie i BARDZO UDANY. Sukienke zamawiałem dla dziewczyny. Duży wybór produktów. Sukienka dokładnie taka jak na zdjęciu i świetnej jakości. W bardzo dobrej cenie. Zdecydowanie zakupie coś jeszcze z tego sklepu.

zakupy: sukienka; marzec 2010

plusy: zgodność ze zdjęciem, niskie ceny, szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER