Odzież damska, suknie i sukienki.
Sklep Lejdi.sklep.pl

Kontakt

tel. 506 166 056
Koszalin

Popularne produkty

ODZIEŻ DAMSKA, BIŻUTERIA, TOREBKI, BIELIZNA DAMSKA, OBUWIE

Popularne marki

Lejdi, , Mona, Livia corsetti, Gatta, Heine

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 208
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Lejdi.sklep.pl > Opinie klientów

Sklep Lejdi.sklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 02.03.2010r i posiada 210 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Izabela rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 378542 z 04.04.2016

Fantastyczny sklep. Ekspresowa wysyłka. Towar wysokiej jakości. Polecam!

zakupy: Suknia wieczorowa/slubna; marzec 2016

plusy: Jakość towaru, niskie ceny, szybka wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dbklim rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 378522 z 04.04.2016

godny polecenia100%

zakupy: sukienka Lejdi; kwiecień 2016

plusy: miła obsługa,godny polecenia w100%

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justin96 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 378162 z 31.03.2016

Sukienka piękna dokładnie taka jak na zdjęciu.Dobry gatunkowo materiał,dokładnie uszyta,kolor śliczny leży idealnie.Przesyłka błyskawiczna po 24 godzinach od zamówienia sukienkę miałam już w domu.Naprawdę niema się do czego doczepic.Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji dlatego z czystym sumieniem polecam.Pozdrawiam.

zakupy: sukienka wieczorowa; marzec 2016

plusy: Jakosc towaru,blyskawiczna wysylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 377602 z 24.03.2016

Szukałam w internecie sukienek wieczorowych i znalazłam ten sklep.Tak spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Suknia wieczorowa z gipiurą; marzec 2016

plusy: szybkość obsługi i dobry kontakt mailowy

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 377246 z 22.03.2016

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie, tunika jest świetna.

zakupy: tunika; marzec 2016

plusy: krótki czas oczekiwania na towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 376674 z 17.03.2016

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, potrzebowałam sukienki pilnie na następny tydzień. Pomogli dobrać rozmiar, sukienka jest piękna i leży na mnie idealnie. Błyskawiczna wysyłka. Polecam i bardzo dziękuję za pomoc :)

zakupy: Sukienka; marzec 2016

plusy: Świetne sukienki, Pomocna obsługa, Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IwonaM rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 376546 z 16.03.2016

Sklep wybrałam z uwagi na oferowany asortyment oraz pozytywne opinie klientów. Profesjonalna obsługa i błyskawiczna przesyłka. Zakupy w takim sklepie to czysta przyjemność. Inne sklepy powinny brać przykład. Gorąco polecam, sprawdzony sprzedawca.

zakupy: sukienka wieczorowa; marzec 2016

plusy: Profesjonalizn

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 375522 z 07.03.2016

Sukienka jest piękna, jestem bardzo zadowolona z szybkości realizacji ( paczkę odebrałam następnego dnia) Super ;)

zakupy: Sukienka na wesele; marzec 2016

plusy: ekspersowa dostawa, świetne sukienki

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 374998 z 02.03.2016

Doskonałe produkty,miła obsługa i błyskawiczny czas zamówienia.Gorąco polecam!!!

zakupy: sukienka; marzec 2016

plusy: profesjonalna obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 374582 z 27.02.2016

Piękne sukienki.

zakupy: sukienka tiulowa; luty 2016

plusy: Dobra jakość produktów.

minusy: Nie zauważyłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 373942 z 22.02.2016

To mój drugi zakup w tym sklepie. Kupiłam tym razem tunikę, jest świetna. Wysyłka odbyła się błyskawicznie jak za pierwszym razem. Polecam

zakupy: Tunika; luty 2016

plusy: Kurier dostarcza zakupiony towar następnego dnia.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brygida rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 373642 z 18.02.2016

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, super kontakt ze sprzadawca. Polecam:)

zakupy: Sukienka weselna; luty 2016

plusy: szczegółowy opis produktu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia82 rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 373374 z 16.02.2016

Polecam ten sklep. Bardzo szybka wysyłka, sukienka wspaniała :)

zakupy: sukienka na wesele; luty 2016

plusy: szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 372446 z 09.02.2016

na sklep natrafiłam przypadkowo i w 100 % spełnił on moje oczekiwania, szybko i sprawnie, polecam

zakupy: sukienka; luty 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 371742 z 03.02.2016

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie, sukienka przepiękna. Obsługa bardzo pomocna, wysyłka błyskawiczna. polecam

zakupy: Sukienka z gipiurową koronka; luty 2016

plusy: Szybka wysyłka towaru

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 371118 z 28.01.2016

Sklep znalazłam przypadkowo googlując ;) Zaryzykowałam i kupiłam sukienkę na wesele, dostałam ją następnego dnia. Wykonanie i kolor zgodny w 100%. polecam

zakupy: sukienka na wesele; styczeń 2016

plusy: Inny towar niż w sieciówkach,szybka przesyłka,duży wybór

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 368558 z 07.01.2016

Zakupiona sukienka zgodna z opisem. Transakcja przebiegła bez problemowo. Polecam ten sklep

zakupy: sukienka na studniówkę; styczeń 2016

plusy: niska cena, błyskawiczna przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mery rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 368282 z 04.01.2016

Znalazłam idealną sukienkę na studniówkę, której nie ma w żadnym innym sklepie. Przed zakupem czytałam opinie innych klientów i dzięki temu zdecydowałam się na zakup. Mam nadzieję, że moja opinia pomoże w podjęciu decyzji o zakupach w lejdi.sklep.pl innym osobom. Pozdrawiam.

zakupy: sukienka; styczeń 2016

plusy: unikalny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 368278 z 04.01.2016

Straciłam kupę kasy za 3 sukienki , a moje dziecko nie chciało w żadnej iść na wesele Na ostatnia chwile ktoś ze znajomych polecił mi Sklep Lejdi .Oczywiście zaraz z córką siadłyśmy przed komputerem ., I zrobił się jeszcze większy problem , bo wszystkie jej się podobały i nie wiedziała która wybrać .Zamówiłam beżową tiulową z czarną wstawką z girpury . I to był strzał w 10 .Moja córcia wyglądała prześlicznie . Zapomniałam dodać że , sukienka zgodna z opisem , czas realizacji bardzo szybki .W Sklepie Lejdi są bardzo duże promocje , więc na ta okazję zamówiłam sobie czerwona sukienkę . Pozdrawiam

zakupy: sukienka tiulowa z czrna girpurowa wstawka, ; listopad 2015

plusy: Dobra jakość , dbałość o klijenta ,

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

onaa rekomenduje Lejdi.sklep.pl opinia nr 367890 z 30.12.2015

Sukienka zgodna z opisem, przesyłkę odebrałam następnego dnia. polecam

zakupy: Tiulowa sukienka z gipiurową koronką; grudzień 2015

plusy: szybka przesyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER