Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 214
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 216 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kamila rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 399226 z 01.12.2016

Bardzo ładne suknie wieczorowe w rozsądnych cenach Sklep spełnił moje oczekiwanie w 100%

zakupy: Organzowa sukienka na wesele; listopad 2016

plusy: bardzo szybka wysyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia31 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 398490 z 22.11.2016

Sweter śliczny dobrej jakości. estem zadowolona.

zakupy: Sweter; listopad 2016

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 398062 z 17.11.2016

Kupiłam w tym sklepie już kilka produktów i wszystkie są świetne, dokładnie takie jak na zdjęciach. Jestem zadowolona z zakupów i napewno jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu. Obsługa bardzo miła, dobry kontakt. Polecam Lejdi-sklep.pl

zakupy: biały sweter z cyrkoniami i beżowy sweter z paskiem; listopad 2016

plusy: oryginalne produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara Smarsch rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 397302 z 09.11.2016

Bo maja duzy wybur i ladne rzeczy.

zakupy: Sukienka Sylwestrowa zam.25222; listopad 2016

plusy: Uczciwosc i odpowiedzieli na pytania wyslane przez E-mai

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 395926 z 22.10.2016

sklep spełnił moje oczekiwania korzystam ponownie

zakupy: swetry; maj 2016

plusy: transakcja przebiegła pomyślnie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 394318 z 01.10.2016

Szukałam sukienki na wesele i trafiłam na taką, która mi się spodobała w grafice googl. Zaczęłam przeglądać ofertę i spodobały mi się sukienki. Na pewno jeszcze wrócę do tego sklepu, ponieważ ma różnorodna ofertę, piękne sukienki w praktycznie każdym rozmiarze. Zamówiona sukienka jest dokładnie taka jak na zdjęciu.

zakupy: sukienka na wesele; wrzesień 2016

plusy: szybkość, różnorodność, doskonały kontakt

minusy: sukienka została zapakowana w worek, dotarła pognieciona

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 393790 z 22.09.2016

Jestem zadowolona z zakupu. Sukienka zgodna z opisem i zdjęciem. Dostarczono mi w ciągu 2 dni. Obsługa bardzo miła. Polecam.

zakupy: Sukienka wieczorowa długa czerwona i różowa w kwiaty.; wrzesień 2016

plusy: Miła obsługa.Szybka dostawa.Sukienka zgodna z zamówienie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madzia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 393786 z 22.09.2016

tak jak najbardziej polecam sklep

zakupy: sukienka; wrzesień 2016

plusy: szybki i latwy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 393594 z 20.09.2016

Sukienka zgodna z opisem. Kontakt i ekspresowa przesyłka.Polecam w 100%

zakupy: Sukienka; wrzesień 2016

plusy: Towar zgodny z opisem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 392718 z 09.09.2016

jest wiarygodny ok

zakupy: kolczyki; wrzesień 2016

plusy: wiarygodny

minusy: niema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 391362 z 20.08.2016

Podoba mi się prezentowana oferta, gdyż lubię rzeczy rzadkie i szczególne, poza tym cenię klasykę. Wysoko należy ocenić obsługę, która jest bardzo przyjazna dla kupujących. Opisy towaru są zgodne z rzeczywistością, nie ma też rozbieżności w rozmiarach, można zamówić taki jaki się nosi.

zakupy: sukienka wieczorowa; sierpień 2016

plusy: miła obsługa, dobry kontakt, znakomita oferta

minusy: krótki czas dyżuru telefonicznego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DorotaOlbinska rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 390446 z 08.08.2016

Szybka dostawa

zakupy: bransletka; sierpień 2016

plusy: niezawodność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mango rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 389750 z 29.07.2016

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Jakość sukienek jak na zdjęciu. Szybka wysyłka :D. Czego chcieć więcej :)

zakupy: Sukienka; lipiec 2016

plusy: Szybkość, profesjonalizm, otwarcie na klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 389582 z 27.07.2016

Sklep fantastyczny. Fachowa pomoc i doradztwo. Telefoniczny kontakt ze sprzedawcą bez żadnego problemu. Po zamówieniu sukienki, paczka dostarczona w zaledwie 20 godzin. Rewelacja i polecam wszystkim.

zakupy: Sukienka na wesele; lipiec 2016

plusy: Szybka realizacja zamówienia. Fachowa pomoc i doradztwo.

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daria rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 388886 z 18.07.2016

Najładniejsze sukienki w sieci.

zakupy: Sukienka na wesele; lipiec 2016

plusy: Oryginalne sukienki na każdą okazję

minusy: Za mała ilość sukienek w rozmiar ze 38

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Róża rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 387234 z 29.06.2016

Jestem zachwycona sukienką i jakością obsługi klienta

zakupy: sukienka; czerwiec 2016

plusy: Jakość towaru i czas wysyłki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jessica rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 386998 z 27.06.2016

Ładne sukienki i szybka dostawa :) towar w 100% zgodny ze zdjęciem na stronie sklepu.

zakupy: sukienka; czerwiec 2016

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DorKa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 385810 z 14.06.2016

ze względu na bardzo dobrą prezentację produktów i dobre oceny kupujących

zakupy: - Sukienka midi z szyfonem w stylu Victoria Beckham 6 koloró; czerwiec 2016

plusy: dobra prezentacja, szybki kontakt emailowy, szybka dosta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 384238 z 30.05.2016

duży wybór sukienek

zakupy: czerwona sukienka z gipiurowym pasem; kwiecień 2016

plusy: expresowa wysyłka,towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 382618 z 13.05.2016

SZYBKA DOSTAWA PRODUKT ZGODNY Z OPISEM-OPINIA BDB

zakupy: SUKIENKA; maj 2016

plusy: WYBÓR

minusy: NA RAZIE NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER